Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021

Η ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥΣ: ΥΙΟΘΕΤΟΥΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΖΗΜΙΟΓΟΝΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


ΚΑΤΑΠΟΝΤΊΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΉΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ...


Άρχισε αμέσως την «αναδάσωση»

🌲«...Καταποντίζεται η αγορά ανεμογεννητριών στη Γερμανία...
Στη Γερμανία οι πωλήσεις ανεμογεννητριών έχουν πέσει κατά 80% καθώς οι πολίτες και οι τοπικές κοινωνίες αντιδρούν σφοδρά βλέποντας να υποβαθμίζεται το φυσικό τους περιβάλλον.

🌈Η Κυβέρνηση της Νορβηγίας σταμάτησε τις εργασίες που αφορούν το "εθνικό πλαίσιο αιολικής ενέργειας" μετά από μαζικές αντιδράσεις του κόσμου, αλλά και τη γνωμοδότηση ειδικών ότι το μέλλον των αιολικών κρίνεται πλέον αβέβαιο μετά το 2021, με την κατάργηση του προγράμματος επιδοτήσεων.

🌷Χιλιάδες Δήμοι και Κοινότητες σε ολόκληρη την Ευρώπη γυρίζουν την πλάτη στις ανεμογεννήτριες (υπάρχει σχετική ιστοσελίδα με χάρτη που απεικονίζει περιοχές όπου οι κάτοικοί τους εναντιώνονται στα βιομηχανικού τύπου αιολικά πάρκα).

🌲Στις ΗΠΑ, μετά από 25 χρόνια και αφού οι ανεμογεννήτριες ολοκλήρωσαν τον κύκλο της ζωής τους, οι κατά τόπους αρχές ψάχνουν να δουν τι θα κάνουν τα μεταλλικά κουφάρια που σκουριάζουν στις βουνοκορφές τους, καθώς η αποκαθήλωσή τους είναι εξαιρετικά δαπανηρή και κανείς δεν θέλει να αναλάβει αυτό το κόστος.

☀Εμείς εδώ, για άλλη μια φορά πρωτοπόροι, βαλθήκαμε να τα ρημάξουμε όλα, εκποιώντας το σημαντικότερο εθνικό μας κεφάλαιο που δεν είναι άλλο από τον φυσικό μας πλούτο.

🥇Οι ντόπιες κοινωνίες μουδιασμένες, απληροφόρητες ή παραπληροφορημένες από «παπαγαλάκια» των εταιρειών για την επερχόμενη καταστροφή και το μέγεθος των παρεμβάσεων στον τόπο τους, τις περισσότερες φορές παραμένουν σιωπηλοί θεατές.

🌈Ο χάρτης του τρόμου αλλάζει την τοπιογραφία της Ελλάδας...θα δούμε με απόλυτη σαφήνεια πώς θα έχει διαμορφωθεί σε λίγα χρόνια η ελληνική τοπιογραφία, όταν δηλαδή θα έχουν εγκατασταθεί οι περίπου 20.000 ανεμογεννήτριες, στις πιο περήφανες οροσειρές μας, στις πιο ονειρεμένες ερημονησίδες μας, στα πιο γοητευτικά σημεία των κατοικημένων νησιών μας, στα γνωστά για την άγρια ομορφιά τους ακρωτήριά μας.

Είναι γεγονός! Τα περήφανα βουνά μας που στέκουν από την απαρχή του χρόνου αναλλοίωτα, ακλόνητα, αιώνια βάθρα, σήμερα αλλάζουν μορφή καθώς βαθμηδόν μετατρέπονται σε βιομηχανική ζώνη και αυτή τη νέα όψη θα έχουν πια για τους επόμενους αιώνες. Το γεγονός αποσιωπάται, αλλά η αλήθεια είναι πως τα φαραωνικά έργα των ΑΠΕ θα επισπεύσουν τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής!

🌏Οι επιστήμονες ανά τον κόσμο επισημαίνουν πως τα υγιή οικοσυστήματα είναι αυτά που ρυθμίζουν το κλίμα και αποτελούν τη φυσική ασπίδα του κάθε τόπου απέναντι στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Εμείς εδώ γράφουμε στα παλαιοτέρα των υποδημάτων μας αυτές τις επισημάνσεις και επιτρέπουμε στις κατασκευαστικές εταιρείες και τα εργοτάξιά τους να στήνουν με ελλιπείς και ατεκμηρίωτες μελέτες τα αιολικά τους εργοστάσια όπου αυτές επιλέγουν, αφανίζοντας με αυτόν τον τρόπο, τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας!

🌦Απ’ όπου και αν πέρασαν οι περίφημοι «πράσινοι επενδυτές» είναι σαν ένα γιγαντιαίο τσουνάμι να σάρωσε τον τόπο.

⛔️Στην αρχή ξεκινούν οι μπουλντόζες - θηρία, καθώς θα πρέπει να διανοιχθούν νέοι δρόμοι ξεκοιλιάζοντας ορεινά λιβάδια, παρθένες ακτογραμμές, απάτητα δάση, ανέγγιχτες παραλίες. Συνήθης πρακτική των εργολάβων είναι τα μπάζα να πετάγονται στα παρακείμενα ρέματα ή να ρίχνονται στη θάλασσα δημιουργώντας έτσι επιπλέον προβλήματα.

👎Οι δρόμοι θα πρέπει να έχουν τόσο μεγάλες διαστάσεις, ώστε να μπορέσουν στη συνέχεια να περάσουν τα τεράστια σε μήκος φορτηγά που θα μεταφέρουν τα εξαρτήματα των μεταλλικών γιγάντων (αναζητήστε στο youtube παρόμοια βίντεο και θα εκπλαγείτε με το μέγεθος των οχημάτων).

👎Μετά θα έρθουν οι εκσκαφείς που κυριολεκτικά θα κοντύνουν τα βουνά και θα πλατύνουν τα νησιά σκάβοντας γιγαντιαίες τρύπες για να τις πακτώσουν με χιλιάδες κυβικά μέτρα τσιμέντο, ώστε να δημιουργηθούν οι βάσεις που θα κρατήσουν όρθια τα μεταλλικά θηρία των 200 μέτρων ύψους!

🙁Και το χειρότερο είναι πως όλες αυτές οι καταστροφικές ενέργειες γίνονται σε προστατευόμενες, ανέγγιχτες από ανθρώπινη δραστηριότητα περιοχές, ορεινές ή θαλάσσιες, τις οποίες η φύση μας παρέδωσε αυτούσιες μέχρι τις μέρες μας...»Πηγή: Θεοδωρίδης Α.

ΜΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ E-MAIL


Η ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ


4 σχόλια:

 1. Όταν υποβαθμίζουμε σε τέτοιο βαθμό ένα ακόμα εθνικό έγκλημα, λέγοντας ότι οι ανεμογεννήτριες ήταν η αιτία των εμπρησμών είναι σα να δίνουμε συγχωροχάρτι στους μεγαλύτερους προδότες όλων των εποχών και όλων των κρατών. Είναι σα να λέμε ότι τα εμβόλια είναι "πειραματικά" και όχι βόμβες μεγατόνων που καταστρέφουν σώμα και ψυχή.

  Οι εγκληματίες αυτοί βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία να αφανίσουν αναίμακτα (για τους ίδιους) το Έθνος αυτό, το οποίο ναι μεν βρίσκεται στη μεγαλύτερη παρακμή του ανά τους αιώνες, αλλά διαθέτει τη σπίθα του Αγίου βαπτίσματος και του ελληνικού DNA που είναι θαμμένη κάτω από τα μπάζα της αμέλειας για την άσκηση της Λατρείας του Θεού μας και της ασταμάτητης πλύσης εγκεφάλου που δεχόμαστε από τα μέσα μαζικής αποχαύνωσης και αποβλάκωσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Έτσι ακριβώς: Επειδή καλοκαιριάτικα έπεσαν οι "πωλήσεις" στα εμβόλια (δηλαδή στους εμπρησμούς ψυχής τε και σώματος), είπαν να βγάλουν τα σπασμένα με τους εμπρησμούς των δασών. Και έπεται συνέχεια βέβαια, εφόσον δεν επέμβει ο Χριστός.

   Διαγραφή
  2. ''Τα βλέπουμε!! Έρχονται!!Έχουμε φτάσει στο παρά πέντε! Κι έχω μιά απορία! Που είναι τα απογεύματα ο κόσμος;;; Γιατί στις Παρακλήσεις της Παναγιάς έρχονται 15-20 άτομα;; Που είναι όλοι που φώναζαν για τις κλειστές Εκκλησίες και για τον Επιτάφιο που ήθελαν να περιφέρουν;;; Πώς θα Μεσιτεύσει η Παναγιά;

   Πώς θα Επέμβει ο Χριστός όταν η Μητέρα Του Τον παρακαλά με άδεια χέρια;;; Οι Παρακλήσεις δεν είναι υποχρεώσεις των Ιερέων και των ψαλτάδων. Είναι δική μας άμεση ανάγκη!!!!Μην έχουμε πολλές ελπίδες!!!


   http://apantaortodoxias.blogspot.com/2021/08/blog-post_319.html

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή