Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ


ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ...

ΒΙΝΤΕΟ




Μια …διαφορετική πραγματικότητα φαίνεται ότι βιώνει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, η οποία στην προσπάθειά της να υποστηρίξει ότι όλα είναι καλά στη χώρα παρουσίασε στον ΣΚΑΙ μια εκ διαμέτρου αντίθετη εικόνα από ό, τι συμβαίνει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τη βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος «οι συντάξεις δεν έχουν περικοπεί» με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, «κατασχέσεις δεν γίνονται γιατί υπάρχει και δεύτερη δόση που μπορούν να πληρώσουν», «το 70% των ελευθέρων επαγγελματιών θα πληρώσουν χαμηλότερες εισφορές».

Μάλιστα, η κα Αυλωνίτου είπε ότι «μου λένε οι νέοι επιστήμονες ότι θα πληρώσουμε χαμηλότερες εισφορές». Βέβαια, παραδέχθηκε ότι «πραγματικά υπάρχει αύξηση εισφορών αλλά για τους μεγαλύτερους σε εισοδήματα».

Κατά την ίδια, φταίνε τα μέσα ενημέρωσης που παρουσιάζουν με «μονομέρεια» τις ειδήσεις γιατί, αφού όπως είπε «δεν διαβάσατε τι έγραψε η… Χάζενπλαστ (σ.σ. αναφέρεται στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt)».

Δείτε το απίστευτο βίντεο από το ΣΚΑΙ.





ΠΗΓΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Είναι πάγια τακτική των δωσιλόγων να ωραιοποιούν την κατοχή και τον κατακτητή. Μας την αποτύπωσε η σπουδαία ερμηνεία του αείμνηστου Δήμου Σταρένιου με την επική φράση" Μας αγαπάνε οι Γερμανοί, σαν φίλοι ήρθανε..."

Φυσικά ο Ελληνικός λαός θα απαντήσει όπως στο βίντεο ο ηρωικός Έλληνας ιερέας!

ΔΕΙΤ
Ε ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου