Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2023

ΤΟ ΆΓΙΟ ΒΗΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ! ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ”ΠΙΣΤΕΥΩ”, ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ!

ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ.. ΠΡΟΒΑΤΟΣΧΗΜΟΙ ΛΥΚΟΙ ΜΗΝ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ..! 

ΒΙΝΤΕΟ


Εκκλησίες χωρίς Εσταυρωμένο είναι συναγωγές.. Πέταξε το .. πουλάκι στο Περιστέρι!!! και τι .. πουλάκι!!!Περιστέρι. και τι περιστέρι!!!

Δεν παζαρεύεται ο Εσταυρωμένος αδιαπραγμάτευτος ο Σταυρός . Εκκλησία χωρίς Εσταυρωμένο είναι Συναγωγή σκέτη συνάθροιση… δεν χρειάζεται να θεολογήσει κανείς για το αυτονόητο όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού..

Οικτρή και ελεεινή η εικόνα στην Ορθοδοξία όπου είναι πλέον ολοφάνερο ότι κάνουν κουμάντο αλλότριες δυνάμεις. όταν φτάνουμε να θεολογούμε και να επιχειρηματολογούμε για να μας αφήσουν τους Εσταυρωμένους στους ναούς σημαίνει ότι η Εκκλησία καταλήφθηκε.

Γι αυτό σήμανε συναγερμός για το Ιερό τελευταία: μην περνάτε από εδώ (προβατόσχημοι λύκοι).. από εδώ οι ψυχές περνάνε στην αιωνιότητα..! Ακούστηκε…

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ για την απειλή του Αγίου Βήματος… το Άγιο Βήμα θέλουν να πατήσουν ..


Απειλείται το Άγιο Βήμα..το Ιερό το κέντρο της ευχαριστιακής λατρείας..

με την απο-ιεροποίηση των πάντων ….φαίνεται ότι και το Ιερό απειλείται...ως το τελευταίο οχυρό κέντρο και καρδιά της ευχαριστιακής λατρείας αποτελεί στόχαστρο…θέλουν να καταλάβουν και το τελευταίο τετραγωνικό της Εκκλησίας… άλλωστε πήραν τα μέτρα της επί κοβιντ...διάβρωση και προφανώς συνωθούνται πλέον ως και εκεί ως και άσχετοι, αμύητοι (στον κατ΄εξοχήν χώρο των μυστηρίων) ή και αντίθετοι...

”μπάτε λύκοι αλέστε, κι αλεστικά μη δώσετε”

Ιερό και όσιο δεν αφήσαμε.. πίσω μας … καμένη γη .. παραδίδουμε ……

Τα κύρια όπλα της Εκκλησίας για την αυτοάμυνα και αυτοπροστασία της είναι 2 το Πιστεύω και ο Σταυρός. Τον σταυρό τον πέταξαν και…όχι στη θάλασσα γιατί ήταν θεοφανοαπαγόρευση επί κόβιντ.. το επόμενο που θα χτυπήσουν θα είναι το Πιστεύω θα το αλλοιώσουν. 

Είναι η ανώτερη προσευχή που έκανε η ίδια η Εκκλησία δηλ. οι Οικουμενικές για την Εκκλησία... Θα το αλλάξουν δεν υπάρχει περίπτωση.. εκεί το πάνε.. ξεφύγανε...

Και σαν να μην έφθανε η αφαίρεση του Εσταυρωμένου από τους ναούς .. κι απορώ ποια χέρια τον βγάλανε ήταν ιερείς ήταν νεωκόροι ήταν εταιρείας μεταφοράς ήταν σεκιουριτάδες ήταν μπράβοι της νύχτας ποιοί ήταν που ξηλώσουν τους σταυρούς από τις εκκλησιές..

γι αυτό μου έλεγε άνθρωπος που με θαύμα βγήκε από το βούρκο της που ήταν επί 30 χρόνια .. καθώς μπήκε στο λεωφορείο για μακριά κι αλλού…

βγαίνω από την Αθήνα βγαίνω από την Κόλαση..

Και σαν να μην έφτανε η αφαίρεση των Εσταυρωμένων από το Άγιο Βήμα των ναών στο Περιστέρι μετονόμασαν και τη στάση Εσταυρωμένος σε Εκκλησία.. Συναγωγή να την πείτε γιατί Εκκλησία χωρίς Εσταυρωμένο Συναγωγή είναι..


Δεν μου κάνει εντύπωση χόρτασα από Ορθόδοξες εκκλησιές χωρίς εικόνες στο εξωτερικό ορθόδοξες εκκλησίες που λειτουργούσαν σε σπίτια ορθόδοξες εκκλησίες που λειτουργούσαν σε παραχωρημένους καθολικούς ναούς ορθόδοξες εκκλησίες σε πλήρη αφαίρεση.. και το επιχείρημα ήταν πάντα ”θεολογικό” στους πρώτους αιώνες είχαμε τους οίκους εκκλησίες δεν υπήρχε εικονογράφηση κλπ.

Έχω μπροστά μου μια θεολογική εξήγηση του ΠΕΡΙΕΣΤΕΡΙΟΥ για την αφαίρεση του ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ από τα ιερά...θεολογική με θεολογικό τρόπο αφαιρεί το καθιερωμένο σύμβολο ( καθ-ιερωση) από τη συγκεκριμένη θέση.. και ο Ιούδας φιλήματι και μη ραπίσματι παραδίδει το διδάσκαλο.. σαν μεγάλοι καμπόσοι δάσκαλοι να γίνανε αυτοί ….δεν είναι σκακιέρα η εκκλησία να μετακινείς ή να τρως το Σταυρό σαν πύργο κι άλογο όποτε σου την δώσει ο θεολογικός ζηλωτισμός…..

 

3 σχόλια:

 1. ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΕΙΜΕΝΑ , ΑΛΛΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ.
  ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;
  ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΘΕΣΗ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΑΝΕ ΕΞΩ ,ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ;
  ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΗΡΕΜΙΣΤΕ;
  ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ;
  ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ.
  ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΤΟΥΣ,
  ΕΔΩ ΜΠΟΛΙΑΣΑΝΕ ΤΟ 80% ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΛΑΜΕ;
  ΑΞΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ,ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ,ΤΟΣΟ ΘΡΑΣΣΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Μητροπολίτης Μεσογαίας «απαντά» στον Αρχιεπίσκοπο για τα ομόφυλα ζευγάρια:

  https://www.vimaorthodoxias.gr/eipan/o-mitropolitis-mesogaias-apanta-ston-archiepiskopo-gia-ta-omofyla-zeygaria

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΙΣΤΩΝ ΛΕΕΙ Ο ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΨΕΥΔΟΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΙΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ... «ΓΑΛ. 1,8 ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΗΜΕΙΣ Η ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΗΤΑΙ ΥΜΙΝ ΠΑΡ' Ο ΕΥΗΓΓΕΛΙΣΑΜΕΘΑ ΥΜΙΝ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΕΣΤΩ» (ΒΙΝΤΕΟ) https://rumble.com/v41hin7-the-antichrist-sodomist-heretic-archbishop-of-athens-anieronymos.html https://www.brighteon.com/ba3d0d36-e5e8-41ca-b3e4-eda2df2a40d2 , https://ugetube.com/watch/14TpNG7n9XXVY7A

   Διαγραφή