Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ) ΘΑ ΕΧΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΟΥ

ΑΔΕΛΦΙΑ ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΣΑΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ! 

ΒΙΝΤΕΟ: Ο ΘΟΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΡΗΓΑ

                                                                                                      

Τώρα με αφορμή την Επέτειο της Εθνεγερσίας μας θα βάλουμε μια σημαία στο μπαλκόνι μας.


Ας μην την αφαιρέσουμε μετά την ΕθνικήΕπέτειο!


Ας μείνει εκεί σαν μόνιμη διαμαρτυρία για όλα όσα έχουν χαθεί με την άθλια διακυβέρνηση από τους δωσίλογους τα τελευταία οκτώ χρόνια... και συγκεκριμένα: 


Την προδοσία της χώρας 


Την υπαγωγή της στα μνημόνια 

Για το ξεπούλημα της χώρας στην εταιρία "ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΠΕ" από τις δωσίλογες κυβερνήσεις, ειδικά την τωρινή ψευτοαριστερή που έχει αφαιμάξει τον Ελληνικό λαό με φόρους υπέρ των τοκογλύφων.
Την υποχωρητικότητα των δωσιλόγων απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα σε Ίμια, Αγαθονήσι, Καστελόριζο αλλά και σε όλο το Αιγαίο με διαρκή θαλάσια επεισόδια....


Για την αδράνεια της "ελληνικής" ψευτοκυβέρνησης στο θέμα της αρπαγής και της ομηρίας των δύο παιδιών μας, των Ελλήνων Στρατιωτικών, από τους Τούρκους.


Για την μειοδοτική στάση της δωσίλογης κυβέρνησης απέναντι στα Σκόπια, που είναι έτοιμη να παραχωρήσει το Όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ παρά το συντριπτικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στα δύο γιγαντιαία συλλαλητήρια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα! 

Για την άθλια Παιδεία που παρέχεται στους νέους μας με κουρελοβιβλία που παραπληροφορούν παρά μορφώνουν, με τη διαπαιδαγώγησή τους σε έναν ιδιότυπο φασισμό όπου οι λέξεις δολοφονούνται, όπου όποιος είναι αντίθετος με το καθεστώς αποκαλείται φασίστας και όποιος είναι αντίθετος με τον εκφυλισμό αποκαλείται ρατσιστής!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ 

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΑΣ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!


ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ 
ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!  
ΖΗΤΩ ΤΟ 21 - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ - ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου