Τρίτη 14 Ιουνίου 2022

Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΕΙΤΑΙ ΕΓΓΥΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ  


Γράφει ο Χρίστος Γούδης  

Μην ακούτε κανέναν μας. Εγώ, αυτός, εκείνος, ο κάθε ένας από εμάς που εκφράζει απόψεις για τα ελληνοτουρκικά, ο κάθε ανεύθυνος και ο κάθε υπεύθυνος, πολιτικός, δημοσιογράφος, δημοσιο(σ)χεσίτης, διπλωμάτης, τριπλομάτης ή μονόφθαλμος, έχει την πολυτέλεια να φλυαρεί από την άνεση της πολυθρόνας του, του πρωθυπουργικού του θώκου, των υπουργικών του (γ)ραφείων και των παχυλά αμειβόμενων κοινοβουλευτικών εδράνων της κομματικής του φατρίας, των φωτεινών στούντιο και των σκοτεινών γραφείων του των τηλεοπτικών, ψηφιακών, ραδιοφωνικών και έντυπων μέσων εξημέρωσης και παραμόρφωσης συνειδήσεων που εμμίσθως ή αμισθί υπηρετεί και εξυπηρετεί.  

 Όλοι εμείς, βαθυστόχαστοι και ανεγκέφαλοι, ιδεολόγοι και ιδιοτελείς, υψηλόφρονες και ψοφοδεείς, περισπούδαστοι και καφενειακοί, δεν μετράμε σε τίποτε πλέον. Εσείς είστε οι μόνοι που γνωρίζετε καλά την αποστολή σας. 

Πάντα θυμάμαι την απάντηση ενός υπερήφανου Βρετανού ναυάρχου την στιγμή που απέπλεε ο στόλος για τα Φώκλαντς, σε ένα τσούρμο δημοσιογράφων, που συνωθούνταν γύρω του ρωτώντας τον αν θα έπρεπε να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στην ειρήνη: 

«Αυτά να τα πείτε σε άλλους, η δική μου αποστολή είναι να τσακίσω την ραχοκοκαλιά των εχθρών της πατρίδος μου». Αυτή είναι η δική σας αποστολή. Εσείς είστε πλέον ο παλμός του έθνους.   

Έχετε μέχρι τώρα υπομείνει πολλά από τους χαρτογιακάδες και τους χηνόφτερους των πολιτικών ρετιρέ της εξουσίας, όλων αυτών που, στο όνομα της δικής τους κατά προτεραιότητα επιβίωσης και καλοπέρασης, ανέκοψαν την ορμή της νίκης σας στην Κύπρο, στα Ίμια, και αλλού, στην στεριά, στη θάλασσα και στον αέρα. 

Μιμηθείτε τον μονόφθαλμο Νέλσωνα, που όταν το πλήρωμα τού επεσήμανε ότι υψώθηκε η σημαία της υποχώρησης, έβαλε το μονόκιαλο στο μάτι του που είχε χάσει σε ναυμαχία, και τους είπε: «δεν βλέπω κανένα σινιάλο υποχώρησης, πρόσω ολοταχώς», και καταβύθισε τον στόλο των εχθρών του.

Στην ώρα της μάχης, είναι η στιγμή της δικής σας ψυχικής και ψυχολογικής αυτονομίας. Μην ακούτε κανέναν μας. Πρόσω ολοταχώς. Η Κωνσταντινούπολη κείται εγγύς, και είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδος!


ΠΗΓΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου