Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ-ΜΠΡΕΛΟΚ ΟΥΤΕ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 25.000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ...

 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΥΘΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΗΠΑ ΚΑΤΑ ΧΟΥΘΙ! ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΑΠΌ ΕΡΥΘΡΑ ΌΠΩΣ ΑΠΟ ΛΙΒΥΗ; 

ΒΙΝΤΕΟ 


Δώσαμε τον Οτσαλάν βοηθήσαμε να σπάσει το κουρδικό μέτωπο που αναχαίτιζε τον τούρκικο επεκτατισμό προς τ΄Ανατολικά με συνέπεια να ανοίξει ο δρόμος για το συριακό και την κατοχή σήμερα από Τουρκία συριακού βορρά. 

Χτυπήσαμε πισώπλατα τη Σερβία ως το μονοπάτι του Εφιάλτη από όπου πέρασαν αμερικάνικα στρατεύματα. 

Γίναμε το μεγαλύτερο διαμετακομιστικό κέντρο στο Νότο για τον πόλεμο στην Ουκρανία κατά της Ρωσίας υποστηρίξαμε επί μια 10ετία τη ψευδεπίγραφη συριακή αντιπολίτευση τούρκικων συμφερόντων κατά συριακού κράτους ταυτιστήκαμε με Ισραήλ σε μια Γενοκτονία και εθνοκάθαρση που θα μείνει παροιμιώδης στην ιστορία και τώρα αποφασίσαμε να συμμετέχουμε και κατά της Υεμένης σε μια χώρα που βγαίνει από πολυετή πόλεμο με στυγνό εμπάργκο για να υποστηρίξουμε τα ισραηλινά συμφέροντα όπως λένε οι Χούθι.

Ο Χρ. Στυλιανίδης δήλωσε πως η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμμετάσχει σε οποιαδήποτε διεθνή πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα. 

Μείζον πρόβλημα για τη διεθνή οικονομία, οι επιθέσεις σε εμπορικά πλοία στην Ερυθρά Θάλασσα και ότι το υπουργείο Ναυτιλίας έχει ήδη επαφές για το θέμα αυτό με αξιωματούχους της ΕΕ και των ΗΠΑ. Ανακοίνωσε ότι η χώρα μας δεν είναι στην πρώτη φάση, αλλά είναι έτοιμη στο να συμμετάσχει σε μια διεθνή πρωτοβουλία..

Τι λέει η Υεμένη: Ο «συνασπισμός» που ανακοινώθηκε από τις ΗΠΑ με το πρόσχημα της προστασίας της θαλάσσιας ναυσιπλοΐας στην Ερυθρά Θάλασσα είναι, στην πραγματικότητα, ένας συνασπισμός για την προστασία της ισραηλινής οντότητας και των ισραηλινών πλοίων.

Ο συνασπισμός παραβιάζει το διεθνές δίκαιο και δεν προστατεύει τη θαλάσσια ναυσιπλοΐα, αλλά την απειλεί και επιδιώκει να στρατιωτικοποιήσει την Ερυθρά Θάλασσα υπέρ της ισραηλινής οντότητας.

Ο Abdul-Malik al-Houthi, ο ηγέτης των Houthi ζητά από τις αραβικές χώρες να μείνουν μακριά από μια πιθανή σύγκρουση: “Ζητάμε από όλες τις αραβικές χώρες να παρατηρούν και να αφήσουν τους Αμερικανούς και τους Ισραηλινούς να πάνε απευθείας σε πόλεμο μαζί μας. Προτρέπουμε τις αραβικές χώρες να μας αφήσουν να πάμε σε άμεση σύγκρουση με τους Ισραηλινούς και Αμερικανούς εχθρούς. 

Αν θέλουν να χειροκροτήσουν τους Αμερικανούς, ας χειροκροτήσουν και αν θέλουν να χορέψουν στα λείψανα των θυμάτων, ας χορέψουν, αλλά ας μην συμμετέχουν στρατιωτικά ή οικονομικά στον πόλεμο τους εναντίον μας».

Στο Ουκρανικό η ΕΕ έσπασε συμφωνίες για ενεργειακό με Ρωσία στο όνομα ηθικών αρχών και διεθνούς δικαίου τώρα προτάσσουν την οικονομία και το ενεργειακό έναντι ηθικών αρχών και διεθνούς δικαίου στη Γάζα.. Κινούμενη άμμος…κινούμενα σχέδια

Επίσης φάνηκε ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν είναι σε θέση να σχεδιάσει ούτε ανθρωπιστικές αποστολές σε εμπόλεμες ζώνες όπως στη Λιβύη που γύρισαν φέρετρα ποιός εγγυάται ότι τα ελληνικά πληρώματα θα επιστρέψουν ασφαλή σε μια περιοχή που επίσης είναι εμπόλεμη;


«Οι Χούτι έπληξαν δύο πλοία με πυραύλους εδάφους-εδάφους στην Ερυθρά Θάλασσα μετά από άρνηση να λάβουν υπόψη το σήμα τους».
 

3 σχόλια:

 1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ.
  ΟΙ ΦΛΩΡΟΑΡΧΗΓΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΞΗΛΩΜΑ.
  ή ΜΗΠΩΣ ΛΑΟΔΙΚΕΙΟ ,ΛΑΊΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
  ΠΑΠΑΡΟΠΑΓΙΤΕΣ.
  ΚΑΛΟ ΧΑΝΟΥΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εγώ έχω την εξής απορία στο θέμα του Ισραήλ και των Παλαιστινίων. Καλά οι Εβραίοι έχουν χρήμα. Η Παλαιστίνιοι που το βρίσκουν; Μια σφαίρα κάνει 1 ευρώ. Κάτι δεν μου κάθεται καλά. Γιατί επέλεξαν τώρα να κάνουν τζιχάντ και με ποιανού το χρήμα το κάνανε; Τα αραβικά κράτη δεν θέλουν να ακούσουν για Παλαιστίνιους. Το Ιράν το ίδιο και η Αίγυπτος επίσης. Περίεργα πράγματα....στημένο το παιχνίδι μου μοιάζει και πάνε να μπλέξουνε και εμάς. Η υπόθεση εκεί κάτω είναι παγίδα για όποιον ανακατευθεί. Θυμηθείτε το

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΠΑΠΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΕΘΑΝΕ ,ΤΟ ΒΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ.
  ΠΟΙΟ ΓΙΔΙ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΦΑΙ ΣΤΑ ΣΚΥΛΟΨΑΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/

  ΑπάντησηΔιαγραφή