Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΛΩΣΗ ΜΕ ΜΟΧΛΟΥΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ

ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΞΥΝΣΗΣ: Η ΜΙΤ ΣΥΝΕΛΑΒΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ(;)ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΠ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, ΕΝΩ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΞΕΔΙΠΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ!!!

 ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ




Είδηση της τελευταίας στιγμής: ”Επιχείρηση που κόβει την ανάσα από τη MIT: Συνελήφθη Έλληνας πράκτορας!” αναφέρουν τα τουρκικά μέσα. Φέρεται από τον τούρκικο τύπο ο κρατούμενος να έχει ελληνική υπηκοότητα...

”Έκτακτη είδηση… Ο Έλληνας πολίτης Μοχάμεντ Αμάρ Αμπάρα, ο οποίος ήταν αποφασισμένος να κατασκοπεύει την Τουρκία για λογαριασμό της Ελληνικής Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, συνελήφθη από τη ΜΙΤ” σύμφωνα με τούρκικο τύπο. Σίγουρα η ελληνική πλευρά θα τοποθετηθεί...

Η Τουρκία περνά σε μπαράζ ποικίλων προκλήσεων πλέον.
”Διαπιστώθηκε ότι ο Muhammed Amar Ampara, ο οποίος ήταν αποφασισμένος ότι συμμετείχε σε κατασκοπευτικές δραστηριότητες κατά της Τουρκίας, συγκέντρωσε πληροφορίες για τα στοιχεία της TAF και τις μετέφερε στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών….

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν από πηγές ασφαλείας, η MIT αποκάλυψε ότι η ΕΥΠ χρησιμοποίησε τον Έλληνα υπήκοο Muhammed Amar Ampara ως κατάσκοπο της Τουρκίας ως αποτέλεσμα των ερευνών της.

Διαπιστώθηκε ότι ο Έλληνας κατάσκοπος Ampara συμπεριφερόταν σαν επιχειρηματίας στα ταξίδια του στην Τουρκία και ασχολούνταν με κατασκοπευτικές δραστηριότητες υπό την κάλυψη του εμπορίου.

Διαπιστώθηκε ότι ο Ampara, ο οποίος συνελήφθη από την επιχείρηση MIT, συγκεντρώνει πληροφορίες για τα στοιχεία των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων στα σύνορα και τις μεταφέρει στις ελληνικές υπηρεσίες πληροφοριών και διεξάγει έρευνα για Σύρους στην Τουρκία και επιχειρηματίες που υποστηρίζουν την FETO που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα. , σύμφωνα με τις οδηγίες της ΕΥΠ.” αναφέρουν τα τούρκικα μέσα όπως η haber7.

Η νευρικότητα της Τουρκίας είναι προφανής όπως και η επιχειρούμενη πόλωση. Ο πόλεμος πληροφοριών και η προπαγάνδα χτυπάει κόκκινο.

Σε ένα άλλο περιστατικό σήμερα Τούρκος πολιτικός, αρχηγός κόμματος ξεδίπλωσε την τούρκικη σημαία διάπλατα μπροστά από την Ελληνική Βουλή!!!



Τούρκος πολιτικός κι αρχηγός κόμματος άνοιξε, ξεδίπλωσε την τούρκικη σημαία διάπλατα μπροστά από το ελληνικό κοινοβούλιο. Ανεβάζει το σχετικό βίντεο στον λογαριασμό του που ακολουθούν πάνω από 1.000.000 άτομα στο twitter. Δηλώνει επίσης ” έλα στην ειρήνη Μητσοτάκη”. Πρόκειται για τον Mustafa Sarıgül νυν πρόεδρο του Κόμματος της Αλλαγής που έχει διατελέσει δήμαρχος 2 φορές στο Σισλί στην Κων/πολη αλλά και βουλευτής με διάφορα κόμματα..

Απίστευτα πράγματα στην Αθήνα….


O Πρόεδρος του TDP Κόμματος Τουρκικής Αλλαγής Mustafa Sarıgül μίλησε μπροστά στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα και ξεδίπλωσε την τουρκική σημαία μπροστά από το ελληνικό Κοινοβούλιο στην πρωτεύουσα, Αθήνα.Ωραία από την ελληνική βουλή μας απευθύνονται τώρα Τούρκοι πολιτικοί. άριστα…

Στη δήλωσή του ο Sarıgül είπε, “Είμαι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Μη ζητάς βοήθεια από την Αμερική, να ζητάς φιλία από την Τουρκία. Μητσοτάκη, πάρε το χέρι σου από τα όπλα. Έλα στην ειρήνη, κοίτα, είμαστε εδώ”.

Ο Σαριγκιούλ συνέχισε: «Χαιρετίζω τον ελληνικό λαό με αγάπη και σεβασμό μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Από εδώ απευθύνομαι στον Έλληνα Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη και στον ελληνικό λαό. Κύριε Πρωθυπουργέ, δεν βρίσκω σωστό να δημιουργείτε προβλήματα μεταξύ των χωρών μας….. Αυτή η στάση σας επιδεινώνει ακόμη περισσότερο τα προβλήματά μας. 

Μπορούμε να λύσουμε τις μεταξύ μας διαφωνίες με διάλογο και μεθόδους διαπραγμάτευσης. Διαθέτετε χρήματα πέρα ​​από την οικονομική σας δύναμη για εξοπλισμό, ξοδεύετε το μέλλον των παιδιών σας Είναι άσκοπο και περιττό να ξοδεύετε τόσα χρήματα για όπλα.

Τι θα κάνετε με όλα αυτά τα όπλα; Κάλεσες Αμερικανούς στρατιώτες, συσσώρευσες τα όπλα τους, έκανες τη χώρα σου αμερικανική βάση. Δεν χρειάζεσαι τις ΗΠΑ για να νιώσεις ασφάλεια. 

Ποιον από τους γείτονές της απείλησε η Τουρκία ώστε να σας επιτεθεί;(σσ Συρία, Ιράκ, Λιβύη, Αρμενία μέσω Αρτσάχ) Είμαστε μια ειρηνική χώρα. Ο στόχος που μας έδειξε ο μεγάλος Ατατούρκ είναι η ειρήνη».

Ο Σαριγκιούλ είπε τα εξής για το θέμα: «Πήγαμε στην Ελλάδα για ειρήνη, πήγαμε να αποχαιρετήσουμε τα όπλα, πήγαμε για να μην μας ξεγελάσουν οι ΗΠΑ…. Ως δύο όμορφα έθνη στην ακτή, ας μην παίξουμε το παιχνίδι των Η.Π.Α.. Ας ξοδέψουμε τους προϋπολογισμούς μας για τα παιδιά μας, όχι για όπλα. Αφήστε τα όπλα. Ας έρθει η ειρήνη, ας νικήσει η αγάπη».

Αν και το μήνυμα του βρίθει φιλειρηνισμού ωστόσο αποτελεί πρόκληση ότι ύψωσε την τούρκικη σημαία στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή. Επίσης το ότι εγκαλεί την Ελλάδα ως πολεμοχαρή και φιλοπόλεμη ενώ παρουσιάζει τη χώρα του με το κλαδί της ελιάς ως άκακο περιστέρι ειρήνης την ώρα που είναι δύναμη κατοχής σε Κύπρο, Συρία, Ιράκ, Λιβύη εννοείται πως στοχοποιεί.

Μιλάει για εξοπλισμούς εμφανίζεται ως πασιφιστής ουτοπιστής όταν η χώρα του είναι ο α’στρατός του ΝΑΤΟ είναι εκδήλως επιθετική δύναμη και αναπτύσσει δρακόντεια και συνεχώς την πολεμική της βιομηχανία και τις επεκτατικές της τάσεις.

Μάλλον αυτό το μήνυμα θα έπρεπε να το κάνει και να το απευθύνει στο εσωτερικό της χώρας του κρατώντας την ελληνική σημαία….για να είναι πιο πειστικός.

Αν και εμφανίζεται ως αυτόκλητος πρέσβης καλής θέλησης δεν είναι σίγουρα σε διατεταγμένη υπηρεσία που με τον καλό του τρόπο περνάει μια ακόμη προειδοποίηση!; Πάντως το βιντεάκι του κάνει το γύρο θριάμβου στην Τουρκία με πρώτη και καλύτερη τη yeni safak.



Eπέρχεται μια μέρα μετά την δήλωση με νόημα του Τσαβούσογλου: η Τουρκία είναι μεγαλύτερη από τα σύνορά μας αυτός είναι ο λόγος που δεν μπορούμε να περιοριστούμε στα σύνορά μας”






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου