Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ROTHSCHILDS ΜΕ ΔΥΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...


ΚΡΟΑΤΗΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ: «Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΟΡΕΣΤΗ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΗΣ BLACKROCK ΚΑΙ ΤΗΣ VANGUARD»
  ΒΙΝΤΕΟΓράφει η Rhoda Wilson
Μετάφραση: Απολλόδωρος 

Η Blackrock, η Vanguard και η State Street είναι πανίσχυρες χρηματοπιστωτικές εταιρείες (ξένα funds) που κατέχουν όλες τις βασικές εταιρείες σε όλους τους τομείς της ζωής - οικονομικά, υγεία, μέσα ενημέρωσης, στρατιωτική βιομηχανία και πολέμους.

Κατέχουν περιουσιακά στοιχεία που είναι αρκετές φορές μεγαλύτερα από τους εθνικούς προϋπολογισμούς χωρών όπως οι ΗΠΑ, η Κίνα, η Βραζιλία και η Ινδία. Είναι αυτοί που διοικούν τον κόσμο και διορίζουν προέδρους και πρωθυπουργούς. Είναι αυτοί που αποφασίζουν για την πραγματική μας ζωή και την παγκόσμια τάξη πραγμάτων.

«Αυτά τα funds έχουν συμμετοχές σε όλες τις μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα όπλα, τις εταιρείες μεταφορών και τις τράπεζες, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο κατέχουν όλες τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, αλλά πραγματικά κατέχουν την παγκόσμια οικονομία», δήλωσε ο ευρωβουλευτής Mislav Kolakušić την περασμένη εβδομάδα σε ένα ηχογραφημένο μήνυμα προς τον κόσμο.

Ο Mislav Kolakušić είναι Κροάτης δικηγόρος και πολιτικός και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ("ευρωβουλευτής").

«Η ικανότητα διαπραγμάτευσης και ελέγχου των αποφάσεων των κρατών και των πολιτικών σε κάθε τομέα τους καθιστά πιο ισχυρούς από οποιονδήποτε πρόεδρο ή πρωθυπουργό στον κόσμο, είτε πρόκειται για τις ΗΠΑ, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιαπωνία, την Κίνα ή την Ινδία», είπε.

«Το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε τεράστιο πληθωρισμό, ο οποίος θα πλήξει περισσότερο τους απλούς πολίτες, δεν είναι ένα κανονικό οικονομικό φαινόμενο, αλλά το αποτέλεσμα της ακόρεστης επιθυμίας και της απληστίας των ιδιοκτητών αυτών των κεφαλαίων που υπαγορεύουν τις τιμές από την Ουάσιγκτον μέσω του Παρισιού μέχρι το Ζάγκρεμπ, διαχειριζόμενοι τις λεγόμενες οικονομικές τάσεις».

Παρακολουθήστε ολόκληρο το μήνυμα του Kolakušić στο παρακάτω βίντεο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου