Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ TO DOODLE.ΤΗΣ GOOGLE.. (ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ)HAPPY PENGUIN AND BIRDS-MAS ΑΠΟ ΤΗΝ GOOGLΕ

ΒΙΝΤΕΟ


Για τα Χριστούγεννα η Google έφτιαξε ένα doodle, όπως πάντα άσχετο με την Εορτή της του Χριστού Γεννήσεως, το οποίο έχει ονομάσει με τον επίσης άσχετο τίτλο «Ημέρα 2η των γιορτών του 2017»
Στο doodle βλέπουμε μία οικογένεια πιγκουίνων(!!!) που συναντά τους μακρινούς της συγγενείς τους παπαγάλους (!!!) για να γιορτάσουν όλοι μαζί την ημέρα των Χριστουγέννων...

Πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 18 Δεκεμβρίου, η Google είχε δημοσιεύσει το doodle της για την «Πρώτη ημέρα της εορταστικής περιόδου 2017», το οποίο «διηγούνταν» το ταξίδι της οικογένειας των πτηνών με σκοπό την επανένωσή τους.

Σε εκείνο το Doodle είδαμε την προετοιμασία και το ταξίδι δύο πιγκουίνων για να βρεθούν με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας των πτηνών, ενόψει των εορτών. 

Τώρα βλέπουμε τη συνέχεια, καθώς πιγκουίνοι και παπαγάλοι συναντήθηκαν και απόλαυσαν εορταστικές λιχουδιές, ενώ αντάλλαξαν και δώρα.

Για την Google λοιπόν επρόκειτο όχι για τα γνωστά Ghrist-Mas (Χριστού-γέννα) αλλά για τα penguin and other birds- mas  (πιγκουινούγεννα ή παπαγαλούγεννα)

Δείτε και το βίντεο
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου