Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

 ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΝ «ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗ ΨΗΦΟ»




Πρώτο κόμμα στη νέα δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας «Έθνος» αναδεικνύεται η   αδιευκρίνιστη ψήφος!

Είναι τέτοια τα χάλια του πολιτικού συστήματος ώστε η αδιευκρίνιστη ψήφος η οποία ανέρχεται στο 25,8% να βρίσκεται πρώτη μεταξύ των κομμάτων, ακόμη και στις συστημικές ψευτοσκοπήσεις


Ο κόσμος σιχάθηκε ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και το απαξιώνει σε τέτοιο βαθμό που ούτε τα συστημικά όργανα του οι ψευτοσκόποι μπορούν πλέον να αποκρύψουν...

Στην δημοσκόπηση της Κάπα Research την αδιευκρίνιστη ψήφο ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία, που συγκεντρώνει το 21,8% με προβάδισμα 4,8% έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, που ακολουθεί με 17%.

Την τρίτη θέση καταλαμβάνει ο νέος φορέας της λεγόμενης Κεντροαριστεράς το «Κίνημα Αλλαγής» με ποσοστό 8,7% και έπονται: η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΚΚΕ με 5,9%.

Στέρηση εισόδου στην Βουλή δείχνει η δημοσκόπηση για τους Ανεξάρτητους Έλληνες που παίρνουν 2,4%, για την Ένωση Κεντρώων που παίρνει 2,2%, για τη Λαϊκή Ενότητα που παίρνει 1,7%, για την Πλεύση Ελευθερίας που παίρνει 1,4%, και για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ που παίρνει 1,1%. 


Τέλος, σύμφωνα πάντα με την συστημική  Κάπα Research, το 4,9% προτιμά άλλο κόμμα...

Δηλαδή αδιευκρίνιστη και «χαμένη» ψήφος (αφού σύμφωνα με το υπάρχον εκλογικό σύστημα κάτω από 1% η φήφος εξαφανίζεται) συγκεντρώνουν το 30,7%  σύμφωνα πάντα με την συστημική διερεύνηση της πρόθεσης ψήφου.

Σε πραγματικά αποτελέσματα είναι τουλάχιστον διπλάσια η απέχθεια του κόσμου.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ:

ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου