Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ, ΓΑΠ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟ


-ΝΑ ZEI O ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ Ή ΝΑ ΜΗΝ  ZEI;
-ΣΥΛΛΑΒΑΝΕ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ!



Μήνυμα προς όλους τους δωσίλογους πρωθυπουργούς της Ελλάδας, αυτούς που έφεραν στη Βουλή και ψήφισαν τα επάρατα παράνομα και προδοτικά μνημόνια: 

Σας περιμένει η κατάληξη της στυμμένης λεμονόκουπας από τους ίδιους τους πάτρωνές σας...  


Ο πρώτος...διδάξας ήτανε ο Στρος Καν τον οποίο δεν τον συνέλαβαν απλώς αλλά τον  διέσυραν με χειροπέδες!

Για τους Σαμαρο-βενιζέλους έχουν ήδη στήσει το σκάνδαλο Novartis, στον λάκκο του οποίου θα πέσουν και οι Τσιπρο-καμμένοι καθώς η λίστα του σκανδάλου αφορά και   δωροδοκίες κατά το διάστημα Ιανουαρίου 2016-Ιανουαρίου  2017 δηλαδή επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
Το ότι θα τους ρίξουν στην αρένα με τα άγρια θηρία φαίνεται από την ακόλουθη είδηση: 

Συνελήφθη χθες ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και τέθηκε υπό κράτηση. Ο Ν. Σαρκοζί κρατείται από τις αστυνομικές αρχές της Ναντέρ λόγω της έρευνας που αφορά την παράνομη χρηματοδότηση της προεκλογικής του εκστρατείας από το καθεστώς Καντάφι το 2007.

Η έρευνα για την υπόθεση αυτή έχει ξεκινήσει από το 2013 με γαλλικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι η κράτησή του μπορεί να διαρκέσει έως 48 ώρες.

Τον Ιανουάριο 2013 ο γαλλολιβανέζος επιχειρηματίας Ζίαντ Τακιεντίν διαβεβαίωσε ενώπιον ενός δικαστή ότι κατέχει αποδεικτικά στοιχεία για τη χρηματοδότηση, εκ μέρους της κυβέρνησης της Λιβύης, υποστηρίζοντας ότι το ποσό της βοήθειας αυτής ξεπερνούσε τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Έγγραφο της λιβυκής κυβέρνησης που χρονολογείται από το 2006, φέρει την υπογραφή του πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών πληροφοριών της Λιβύης Μούσα Κούσα και κάνει λόγο για συμφωνία της Τρίπολης  να προσφέρει στην προεκλογική εκστρατεία του Σαρκοζί το ποσό των 50 εκατ. ευρώ.

Η τραπεζοπιστοτική δικτατορία των τοκογλύφων " έδωσε" τον πρώην γάλλο πρόεδρο ενώ ο Ν.Σαρκοζί, εκτός από ηγέτης-κλειδί μαζί με την Μέρκελ για την επιβολή των αφαιμακτικών μνημονίων στον ευρωπα:ικό νότο, ήταν υπαίτιος και εκ των βασικών μοχλών  της ανατροπής του Μουαμάρ Καντάφι η οποία κατέληξε στην δολοφονία του από τον όχλο των τζιχαντιστών.

Κάποιοι λένε ότι το «φάντασμα» του Καντάφι κυνηγά τον Σαρκοζί ακόμα και από τον... τάφο, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι τοκογλύφοι θέλουν να εξαφανίζουν τα ίχνη από τις βρωμιές που κάνουν στα έθνη, αλλά και να εξευμενίζουν τους λαούς που έχουν εξαθλιώσει για να μην εξεγείρονται.

Γιαυτό  πετάνε στην αρένα έναν έναν τους δωσίλογους που κάνουν την βρώμικη δουλειά. Αυτή η τύχη περιμένει και τους ελληνόφωνους δωσίλογους. 

Εκτός αν πέσουν στα χέρια του λαού...


1 σχόλιο:

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΑ ΧΑΡΒΑΝΤ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΙΛ ΠΩΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΘΕΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΕΤΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΡΠΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή