Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝ ΨΙΧΟΥΛΑ!


 ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ (ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ (ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ




Οι οικονομικοί δολοφόνοι της πατρίδας μας, η επικαλούμενη τρόικα και η εκάστοτε δωσίλογη κυβέρνηση, έχουν ως στόχο την κατάσχεση της ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων!


Όπως λίγο πριν τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο οι σιωνιστές ψευδοεβραίοι ναζί (εκ χαζάρων)κατέγραψαν αρχικά και μετά κατάσχεσαν την ακίνητη περιουσία των πραγματικών Εβραίων και λίγο μετά προχώρησαν στην γενοκτονία τους με διπλό κέρδος, 
τον αφανισμό τους αφενός και αφετέρου ένα ψευδοκράτος του Ισραήλ με 90% ψευδοεβραιους σιωνιστές!



Έτσι και τώρα οι σιωνιστές νεοναζί αφού μετακύλησαν τα χρέη των γερμανικών τραπεζών αρχικά στις "ελληνικές" τράπεζες και στη συνέχεια στο Ελληνικό Δημόσιο, το παρουσίασαν με την βοήθεια της εκάστοτε δωσίλογης κυβέρνησης ως χρέος των Ελλήνων και με μοχλό αυτό το ψευδοχρέος, υπερφορολογούν τον Ελληνικό λαό, θέλοντας να του αποσπάσουν την ακίνητη περιουσία και μετά με ένα Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο, να προχωρήσουν στην γενοκτονία των Ελλήνων!

Χαρακτηριστικό είναι ότι όλες οι προηγούμενες δωσίλογες κυβερνήσεις και η νυν δωσίλογη ψευτοαριστερή, όταν πρόκειται να μοιράσουν τα ψίχουλα στους Έλληνες που έχουν εισόδημα με το οποίο μόλις συντηρεί κανείς οικογενειακό τάφο, το ντύνουν με φανταχτερές λέξεις όπως "Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης"
ή "Κοινωνικό μέρισμα"...

Όπως και να το βαφτίσουν όμως, βάζουν μπροστά σκληρά εισοδηματικά κριτήρια ώστε οι δικαιούχοι των ψίχουλων να είναι ήδη ζητιάνοι και κάτω!

Όταν όμως θέλουν να εισπράξουν φόρους και ιδιαίτερα τον κατασχετικό φόρο των ακινήτων, τον ΕΝΦΙΑ, τότε ξεχνάνε τα εισοδηματικά κριτήρια και δεν τους ενδιαφέρει αν έχεις το ανάλογο εισόδημα για να τον πληρώσεις...

Για να τον κρατήσουν δε υπέρογκο, έχουν βάλει αντικειμενικές αξίες του 2007 τουλάχιστον τριπλάσιες από τις σημερινές πραγματικές αξίες!

Και επειδή δεν φτάνει ούτε αυτό, επινόησαν τον αυθαίρετο συμπληρωματικό φόρο (τόσα μας λείπουν και τόσα σας παίρνουμε) ο οποίος μπορεί να υπερβαίνει και τον κύριο φόρο!!!

Σε κάποια Ελληνίδα που το κράτος της παίρνει με τον ΕΝΦΙΑ και τον φόρο εισοδήματος, το 80% του εισοδήματός της, όταν έκανε ενδικοφανή προσφυγή διαμαρτυρόμενη ότι δεν 
την φτάνει το 20% των 11000 ευρώ εισοδήματος, δηλαδή 2200 ευρώ το χρόνο για να ζήσει, λέγοντας πως το σύνταγμα επιτάσσει να δίνουμε φόρο ανάλογο με την φοροδοτική μας ικανότητα, της απάντησαν ότι: σύμφωνα με τον νόμο που διέπει τον ΕΝΦΙΑ, φοροδοτική ικανότητα δεν είναι (άκουσον άκουσον!) μόνο το εισόδημα αλλά και η κτήση του ακινήτου!!!

Δηλαδή πούλα το ακίνητο σου, στο ένα τρίτο από όσο στο φορολογούμε, για να μας πληρώσεις το φόρο (ΕΝΦΙΑ) που κανένα τούρκικο χαράτσι δεν φτάνει σε αγριότητα και παραλογισμό!

Αλλιώς θα προχωρήσουμε στην κατάσχεσή του ή σε πλειστηριασμό για το "σκότωμά του"στο μισό της πραγματικής του αξίας δηλαδή στο ένα έκτο της αξίας στην οποία στο φορολογούμε!


ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥ 1821, ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΑ 
ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!



1 σχόλιο:

  1. Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί - γιατί φτάσαμε εδώ...
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=KpD_zLTmzc4
    (για τους ορθόδοξους έλληνες χριστιανούς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή