Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΗΔΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ...

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΡΟΡΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΥΚΡΑΝΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΤΑΡΕΤΣ ΙΩΝΑ ΤΗΣ ΟΔΗΣΣΟΥ:«Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ! ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΑΛΛΑ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΨΩΜΙ! ΤΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ»!!!  

Ο γέρων Ιωνάς Οδησσού

ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΓΡΗΓΟΡΙΟ ΔΟΧΕΙΑΡΙΤΗ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ: «ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΚΑΘΗΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΔΟΞΟΙ»


Ολόκληρη η προφητεία του Γέροντα Ιωνά Οδησσού για ρωσο-ουκρανικό πόλεμο από νέα μαρτυρία! Για εξαγνισμό Αγίας Ρωσίας, ο Κύριος θα σηκώσει όλη την Ουράνια Στρατιά! Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι θα θα υπερασπιστούν την Πατρίδα τους, θα πολεμήσουν το διάβολο.

Ο Κύριος θα δώσει τη νίκη. Και αυτή η νίκη δεν θα είναι της Ρωσίας επί των Σοδόμων και της Ουκρανίας, αλλά του Θεού επί του Σατανά. Ο Θεός είναι με αυτούς που είναι με τη Ρωσία. Και όποιος δεν είναι μαζί της είναι με τον διάβολο. Παντού θα πεινάσουν, αλλά στη Ρωσία το ψωμί θα υπάρχει σε αφθονία. Τα δολάρια και τα ευρώ θα γίνουν άχρηστα χαρτιά!!!!!

Ολόκληρη η προφητεία του Γέροντα Ιωνά Οδησσού για ρωσο-ουκρανικό πόλεμο από νέα μαρτυρία του πρωτοπρεσβύτερου Αντρέι Τκάτσεφ:

Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού – “Για να εξαγνίσει την Αγία Ρωσία, ο Κύριος θα σηκώσει όλη την Ουράνια Στρατιά!”
Το 2011 δεν ήταν ξεκάθαρο πώς θα γίνονταν πραγματικότητα τα λόγια του γέροντα. Τότε, πίσω στο 2011, αυτά τα λόγια ήταν δύσκολο να τα πιστέψουμε. Όχι, όχι έτσι – το πίστευα, φυσικά, αλλά φαινόταν ότι ήταν πολύ μακριά από εμάς και δεν θα ήταν σαφές πότε …
Ο γέροντας είπε τα εξής:
«Θα υπάρξει αναταραχή, με την οποία θα ξεκινήσουν όλα».
Τον ρώτησαν:
-Τι, οι ΗΠΑ θα επιτεθούν στη Ρωσία;
Όχι, κανείς δεν θα επιτεθεί στη Ρωσία.
-Και τι, κάποιος θα επιτεθεί στις ΗΠΑ;
Όχι, κανείς δεν θα επιτεθεί.

Η σύγκρουση θα ξεκινήσει μέσα σε μια μικρή χώρα. Η Ρωσία, οι ΗΠΑ και άλλες χώρες θα συμμετάσχουν σε αυτό. Συνολικά, αυτή η αναταραχή θα διαρκέσει 3 χρόνια. Η πρώτη χρονιά θα είναι αιματηρή, η δεύτερη της πείνας, η τρίτη της νίκης.( έχει αποδοθεί και ως τα 3 Πάσχα)
Πότε θα ξεκινήσει αυτή η αναταραχή;
–Εδώ θα πεθάνω, και σε ένα χρόνο θα αρχίσει.

Ο Γέροντας Iωνάς κοιμήθηκε το 2012 και το Maidan ξεκίνησε το 2013.
Να τι είπε ο γέροντας:

”Ο Κύριος έχει προετοιμάσει τη σωτηρία για τη Ρωσία. Την πρώτη εβδομάδα της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, όλα τα σατανικά προϊόντα θα την εγκαταλείψουν και τότε όλα τα κακά πνεύματα θα φύγουν από την Αγία Ρωσία.

Και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ολόκληρος ο πολυεθνικός λαός αυτής της χώρας θα ξεσηκωθεί για να πολεμήσει τον διάβολο. Η ειρήνη και η χάρη θα βασιλέψουν στη Ρωσία. Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι θα συνεργαστούν για να υπερασπιστούν την Πατρίδα τους.

Παντού θα πεινάσουν, αλλά στη Ρωσία το ψωμί θα υπάρχει σε αφθονία. Οι ασθένειες και τα προβλήματα θα φύγουν. Γιατί η αγάπη του ενός για τον άλλον θα αρχίσει να πολλαπλασιάζεται σε κάθε Ρώσο.

Οι Χριστιανοί θα προσεύχονται για τους Μουσουλμάνους – και τα δύο αυτά έθνη θα ξεσηκωθούν ενάντια στον διάβολο. Για τον εξαγνισμό της Αγίας Ρωσίας, ο Κύριος θα σηκώσει όλο τον ουράνιο στρατό Του! Αντί για τον διεφθαρμένο Ιούδα, ο Κύριος θα βάλει τον λαό Του – Έχει πολλούς από αυτούς.

Εάν προσεύχεστε σκληρά, τότε στο Ιωβηλαίο της Νίκης ο Κύριος θα δώσει τη νίκη. Και αυτή η νίκη δεν θα είναι της Ρωσίας επί των Σόδομων και της Ουκρανίας, αλλά του Θεού επί του Σατανά. Ο Θεός είναι με αυτούς που είναι με τη Ρωσία. Και όποιος είναι χωρίς αυτήν ( εναντίον της) είναι με τον διάβολο.

Ο Κύριος θα απελευθερώσει νερό και φωτιά στον εχθρό της Ρωσίας. Όλες οι καταστροφές θα πέσουν πάνω τους και τα ευρώ και τα δολάρια θα γίνουν άχρηστα χαρτάκια.”

Τότε, το 2011, αυτά τα λόγια ήταν ακατανόητα. Ένα πράγμα ζέστανε την ψυχή – η Ρωσία δεν θα υποταχθεί στο σατανικό σύστημα. Αλλά σήμερα, αυτές οι λέξεις έχουν σημασία.

Συνεχίζουμε να προσευχόμαστε να κατοικεί ο Κύριος ανάμεσά μας για πάντα και για πάντα! αναφέρει το πρόσωπο που καταθέτει την μαρτυρία.

 

6 σχόλια:

 1. 'Οσο και να θέλεις οι Ρώσοι δεν πρόκειται να χάσουν γιατί ο πόλεμος είναι εκ Θεού και οι Ρώσοι το γένος που επέλεξε για να κάνει την κάθαρση επί της γης.Εμείς δυστυχώς για άλλοι μια φορά επιλέξαμε την πλευρά του διαβόλου.Η Ρωσία πολεμάει για την επιβίωση του ανθρωπίνου γένους και τις οφείλουμε πολλά και θα πρέπει να προσευχόμαστε για τους Ρώσους γιατί εκείνοι θα βγάλουν τα κάστανα απ' τη φωτιά για όλους εμάς.Μη νομίζεις ότι δεν θα χυθεί και Ρωσικό αίμα,ένας πόλεμος έχει πάντα απώλεις και από τις δύο πλευρές αλλά κάποιες φορές είναι αναγκαίος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ Unlnown ,καλά τα λές,αν δεν έχεις σχέση με τον άλλο που βρίζει, βάλε ένα διευκρινιστικό σημάδι να μην μπερδευόμαστε και σε αδικούμε.

   Διαγραφή
  2. Ο Θεος σε σωζει ΜΟΝΟ εαν θελεις Ο ΙΔΙΟΣ να σωθεις. Εκτιμω λοιπον πως οι δυτικοι δεν εχουν καμια τετοια διαθεση

   Διαγραφή
  3. Unknown4 Απριλίου 2022 - 8:38 π.μ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΡΥΦΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ!

   Διαγραφή
 2. ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011 ΝΑ ΠΕΙ ΟΣΑ ΕΙΠΕ! ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ! ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΜΥΛΩΝΑ; ΑΦΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΑΙΜΑΤΟΣ! ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΙΕΒΟ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ! ΠΡΑΓΜΑΤΙ 65 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΣ ΔΗΘΕΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ! ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΑΖΕΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩΝΤΑΣ ΑΓΙΟΥΣ. ΤΑ ΔΙΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΥΨΙΣΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΑΓΙΩΝ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αρα οι νεες ταυτοτητες πηγαινουν πισω 2 με 3 χρονια, σωστα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή