Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΟΛΙΒΕΡ ΣΤΟΟΥΝ

 ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ O ΡΩΣΟΣ ΠΡOEΔΡOΣ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

BINTEO

Η πρώτη από μία σειρά συνεντεύξεων που έδωσε ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, στον Αμερικανό σκηνοθέτη, Όλιβερ Στόουν. 

Μέσα από τις συνεντεύξεις αυτές, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν σε μια χρονική διάρκεια από το 2015 έως το 2017, μπορεί κανείς να διακρίνει την άποψη του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας σχετικά με την "αποσοβιετοποίηση" της χώρας του.

Επίσης διαγράφεται η άποψη του προέδρου της Ρωσίας για τα επιμέρους γεγονότα που καθόρισαν το ιστορικό πλαίσιο μετά την ίδρυση της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η συλλογιστική του για το μέλλον της Ρωσίας και φυσικά για τις σχέσεις του με τη Δύση.


ΔΕITE ΤΗ ΣΥNΕΝΤΕΥΞΗ













3 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ, ΕΙΑΝΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ !
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΛΟΥ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλός είναι, όμως προσέξτε και διδαχθεί τε από το βατερλό του,ολόκληρος ηγέτης του ελεύθερου και αντί διαστροφικού κόσμου πίστεψε στην προφητεία περί του οτι οι Ουκρανοί δε θα πολεμήσουν και θα υποδεχθούν τον στρατό του με λουλούδια, αποτέλεσμά; βρίσκεται τώρα στα πρόθυρα της καταστροφής της μεγαλύτερης ορθόδοξης χώρας και υπερδύναμης, της πατρίδας του!!! Φοβερό, αν σκεφθείτε ότι αυτή η συγκεκριμένη και καίρια ψευδοπροφητεία ήταν ο δούρειος ίππος των δυτικών νατοικων και το θεμέλιο του υβριδικού τους πολέμου κατά της Ρωσίας. Διακινήθηκε και από εδώ,οι σκεπτικιστές άνθρωποι(και όχι ευσεβείς βλαμένοι)υπήρξαν, ώστε να τονίσουν το γεγονός ότι οι προφητείες ενδέχεται να είναι κατασκευασμένες από μυστικές υπηρεσίες για συγκεκριμένους λόγους, τους οποίους μάλλον τους βλέπουμε μπροστά μας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεγάλο κρίμα και αν δεν γίνει κάτι ώστε να κερδίσει νίκη τεράστια μάλιστα, ετοιμαστείτε για σφράγισμα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή