Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΡΑΪΧ ΑΠΛΩΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΜΕΓΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ...

ΟΙ ΝΑΖΙ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟ 1945, ΑΠΛΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ…


Κοινοποιεί ο Γεωκών  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις, θα ξαφνιαστείτε όταν διαβάσετε τα ονόματα και τις ιστορίες τους..

• Reinhardt Gehlen: Ο πιο καταζητούμενος SS Ναζί εγκληματίας Πολέμου, οι Ναζί των SS Gehlen & Skorzeny δολοφόνησαν τον μεγάλο Αμερικανό εφευρέτη Dr. Nikola Tesla, στη Νέα Υόρκη τον Ιανουάριο του 1943

•  Otto Skorzeny:  o Σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ ο οποίος μετάφερε λαθραία τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο στην Αμερική,  ναι ναι δεν διαβάσατε λάθος…..

• Josef Mengele : Γερμανός γιατρός του στρατοπέδου εξόντωσης Άουσβιτς Μπίρκεναου, έμεινε στην ιστορία ως  ‘’Άγγελος του Θανάτου του Άουσβιτς’’ στις 20 Ιουνίου 1949 ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες με πλαστά χαρτιά του Ερυθρού Σταυρού,

 •  Walter W. Rauff : διοικητής των SS στη Ναζιστική Γερμανία . Από τον Ιανουάριο του 1938, ήταν βοηθός του Reinhard Heydrich , μετά τον πόλεμο εργάστηκε για την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών της Δυτικής Γερμανίας μεταξύ 1958 και 1962, και στην συνέχεια προσλήφθηκε στη Μοσάντ !!! την ισραηλινή μυστική υπηρεσία…. Τελικά το ψυχιατρείο δεν το γλυτώνουμε…..

•     MARTIN BORMAN: Ο Μάρτιν Μπόρμαν ήταν επιφανές μέλος των Ναζί. Επικεφαλής της Καγκελαρίας ως εκπρόσωπος του κόμματος και ιδιαίτερος γραμματέας του Αδόλφου Χίτλερ, ο Μπόρμαν μέχρι το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε καταφέρει να αναδειχθεί ως ο ισχυρότερος άνδρας στο Ράιχ, ύστερα από τον ίδιο τον Χίτλερ,

• Dorothy Walker ‘Bush’:  σύζυγος του George H. Scherf Sr (πατήρ)   δηλαδή του Prescott Bush.

Είναι μια ομαδική φωτογραφία του κύκλου της ελίτ των νεαρών Χιτλερικών κατασκόπων στο σπίτι της οικογένειας Scherf (πατήρ) και ο George H. Scherf, Jr. ( ο υιός)

 Ο Scherf Sr. τράβηξε την φωτογραφία της οικογένειας του στο σπίτι τους στην Γερμανία στο Dölitzsch, με την γυναίκα του, τον γιό του, και την μητέρα του (στα αριστερά, κρατώντας το χέρι του Bormann), όλοι οι άνδρες είναι στενά δεμένοι στην  ναζιστική κατασκοπική ομάδα.

Η σύνδεσή της οικογένειας BUSH με το ναζιστικό καθεστώς αναφέρθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της δίκης της Νυρεμβέργης, συγκεκριμένα το ανέφερε κατά την απολογία του ο Φριτζ Τάισεν, ο βασικός συνεργάτης και χρηματοδότης των ναζί, είχε υποστηρίξει πως εκτός από τον ίδιο, τεράστια εμπλοκή στη χρηματοδότηση των ναζί είχε και η οικογένεια Μπους.

ο Χίτλερ έστειλε τον 14χρονο George H. Scherff Jr. το 1938, στην Αμερική, ο Skorzeny ( Σωματοφύλακας του Αδόλφου Χίτλερ μετέφερε λαθραία τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο στην Αμερική για να προσπαθήσει να γίνει φίλος, να κατασκοπεύσει και να σκοτώσει τον Μεγάλο Αμερικανό εφευρέτη, τον Δρ Νίκολα Τέσλα! ………

Ο Τζορτζ Μπους αργότερα πλαστογράφησε το πιστοποιητικό γέννησης που αποδεικνύει ότι ήταν μεγαλύτερος,  και εντάχθηκε στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ.

Ο Skorzeny,  Ισχυρίζεται επίσης ότι ο George H.W. Ο Μπους σκόπιμα σαμποτάρισε το αεροπλάνο του πάνω από την (Ιαπωνία ;), πυροβόλησε τον πίνακα οργάνων, ο ασυρματιστής και ο πυροβολητής της ουράς σκοτώθηκαν και οι δύο ενώ ο Τζορτζ Χέρμπερτ Γουόκερ Μπους σώθηκε από ένα Γερμανικό υποβρύχιο που τον περίμενε στην επιφάνεια της  θάλασσας

Το συγκλονιστικό γεγονός είναι ότι κορυφαίοι ηγέτες των Ναζί, τεχνολογία, χρήματα, όπλα και άνθρωποι (μηχανικοί, επιστήμονες και τεχνικοί) οδηγήθηκαν με ασφάλεια έξω από τη Γερμανία πριν από τον Μάιο του 1945 ( το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη.) Οι Ναζί μπορεί να έχασαν ‘’επισήμως’ τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά οι κορυφαίοι διέφυγαν , και η επιρροή τους συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Ο ναζιστικός χρυσός μεταφέρθηκε στη δικηγορική εταιρεία Sullivan and Cromwell της Νέας Υόρκης, ο Otto Skorzeny χρηματοδότησε τη Ναζιστική Διεθνή, και, παράλληλα, προσλήφθηκε στη CIA μεταπολεμικά! Βοήθησε τον Μάρτιν Μπόρμαν να ανακτήσει τα ναζιστικά λάφυρα που είχαν κατατεθεί σε ουδέτερες χώρες για αυτήν την οργάνωση.  

Η Odessa ( ΟΔΗΣΣΟΣ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ) θα γινόταν σημαντικό μέρος της Ναζιστικής Διεθνούς !!!     βρήκαμε τελικά την σύνδεση Ουκρανίας  και Ναζιστών, επίσης το μεγαλύτερο μέρος της προηγμένης γερμανικής τεχνολογίας το έστειλαν στην Αργεντινή

Κάτι το οποίο λίγοι το γνωρίζουν, είναι  ότι το 1933 αποκαλύφτηκε μια πολιτική συνωμοσία στις Ηνωμένες Πολιτείες για την ανατροπή της κυβέρνησης του Προέδρου Φράνκλιν Ντ. Ρούσβελτ και την εγκατάσταση ενός δικτάτορα, πλούσιοι επιχειρηματίες σχεδίαζαν να δημιουργήσουν μια οργάνωση Ναζιστών βετεράνων για να ανατρέψουν τον Roosevelt…

Η έκθεση της επιτροπής του Κογκρέσου είπε, ‘’δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι απόπειρες συζητήθηκαν, σχεδιάστηκαν και θα μπορούσαν να είχαν εκτελεστεί όταν και εάν οι οικονομικοί υποστηρικτές το έκριναν σκόπιμο’’.

Μεταξύ των συνωμοτών ήταν και το μέλος του Skull ‘n’ Bones, Prescott Bush, πατέρας του προέδρου των ΗΠΑ George H. W. Bush, και παππούς του προέδρου των ΗΠΑ George W. Bush.

Από το 1945 έως το 1955, μια μυστική επιχείρηση με το όνομα paperclip μετέφερε σχεδόν 1600 γερμανούς επιστήμονες στις ΗΠΑ πολλοί ήταν επί μακρόν μέλη του ναζιστικού κόμματος και της Γκεστάπο και είχαν κάνει πειράματα σε ανθρώπους και είχαν διαπράξει εγκλήματα πολέμου, συνέχισαν τα πειράματα τους στην Αμερική μεταξύ των οποίων και το  MK-ULTRA  (ο έλεγχος του μυαλού)

Ο ρόλος του Βατικανού στη διαφυγή των ναζί: Χιλιάδες γερμανοί ναζί διέφυγαν μετά το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και στη Λατινική Αμερική με τη βοήθεια του Βατικανού!!! 

Η ΕΕ ιδρύθηκε και ηγήθηκε αρχικά από πρώην Ναζί:

 Σε ομιλία  σε μια δημόσια συνεδρίαση στη Βουλή των Κοινοτήτων το 2008 ο Άτκινσον  ( βουλευτής) περιγράφει μεταξύ άλλων:

Ο Walter Hallstein: Αξιωματικός της ηγεσίας των Ναζί που προώθησε τον Ναζισμό στα Πανεπιστήμια έγινε ο Πρώτος Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το 1957.

Ο Paul Henri Spaak:  Έγινε Ιδρυτής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Walter Funk : υπουργός υπό τον Goebbels στο Υπουργείο Προπαγάνδας των Ναζί και Υπουργός Οικονομικών…Έγραψε το οικονομικό σχέδιο για μια ενωμένη Ευρώπη που υιοθετήθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εργάστηκε στο Υπουργείο Παιδείας της Κάτω Σαξονίας από το 1957 έως το 1960.

Ο Hans Josef Globke : συνέταξε τους νόμους περί φυλών της Νυρεμβούργης και στη συνέχεια έγινε Διευθυντής του Γραφείου της Γερμανικής Καγκελαρίας από το 1953 έως το 1963 όταν δημιουργήθηκε η Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα.

Walter Hallstein: αξιωματικός των Ναζί, έγινε ο πρώτος πρόεδρος της Επιτροπής [ΕΕ] το 1958.

Πολ Ανρί Σπάακ: υπουργός Εξωτερικών το 1936 και με τον Henri de Man ανέπτυξε το Βελγικό Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα…. Ο Paul Henri Spaak έγινε ένας από τους ιδρυτές της ΕΕ και γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ!!!

Walter Funk: Ο Φανκ εντάχθηκε στο Ναζιστικό Κόμμα το 1931 και έγινε αμέσως όχι μόνο ο προσωπικός οικονομικός σύμβουλος του Χίτλερ, ήταν επίσης υπεύθυνος Τύπου του Ράιχ και υπουργός υπό τον Γκέμπελς του Υπουργείου Προπαγάνδας. Και τελικά, έγινε υπουργός Οικονομικών του Ράιχ το 1938. 

Ο Φανκ καταδικάστηκε στις δίκες της Νυρεμβέργης. Και με την αποφυλάκισή του το 1957 προσλήφθηκε στο Υπουργείο Παιδείας της Κάτω Σαξονίας, όπου βοήθησε στη διάδοση της νέας ευρωπαϊκής οικονομικής κοινότητας στα γερμανικά σχολεία και πανεπιστήμια.

Ο Πρίγκιπας Μπέρνχαρντ της Ολλανδίας : ήταν ο συνιδρυτής της Ομάδας Bilderberg και ένας από τους αρχικούς υποστηρικτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ήταν επίσης αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών των SS πριν από τον πόλεμο.

Κουρτ Γκέοργκ Κίσινγκερ. Ο Κίσινγκερ ήταν πρώιμο μέλος του Ναζιστικού Κόμματος και ήδη από το 1934 έγινε μέλος των Sturmabteilung [SA — στρατιώτες καταιγίδας]. Τον Απρίλιο του 1940 εντάχθηκε στο Γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών, Το 1966 ο Kurt Georg Kiesinger, ως ηγέτης του Γερμανικού Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, έγινε καγκελάριος της Γερμανίας.

Κουρτ Βαλντχάιμ: Ναζί Αξιωματικός,  υπηρέτησε στα Βαλκάνια,  μετά τον πόλεμο έγινε πρόεδρος της Αυστρίας και μετά Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ…

Συμπέρασμα: τελικά ποιοι κέρδισαν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο, οι Σύμμαχοι; …ΟΧΙ  βέβαια

Οι Ναζί κέρδισαν τον πόλεμο, επειδή όμως δεν τον τελείωσαν όπως ήθελαν επανήλθαν τώρα, για να συνεχίσουν και να τον τελειώσουν…

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ…ΝΑ ΔΙΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ  


ΠΗΓΗ 

The Idaho Observer – Wikipedia - DW.COM - The Bush connection - Redazione GPnews



17 σχόλια:

  1. Τι να κοινοποιούσε ο γεώκων;πάρα γελοιότητες, πράγματα που δεν ισχύουν και ψέμματα. Οποιος ξέρει τον όττο σκορζένι, τον μπόρμαν γελάει. Έχω διαβάσει αρκετά τέτοια παραμύθια ανθρώπων που γράφουν βιβλία για να οικονομήσουν, αυτό είναι ότι πιο γελοίο έχω δεί, εί αι σαν μια ίδια γεύση από τις γελοίες συρραφες προφητειών και απόψεων που παρουσιάζει κατά καιρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Η εφημερίδα The New York Times σε πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ στο φύλλο της Δευτέρας 27 Οκτωβρίου 2014 αποκάλυψε, έπειτα από σχετική έρευνα εγγράφων κρατικών υπηρεσιών, κυρίως της CIA και του FBI, που αποχαρακτηρίστηκαν πρόσφατα, ότι αυτή "η ευρεία χρησιμοποίηση των Ναζί κατασκόπων έλαβε διαστάσεις κατά τον Ψυχρό Πόλεμο και υποστηριζόταν από τους δυο τιτάνες των μυστικών υπηρεσιών της δεκαετίας του 1950, τον επί μεγάλο διάστημα αρχηγό του FBI Xουβερ και τον διευθυντή της CIA Άλεν Ντάλες". Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις των NY Times o Αμερικανικός Στρατός, η CIA καθώς και άλλες κρατικές υπηρεσίες "αξιοποίησαν τουλάχιστον χίλιους πρώην Ναζί και συνεργάτες τους ως κατασκόπους και πληροφοριοδότες μετά τον πόλεμο”, με βάση και την παραδοχή του Ρ. Μπράιτμαν, που ήταν μέλος του κυβερνητικού συμβουλίου που έκανε τον καταμερισμό των Γερμανών εγκληματιών πολέμου....Ναζί επιστήμονες, που ήταν εγκληματίες πολέμου, βρισκόταν πίσω από την μεταπολεμική τεχνολογική υπεροχή των ΗΠΑ. Επιστήμονες, τεχνογνωσία και γερμανική τεχνολογία ήταν άλλωστε ένα από τα πολυπόθητα λάφυρα του πολέμου, όπως παραδέχθηκε το 1944 και ο Υποστράτηγος σερ Ρόναλντ Γουίκς, υπαρχηγός του ΓΕΣ της Μεγάλης Βρετανίας

      Διαγραφή
    3. Αυτά ισχύουν, η φώτο που έδειξες δεν ισχύει και το αφήγημα αυτού του παραμυθιου

      Διαγραφή
    4. Η φωτογραφία είναι από την Αμερικανική εφημερίδα, Idaho Observer, και ένα μέρος του κειμένου είναι από την ίδια εφημερίδα
      https://www.proliberty.com/observer/20070405.htm

      Διαγραφή
    5. Wikipedia…..Το 1934, ο Μπάτλερ κατέθεσε ενόρκως ενώπιον της Βουλής των Αντιπροσώπων των Ηνωμένων Πολιτειών Ειδική Επιτροπή για τις Αντιαμερικανικές Δραστηριότητες (η « Επιτροπή McCormack – Dickstein ») σχετικά με αυτές τις αποκαλύψεις. [4] Αν και κανείς δεν διώχθηκε, η τελική έκθεση της επιτροπής του Κογκρέσου έλεγε, «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτές οι απόπειρες συζητήθηκαν, σχεδιάστηκαν και θα μπορούσαν να είχαν εκτελεστεί όταν και εάν οι οικονομικοί υποστηρικτές το έκριναν σκόπιμο».
      Από την εφημεριδα THE Guardian ‘’ Γιατί είναι τόσο λίγα γνωστά για την απόπειρα πραξικοπήματος της δεκαετίας του 1930 κατά του FDR; (Φράνκλιν Ντελάνο Ρούσβελτ )’’

      Διαγραφή
    6. Αινταχο ομπζερβερ... Χα χα χα. Ξέρεις ρε άνθρωπε σε αυτή τη χώρα των 350 εκατομμυρίων τι πόλεις επαρχίες και πόσες τοπικές, εφημερίδες τύπου σαν και τσιαο υπάρχουν; ξέρεις με τι ασχολούνται για να υπάρχουν κάθε ημέρα; μάλλον υπήρχαν γιατί τώρα όλα είναι στο διαδυκτιο όμως δεν αλλάζει κάτι. Η φώτο ειναι άκυρη

      Διαγραφή
    7. https://geopolitics.co/2018/12/02/in-memoriam-george-h-scherff-jr-aka-george-hw-bush-sr/

      Διαγραφή
    8. Είναι convert geopolitics, δηλαδη ονειροπαρμένοι συνομοσιολογικο σαιτ οικονομας τύπου λιακοπουλου που μοιράζονται τις ίδιες πηγές χρόνια τώρα. Οι Αμερικανοί έχουν και τέτοια βιομηχανία ξέρεις. Ότι ξέρεις το έχουν πρώτοπει αυτοί. Δες το πρώτο σχόλιο από κάτω του ερευνητή αξιωματικού, δε θέλω να επεκταθώ και να ξεφτιλιστεις περαιτερω

      Διαγραφή
    9. ΑΡΓΥΡΗ Καληνύχτα φίλε μου, μπορεις να συνεχισεις μονος σου, με όλη μου την καρδιά ελπίζω ο Θεός ( ξερεις εσυ ) Να σε βοηθήσει να βρεις την ηρεμία σου και να αγαπήσεις τον συνάνθρωπο σου όποιος και αν είναι ότι και αν είναι, θα προσεύχομαι για σένα, διότι πρέπει να νιώθεις μόνος και να πιστεύεις ότι όλοι οι άλλοι είναι ηλίθιοι εκτός από εσένα, αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω φίλε μου απλά μην τα διαβάζεις, έχουμε νηστεία αυτές τις μέρες, κάνε και εσύ νηστεία στην εμπάθεια στις ύβρεις, και αγάπα τον συνάνθρωπο σου, να είσαι πάντα καλά………

      Διαγραφή
  2. ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 80 ΓΝΩΡΙΣΑ ΕΝΑΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟ ΣΕΡΒΟ ΠΑΡΤΙΖΑΝΟ ΤΟΥ ΤΙΤΟ,
    ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ,ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ,ΛΑΘΟΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ.ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΟΙ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ,ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ,ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ,ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ,ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΠΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ.
    ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΜΕ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    ΑΠΛΑ ΟΙ ΛΑΟΙ ΚΡΑΤΙΟΥΝΤΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ.
    ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΚΙΜΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΕ.
    ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΤΟΤΕ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70 ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
    ΜΥΛΩΝΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΓΡΑΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ,ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑΖΙ,ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΛΕΥΡΟΜΥΛΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ τα δικά σου είναι ανοιχτά που πιστεύεις σε άρθρα κερδοσκόπων συγγραφέων. Σάμπως εχεις δει φώτο του σκορζένι ή του μπόρμαν για να ξέρεις τι γινεται

      Διαγραφή
  3. Aντε ρε κατακαημένε βαλτέ αμφισβητία.
    Μπερδεύεις τα αυγά με το τυρί καθότι άσπρα και τα δύο και λόγω του επωνύμου σου και το αλεύρι που το κάνεις αλευρόκολλα και κόλλησες υπερασπιστή των ναζί και των εντολέων τους.
    Ούτε her Argyr von Müller να σε λέγανε Μυλωνά ακριβολόγε υπερασπιστή του δικαίου και κατά των κερδοσκόπων.
    Δεν είναι άγιος ο ΓΕΩΚΩΝ ,αλλά τέτοιο κόλλημα βρε σαΐνι.
    Ο προηγούμενος ανώνυμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω παντως βλεπω πως ο Λιακο και το Τραχωνι πηγαινουν για ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ δικαιωση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή