Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

ΕΦΥΓΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ

 

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΙΚΟ!






Με οδύνη πληροφορηθήκαμε την εκδημία του γνωστού αγωνιστή πατριώτη δημοσιογράφου και συγγραφέα Νίκου Χειλαδάκη. Η ξαφνική του αναχώρηση για την αιώνια πατρίδα αφήνει ένα κενό που δύσκολα θα καλυφθεί.

Το ιστολόγιό μας συχνά αναδημοσίευε άρθρα του και εκείνος συχνά αναδημοσίευε άρθρα από το δικό μας ιστολόγιο. Μάλιστα μόλις προχθές 17/8 όπου είναι και η τελευταία ημέρα που δημοσίευσε στο ιστολόγιό του, αναδημοσίευσε μια δική μας  ανάρτηση...

Στην οικογένειά του ευχόμαστε να παρηγορηθεί από τον Κύριο της Ζωής και να τον θυμάται πάντα με υπερηφάνεια, γιατί ήταν σπουδαίος αγωνιστής!

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΙΚΟ!

 Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!



11 σχόλια:

  1. Δεν έτυχε να σε συναντήσω όμως σε γνώριζα, σε έψαχνα συνεχώς για να μάθω και να οδηγηθώ από σένα.
    Με λυπεί η απουσία σου όπως και τους δικούς σου. Παρήγορη η σκέψη ότι ο Κύριος καλεί κοντά Του τους άξιους
    σαν εσένα ,για να τους σώσει από τα δεινά που περιμένουν εμάς τους ανάξιους αμετανόητους.
    Απομένει στην οικογένειά σου και σε μας να τιμούμε την μνήμη σου με έργα ,όπως μας έδειξες.
    Καλό Παράδεισο οδηγητή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκεπτόμενος κοσμικά θα θεωρούσα ότι η ΝΤΠ έχει πολλούς τρόπους να βγάζει από τη μέση ... "αθόρυβα" τους ενοχλητικούς γι αυτήν αγωνιστές, όπως το Νίκο και τον Φίλιππο, ο οποίος έκλεισε το "ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ". Με αυτή την έννοια όλοι είμαστε υποψήφιοι, διότι η μάχη κορυφώνεται και τα αστεία τελειώνουν.

    Σκεπτόμενος πνευματικά ωστόσο, μου έρχεται στο μυαλό ο λόγος του Κυρίου που μας δόθηκε στο τελευταίο Άγιο Γραπτό που δημοσίευσε ο Ρωμανός και μ'αυτόν αναπαύομαι:

    Πιστέ, απλέ λαέ, θα είμαι Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, θα οριοθετώ ΕΓΩ τη ζωή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνδύασέ το και με την "ξαφνική" ασθένεια του Μόρφου (όχι από γρίπη, ή κοινό κρυολόγημα, αυτά έχουν εξαφανιστεί) από τι άλλο; Από "κορονοϊό".


      Με ελαφρά συμπτώματα κορωνοϊού ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου, απέχει ως και τις 27 Αυγούστου των δημοσίων του καθηκόντων, χωρίς ούτε στιγμή να υποστείλει την σημαία του αγώνα.

      Διαγραφή
    2. Γενικά συμβαίνουν τελευταία ατυχήματα σε όσους προσπαθούν να χαλάσουν τις ισορροπίες του συστήματος. Και ο Νικολάκης των Λοκντάουνς με το σήκωσε λίγο ανάστημα, όλως ... τυχαίως υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο. Δυστυχώς, ο νόμος της Ομερτά που ισχύει στις βρωμερές λέσχες τους επεκτάθηκε και στον κόσμο μας.

      Θεωρώ ως αδιανόητο να γλυτώσει κάποιος από τα δόντια τους εφόσον δεν έχει συμμαχήσει με το Βασιλέα Χριστό.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  3. Θα πω και κάτι τελευταίο (γιατί σας φλόμωσα). Από κάπου άκουσα (μάλλον από τον μακαριστό Νεκτάριο τον Αγιορείτη), ότι σε κάποια από τις βρωμοστοές τους μαζώχτηκαν για να καλέσουν τον εξαποδώ για να τους πει τι θα κάνουν. Δε μπορούσαν με τίποτα να ... "πιάσουν σήμα". Τι είχε συμβεί; Κάποιος από τους ομοτράπεζους έτυχε να φοράει ένα σταυρουδάκι. Όταν κατάλαβαν τι έφταιγε για τα ... "παράσιτα" στην επικοινωνία τους το έβγαλαν όξω από τη στοά και η επικοινωνία αποκαταστάθηκε.

    Φανταστείτε λοιπόν πόσο αδύναμα είναι τα λαμόγια. Όλη τους τη δύναμη την αντλούν από τη δική μας αγνωσία, αδιαφορία, τεμπελιά για άσκηση των πνευματικών μας καθηκόντων. Καλά έλεγε ο Γερο -Νίκωνας ο Νεοσκητιώτης: Για να θριαμβεύσει το κακό δε χρειάζεται παρά ένα πράγμα: Οι καλοί να μένουν αδρανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα εντάξει με τον γερό νικών, "εύστοχο" παραδειγμα. Ο ίδιος σε τι αντέδρασε και τι δεν ανεχθηκε από τις συμφορές που έγιναν στον τομέα του;.
      Καλό παράδεισο για τον λεβέντη Νίκο χειλαδακη, αυτός ναι δεν συμβιβάστηκε με το κακο

      Διαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αιωνία του η μνήμη !!!
    Τυχαίος θάνατός?
    Αφιέρωμα

    https://www.youtube.com/watch?v=NG3QIMVXT6M

    ΑπάντησηΔιαγραφή