Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ!

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΟΠΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ (WEF)

7 ΒΙΝΤΕΟ

TheVigilantCitizen

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) είναι ένας από τους πιο ισχυρούς οργανισμούς στον κόσμο. Και, όλα αυτά τα χρόνια, οι άνθρωποι του WEF έχουν πει μερικά πραγματικά τρελά και δυστοπικά πράγματα. Και έχουν καταφέρει να διατυπώσουν αυτά τα πράγματα με τους πιο ανατριχιαστικούς τρόπους. Ακολουθούν τα 10 πιο παρανοϊκά πράγματα που έχουν ειπωθεί από το WEF.

Όταν κάποιος μιλάει για την "παγκόσμια ελίτ", συνήθως αναφέρεται σε μια μικρή ομάδα πλούσιων και ισχυρών ατόμων που δραστηριοποιούνται πέρα από τα εθνικά σύνορα. Μέσω διαφόρων οργανισμών, αυτά τα μη εκλεγμένα άτομα συγκεντρώνονται με ημι-μυστικότητα για να αποφασίσουν τις πολιτικές που θέλουν να δουν να εφαρμόζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) βρίσκεται ακριβώς στη μέση όλων αυτών. Πράγματι, μέσω των ετήσιων συναντήσεών του στο Νταβός, το WEF προσπαθεί να νομιμοποιήσει και να εξομαλύνει την επιρροή του στα δημοκρατικά έθνη του κόσμου, έχοντας ένα πάνελ παγκόσμιων ηγετών που παρευρίσκονται και μιλούν στην εκδήλωση.

Μια απλή ματιά στον κατάλογο των συμμετεχόντων σε αυτές τις συναντήσεις αποκαλύπτει την απίστευτη εμβέλεια και επιρροή του οργανισμού. Στο WEF εκπροσωπούνται τα μεγαλύτερα ονόματα των μέσων ενημέρωσης, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της οικονομίας.


Σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, στις συναντήσεις του Νταβός συγκεντρώνονται άνθρωποι για να συζητήσουν θέματα όπως: "η ανισότητα, η κλιματική αλλαγή και η διεθνής συνεργασία". 

Αυτή η απλουστευτική περιγραφή φαίνεται να είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του μέσου πολίτη για να τον κάνει να χασμουρηθεί από πλήξη. Αλλά τα θέματα στο WEF προχωρούν πολύ περισσότερο από την "ανισότητα".

Κατά τη διάρκεια των ετών, άνθρωποι στο WEF έχουν πει μερικά εξαιρετικά ενοχλητικά πράγματα, κανένα από τα οποία δεν συγκέντρωσε την κατάλληλη προσοχή των μέσων ενημέρωσης. 

Στην πραγματικότητα, όταν κάποιος συναρμολογεί τα θέματα που υπερασπίζεται το WEF, αναδύεται ένα γενικότερο θέμα: Ο απόλυτος έλεγχος της ανθρωπότητας χρησιμοποιώντας τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, την επιστήμη και την τεχνολογία, ενώ παράλληλα αναδιαμορφώνει τις δημοκρατίες για να σχηματίσει μια παγκόσμια κυβέρνηση.

Αν αυτό ακούγεται σαν μια τραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας, συνεχίστε να διαβάζετε. Ακολουθούν τα 10 πιο δυστοπικά πράγματα που προωθούνται από το WEF αυτή τη στιγμή. Αυτή η λίστα ταξινομημένη δεν έχει συγκεκριμένη σειρά. Επειδή είναι όλα εξίσου τρελά.

#10 Διείσδυση στις κυβερνήσεις

Το λιγότερο που μπορεί να πει κανείς είναι ότι ο Klaus Schwab, ο ιδρυτής και επικεφαλής του WEF, δεν είναι οπαδός της δημοκρατίας. Στην πραγματικότητα, την αντιλαμβάνεται ως εμπόδιο για έναν πλήρως παγκοσμιοποιημένο κόσμο.

Στην έκθεση του WEF του 2010 με τίτλο "Παγκόσμιος επανασχεδιασμός" ( “Global Redesign”), ο Schwab υποστηρίζει ότι ένας παγκοσμιοποιημένος κόσμος διαχειρίζεται καλύτερα από έναν "αυτοεπιλεγμένο συνασπισμό πολυεθνικών εταιρειών, κυβερνήσεων (μεταξύ άλλων μέσω του συστήματος του ΟΗΕ) και επιλεγμένων οργανώσεων της κοινωνίας των πολιτών (ΟΚΠ-CSOs)". Αυτό είναι το ακριβώς αντίθετο της δημοκρατίας.

Υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι πλέον "οι συντριπτικά κυρίαρχοι δρώντες στην παγκόσμια σκηνή" και ότι "έχει έρθει η ώρα για ένα νέο παράδειγμα διεθνούς διακυβέρνησης με βάση τους ενδιαφερόμενους φορείς". Για το λόγο αυτό, το Υπερεθνικό Ινστιτούτο ( Transnational Institute (TNI))περιέγραψε το WEF ως: "ένα σιωπηλό παγκόσμιο πραξικόπημα" για την κατάληψη της διακυβέρνησης.

Το 2017, στο John F. Kennedy School of Government του Χάρβαρντ, ο Schwab παραδέχθηκε απροκάλυπτα αυτό που συνεχώς απορρίπτεται ως "θεωρία συνωμοσίας" από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης: Το WEF "διεισδύει" στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ Klaus Schwab στη Σχολή Κυβερνήσεων John F. Kennedy του Χάρβαρντ το 2017:


"

"Αυτό για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι, είναι ότι διεισδύουμε στα παγκόσμια υπουργικά συμβούλια των χωρών με τους Νέους Παγκόσμιους Ηγέτες του WEF... όπως ο Trudeau"

Ο Schwab δήλωσε: 

"Πρέπει να πω, όταν αναφέρω τώρα ονόματα, όπως η κ. (Άνγκελα) Μέρκελ και ακόμη και ο Βλαντιμίρ Πούτιν κ.ο.κ., όλοι τους υπήρξαν Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Αλλά αυτό για το οποίο είμαστε πολύ υπερήφανοι τώρα είναι η νέα γενιά, όπως ο πρωθυπουργός [Justin] Trudeau, ο πρόεδρος της Αργεντινής κ.ο.κ.

Διεισδύουμε στα υπουργικά γραφεία. Έτσι, χθες ήμουν σε μια δεξίωση για τον πρωθυπουργό Trudeau και γνωρίζω ότι το μισό υπουργικό συμβούλιο του, ή ακόμη και περισσότερο από το μισό, είναι στην πραγματικότητα Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. (...) Αυτό ισχύει στην Αργεντινή και ισχύει στη Γαλλία, με τον Πρόεδρο - έναν Νέο Παγκόσμιο Ηγέτη".

Σε αυτή την εξαιρετική ομιλία, ο Schwab δήλωσε απροκάλυπτα ότι η Άνγκελα Μέρκελ της Γερμανίας, ο Βλαντιμίρ Πούτιν της Ρωσίας, ο Justin Trudeau του Καναδά και ο Emmanuel Macron της Γαλλίας "προετοιμάστηκαν" από το WEF. Προσθέτει μάλιστα ότι τουλάχιστον το μισό υπουργικό συμβούλιο του Καναδά αποτελείται από εκπροσώπους που έχουν πουληθεί στην ατζέντα του WEF. Αυτό δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Αυτή είναι η απόλυτη αλήθεια, που επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον επικεφαλής του WEF.

#9 Ελέγχοντας τα μυαλά χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα

Το 2018, ένα από τα θέματα συζήτησης στο WEF ήταν ο "Έλεγχος του νου με τη χρήση ηχητικών κυμάτων" (διαβάστε το πλήρες άρθρο μου σχετικά με αυτό εδώ). Δεν άλλαξα αυτόν τον τίτλο για λόγους εντυπωσιασμού, αυτές ακριβώς είναι οι λέξεις που χρησιμοποιήθηκαν από το WEF.

   Web archives.

Στο άρθρο, η τεχνολογία διαφημίζεται ως πιθανή θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον και τη νόσο του Αλτσχάιμερ. Ωστόσο, το άρθρο αναφέρει επίσης ότι "μπορεί να σας θεραπεύσει, μπορεί να σας εθίσει και μπορεί να σας σκοτώσει". Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον πλήρη έλεγχο του μυαλού ενός ατόμου, εξ αποστάσεως. Το άρθρο αναφέρει:

"Βλέπω να έρχεται η μέρα που ένας επιστήμονας θα είναι σε θέση να ελέγχει τι βλέπει ένα άτομο στο μάτι του μυαλού του, στέλνοντας τα κατάλληλα κύματα στο σωστό σημείο του εγκεφάλου του. Υποθέτω ότι οι περισσότερες αντιρρήσεις θα είναι παρόμοιες με αυτές που ακούμε σήμερα για τα υποσυνείδητα μηνύματα στις διαφημίσεις, μόνο που θα είναι πολύ πιο έντονες.

Αυτή η τεχνολογία δεν είναι απαλλαγμένη από τους κινδύνους κακής χρήσης. Θα μπορούσε να είναι μια επαναστατική τεχνολογία υγειονομικής περίθαλψης για τους αρρώστους ή ένα τέλειο εργαλείο ελέγχου με το οποίο οι αδίστακτοι ελέγχουν τους αδύναμους. Αυτή τη φορά όμως, ο έλεγχος θα είναι κυριολεκτικός".

Το συμπέρασμα του άρθρου: Κανείς δεν μπορεί να σταματήσει τους επιστήμονες από την ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας. Για να αποφευχθεί η κατάχρηση, θα πρέπει να ρυθμίζεται από οργανισμούς όπως ... το WEF. Αυτό είναι βολικό, επειδή ορισμένες εταιρείες που αναπτύσσουν αυτή την τεχνολογία είναι μέλη του WEF. Καταλαβαίνετε πού πάει αυτό;

#8 Χάπια που περιέχουν μικροτσίπ

Για άλλη μια φορά, αυτός ο τίτλος ακούγεται σαν μια παρατραβηγμένη θεωρία συνωμοσίας, έξυπνα διατυπωμένη για λόγους εντυπωσιασμού. Δεν είναι. Ακολουθεί ένα βίντεο από τη συνάντηση του WEF το 2018, όπου ο Albert Bourla, ο διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, μιλάει για χάπια που περιέχουν μικροτσίπ.

Ο Bourla λέει: 

"Ο FDA ενέκρινε το πρώτο "ηλεκτρονικό χάπι", αν μπορώ να το πω έτσι. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα βιολογικό τσιπ που βρίσκεται μέσα στο δισκίο και, μόλις πάρετε το δισκίο και διαλυθεί στο στομάχι σας, στέλνει ένα σήμα ότι πήρατε το δισκίο. Φανταστείτε λοιπόν τις εφαρμογές αυτού, τη συμμόρφωση. Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα γνωρίζουν ότι τα φάρμακα που πρέπει να παίρνουν οι ασθενείς, τα παίρνουν. Είναι συναρπαστικό αυτό που συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα".

Είναι αυτός ο τομέας πραγματικά συναρπαστικός; Ή εντελώς δυστοπικός; Όπως είπε ο ίδιος ο Bourla: Φανταστείτε τη συμμόρφωση. Αυτού του είδους η τεχνολογία θα μπορούσε εύκολα να ανοίξει την πόρτα σε όλα τα είδη των κακόβουλων εφαρμογών. Έκτοτε, το COVID έφερε την Pfizer σε μια θέση ισχύος που δεν είχε ξαναδεί ποτέ μια φαρμακευτική εταιρεία.

Όπως η Pfizer, έτσι και το WEF χρησιμοποιεί το COVID για να προωθήσει την ατζέντα του.

#7 επαινώντας τα μαζικά λουκέτα

Το 2020 και το 2021, πόλεις σε όλο τον κόσμο υποβλήθηκαν σε μαζικά και δραστικά λουκέτα, προκαλώντας απώλειες θέσεων εργασίας, αυτοκτονίες, υπερβολικές δόσεις ναρκωτικών, απομόνωση, προβλήματα ψυχικής υγείας, ενδοοικογενειακή κακοποίηση, πτωχεύσεις και έλλειψη στέγης. 

Κατά τη διάρκεια αυτής της φρικτής περιόδου, τα παιδιά δεν μπορούσαν να παρακολουθήσουν το σχολείο για μήνες και ουσιαστικά αποκλείονταν από την αλληλεπίδραση με άλλα παιδιά. Ένα σωρό μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις καταστράφηκαν, ενώ οι μεγάλες εταιρείες προσπαθούσαν.

Παρ' όλα αυτά, το WEF δεν μπορούσε να κρύψει την αγάπη του για τα δραστικά, καταστροφικά για τη ζωή λουκέτα. Στην πραγματικότητα, κυκλοφόρησε ένα βίντεο με τον σουρεαλιστικό τίτλο: "Τα λουκέτα βελτιώνουν αθόρυβα τις πόλεις σε όλο τον κόσμο". Ακολουθεί αυτό το κομμάτι της απόλυτης παραφροσύνης.

Το βίντεο αναφέρει: "Τα Lockdowns μείωσαν σημαντικά την ανθρώπινη δραστηριότητα ... οδηγώντας στην πιο ήσυχη περίοδο της Γης εδώ και δεκαετίες", ενώ δείχνει δυστοπικές εικόνες άδειων πόλεων και αεροπλάνων που έχουν κολλήσει στο έδαφος.

Αγνοώντας εντελώς τον τεράστιο ανθρώπινο πόνο που προκάλεσαν αυτά τα λουκέτα, το WEF θεωρεί ότι όλα άξιζαν τον κόπο επειδή "οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μειώθηκαν κατά 7% το 2020".


Όταν αυτό το πράγμα αναρτήθηκε για πρώτη φορά, συγκέντρωσε έντονες αντιδράσεις. Έτσι, το WEF διέγραψε το παραπάνω βίντεο και δημοσίευσε αυτό το tweet.


Όπως μπορείτε να δείτε, παρά τη διαγραφή του βίντεο, το WEF συνέχισε να επαινεί τα lockdowns. Αυτό συμβαίνει επειδή το WEF θα ήθελε πολύ να δει την "COVIDιακή" ζωή να γίνεται μόνιμη.

#6 "Ρίξτε μια ματιά στο μέλλον"

Κρίνοντας από τα σχόλια στο YouTube και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι μισούν απολύτως τα βίντεο που δημιουργήθηκαν από το WEF. Αλλά συνεχίζουν να έρχονται. Επειδή δεν τους ενδιαφέρει τι σκέφτεστε. Θέλουν απλώς να φυτέψουν τον σπόρο της παραφροσύνης τους στο μυαλό σας. 

Σε ένα βίντεο με τίτλο: "Πώς θα μπορούσε να μοιάζει σύντομα η ζωή μας" (διαβάστε ολόκληρο το άρθρο μου γι' αυτό εδώ), το WEF καλεί τους θεατές να "ρίξουν μια ματιά στο μέλλον". Και αυτό είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ. Πρόκειται για τη μονιμοποίηση της ζωής COVID.Το βίντεο είναι γεμάτο με μασκοφόρους ανθρώπους, δοχεία πουρέλ και κωδικούς QR. Αυτό είναι το μέλλον που θέλουν. Στη συνέχεια, υπάρχει αυτό το ψήγμα παραφροσύνης.


Το βίντεο λέει με υπερηφάνεια: "Το WEF είναι ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή οικονομικά ιδρύματα που έχουν δημιουργήσει:

"Η NASA έχει εφεύρει ένα σύστημα που μπορεί να σας αναγνωρίσει από τους χτύπους της καρδιάς σας χρησιμοποιώντας ένα λέιζερ".

Και σαν να μην έφτανε αυτό, το βίντεο δείχνει παιδιά που έχουν κολλήσει στο σπίτι και εκπαιδεύονται μέσω οθονών. Το βίντεο τελειώνει δείχνοντας ανθρώπους να φορούν μάσκες έξω, σαν τρελοί.


#5 Πιέζοντας για μια μεγάλη επαναφορά

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, το WEF αντιλαμβάνεται την πανδημία ως "ευκαιρία". Δεν είναι μόνο μια ευκαιρία να αναδιαμορφώσουμε την προσωπική μας ύπαρξη, αλλά να αναδιαρθρώσουμε ολόκληρη την παγκόσμια δομή σύμφωνα με τις αρχές της. 

Το WEF την αποκαλεί "Μεγάλη Επαναφορά". Για να προωθήσει αυτή την Επαναφορά (την οποία δεν θέλει απολύτως κανείς) το WEF κυκλοφόρησε ένα προπαγανδιστικό βίντεο (ταιριάζει πραγματικά στον ορισμό της "προπαγάνδας"). Εδώ είναι σε όλη του την παραφροσύνη.

Όταν δημοσίευσα ένα άρθρο σχετικά με αυτό το βίντεο το 2021, τα σχόλια δεν είχαν ακόμη απενεργοποιηθεί. Και έβγαλα ένα screenshot από τα κορυφαία.

Αυτό το σύντομο βίντεο καταφέρνει να περιέχει έναν απίστευτο αριθμό ανατρεπτικών μηνυμάτων. Γελοιοποιεί ακόμη και τις "θεωρίες συνωμοσίας", ενώ, εκπληκτικά, επιβεβαιώνει αυτές τις θεωρίες.


Ένα στιγμιότυπο οθόνης από το βίντεο. Σοβαρολογείτε;

Το βίντεο ανακοίνωσε επίσης τον "θάνατο του καπιταλισμού".


Άλλο ένα σουρεαλιστικό στιγμιότυπο οθόνης από το βίντεο.

Ενώ ο καπιταλισμός βασίζεται σε ένα αυτορυθμιζόμενο σύστημα προσφοράς και ζήτησης, η Μεγάλη Επαναφορά φαίνεται να επαναπροσδιορίζει τον τρόπο αξιολόγησης των επιχειρήσεων μέσω νέων παραμέτρων. Η κυριότερη από αυτές: Συμμόρφωση με τις κοινωνικές και πολιτικές ατζέντες της ελίτ.


Προς το τέλος, ο αφηγητής λέει αυτή την αινιγματική φράση:


"Και αυτό έχει να κάνει με το να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή".

Παρόλο που το βίντεο δεν εξηγεί ακριβώς τι σημαίνει αυτή η πρόταση στην πραγματικότητα σε πραγματικές καταστάσεις, οι επιπτώσεις της είναι μάλλον ανατριχιαστικές. Αντί να επιτρέπει σε επιτυχημένα άτομα και επιχειρήσεις να αναπτύσσονται οργανικά, το σύστημα της ελίτ θα παρεμβαίνει για να "φέρει τους σωστούς ανθρώπους στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή", σύμφωνα με την ατζέντα της. Με άλλα λόγια, το σύστημα θα ήταν στημένο και η συμμόρφωση με μια ευρύτερη ατζέντα θα ήταν υποχρεωτική σε μια νέα οικονομία.

Το βίντεο τελειώνει με μια έκκληση προς τους θεατές να εμπλακούν. Ωστόσο, φυσικά, στην πραγματικότητα δεν είστε προσκεκλημένοι στο WEF. Στην πραγματικότητα, στην πραγματικότητα επιδιώκουν να "επαναπροσδιορίσουν" την ελευθερία του λόγου σας.

#4 "Επαναβαθμολόγηση" της ελευθερίας του λόγου

Ένας εύκολος τρόπος για να αναγνωρίσετε τους παγκόσμιους ηγέτες που προετοιμάζονται από το WEF είναι μέσω της αδιάκοπης καταγγελίας τους κατά της ελευθερίας του λόγου. Τη μισούν απολύτως και ζητούν συνεχώς να λογοκριθεί και να ρυθμιστεί σε μεγάλο βαθμό το διαδίκτυο. 

Στη συνάντηση του 2022 στο Νταβός, η Αυστραλή "Επίτροπος για την ηλεκτρονική ασφάλεια" Julie Inman Grant δήλωσε ότι χρειαζόμαστε μια "αναβαθμολόγηση της ελευθερίας του λόγου".

Η Grant δήλωσε: 

"Βρισκόμαστε σε ένα μέρος όπου έχουμε αυξανόμενη πόλωση παντού και τα πάντα μοιάζουν δυαδικά, ενώ δεν χρειάζεται να είναι. 

Έτσι, νομίζω ότι θα πρέπει να σκεφτούμε μια επαναβαθμονόμηση ενός ολόκληρου φάσματος ανθρώπινων δικαιωμάτων που διαδραματίζονται στο διαδίκτυο. Ξέρετε, από την ελευθερία του λόγου μέχρι την ελευθερία να είναι κανείς ελεύθερος από τη διαδικτυακή βία".

Εδώ, ο Grant ουσιαστικά καλεί σε λογοκρισία. Πιστεύει μάλιστα ότι η ελευθερία του λόγου ως ανθρώπινο δικαίωμα θα πρέπει να "αναβαθμιστεί" χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία τη "διαδικτυακή βία". Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η "διαδικτυακή βία". Τους αρέσει να εξισώνουν τον λόγο με τη βία. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά χειριστικό τρόπο δικαιολόγησης της λογοκρισίας κινεζικού τύπου.

Η ελευθερία του λόγου είναι, στην πραγματικότητα, δυαδική. Είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει. Και είναι σαφές ότι δεν θέλουν να υπάρχει.

#3 Παρακολούθηση των ρούχων σας

Το WEF θέλει να ελέγχει τα ρούχα σας. Και έφτιαξαν ένα βίντεο γι' αυτό. Ανέφερα ότι οι άνθρωποι μισούν απολύτως τα βίντεο της WEF; Εδώ είναι ένα άλλο που έκανε το αίμα του κόσμου να βράσει.

Χρησιμοποιώντας το περιβάλλον ως δικαιολογία (ως συνήθως), το WEF ανακοίνωσε τον ερχομό των ρούχων που είναι εφοδιασμένα με "ψηφιακά διαβατήρια" τα οποία μπορούν να εντοπιστούν ανά πάσα στιγμή. Με την υποστήριξη της Microsoft (φυσικά), αυτά τα ρούχα θα κατακλύσουν προφανώς την αγορά μέχρι το 2025.


Θέλουν πραγματικά τσιπ RFID και κωδικούς QR παντού.

Σύμφωνα με το WEF, αυτά τα τσιπ θα επιτρέψουν στις μάρκες μόδας να μεταπωλούν τα ρούχα τους. Δεν έχω ιδέα πώς θα λειτουργήσει αυτό. Το βίντεο φροντίζει να ΜΗΝ αναφέρει ότι αυτή η τεχνολογία θα ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να εντοπίζονται όσοι εγκατέλειψαν τα smartphones τους.

Αλλά το να ξεφορτωθείτε το smartphone σας μπορεί να γίνει ... αδύνατο.

#2 "Τα smartphones θα βρίσκονται στο σώμα σας μέχρι το 2030"

Στη συνάντηση του 2022 στο Νταβός, ο διευθύνων σύμβουλος της Nokia Pekka Lundmark υποστήριξε ότι, μέχρι το 2030, "τα smartphones θα εμφυτεύονται απευθείας στο σώμα". Αυτό θα συνέπιπτε με την έλευση της τεχνολογίας 6G, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Εδώ και χρόνια, αυτός ο ιστότοπος καταγράφει την αδιάκοπη ώθηση της ελίτ για τον τρανσουμανισμό, που είναι η συγχώνευση του ανθρώπου με τις μηχανές. Επιδιώκουν να επιταχύνουν αυτή τη μετάβαση κάνοντας πράγματα που οι άνθρωποι δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς αυτά (όπως τα smartphones) διαθέσιμα σε υπεράνθρωπη μορφή.


Παρατηρείτε την ανατριχιαστική τους προθυμία να εισάγουν πράγματα μέσα στο σώμα μας;


#1 "Δεν θα έχετε τίποτα να σας ανήκει. Και θα είστε ευτυχισμένοι".

Αυτή είναι ίσως η πιο δυστοπική στιγμή στην ιστορία του WEF. Το 2016, η Ida Auken, μέλος του κοινοβουλίου στη Δανία, δήλωσε:


"Καλώς ήρθατε στο 2030. Δεν μου ανήκει τίποτα, δεν έχω ιδιωτική ζωή και η ζωή μου δεν ήταν ποτέ καλύτερη".

Το WEF λάτρεψε αυτή τη φράση τόσο πολύ που την έγραψε στο Twitter.

Το WEF δημιούργησε επίσης ένα βίντεο (το οποίο όλοι μίσησαν απολύτως) με τίτλο "8 προβλέψεις για τον κόσμο το 2030". Ακολουθεί ένα στιγμιότυπο οθόνης.


Το WEF λατρεύει να διατυπώνει τις "προβλέψεις" του με μη-υποχρεωτική μορφή, σαν να είναι αναπόφευκτες. Κοιτάξτε όμως αυτόν τον χαμογελαστό τύπο. Είναι ξεκάθαρα χαρούμενος. Σας ευχαριστώ, WEF!

Ένα άρθρο στην ιστοσελίδα του WEF εξηγεί:

"Δεν μου ανήκει τίποτα. Δεν έχω αυτοκίνητο. Δεν έχω σπίτι. Δεν μου ανήκουν ούτε συσκευές ούτε ρούχα", γράφει η Δανή βουλευτής Ida Auken. 

Τα ψώνια είναι μια μακρινή ανάμνηση στην πόλη του 2030, οι κάτοικοι της οποίας έχουν σπάσει την καθαρή ενέργεια και δανείζονται ό,τι χρειάζονται κατά παραγγελία. 

Ακούγεται ουτοπικό, μέχρι που αναφέρει ότι κάθε της κίνηση παρακολουθείται και ότι έξω από την πόλη ζουν σμήνη δυσαρεστημένων, το απόλυτο όραμα μιας κοινωνίας χωρισμένης στα δύο.

Σε αυτό το δυστοπικό μέλλον, δεν υπάρχουν προϊόντα που μπορείς να κατέχεις. Μόνο "υπηρεσίες" που ενοικιάζονται και παραδίδονται με τη χρήση drones. 

Αυτό το σύστημα θα καταστήσει όλους τους ανθρώπους πλήρως εξαρτημένους από τις ελεγχόμενες από τη WEF εταιρείες για κάθε βασική ανάγκη. Δεν θα υπάρχει απολύτως καμία αυτονομία, καμία ελευθερία και καμία ιδιωτικότητα. Και εσείς θα είστε ευτυχισμένοι.

Τιμητική μνεία: Ατομική συσκευή εντοπισμού ανθρακικού αποτυπώματος

Στη συνάντηση του 2022 στο Νταβός, ο πρόεδρος του ομίλου Alibaba, J. Michael Evans, ανακοίνωσε την ανάπτυξη ενός "ατομικού ανιχνευτή ανθρακικού αποτυπώματος".

Για άλλη μια φορά, το WEF χρησιμοποιεί το περιβάλλον για να προωθήσει τη μικροδιαχείριση της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο Έβανς λέει ότι ο ιχνηλάτης μπορεί να παρακολουθεί "πού ταξιδεύουν, πώς ταξιδεύουν, τι τρώνε και τι καταναλώνουν στην πλατφόρμα".

Προσέξτε ότι χρησιμοποίησε την αντωνυμία "αυτοί" και όχι "εμείς", γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιήσει αυτό το πράγμα. Ούτε κι εγώ.

Συμπερασματικά

Κατά την εξέταση αυτής της λίστας, δύο κοινά θέματα γίνονται εμφανή. Το πρώτο θέμα είναι η "διείσδυση". Το WEF θέλει να διεισδύσει στις κυβερνήσεις χρησιμοποιώντας "Παγκόσμιους Ηγέτες" (ή αλλιώς υποψήφιους Μαντζουριανούς). 

Θέλει επίσης να διεισδύσει στα σώματά μας μέσω χαπιών, μικροτσίπ και εμβολίων. Θέλει επίσης να διεισδύσει στο μυαλό μας χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα, λογοκρισία και προπαγάνδα.

Το άλλο θέμα είναι ο "έλεγχος". Θέλουν να ελέγχουν τι σκεφτόμαστε, πού πηγαίνουμε, τι λέμε, τι τρώμε και τι φοράμε.

Ξέρετε ποιος συμφωνεί με το WEF; Η Κίνα. Η λογοκρισία είναι ευρέως διαδεδομένη, ένα σύστημα κοινωνικής πίστωσης ελέγχει τις συμπεριφορές των ανθρώπων και το COVID εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για μαζικά λουκέτα και πλήρη έλεγχο του πληθυσμού. 

Για να μην αναφέρουμε τα κυριολεκτικά στρατόπεδα συγκέντρωσης. Παρ' όλα αυτά, Κινέζοι αξιωματούχοι είναι συνεχώς παρόντες στις συνεδριάσεις του WEF. Γιατί; Επειδή η Κίνα είναι ουσιαστικά ένα εργαστήριο για τις πολιτικές του WEF.

Με όλα αυτά να έχουν ειπωθεί, πώς μπορούμε να αντιδράσουμε στην παραφροσύνη του WEF; Πώς μπορούμε να τους καταψηφίσουμε, αφού ποτέ δεν ψηφίστηκαν; 

Ένα πρώτο βήμα θα ήταν να εκλέξουμε - σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης - εκπροσώπους που δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το WEF. Αν οι εκλεγμένοι αξιωματούχοι μας αντιμετώπιζαν το WEF ως την απατεώνισσα, παράνομη οργάνωση που είναι, η επιρροή του θα μειωνόταν σημαντικά.

Δεύτερον, μπορούμε να μποϊκοτάρουμε κάθε εταιρεία που συμμετέχει στο WEF. Αντιλαμβάνομαι ότι αυτό είναι πιο εύκολο να το πούμε παρά να το κάνουμε, επειδή πολλές από αυτές τις εταιρείες είναι ουσιαστικά μονοπώλια. 

Ωστόσο, αν σταματήσουμε να τους δίνουμε τα χρήματά μας, θα σταματήσουν να χρησιμοποιούν τα χρήματά μας για να δηλητηριάζουν τις ζωές μας.

Τότε, δεν θα τους ανήκει τίποτα. Και θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.


ΠΗΓΗ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

The Top 10 Creepiest and Most Dystopian Things Pushed by the World Economic Forum (WEF) | The Vigilant CitizenΠΗΓΗ 


6 σχόλια:

 1. You 'll own nothing
  And you 'll be happy

  Μα αυτό δεν είναι κατάρα, είναι ο ορισμός της Ελευθερίας. Είναι η τελείωση του Χριστιανού. Ελεύθερος δεν είναι αυτός που κατέχει τα πάντα, αλλά αυτός που δε χρειάζεται τίποτα. Για φαντάσου τους ασκητές της ερήμου, τους στυλίτες, όσους διέμεναν στα φρικτά Καρούλια του Αγίου Όρους, π.χ. τον Φιλάρετο τον Καρουλιώτη, ή τον παπά Στέφανο το Σέρβο. Πολύ περισσότερο φαντάσου τον Μάρκο τον Αθηναίο (κατ' εμέ το μεγαλύτερο ασκητή όλων των εποχών) τον οποίο ντρέπομαι που τον πιάνω στο αδηφάγο και φιλήδονο στόμα μου

  «Ενενήντα πέντε χρόνια δεν είδα άνθρωπο, μήτε αγρίμι, μήτε πουλί, μήτε ψωμί έφαγα, μήτε ντύθηκα με ρούχο. Τριάντα χρόνια έζησα με πολλή στενοχώρια, με πείνα και με δίψα και με παγίδες του διαβόλου. Έφαγα, τέκνον μου, χώμα από την πολλή μου πείνα, και από την πολλή μου δίψα ήπια νερό της θάλασσας. Είκοσι χρόνια ήμουνα γυμνός, ως ο Αδάμ. Τα δαιμόνια με σέρνανε να με ρίξουνε στη θάλασσα και φωνάζανε:

  «Φεύγα από τον τόπο μας καλόγερε. Από την αρχή του κόσμου δεν ήλθε άνθρωπος σε τούτο το
  μέρος και συ πως αποκότησες και ήρθες;».

  Κι εγώ καρτέρησα είκοσι χρόνια πεινασμένος και γυμνός. Και η ευσπλαχνία του Κυρίου έκανε κι αλλάξανε τα φυσικά του κορμιού και
  φυτρώσανε τρίχες σε όλο το κορμί μου. Κι ένας άγγελος μου έφερνε να φάγω, κι έβλεπα τους αγγέλους να κατεβαίνουνε κοντά μου, και θωρούσα την Βασιλείαν των Ουρανών και τα Μοναστήρια, που κάθονται οι ψυχές των Αγίων». Κι εκεί που μιλούσε ο Άγιος Μάρκος πέρασε η νύχτα και γλυκοχάραξε η μέρα. Κι ο Αββάς Σεραπίονας είδε τότε το κορμί του Αγίου Μάρκου σκεπασμένο από τρίχες πυκνές, σαν ήτανε θηρίο, και τον έπιασε φόβος και τρόμαξε, γιατί δεν είχε όψη ανθρωπινή, και δεν ξεχώριζε πως ήτανε άνθρωπος, πάρεξ μονάχα από την ομιλία που έβγαζε από το στόμα του. Κι ο Άγιος Μάρκος είπε:
  - «Μη φοβάσαι, τέκνον μου, από την όψη ετούτου του κορμιού, γιατί είναι πρόσκαιρο».

  Κι όταν βράδιασε η μέρα κι είπε ο Άγιος Μάρκος στον βιογράφο του αββά Σεραπίονα που τον επισκέφθηκε:
  —«Τέκνον μου, Σεραπίονα, είναι καιρός να κάνουμε αγάπη». Και άπλωσε τα χέρια του και προσευχήθηκε. Και μπήκανε στη σπηλιά και είδανε ένα τραπέζι κι' ένα ψωμί που άχνιζε επάνω στο τραπέζι και δυο ψητά ψάρια και λάχανα τρυφερά κι ελιές και χουρμάδες κι έναν μαστραπά νερό και καθίσαν. Κι είπε ο Άγιος Μάρκος:
  —«Ευλόγησον». Και παρευθείς φάνηκε ένα χέρι, κι ευλόγησε την τράπεζαν. Κι ο Άγιος Μάρκος είπε:
  —«Ευλόγησον, Κύριε, την βρώσιν και την πόσιν πάντοτε και νύν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ιδού το μέρος όπου ασκήτεψε επί 95 χρόνια ο Μέγας Μάρκος ο Αθηναίος, μαθητής του Ιερού Χρυσοστόμου!!!

   https://www.google.gr/maps/place/Jabal+Zabarah/@24.7597481,34.691108,8138m/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x15b5259aff533289:0x69f70b16ddeb8f9a!8m2!3d24.7561111!4d34.6994444

   Διαγραφή
  2. Ζεις στον κοσμο σου ή μας τρολλαρεις? Οχι μονο δεν θα εχεις τιποτα, αλλα θα εχεις το δικαιωμα να κανεις συγκεκριμενα πραγματα, κα οτι επιτρεπουν οι σατανιστες που θα σε κυβερνουν και θα σου εχουν φυτεψει ενα τσιπακι στο κουτελο. Αν ζουσε στον κοσμο που επιθημουν να μας σερβιρουν οι σατανιστες, ο Αγιος Μαρκος ο Αθηναιος θα ειχε ενα τσιπ στο σωμα του και θα τον μαζευαν με συνοπτικες διαδικασιες, οχι που θα τον αφηναν να δοξολογησει κα τον Αληθινο Θεο στα ορη της θρακης της Αιγυπτου!

   Διαγραφή
  3. καὶ μᾶλλον κοροϊδεύει ὁ ἀνώνυμος, δὲν ξέρω ἄν τὴν πίστη τὴν ἁγία ,μας ἢ τὸν ἐαυτόν του...

   Διαγραφή
 2. Ψάχνετε για έναν θετικό δανειστή για να λύσει το οικονομικό σας πρόβλημα, τότε θα θέλατε προσφορά δανείου pedro, ο Pedro μου προσφέρει ένα δάνειο με ποσοστό απόδοσης επένδυσης 3% και όλη η διαδικασία πήγε ομαλά, όπως περίμενα, μπορείτε να του στείλετε email εάν χρειάζεστε είδος δανείου Email: pedroloanss@gmail.com Ή Whatsapp: +18632310632

  ΑπάντησηΔιαγραφή