Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ

YΠΑΡΧΕΙ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ;

 

Του Παντελή Οικονόμου

Ενδιαφέρον έχουν τα στοιχεία που έρχονται από τη Σκωτία. Αντιπαραβάλω δεδομένα για τις ίδιες ημερομηνίες, ώστε να είναι συγκρίσιμα. Μέχρι τις 13 Ιουνίου είχαν καταγραφεί 10.137 θάνατοι με τον COVID-19 ως αιτία θανάτου, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του National Records of Scotland (NRS) (H Σκωτία έχει πληθυσμό περίπου 5.500.000 κατοίκους).

Οι επίσημες  συστάσεις ήταν και είναι, ότι αν κάποιος διαγνωστεί με COVID και πεθάνει εντός των 28 ημερών από τη εργαστηριακή διάγνωση, μπορεί να λογίζεται ως θάνατος από COVID (και όχι με COVID).

Αντίστοιχα, στο διάστημα από 8 Δεκεμβρίου 2020 μέχρι 11 Ιουνίου 2021, 5.522 άνθρωποι πέθαναν μέσα σε 28 μέρες μετά από τον εμβολιασμό τους, ένα νούμερο αρκετά μεγάλο για τα συνηθισμένα δεδομένα της φαρμακοεπαγρύπνισης.

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το όφελος από τους εμβολιασμούς υπερτερεί του μη εμβολιασμού, αν και το τίμημα είναι βαρύ. Για κάθε δύο ανθρώπους που (μπορεί να) πεθαίνουν από τον COVID (άνθρωποι που σπάνια λαμβάνουν κάποια θεραπεία πριν νοσηλευτούν και θα μπορούσαν να είχαν σωθεί), υπάρχει ένας που (μπορεί να) πεθαίνει από τα εμβόλια. Αν αναλύσουμε τα στοιχεία όμως, τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Οι 10.137 θάνατοι είναι βασισμένοι σε ένα τεστ PCR που, ανάλογα με τους κύκλους που χρησιμοποιούνται, μπορεί να βγει ψευδώς θετικό μέχρι και στο 97%. Δηλαδή μπορεί στους 100 θετικούς, να είναι πραγματικά θετικοί οι 3. Ο ίδιος ο δημιουργός του Kary Mullis, ο οποίος έχει λάβει Νόμπελ Χημείας το 1993, έχει δηλώσει ότι το PCR δεν μπορεί να διαγνώσει ενεργό λοίμωξη, αφού μπορεί να βρει κομμάτια γενετικού υλικού από οτιδήποτε. 

Tο CDC υποστηρίζει ότι το PCR τεστ μπορεί να ανιχνεύσει κλάσματα ιών που δεν μπορούν να μολύνουν κανένα, ακόμα και εβδομάδες μετά από ενεργό λοίμωξη ή επαφή με κάποιο που νοσεί.

Άρα το ίδιο το PCR έχει σοβαρά προβλήματα αξιοπιστίας. Ενδιαφέρον έχει η είδηση ότι το 56% των ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν με COVID στην Αγγλία είναι ασθενείς που ελέγχθηκαν και βρέθηκαν θετικοί μετά την εισαγωγή τους και η μεγάλη πλειοψηφία βρέθηκε θετική εντός δύο εβδομάδων.

Δηλαδή νοσηλευόταν ο ασθενής π.χ. με έμφραγμα ή ειλεό και του έλεγαν μετά από μία ή δύο μέρες ότι έχει και COVID μετά από έλεγχο με το (αμφιλεγόμενο και μη ελεγχόμενο για τους κύκλους που χρησιμοποιήθηκαν) PCR. 

Με την ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον COVID και τα τεστ, φαίνεται μεγάλο το νούμερο των ανθρώπων που έφταναν στο νοσοκομείο με πρόβλημα υγείας, χωρίς να έχουν κάνει τεστ πριν νοσηλευτούν. 

Ένα ποσοστό πιθανόν να μολυνόταν εντός του νοσοκομείου, άγνωστο όμως πόσο. Σε πολλούς ανθρώπους που πέθαναν τελικά με διάγνωση κορονοϊού, η πραγματική αιτία θανάτου μπορεί να ήταν τελείως διαφορετική. Από επίσημα στατιστικά στοιχεία του CDC, στις ΗΠΑ καταγράφηκαν 603.516 θάνατοι με αιτία θανάτου επιβεβαιωμένο ή πιθανολογούμενο COVID-19. “

Για πάνω από το 5% αυτών των θανάτων, ο COVID-19 ήταν η μοναδική αιτία που αναφέρθηκε στο πιστοποιητικό θανάτου. 

Για θανάτους που καταγράφηκαν με επιπλέον του COVID-19, καταστάσεις ή αιτίες, υπήρχαν κατά μέσο όρο 4 επιπλέον παθολογικές καταστάσεις ή αιτίες ανά θάνατο», κάτι που υποδεικνύει ότι αφενός επρόκειτο για πολύ επιβαρυμένα άτομα από πλευράς υγείας και αφετέρου θα μπορούσε οποιαδήποτε από τις άλλες σοβαρές καταστάσεις υγείας που έπασχαν, να ήταν η πραγματική αιτία θανάτου.

 Δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία συστηματικών ιατροδικαστικών εκθέσεων, που να επιβεβαιώνουν ότι ο COVID-19 ήταν η πραγματική αιτία θανάτου. Επομένως οι 10.137 θάνατοι από COVID στη Σκωτία (και ένα μεγάλο μέρος των όλων των θανάτων που έχουν αποδοθεί στον COVID-19 παγκοσμίως) πιθανότατα να είναι πάρα πολύ λιγότεροι στην πραγματικότητα.

Ας πάμε στους 5.522 θανάτους που συνδέονται με τον εμβολιασμό. H σύνδεση δεν αποδεικνύει αιτιότητα, όμως οι περισσότεροι θάνατοι διαπιστώνονται μέσα σε λίγες μέρες από τον εμβολιασμό, πολλοί δε αμέσως ή λίγες ώρες μετά, ενώ πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν είναι νέοι σε ηλικία χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Τυχαίο; 

Ο Peter Schirmacher, παθολόγος και διευθυντής του Ινστιτούτου Παθολογίας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης, ζητά περισσότερες νεκροτομές

“Εκτός από τους θανάτους από κορωνοϊό, τα πτώματα των ανθρώπων που πεθαίνουν σε σχέση με τον εμβολιασμό θα πρέπει επίσης να εξετάζονται συχνότερα”, δήλωσε ο
Schirmacher στο Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου στη Στουτγάρδη. 

Στη Μπάντεν-Βυρτεμβέργη, οι παθολόγοι συνεργάστηκαν με τους εισαγγελείς, την αστυνομία και τους γιατρούς, αναφέρει ο Schirmacher. Σε περισσότερα από 40 άτομα έχουν ήδη διενεργηθεί νεκροψίες, άτομα που πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες από τον εμβολιασμό. 

Ο Schirmacher υποθέτει ότι το 30 έως 40 τοις εκατό από αυτούς, πέθαναν λόγω του εμβολιασμού. Κατά τη γνώμη του, η συχνότητα των θανατηφόρων συνεπειών των εμβολιασμών έχει υποτιμηθεί.

Να υπολογίσουμε επίσης ότι οι περιπτώσεις που καταγράφονται στα συστήματα φαρμακοεπαγρύπνισης, αντιστοιχούν στο 1-10% των πραγματικών, ανεβάζοντας τους συσχετιζόμενους με τον εμβολιασμό θανάτους πιθανόν σε δεκάδες χιλιάδες.

 Ακόμα και αν οι 5.522 θάνατοι στη Σκωτία θεωρηθούν υπερβολικό νούμερο για τα συστήματα καταγραφής, έρχονται τα στοιχεία της φαρμακοεπαγρύπνισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με τα οποία έχουν καταχωρηθεί ήδη μέχρι τις 31 Ιουλίου 2021 20.525 θάνατοι συσχετιζόμενοι με τα εμβόλια ,που μπορεί να αντιστοιχούν σε εκατοντάδες χιλιάδες πραγματικούς θανάτους στην Ευρωπαϊκή Ένωση από τα εμβόλια.

O συστημικός EMA, που ενέκρινε και προωθεί τους εμβολιασμούς και δεν τον συμφέρει να ανακοινώνει θανάτους από αυτούς, στις 14/7 παραδέχεται ότι υπάρχουν 3.848 θάνατοι από το εμβόλιο της Pfizer (που έχει χορηγηθεί στις περισσότερες περιπτώσεις), 938 από το εμβόλιο της Αstra-Zeneca, 347 από το εμβόλιο της Μoderna και 68 από το μονοδοσικό της Johnson & Johnson ανεβάζοντας τους επίσημα καταγεγραμμένους θανάτους από τα 3 εμβόλια στην ΕΕ σε 5.201.

Εκτός των θανάτων από τα εμβόλια, δεν υπολογίζω τις πολλαπλάσιες σοβαρές βλάβες που τα εμβόλια φαίνεται ότι αφήνουν και τις οποίες διαπιστώνω στο ιατρείο μου, όπως καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια, εμφράγματα, εγκεφαλικά, θρομβώσεις, μόνιμοι πόνοι που δεν ανταποκρίνονται σε παυσίπονα, διαταραχές κινητικότητας και αισθητικότητας, μόνιμη αίσθηση κόπωσης και αδυναμίας και λήθαργος. 

Επίσης δεν υπολογίζω τις πιθανές μακροπρόθεσμες παρενέργειες των εμβολίων, αφού δεν έχουν πάρει επίσημη έγκριση, παρά μόνο άδεια έκτακτης χορήγησης και δεν έχουν αποδείξει την μεσοπρόθεσμη και μακροπρόθεσμη ασφάλειά τους.

Από την αντιπαραβολή των στοιχείων προκύπτει το πιθανό συμπέρασμα ότι ο αριθμός των θανάτων από τους εμβολιασμούς μπορεί να είναι ένα σημαντικό ποσοστό του αριθμού των θανάτων από COVID ή πιθανόν και περισσότεροι από αυτούς, δημιουργώντας αμφιβολίες για τα οφέλη από τους εμβολιασμούς, ιδιαίτερα όταν οι θάνατοι αφορούν σε πολλές περιπτώσεις νέους σχετικά ανθρώπους που δεν θα πέθαιναν από τον ιο. 

Έχουμε το δεδομένο ότι επικρατεί η μετάλλαξη Δέλτα που είναι πολύ ήπια με ελάχιστες νοσηλείες και θανάτους, ιδιαίτερα αν γίνει σωστή και έγκαιρη θεραπεία στο σπίτι, ενώ συνεχίζεται το πρόγραμμα εμβολιασμών με την εκβιαστική επέκταση του σε ακόμα μεγαλύτερο πληθυσμό και ξεκινάει σύντομα ο εμβολιασμός με τρίτη δόση, άρα είναι πιθανό στο αύντομο μέλλον να βλέπουμε περισσότερους καταγεγραμμένους θανάτους από τα εμβόλια, σε σχέση με αυτούς από τον ίδιο τον COVID-19.

Παντελής Οικονόμου
 Γενικός Ιατρός





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου