Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ


Η  ΑΠΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ!





Δυστυχώς επαληθεύτηκε και πάλι το ιστολόγιό μας καθώς ένα από τα τρία άσχημα σενάρια που προβλέπαμε χθες "να αναβληθεί η εκδίκαση επ΄αόριστον" πραγματοποιήθηκε λίγες ώρες μετά.

Όπως έχουμε ήδη πει από τους πρώτους με βεβαιότητα αλλά κυρίως έχουμε αποδείξει, η ενέδρα και η απαγωγή των Ελλήνων στρατιωτικών, έγινε εντός ελληνικού εδάφους. 


Όμως αυτή η δωσίλογη κυβέρνηση δεν έχει κάνει κανένα λάθος εκτός από το βασικότερο: τον δωσιλογισμό!
Απλά υπακούει στις εντολές των ΗΠΑ και της Γερμανίας!

Της είπαν λοιπόν οι πάτρωνές της ότι για να μην κλιμακωθεί η ένταση και οδηγηθούμε σε πόλεμο με την Τουρκία, πρέπει να πάρει την ευθύνη για το περιστατικό, αποδεχόμενη ότι οι στρατιώτες μας μπήκανε σε τουρκικό έδαφος.

Όμως αυτή η παγίδα ήταν καθοριστική για την άσχημη εξέλιξη του συμβάντος.

Αποδεχόμενοι πως οι στρατιωτικοί μας κάνανε λάθος εισβάλλοντας σε τουρκικό έδαφος, χάνουμε κάθε διαπραγματευτικό χαρτί απέναντι στην Τουρκία.

Κανείς δεν μιλάει για το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί και για τον ασύρματο που είχαν μαζί τους.

Ποιός αλήθεια πιστεύει ότι δύο πεζοί μονάχοι κάνανε περιπολία στα Ελληνοτουρκικά σύνορα;

Κανείς δεν λέει ότι είναι χτυπημένοι και τους περιφέρουν με κρυμμένα τα πρόσωπα σαν εγκληματίες! 

Αν δεν έγινε εισβολή και απαγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
γιατί είναι χτυπημένοι;

Αυτά όλα δεν ακούγονται από την ψευτοκυβέρνηση και από όλα τα δωσίλογα στις ΗΠΑ ΜΜΕ...

Στην ουσία οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί έχουν αφεθεί στην τύχη τους η οποία, εάν δεν επέμβει δυναμικά η Ελλάδα σαν αληθινή Ελλάδα, δεν προδιαγράφεται ευοίωνη...

Και αυτό διότι η Τουρκία βλέποντας την δουλική στάση της ψευτοκυβέρνησης πήρε αμπάριζα και χθες το απόγευμα, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης, Μπεκίρ Μποζντάγ, μιλώντας σε δημοσιογράφους, υπογράμμισε ότι οι Έλληνες στρατιωτικοί έχουν υποβληθεί σε ποινική έρευνα για στρατιωτική κατασκοπεία...


Ήδη ο Ερντογάν έχει συγκαλέσει Συμβουλίο Ασφαλείας όλων των στρατιωτικών με πρώτο τον Διοικητή της 54ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού που εδρεύει στην Αδριανούπολη (αυτή που αν χρειαστεί θα πραγματοποιήσει την επίθεση στην Ελλάδα) και μαζί με αυτούς και τον Διοικητή της ΜΙΤ...

Το σίγουρο είναι ότι δεν θα απελευθερώσει τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς με το επιχείρημα ότι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί μπήκαν σε τουρκικό έδαφος.

Θα ανοίξει έτσι εκτός από το Αιγαίο και την Κυπριακή ΑΟΖ και το μέτωπο του Έβρου δημιουργώντας από το πουθενά θἐμα...

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, όλοι οι δωσίλογοι ψευτοκυβερνητικοί είναι εξαφανισμένοι ο ΥΠΕΞ, ο ΥΠΑΜ και κυρίως ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Κανείς δεν θέτει το εύλογο και καίριο ερώτημα: γιατί σε εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες εισόδους τούρκων στρατιωτικών σε ελληνικό έδαφος δεν υπήρξε ποτέ ούτε μία σύλληψη; 

Έστω και τώρα αν πραγματοποιούσαμε τις νόμιμες συλλήψεις τούρκων εισβολέων, θα είχαμε το διαπραγματευτικό χαρτί που χρειαζόμαστε.


Αντ΄ αυτού απλά, από αόριστη "υψηλά ιστάμενη κυβερνητική πηγή", διαρρέουν λεκτικοί λεονταρισμοί όπως αυτός: "Θα αντιδράσουμε ενεργά και σκληρά αν επιχειρηθεί ενέργεια που να απειλεί την εδαφική ακεραιότητα της χώρας είτε την ασφάλεια του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων ή Ελλήνων πολιτών. Δεν θα πρέπει να υπολογίζει σε ελληνική υποχώρηση η Αγκυρα" 


Όμως τα λένε αυτά γιατί δεν έχουν καταλάβει τι επιδιώκει η Τουρκία, η οποία θα φτάσει και σε σύγκρουση με την Ελλάδα προκειμένου να επεκτείνει τα συμφέροντά της.

Η Ελλάδα διασύρεται και δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει γιατί δεν έχει αληθινή κυβέρνηση.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ 


TΣIΠΡΠAΡAITHΣOY! 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου