Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ


«ΕΓΩ Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ, ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ»!
 


«Αν τιμωρηθούμε, σωστότερο θα ήταν να φύγουν αυτοί που αρνήθηκαν να δουν εμπύρετο ασθενή εν μέσω πανδημίας»

Για να συστηθώ λοιπόν με όλους τους συμπολίτες μου, είμαι ο υγιής, απομονωμένος, ανένταχτος, περιθωριοποιημένος, αποκλεισμένος απειλημένος, εκβιασμένος και υπό αναστολή υγιής «λεπρός» ανεμβολίαστος υγειονομικός. Ήρθε η ώρα να σε παρακαλέσω να έρθεις μαζί μου, να σταθείς δίπλα μου κι ας μη με αγγίξεις.

Εσύ που νόσησες ή νοσηλεύτηκες και σε φρόντισα χωρίς ρατσισμό (όσον αφορά τον διαχωρισμό νόσου μολυσματικής ή όχι) με μεγάλη αυταπάρνηση ανιδιοτέλεια και ηθική.

Εσένα που μετέφερα αγκαλιά στο ασθενοφόρο, εσένα που φρόντισα την προσωπική σου υγιεινή, που σου έδωσα νερό να πιεις, που σε εξέτασα, σε διασωλήνωσα, που άγγιξα όλο το μολυσματικό σου ιικό φορτίο, εσένα που θεράπευσα. Εσένα που δεν κατάφερα να σώσω τον συγγενή σου, αλλά ήμουν κοντά του μέχρι τέλους να ξενυχτάω στο προσκέφαλό του, να ψάχνω επιστημονικά τον δρόμο για τη σωτήρια του, να προσεύχομαι για τη ζωή του.

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ, συμπολίτη μου, ότι μέχρι τον ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ – ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ’21 δεν είχαμε εμβόλια. Ήμουν καθημερινά μάχιμος στον αγώνα της 1ης γραμμής. Και ναι! Φοβήθηκα τη νόσο, τον θάνατο, την απομόνωση, τον κοινωνικό αποκλεισμό (που έζησα εγώ και η οικογένειά μου) επειδή ήμουν υγειονομικός. 

Επρεπε να δώσω αγώνα μέσα μου. Η μάχη ήταν συνειδησιακή, σωματική, ηθική. Επρεπε να κερδίσω τον φόβο μου για να μπορώ να σε βοηθήσω, να είμαι κοντά σου από όποια θέση κι αν βρισκόμουν. Και τα κατάφερα.

Πάλεψα με την αγωνία μου, με τη σωματική μου κούραση, με την ίδια την ψυχή μου, έχοντας έλλειψη αέρα από τις πολλές ώρες χρήσης της μάσκας, από την οσμή της νόσου και της αίσθησης του αβάσταχτου θανάτου μπροστά στα μάτια μου. 

Δεν λιγοψύχησα, δεν λιποτάκτησα, δεν το έβαλα στα πόδια αφήνοντας το μέτωπο της μάχης ακάλυπτο. Δεν βγήκα σε αναστολή ούτε σε αναρρωτική άδεια. Εμεινα δίπλα σου και κέρδισα τη μάχη. Αφιερώθηκα σε σένα ψυχή τε και σώματι. Ίσως με κόλλησες και νόσησα, ίσως να πέθανα κιόλας. Ίσως, πάλι, να μην αρρώστησα ποτέ.

ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ. Πάει καιρός από τότε που πάλεψα να προασπιστώ την υγεία σου και την υγεία όλων. Βλέπεις; Βγήκα ζωντανός και δυνατός. Θυμάσαι τα Χριστούγεννα, αγαπημένε μου συμπολίτη, που με χειροκροτούσες από τα μπαλκόνια; Μου έδινες τόσο κουράγιο να συνεχίσω τον ανηφορικό δρόμο. Μη με εγκαταλείπεις τώρα που με αναγκάζουν να παραιτηθώ. Σε χρειάζομαι κοντά μου, εμβολιασμένε και ανεμβολίαστε συμπολίτη. 

Εγώ ο βράχος o υγειονομικός περνάω δύσκολες ώρες και μαζί και η οικογένειά μου. Με υποχρεώνουν σε εμβολιασμό και, επειδή αρνούμαι, με βγάζουν σε αναστολή, μου κλείνουν το ιατρείο, με διώχνουν από την κλινική, από το ΕΚΑΒ, από την καθαριότητα, από το μαγειρείο. Σε χρειάζομαι κοντά μου και, όσες ιδιότητες κι αν επικαλεστώ, είμαι ο ίδιος. Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ.

Κι εσένα, δάσκαλε, κι εσένα, καθηγητά, πανεπιστημιακέ, που με δίδαξες να ‘μαι ερευνητής γνώστης, δυνατός, ατρόμητος, ηθικός, δίκαιος, πιστός στον όρκο του Ιπποκράτη, να σέβομαι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους κανόνες της ιατρικής δεοντολογίας, ώστε να μην προβώ ποτέ σε ιατρική πράξη χωρίς τη συγκατάθεση του ασθενούς μου. ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο να επιβάλλεται η υποχρεωτικότητα εμβολιασμού, ενάντια σε κάθε νομοθετική πράξη και επιπλέον με άγνοια, προχειρότητα, αντιεπιστημονικότητα, ανηθικότητα, προσβάλλοντας κάθε νόμο προάσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου.

Εσύ, συνάδελφε, νοσηλευτή, γιατρέ, τραυματιοφορέα, ακτινολόγε, διοικητικέ, ασθενή μου, συμπολίτη μου, εμβολιασμένε κι ανεμβολίαστε, συμπαραστάσου με. Οταν νόσησα, μου στάθηκες και δούλευες για δύο.

Όταν εσύ αρρώστησες, ανέλαβα και για τους δύο. Μην αφήσεις τώρα τη διάσπαρτη διχόνοια να μας χωρίσει σε στρατόπεδα μίσους ούτε να ζω υγιής σε μια σύγχρονη Σπιναλόγκα. Εσύ φοβάσαι τη νόσο ή έχεις προβλήματα υγείας και σέβομαι την απόφασή σου. Εγώ φοβάμαι το εμβόλιο γιατί έχω περάσει θρόμβωση, μυοκαρδιοπάθεια ή δεν έχω τίποτα. Απλώς αρνούμαι την υποχρεωτικότητα οποιασδήποτε ιατρικής πράξης.

ΔΕΝ ΣΥΓΚΑΤΑΤΕΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΑΠΑΡΝΗΘΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ.

Διότι, βάσει του νόμου 2462/1997 ΦΕΚ (υπερσυνταγματικο) 25α/26-02-1997, καθένας αποφασίζει μόνος του για τον εαυτό του και καμία συλλογική, κοινοτική συμφωνία ή συγκατάθεση ενός ηγέτη κοινότητας ή άλλης Αρχής αντικαθιστά τη συγκατάθεση του ενημερωμένου ατόμου! 

Ξέρω πως εμένα θα με τιμωρήσουν. Με απειλούν με πειθαρχικά συμβούλια είτε επειδή αρνούμαι να εμβολιαστώ είτε γιατί αναφέρω τις παρενέργειες των εμβολίων που παρουσιάστηκαν στους ασθενείς μου. Λες και μόνο οι δικοί μου ασθενείς έχουν παρενέργειες. 

Ίσως πάθανε οξεία τύφλωση, κώφωση και ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή. Αλλά, εάν τιμωρηθούν ή απωθηθούν υγειονομικοί, σωστότερο θα ήταν να φύγουν αυτοί που αρνήθηκαν να δουν εμπύρετο ασθενή εν μέσω πανδημίας (με ή χωρίς Covid). 

Αυτοί που διαχώρισαν και ρατσιστικοποίησαν τις οποιεσδήποτε λοιμώξεις. Οι λιποτάκτες του μετώπου και οι καταπατητές του όρκου τους. ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ.

Εύγε στους μπερδεμένους εγκεφάλους που δημιούργησε ο φόβος ή όποιο άλλο κίνητρο υπάρχει που δεν γνωρίζουμε. Εδώ και χρόνια έχουμε δει ανθρώπους να πεθαίνουν γιατί αρνήθηκαν ιατρικές πράξεις (μεταγγίσεις, αφαιμάξεις, χημειοθεραπείες, στεφανιογραφίες κ.λπ.) πιθανώς και λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. 

Εδώ μιλάμε για επιβολή ιατρικής πράξης σε υγιείς. Δηλαδή, αν αλλάξουμε θρησκευτικές πεποιθήσεις, θα απαλλαχτούμε από την υποχρεωτικότητα; Ακόμη και η Ορθόδοξη Εκκλησία μου με πιέζει κάνοντας εμβολιαστική εκστρατεία στον πρωινό κυριακάτικο λόγο του ΘΕΟΥ.

 Σύντομα όμως θα καταρριφθεί το εμβολιαστικό τους αφήγημα. Δεν θα αλλαξοπιστήσω. Δεν τυφλώθηκα. Και ο Θεός μού δείχνει τον δρόμο, τον οποίο όλοι σε λίγο θα αναγκαστούν να ακολουθήσουν. Τώρα είμαστε εμείς απελπισμένοι, ψάχνοντας νομική κάλυψη για να αγκιστρωθούμε. Εύχομαι να μην είναι εκείνοι σύντομα στη θέση μας.

ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

1. Αποδεικνύεται βάσει των στοιχείων του ΕΟΔΥ ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και διασπείρουν και πεθαίνουν. Αρα το αρχικό αίτημα της κυβέρνησης για διασφάλιση της δημόσιας υγείας δεν ισχύει πια, αν αναλογιστούμε ότι εμείς κάνουμε rapid tests, φοράμε μάσκες και ξέρουμε πότε είμαστε ακόμη και ασυμπτωματικοί, ενώ οι εμβολιασμένοι μεταφέρουν τη νόσο σε όλους κι ας έχουν freedom pass, 

TO OΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ. 

Οι ευπαθείς ομάδες και οι υγειονομικοί θα αναγκαστούν να επανεμβολιαστούν. Έτσι αυθαιρέτως, αντιεπιστημονικώς και χωρίς μελέτες ασφάλειας – αποτελεσματικότητας.

2. Οι νοσήσαντες ανεμβολίαστοι και οι άνθρωποι που χωρίς να νοσήσουν έχουν αντισώματα έναντι του Covid (ακόμη κι αν το νούμερο αυτό είναι μικρό) έχουν την επίκτητη ανοσία διεγερμένη, με τα λεμφοκύτταρα μνήμης να καραδοκούν τον εχθρό και να αντεπεξέλθουν σε κάθε είδους μετάλλαξη του ιού (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΑ). 

Ο οργανισμός φαρμάκων αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι δεν υπάρχουν αρκετά συμπεράσματα για τη χρήση εμβολίου mRNA ΣΕ ΑΝΑΡΡΩΣΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΪΟ. Αρα εμβολιάζετε την πολυπόθητη αποδεδειγμένη αγέλη αυτοβούλως, που μόνο παρενέργειες εγκυμονεί πάρα όφελος.

3. Οι γιατροί των καναλιών (που δεν ξέρουμε πόσες ώρες φοράνε στολή και μάσκα με 40 βαθμούς Κελσίου) αμφισβητούν λοιπόν την επίκτητη χημική και κυτταρική ανοσία, καθώς και την ύπαρξη β λεμφοκυττάρων μνήμης, τα όποια διδαχτήκαμε στα πρώτα έτη της Ιατρικής. Πόσα αξιώματα θα καταρρίψετε πια;

4. Γιατί τόσο πάθος και μένος εμβολιασμού στους νέους, στους φοιτητές, στους μαθητές, στα παιδιά; Εφόσον έχουν εμβολιαστεί οι ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας και κάθε οικογένειας; Παγκόσμιες μελέτες δείχνουν ότι τα παιδιά έχουν μηδαμινή θνησιμότητα από τον ιό, ενώ η θνητότητα από Covid παραμένει κατά μέσο όρο 79 έτη, με 80 στις 100 να έχουν σοβαρές συννοσηρότητες.

Αυτό σημαίνει ότι αυτοακυρώνεστε μόνοι σας και αποδεικνύετε την έλλειψη πίστης και εμπιστοσύνης στην εμβολιαστική κάλυψη. Και καλά κάνετε, διότι αποδώσατε λάθος ελευθερίες διακίνησης των εμβολιασμένων οι οποίοι είναι πυρηνική βόμβα μετάδοσης του ιού. 

Τη μετάλλαξη Δέλτα, που είναι πιο μολυσματική μεν, αλλά λιγότερο θανατηφόρα, καθώς και τη μετάλλαξη Ε, Ζ, Η, Θ κ.λπ., θα την κολλάμε όλοι ώσπου η πανδημία να πέσει σε κλίμακα εποχικής γρίπης.

5. Πόσοι ασθενείς επανανόσησαν ανεμβολίαστοι και πόσοι εμβολιασμένοι; Ελάχιστο έως μηδαμινό ποσοστό επαναλοίμωξης σε ανεμβολίαστους. Αντιθέτως, εμβολιασμένοι πάρα πολλοί και με νοσηλείες (σιγά σιγά θα ανεβαίνουν και οι θάνατοι σε εμβολιασμένους).

6. Μέσα Αυγούστου του ’21 φτιάξατε λίστα εξαιρέσεων για κλάματα, έχοντας βάλει ελάχιστα κριτήρια εξαίρεσης και ντροπής. Εδώ όμως και 8 μήνες πιστοποιούσατε ασφάλεια. Αρα παραδέχεστε ότι εμβολιάσατε γυναίκες με αντιφωσφολιπιδαιμικο σύνδρομο (που πιθανώς δεν το γνώριζαν κιόλας), με παρενέργεια πρόκλησης ακόμη και θάνατο και στη χώρα μας.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΛΙΓΗ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ. Αντ’ αυτού ψηφίσατε το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ.


ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟΥ

1. Δεν υπάρχουν φύλλα οδηγιών στο συγκεκριμένο εμβόλιο ώστε να ενημερωθεί ο υπεύθυνος πολίτης.

2. Βρίσκεται αναρτημένο μόνο στο διαδίκτυο όπου πρώτο γραφόμενο είναι «ΤΕΛΕΙ ΥΠΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ» (SOS).

3. Σε αναφορά ΣΟΒΑΡΗ ΑΛΛΕΡΓΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΜΥΟ-ΠΕΡΙΚΑΡΔΙΟΥ, ΟΙΔΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ = ΑΓΝΩΣΤΕΣ!

4. Για τον θηλασμό δεν υπάρχουν μελέτες. ΕΠΙΣΗΜΩΣ.

5. Για τη γονιμότητα υπάρχουν μόνο προκλινές μελέτες. ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΖΩΑ! Ενώ επιβάλλετε εμβολιασμό στην έγκυο εργαζομένη. AYTA MΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και όχι σε επιστημονικές, εφόσον δεν υπάρχουν.

6. Η ASTRAZENECA στη φάση 3 του πειράματος σε μελέτη που κατέθεσε το πανεπιστήμιο της ΟΞΦΟΡΔΗΣ η ανοσοκαταστολή αποτελούσε κριτήριο αποκλεισμού από τις μελέτες.

7. Στις 18/05/21 προστίθεται σαν παρενέργεια εμβολή και θρόμβωση με αυτοάνοση θρομβοπενία. Στις 3/5/21 η MODERNA ανακοινώνει διάρροιες, μυο-περικαρδίτιδα και έντονες αντιδράσεις στο σημείο του εμβολιασμού. Στις 6/9/21 η PFIZER ανακοινώνει αλλεργικές αντιδράσεις που φτάνουν έως και 1/100. Στις 22/07/21 ο ΕΟΦ αναγνωρίζει ότι προκαλεί σύνδρομο QULAIN BARRE (ASTRAZENΕCA KAI JOHNSON).

8. Δεν αναγράφεται πουθενά άμεσος ή μακροπρόθεσμος θάνατος.

9. Πρόσφατες μελέτες αναφέρουν πτώση της δράσης του ανοσοποιητικού, με εμφάνιση λοιμώξεων, νευροπάθειες, σπειραματονεφρίτιδες κ.λπ.

10. Το εμβόλιο δεν καλύπτει τη μετάλλαξη Δέλτα. Ισραηλινοί ιατροί αναφέρουν κάλυψη 16/100 σε πλήρως εμβολιασμένους (καθηγητής ιατρικής GYRILL COHEN).

11. Η ΜODERNA αναγράφει επίσης στο Φυλλάδιο Οδηγιών διάρκεια κάλυψης από Covid AΓΝΩΣΤΗ. 14/7/21 προστίθεται ακόμη μια θανατηφόρα παρενέργεια. ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΡΙΧΟΕΙΔΩΝ. 

Παρ’ όλες λοιπόν τις επίσημες οδηγίες, αναφέρουν εμβολιασμό σε υγειονομικούς και ευπαθείς χωρίς επιστημονική γνώση. Πλήρες αλαλούμ λόγω φόβου και όχι λόγω κατάρτισης. Και εφόσον όλα αυτά συμβαίνουν στη φάση 4 της μελέτης (που αποδεικνύουν το παγκόσμιο πείραμα), προσπαθούν να το επιβάλλουν και στα παιδιά.

ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ KAI TΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΣΤΑΚΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΦΡΑΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΡΟΣ ΖΗΜΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΥΓΙΕΙΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ.

Αντιθέτως, ο γιατρός μου δεν μου υπογράφει την ασφάλεια του εμβολίου, οι φαρμακευτικές εταιρίες δεν παίρνουν την ευθύνη, η επιτροπή λοιμωξιολόγων έχει το ακαταδίωκτο, αλλά εγώ ο πολίτης υπογράφω σε ένα έγγραφο ντροπής που, ενώ τους σημείωσα αλλεργίες, θρομβωτικά επεισόδια, μυοκαρδίτιδα στο παρελθόν κ.λπ., με εμβολίασαν με την ευθύνη όλη επάνω μου και κανενός άλλου. 

ΟΧΙ, ΚΥΡΙΟΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ. 

Πριν από 8 μήνες μάς υποσχέθηκαν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Στο διάστημα αυτό όμως εμφανίστηκαν απίστευτες (μη εγγεγραμμένες) παρενέργειες. Και όχι, δεν θα τους κατηγορήσουμε ως ψεύτες. Ηταν κάτι καινούργιο. ΙΣΩΣ ως άγνοια ή εξαπάτηση επιστημόνων. Τώρα πια όμως ο κύβος παρενεργειών είναι μπροστά μας.

Η αντιεπιστημονική παράβλεψη των παρενεργειών δεν θα συγχωρέσει ούτε έναν θάνατο σε υγιές άτομο. Και θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι εμβόλιο που έχει 50/100 κάλυψη και κάτω δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία του. Εδώ πέσαμε στο 39/100 κάλυψη και, αντί να αποσυρθεί, γίνεται υποχρεωτικό. 

Για όλους αυτούς τους λόγους η ανθρωπότητα δεν θα τους ξεχάσει και δεν θα τους συγχωρέσει ποτέ. Θα γραφτούν στις μαύρες σελίδες της Ιστορίας με κεφαλαία γράμματα. 

Για μια επιβολή υποχρεωτικότητας βασισμένη σε ανεπαρκείς και ελλιπείς επιστημονικές μελέτες με έκθεση σε άμεσο και μακροπρόθεσμο κίνδυνο αγνώστου μεγέθους όλων μας (αλλά ιδίως των υγειών νέων και των παιδιών αυτής της χώρας) με το διωγμένο μου και το ακαταδίωκτό τους να μας στοιχειώνουν τα όνειρά μας και τις ελπίδες μας. Με τη δημοκρατία μας να σείεται απ’ άκρη σ’ άκρη αυτής της γης.

ΕΓΩ Ο ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ ΥΓΙΗΣ «ΛΕΠΡΟΣ» ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΣ

Σημείωση: Τα πλήρη στοιχεία του υπογράφοντος είναι στη διάθεσή μας και έχει γίνει η απαραίτητη ταυτοποίησή τους. Υπό τον φόβο κυρώσεων δεν δημοσιεύεται το όνομα του γράφοντος.



6 σχόλια:

  1. Jesus said: “My son, you were joining a protest against the hospital because they were forcing the nurses to get Covid shots, or they would lose their jobs. This is the same threat to force these poisonous shots on workers by employers all over your country. I commend your people for protesting an unjust demand that the Covid shots would be forced on the nurses, or else they would lose their jobs. If your people do not stand up and fight this edict, then the politicians will take away more of your freedoms. Most people are not dying or getting very sick from the Covid virus. A good number of people have already had the Covid virus, so they have antibodies of protection. This means you do not have to take the poisonous Covid shot for protection that you do not need. This is an attempt by the one world people to kill a lot of people with the vaccines, and reduce the population. This is a vaccine and virus designed by Satan and made by your corrupt scientists and Pharma corporations. The Pharmaceutical corporations are making blood money on those people who die from these shots, and they are not being held responsible for any complications. The media is not reporting all of the deaths and bad reactions that are coming from these poisonous shots. Trust in Me to protect My people, and you can use the Good Friday oil and exorcism water to heal the vaccinated people.”
    Monday, August 9, 2021: (St. Teresa Benedicta)
    Jesus said: “My people, you are in the midst of a heavy oppression when working people are being forced by their employers to take the poisonous Covid shots. Many people are getting sick from these shots. Your people need to stock up on three months of food because this oppression for jobs will be getting worse. You will need this food when you can no longer work because of the forced mandates of Covid shots and eventually the mark of the beast. These same authorities will next try to force you take booster shots for all the variants that will be spread. Once they can force you to take shots to keep your jobs, then next they will try to force you to take the mark of the beast, or a computer chip in your body. I have told you before that you will have to QUIT your jobs with these mandates because you should NEVER take the mark of the beast, even if they threaten to kill you. I have given you the Good Friday oil and the exorcism water with the miraculous medal to heal the vaccinated people, BUT THERE IS NO HEALING FOR THE MARK OF THE BEAST. I am telling you now, when they try to force the mark of the beast on everyone, then I will be calling My faithful to My refuges of protection. I WILL BRING MY WARNING WHEN YOUR OPPRESSION IS UNBEARABLE. This bright clearing in the sky in the vision is when you will be coming to My refuges soon. At My refuges My angels will fight the demons and your oppressors. You will have freedom once again at My refuges, because soon I will be casting all of these evil ones into hell for their evil deeds. My angels are marking an invisible cross on the foreheads of My believers, because you will need this to enter My refuges. Trust in Me to defend My people, and provide for your needs.”



    www.johnleary.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Jesus said: “My people, Biden is violating the separation of Federal and State laws when he is extending no evictions against a Supreme Court decision. Landlords need to get their tenants to pay their rent, and be able to evict those people who do not pay their rent. This is just another Biden injustice, in addition to forcing employers to mandate poisonous vaccines for their employees, or they lose their jobs. THE VACCINE PASSPORTS AND MANDATORY VACCINES ARE ILLEGAL AND THIS VIOLATES YOUR FREEDOMS AND YOUR RIGHTS. YOU SHOULD NOT BE FORCED TO TAKE A POISONOUS VACCINE THAT WILL KILL YOU WITH THE NEXT CORONA VIRUS. THE ONE WORLD PEOPLE ARE PUTTING MORE DIVISION IN YOUR SOCIETY BY PUTTING THE VACCINATED PEOPLE AGAINST THE UNVACCINATED PEOPLE. These same evil ones are using viruses and vaccines to reduce the population. Most people do not die from the Covid virus, so there is no need to take a Covid shot. The one world people are planning to do away with your coin change, and even your paper money so they would have a cashless society, and eventually a digital dollar. You already have digital accounts as you have your money on line in the internet. They will also want to eliminate paper checks as well. Eliminating cash will make it hard for people to work for money under the table, and harder for drug payments. Be prepared to come to My refuges of protection when I call you with My inner locution.”
    Jesus said: “My people, Biden is violating the separation of Federal and State laws when he is extending no evictions against a Supreme Court decision. Landlords need to get their tenants to pay their rent, and be able to evict those people who do not pay their rent. This is just another Biden injustice, in addition to forcing employers to mandate poisonous vaccines for their employees, or they lose their jobs. THE VACCINE PASSPORTS AND MANDATORY VACCINES ARE ILLEGAL AND THIS VIOLATES YOUR FREEDOMS AND YOUR RIGHTS. YOU SHOULD NOT BE FORCED TO TAKE A POISONOUS VACCINE THAT WILL KILL YOU WITH THE NEXT CORONA VIRUS. THE ONE WORLD PEOPLE ARE PUTTING MORE DIVISION IN YOUR SOCIETY BY PUTTING THE VACCINATED PEOPLE AGAINST THE UNVACCINATED PEOPLE. These same evil ones are using viruses and vaccines to reduce the population. Most people do not die from the Covid virus, so there is no need to take a Covid shot. The one world people are planning to do away with your coin change, and even your paper money so they would have a cashless society, and eventually a digital dollar. You already have digital accounts as you have your money on line in the internet. They will also want to eliminate paper checks as well. Eliminating cash will make it hard for people to work for money under the table, and harder for drug payments. Be prepared to come to My refuges of protection when I call you with My inner locution.”
    Jesus said: “My people, some people are BEING OFFERED MONEY OR OTHER ENCOURAGEMENTS TO TAKE THE COVID SHOTS. SOME RUMORS ARE TALKING ABOUT INCREASING MEDICAL INSURANCE PREMIUMS FOR THE UNVACCINATED. These Covid viruses are not that deadly, but the vaccines are definitely deadly and they are causing immediate serious symptoms. The doctors are not linking these health problems with the Covid vaccines on purpose. YOU HAVE HEARD OF BLOOD CLOTS AND DEATHS AFTER RECEIVING THE COVID SHOTS. Your wife’s uncle died within a few weeks from a Covid shot. Pray for My healing of the vaccinated people by using the Good Friday oil or the exorcism water with the miraculous medal. EVEN HYDROXYCHLOROQUIN AND IVORMECTIN WILL HELP THE VACCINATED PEOPLE WHO HAVE COMPLICATIONS FROM THE COVID SHOTS.”


    www.johnleary.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σαιτ (www.johnleary.com)το έχουν σταματίσει από εχθές. Τα συμπεράσματα δικά σας πριν βιαστείτε να διαγράψετε τα παραπανω αυθεντικά αποσπάσματα της σύνχρονης προφητείας. Ο Κύριός μας και Θεός μας , σε πραγματικό χρόνο τα τελευταία χρόνια μας νουθετεί και κατευθύνει στις δυσκολίες μας που κατακλισμιαία πλέον και με αυξανόμενη ένταση καλούμεστε να αντιμετωπίσουμε. Ανοίξτε την καρδιά σας και όχι το μυαλό σας και δεχτήτε τις νουθεσίες του που θα μας οδηγήσουν με ασφάλεια στην Πατρική του αγκαλιά. Απορίπτοντάς την, αυτή και άλλες, απορίπτεται τη Σανίδα Σωτηρίας Του. Δεν έχουμε δικαιολογία και να ισχυριζόμαστε : Πού είναι Ο Θεός? Και μην αποδείδετε στον Αντίπαλό του τον Διάβολο ενέργειες δικές του , γιατί αυτό ισοδυναμεί με βλασθημία του Αγίου Του Πνέυματος και τον λυπεί και στεναχωρεί πολύ που δεν αναγνωρίζεται τη Φωνή Του. Λίγη προσοχή και διάκριση να έχουμε όλοι μας. Να μην πλανηθούμε εκ δεξιών αλλά να μην απορίπτουμε άκριτα τις Σωτήριες επεμβάσεις Του, που δεν καταργούν οστόσω το αυτεξουσιό μας , του Τριαδικόυ Θεού μας με την Τριμερή του Φύση και Ενιαία Ενότητά του.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παράτα μας και συ εξυπνάκια Ανώνυμε, με τα προβοκατόρικα προτεσταντικά πρότυπα.
    Χάθηκαν τα Ορθόδοξα, οι κανόνες και οι Πατέρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδω οι ιδιοι οι λειτουργοι του Θεου εχουν σταματησει να Τον επικαλουνται, Αυτον και τους Αγιους Του. Λιτανεια στο προκοπι---> μεγα θαυμα. Αντι λοιπον να συνεχισουν τις λιτανειες δεν ασχοληθηκαν καν. Ουτε την Μεγαλοχαρη σεβαστηκαν την γιγαντια μαριονετα ομως την περιφερουν....

      Διαγραφή
  5. Επίστευσα,διό ελάλησα.

    Β' Κορινθίους δ' 13

    ... ο πιστός που λέει "πίστεψα, για αυτό και μίλησα για το Χριστό", δεν έχει καμιά σχέση με τον κατηχούμενο που απλά αναπαράγει εδάφια και θεωρίες. Αυτή τη φράση μπορεί να την πει μόνο αυτός για τον οποίο το "πίστεψα" σημαίνει "αγάπησα, προσπαθώ, πέφτω, σηκώνομαι, μαθαίνω, ελπίζω". Αυτός, όπως και ο Παύλος, μπορεί με παρρησία να λαλεί και να συνεχίζει το δρόμο της πίστης που οδηγεί στην αιώνια ζωή.

    Είθε να αποκτήσουμε όλοι αυτό το είδος της θαυμαστής, αληθινής, ταπεινής πίστης.
    Απόσπασμα

    https://pneymatikes-skepseis.blogspot.com/2014/02/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή