Κυριακή 11 Μαρτίου 2018

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΝΑ ΚΡΑΤΆΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ...


ΜΑΣ ΨΗΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ! – ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ  ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ!
Μέχρι τώρα, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα -συνήθως Κυριακή και μια ακόμα μέσα στη βδομάδα- παρατηρούσαμε έντονη ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα, με αποτέλεσμα να νιώθουμε έντονη κακουχία. Αυτή τη φορά, το Κυριακάτικο “σύνδρομο” δεν λέει να σταματήσει μέχρι και σήμερα!


Ο περισσότερος κόσμος παραπονιέται για ασταμάτητο πονοκέφαλο, μόνιμη κόπωση και ανορεξιά για οτιδήποτε, ίλιγγο, υπνηλία αλλά ταυτόχρονα και αδυναμία για καλό και αρκετό ύπνο που έτσι κι αλλιώς είναι κακής ποιότητας, πόνους στους μύες, κόκκαλα, αρθρώσεις, ακόμα και οδοντοστοιχίες.

Η κακουχία είναι συλλογική και αφορά σε άτομα απ’ όλη την επικράτεια της χώρας μας, σύμφωνα με σχόλια και δηλώσεις φίλων στο facebook, αλλά και συμπολιτών μας – γείτονες, συνάδελφοι, φίλοι κλπ

Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί συμβαίνει αυτό. Μια βόλτα στις εικόνες της NASA θα καταλάβετε ότι η Ευρώπη ολόκληρη και ειδικά ο ευρωπαϊκός Νότος είναι κυριολεκτικά στην πρίζα!

Σε κάποιες μάλιστα εικόνες, τα σχήματα στις νεφώσεις είναι εξαιρετικά ξεκάθαρες ότι δεν κάθε άλλο από “νορμάλ” της λες, μοιάζουν εντελώς κατασκευασμένες – κάντε κλικ στη gallery

Γιατί “κατσαρώνουν” αφύσικα τα σύννεφα


Πως γίνεται και τα σύννεφα να μετακινούνται αλλά τα "κύματα" να παραμένουν επί ώρες σταθερά στο ίδιο σημείο; Δεν είναι άνεμοι που τα κατσαρώνουν αλλά ηλεκτρομαγνητικά κύματα... 

Για να καταλάβετε πως δουλεύουν τα μικροκύματα και γιατί τα νέφη γίνονται έτσι, αναδημοσιεύουμε απόσπασμα από άρθρο του scientificamerican.com Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ένας φούρνος μικροκυμάτων μαγειρεύει το φαγητό σας; 

Ένας φούρνος μικροκυμάτων χρησιμοποιεί - το μαντέψατε! - μικροκύματα, μια μορφή ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας υψηλής συχνότητας. Σκεφτείτε ραδιοκύματα, με πολύ μικρότερο μήκος κύματος. ​Τα μικροκύματα: απορροφούνται από ορισμένα είδη ύλης, ενώ άλλα είδη δεν επηρεάζονται. [...] 

Θέμα πολικότητας Ποια είναι η πολικότητα; Ένα μόριο περιγράφεται ως πολικό όταν έχει δύο ή περισσότερες περιοχές διαφορετικών ηλεκτρικών φορτίων. 

Ένα μόριο νερού είναι ένα τέλειο παράδειγμα: έχει έναν αρνητικό πόλο που δημιουργείται από το αρνητικό φορτίο του ατόμου του οξυγόνου και ένα θετικό πόλο που δημιουργείται από τα θετικά φορτία των δύο ατόμων υδρογόνου του. [...] 

Τα μικροκύματα λειτουργούν προκαλώντας τα μόρια που έχουν δύο αμοιβαίους πόλους να στρέφονται γρήγορα. Λόγω της πολικότητάς τους, τα μόρια όπως το νερό θα ευθυγραμμίζονται συνεχώς με ένα μαγνητικό πεδίο στο οποίο υποβάλλονται. 

Η μικροκυματική ακτινοβολία δημιουργεί ένα μαγνητικό πεδίο που ταλαντεύεται - πράγμα που σημαίνει ότι το πεδίο αλλάζει διαρκώς τον προσανατολισμό του (προς την κατεύθυνση της θετικής και αρνητικής φόρτισης). 

Αυτές οι μετατοπίσεις καθιστούν τα πολικά μόρια όπως το νερό να αρχίσει να γυρίζει καθώς προσπαθούν να συμβαδίσουν με τα μεταβαλλόμενα φορτία. Καθώς τα μόρια περιστρέφονται, παράγουν θερμότητα. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως περιστροφή διπόλου. ("Dipole" απλά σημαίνει "έχοντας δύο πόλους.")

 Όταν βράζετε νερό στο φούρνο μικροκυμάτων, ο αέρας δεν ζεσταίνεται όπως ο αέρας σε ένα συμβατικό φούρνο. Η ακτινοβολία μικροκυμάτων κάνει τα μόρια του νερού να τρελαίνονται, αλλά ο ίδιος ο αέρας δεν θερμαίνεται άμεσα επειδή τα μόρια του δεν είναι τόσο πολικά όσο τα μόρια που συνθέτουν το νερό. [...] 

Η πολικότητα αυτή εξηγεί επίσης γιατί πολλά πλαστικά, γυαλιά και κεραμικά θεωρούνται "ασφαλή για μικροκύματα", γιατί τα μόρια αυτών των ουσιών δεν είναι πολύ πολικά, επομένως δεν διαταράσσονται από τα μαγνητικά πεδία που μετατοπίζονται. Τα 2/3 του ανθρώπινου οργανισμού αποτελούνται από νερόΥποθέτουμε ότι δεν χρειάζεται να σας το συλλαβίσουμε τι ακριβώς συμβαίνει στον οργανισμό σας όταν αυτός αποτελείται από τόσο μεγάλη ποσότητα νερού του οποίου τα μόρια που “τρελαίνονται” στα μικροκύματα λόγω πολικότητας.

 Σας έχουν εντελώς παραμυθιάσει ότι η ασύρματη τεχνολογία και τα μικροκύματα είναι εντελώς ασφαλή, στην πραγματικότητα είναι ό,τι πιο αφύσικο έχει φτιαχτεί ποτέ από τον άνθρωπο για τον άνθρωπο.

Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί όσο πιο αναπτυγμένη η ασύρματη τεχνολογία είναι σε μια χώρα, τόσο και περισσότερα είναι τα κρούσματα καρκίνου, καρδιακά και εγκεφαλικά.

Τι ακριβώς συμβαίνει με την “τρέλα” των μορίων του νερού στο σώμα μας; Απλά ανεβαίνει το δεξί κανάλι του λεπτού νευρικού συστήματος μας, με αποτέλεσμα όλα τα συμπτώματα που περιγράψαμε παραπάνω. 

Όταν το δεξί κανάλι βρίσκεται σε συνεχή και ακούσια υπερλειτουργία, τότε αρχίζει να “τρώει” από την ενέργεια και του αριστερού, με αποτέλεσμα όλο το νευρικό σύστημα να αρχίζει να καταρρέει. Από την κατάθλιψη και την ατονία, στην υπερευαισθησία και νευρικότητα, από την υπνηλία στην αϋπνία κλπ

Γιατί το κάνουν;

Η σύνθετη ερώτηση “γιατί το κάνουν κι αν αυτοί που το κάνουν δεν παθαίνουν κι εκείνοι” είναι ερώτηση του ενός εκατ. δολαρίων.

Γιατί το κάνουν;

Πρώτον γιατί μπορούν. Η αλαζονεία ελέγχου περιβάλλοντος κι ανθρώπων από τη στιγμή που δεν απαιτούμε να σταματήσει τους δίνει το δικαίωμα να συνεχίζουν

Δεύτερον γιατί είναι καθάρματα. Η Παγκόσμια Ελίτ ανέκαθεν έδειχνε ότι δεν τους ενδιαφέρει τίποτα περισσότερο από το τομάρι τους. Παγκόσμιοι Πόλεμοι, πείνα και φτώχεια γι’ αυτούς είναι γιορτή, αφού οι ίδιοι ποτέ δεν κινδυνεύουν, ενόσω οι “άλλοι” μειώνονται σε αριθμό. 

Ένα καλά εξοπλισμένο και οχυρωμένο σπίτι ενάντια στην ακτινοβολία, κάτι που κοστίζει μια περιουσία, τους εξασφαλίζει άσυλο έναντι αυτής της ηλεκτρομαγνητικής επίθεσης
Τρίτον το πακέτο με τα οφέλη ΤΟΥΣ έχει πολλά σκέλη. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η Κλιματική Αλλαγή. 

Το κλίμα έτσι κι αλλιώς αλλάζει κατά καιρούς ανάλογα με την δράση του ήλιου και το πόσο κοντά του βρίσκεται η Γη, ο πολύπαθος πλανήτης μας. Όμως οι χειραγωγοί του κλίματος έχουν πολλούς λόγους να του αλλάζουν τα φώτα κι αυτή τη στιγμή ένας από τους πιο σημαντικούς είναι το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική για να βάλουν χέρι στον πλούτο του. 

Μέχρι τώρα “κατέβαινε” ο χειμώνας του Βορρά στις ΗΠΑ και Καναδά και κάποιες χώρες της Ευρώπης. Τώρα ήρθε η ώρα να “ανέβει” ο Νότος. Η συνεχής ανταλλαγή αέριων μαζών έχουν ως αποτέλεσμα το λιώσιμο των πάγων στην Αρκτική. “Κλιματική Αλλαγή” δεν το ονομάζουν; 

Ναι, αυτό είναι, μόνο που δεν συμβαίνει μόνη της, δεν είναι “ανθρωπογενής”, είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης του κλίματος – ψεκασμοί και μικροκύματα.
Μπορούμε να προφυλαχτούμε;

Δυστυχώς τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα. Θερμαίνοντας την ιονόσφαιρα, μπορούν να θερμάνουν και τη γη και σε αρκετό βάθος και υποθαλάσσια.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια μέτρα που μπορούν κάπως να ανακουφίσουν την κατάσταση μας όταν η “επίθεση” είναι δυνατή. Κι αυτά είναι:

Απαλλαχθείτε από κάθε είδους ασύρματη τεχνολογία στο χώρο σας. Κάντε περιορισμένη χρήση κινητού, κλείστε το wifi (πείτε και στους γείτονες, σίγουρα κι αυτοί θα νιώθουν άσκημα), βγάλτε από τις πρίζες όσες ηλεκτρικές συσκευές δεν χρησιμοποιείτε

Πηγαίνετε για λίγο σε χώρους που δεν πιάνει καλά -έως καθόλου- το κινητό. Τέτοια κτήρια είναι έτσι φτιαγμένα που θα σας προσφέρουν για λίγο προστασία. Το καλό είναι ότι ένα διάστημα παραμονής σε έναν τέτοιο χώρο, όχι μόνο θα σας ανακουφίσει, αλλά θα σας κάνει και πιο ανθεκτικούς όταν τον αφήσετε και βγείτε έξω

Διατροφή: Πολύ νερό, όχι κόκκινο κρέας, πολλά φρούτα και λαχανικά, και άμυλο. Μια μακαρονάδα είναι πολύ χαλαρωτική. Η ζάχαρη (βιολογική από ζαχαροκάλαμο, όχι λευκή, όχι καστανή, αλλά στο ‘ζαχαρί’ χρώμα) δροσίζει το συκώτι και κατεβάζει το δεξί κανάλι. Σκόρδο, επίσης, κλασσική αξία για να κατέβει το δεξί κανάλι, το χρησιμοποιούν όλοι οι υπερτασικοί (σύμπτωμα δεξιού καναλιού)

Βόλτα στην εξοχή και γείωση. Αν και η ακτινοβολία είναι παντού, σίγουρα έξω από την πόλη θα βρείτε περιοχές λιγότερο μολυσμένες. Βγάλτε παπούτσια και ξαπλώστε στη γη. Επίσης μέσα στο σπίτι ξυποληθείτε. Τα σύγχρονα παπούτσια και παντόφλες με λαστιχένιες και πλαστικές σόλες είναι ό,τι χειρότερο!

Βάλτε κλασσική μουσική ή χαλαρωτική ορχηστρική μουσική να ακούσετε. Ή ακόμα και μπάτζανς ή ωραίους ύμνους. Στο ΥΤ επίσης θα βρείτε μουσική για διαλογισμό, αλλά προσέξτε να είναι από μουσικούς και όχι κομπιούτερ. Οι συχνότητες της καλή μουσικής λειτουργούν σαν μια ασπίδα στο χώρο σας

Αποφύγετε κάθε φαρμακευτική αγωγή στο πρόβλημα: παυσίπονα, αντικαταθλιπτικά, ψεύτικα συμπληρώματα διατροφής, τονωτικά κλπ – απλά χειροτερεύουν την κατάσταση.
Κάντε διαλογισμό. Το καλύτερο φάρμακο για όλα!

Στην τελική, η καλύτερη θεραπεία είναι να μοιραστείτε το πρόβλημα με τους οικείους σας και να πείτε με αποφασιστικότητα “Δεν θέλω άλλο”! Όταν αυτή η φράση γίνει συλλογική συνείδηση, τότε θα είναι και η στιγμή που η άλλη φράση, “γιατί μπορούν και το κάνουν”, θα αρχίσει να χάνει έδαφος. Καιρός να μπει ένα τέλος σ΄αυτή την Γενοκτονία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου