Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

H ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΨΕΥΔΟΚΡΙΣΕΩΣ...


«MY STYLE SUCKS»  Ή «ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΥ ΨΩΡΙΑΡΗ, ΦΟΥΝΤΑ ΜΕ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ»

 

ΒΙΝΤΕΟ


Η πατρίδα φλέγεται, με τους οικονομικούς δολοφόνους σαν τα πιράνχας να της έχουν επιτεθεί και επτάμισυ χρόνια τώρα να την κατασπαράζουν με την βοήθεια δωσίλογων κυβερνήσεων...Ο κόσμος εξεγείρεται αρχικά, αλλά τα δακρυγόνα πέφτουν σύννεφο και η πάνω πλατεία εξαντλείται σε μούτζες, τύμπανα και ευχολόγια, ενώ αντίθετα στην κάτω πλατεία εκκολάπτεται το αυγό του φιδιού, η πασοκοσυριζαίικη εκτονωτική ψευδοαριστερά, η αμερικανοκίνητη ροζουλί αριστερά που ανέλαβε να ξηλώσει και τις τελευταίες ελπίδες του λαού για Ελλάδα ανεξάρτητη και ελεύθερη από οικονομικούς δολοφόνους... 

Το έργο των δωσιλόγων διευκολύνεται από την παπαγαλική δημοσιογραφική ορχήστρα που πλένει εγκεφάλους με τα σαμπουάν μυαλών (τα δωσίλογα ΜΜΕ)


Ο εσμός των ΜΜΕ που από τότε έχει αποδυθεί σε έναν αγώνα παραπλάνησης του ελληνικού λαού, στις μέρες μας έχει εξελίξει την προπαγάνδα και τα αποπροσανατολιστικά κουρέλια του, σε επιστήμη.

Την κακόγουστη φάρσα, την παρουσιάζει ντυμένη με λαμέ υποκρισία, τα μαλθακά και χαύνα θηλυκά, τα στολίζει με πορνικά χασμουρητά και τα σερβίρει την ώρα που ο νεοέλληνας χαλαρώνει στον καναπέ του και καταναλώνει πολλά λίτρα πηχτής βλακείας, φτάνει να μην σκέφτεται τον ΕΝΦΙΑ και τους άλλους ληστρικούς φόρους, την ανεργία, την ανέχεια και την εξαθλίωση στην οποία τον σπρώχνουν...

Ο λόγος για το «My style rocks», το κακόγουστο αστείο του συστήματος, που αν αλλάξεις το «ro» με το «su» θα αποκτήσει τον αληθινό του τίτλο δηλαδή «My style sucks» («Το ύφος -ο τρόπος- μου, είναι αίσχος»)

Τι να «πρωτοθαυμάσει» κανείς στο άνθος αυτό των τηλεαθυρμάτων; Την αναίδεια της συλλήψεως, να ψυρίζουν   «κριτές» αν είναι καλοντυμένη (ή καλογδυμένη) κάθε κορασίδα εν καιρώ οικονομικής κρίσης, που ενώ είναι  τεχνητή και   σχεδιασμένη, ο κόσμος υποφέρει πραγματικά και περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες ζούν κάτω από τα όρια της φτώχειας;!!!

Την ακόρεστη προβολή της ματαιοδοξίας αναμεμειγμένης με σεξουαλικά χαύνα καμώματα, κατά το πρότυπο ξενών αθλίων τηλεοπτικών σκουπιδιών;!!! 

Ή τέλος την αχρεία επίδειξη αμετροέπειας, που καταλήγει στο κατά την φράση του λαού «ξεκατίνιασμα» μεταξύ των «παικτριών» προς αύξησιν της τηλεθεάσεως;...

Το βίντεο πάντως δεν το προκρίναμε για το 
 «ξεκατίνιασμα», αλλά γιατί μία από τις «παίκτριες», προφανώς ολίγον περισσότερο σκεπτόμενη από τις άλλες, λέει μια μεγάλη αλήθεια που διέπει κατ΄εξοχήν το εν λόγω σκουπιδοφαγικό τηλεπρόγραμμα: «Τα εσώρουχα σε μένα μάλλον δεν σας αρέσουν, σας αρέσουν μόνο σε άλλα κορίτσια τα οποία τα ανεβάζετε επάνω, τα κοροϊδεύετε και γελάτε μαζί τους»! 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη:Την ώρα που ανέβαινε, ή μάλλον λίγο πριν ανεβεί η ανάρτησή μας, η «παίκτρια», η «ολίγον περισσότερο σκεπτόμενη από τις άλλες» που είπε τις αλήθειες στο παραπάνω βίντεο, φρόντισαν να μην συνεχίσει την συμμετοχή της στο τηλεάθυρμα...

Λίγο πριν με θέμα «anant garde», χωρίς ασφαλώς να γνωρίζει την αναφορά μας στο τηλεσκουπίδι,  είχε φτιάξει ένα φόρεμα από σακκούλες σκουπιδιών!!!  

Τυχαίο; Σίγουρα, αλλά είναι αξιοσημείωτο... 


ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...«MY STYLE SUCKS»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου