Παρασκευή 3 Μαΐου 2024

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ!

ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΥΨΩΘΗΚΕ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ "ΜΕΣΣΙΑ" ΑΠΟ ΦΙΛΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑΣ!!!

4 ΒΙΝΤΕΟ



Οι φιλοισραηλινοί αντιδιαδηλωτές που επιτέθηκαν στους φοιτητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας στο Los Angeles (UCLA) που διαδήλωναν υπέρ ειρήνης στη Γάζα και κατά της γενοκτονίας στην Παλαιστίνη ύψωσαν τη σημαία του Αντίχριστου που έγραφε ΜΕΣΣΙΑΣ με φόντο ένα στέμμα..

Είναι σημαία του κινήματος του μεσσιανικού σιωνιστικού κινήματος Habad που πρεσβεύει ότι ο ηγέτης του ραβίνος Menachem Mendel Schneerson του αποκαλούμενου Lubavitch δεν πέθανε και είναι πράγματι ο Μεσσίας που θα μπορούσε να επιστρέψει ανά πάσα στιγμή! 

Η αστυνομία έχει εισβάλει αυτή την ώρα στο UCLA και επιχειρεί βίαιη εκκένωση. 

Προηγουμένως 1700 φοιτητές συνελήφθηκαν στις ΗΠΑ για τις κινητοποιήσεις διαδηλώσεις καταλήψεις υπέρ της Παλαιστίνης...
Η σημαία του Αντίχριστου σηκώθηκε οι διαχωριστικές είναι πλέον διακριτές.

ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ..ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ
Η σημαία του ψευδομεσσία ‘‘Lubavitch Mashiach”.. κανείς πλέον δεν μπορεί να δηλώνει ότι δεν ήξερε…

τραμπούκοι σιωνιστές άνοιξαν κεφάλια φοιτητών με την ανοχή της αστυνομίας





 

4 σχόλια:

  1. «Και καθώς ήρθαν κοντά του οι Φαρισαίοι και οι Σαδδουκαίοι, πειράζοντάς τον, ζήτησαν να τους δείξει ένα σημείο από τον ουρανό. Και εκείνος, αποκρινόμενος σ' αυτούς, είπε: Όταν γίνει βράδυ, λέτε: Καλός ο καιρός, επειδή, ο ουρανός κοκκινίζει. Και το πρωί: Σήμερα είναι χειμώνας, επειδή, ο ουρανός κοκκινίζει σκοτεινιάζοντας. Υποκριτές, το μεν πρόσωπο του ουρανού ξέρετε να [το] διακρίνετε, τα σημεία των καιρών, όμως, δεν μπορείτε;» (Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο 16:2,3)
    .
    «Κόκκινος Ουρανός»
    .
    Κόκκινος Ουρανός στην Αθήνα: 23-24 Απριλίου : --- Η αφρικανική σκόνη «έπνιξε» τη μισή Ελλάδα κοκκίνισε ο ουρανός πάνω από την Ελλάδα --- Αφρικανική σκόνη: «Τα μνημεία της Αθήνας θυμίζουν σκηνές από τον Άρη»- Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ «Η πορτοκαλί ομίχλη της Σαχάρας πέφτει πάνω από την Αθήνα» γράφει το BBC--- «Έρευνες επιστημόνων, έχουν εντοπίσει μια σειρά από δηλητηριώδεις ουσίες που περιέχει η αφρικανική σκόνη, όπως ο μόλυβδος, ο ψευδάργυρος, το χρώμιο, το βανάδιο, το αρσενικό και το νικέλιο. Τα σωματίδια με τις επικίνδυνες ουσίες μπορούν να εισέλθουν πολύ εύκολα στο αναπνευστικό σύστημα ενός ανθρώπου.» --- Βγείτε και κοιτάξτε τα αυτοκίνητα στους δρόμους είναι σκεπασμένα από κόκκινη σκόνη.
    .
    2. Εν χωρώ, ο ένας μετά τον άλλον, τους τελευταίους 3 μήνες, οι κορυφαίοι τεχνοκράτες της Τεχνητής Νοημοσύνης, με επικεφαλής τον Έλον Μασκ, τον ιδιοκτήτης του Meta Facebook, Instagram, τον Πίτερ Διαμαντής, κ.ά. προαναγγέλλουν ότι η Τεχνολογική Μοναδικότητα (Technological Singularity) είναι πλέον προ των θυρών. Ο Μασκ δήλωσε ότι τα ρομποτικά υπολογιστικά που ήδη υπάρχουν ξεπερνούν, υπερβαίνουν την ανθρώπινη νοημοσύνη. Η Τεχνητή Γενική Νοημοσύνη καλπάζει … σημειώνεται ραγδαία αύξηση την υπολογιστικής ικανότητας, μη προβλεπόμενη, εντός των επομένων μηνών (έως το τέλος του 2025) θα επιτευχθεί η Μοναδικότητα. Άλλοι την προβλέπουν μέχρι 2027-2030, άλλοι ότι «είμαστε λίγα λεπτά πριν». Η Τεχνολογική Μοναδικότητα (Technological Singularity) σημαίνει ότι επί της γης, θα υφίσταται τεχνολογική οντότητα υπεράνθρωπης νοημοσύνης, η οποία θα κάθε λίγο θα αυξάνει την νοημοσύνης εκθετικά, γεωμετρικά (1,..2, …4, …8, …16, …32…). Είναι ο επίγειος «από μηχανής «θεός» (=«en: Deus ex machina»), τεχνολογική οντότητα υπεράνθρωπης νοημοσύνης, η τελευταία εφεύρεση του «ανόητου» ανθρώπου, που πίστεψε την Πρόοδο & εξέλιξη» της επιστήμης σαν πανάκειας, τα τελευταία 500 χρόνια. Διότι από εκεί και πέρα (από την επίτευξη της Singularity) όλοι οι επιστήμονες, όλων των κλάδων, επισήμαιναν εδώ και τουλάχιστον 70 χρόνια, ότι θα ακολουθήσουν, σειρά γεγονότων όχι μόνο μη κατανοητών αλλά και μη προβλέψιμων στο ανθρώπινο υποδεέστερο μυαλό. Οι επιστήμονες πάντες, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου Έλον Μασκ, επισημαίνουν δημοσίως κραυγάζουν ότι η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ… για αυτό ζήτησε την ΠΑΥΣΗ της εκπαίδευσης νέων υπολογιστικών συστημάτων. Ενώ νέα ρομποτικά συστήματα πολύ πιο ισχυρά κατασκευάζονται και είναι έτοιμα να βγουν στην αγορά… Ζήτησε από τις Κυβερνήσεις να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ την ανάπτυξη της Τεχνητής Νοημοσύνης… Αλλά ποιος τον ακούσει … το ορμητικό ποτάμι της Τεχνητής Γενικής Νοημοσύνης AGI δεν γυρίζει πίσω … (η AGI είναι εκείνη η τεχνητή νοημοσύνη που λειτουργεί όπως ανθρώπινος εγκέφαλος, μαθαίνει, αυτοδιορθώνεται, έχει συνείδηση κλ.π., όπως το ρομπότ Σοφία). Το τέλος της Εποχής της Homo Sapiens είναι πλέον προ των θυρών και αρχίζει η μετανθρώπινη Νέα Εποχή της Ανόδου των Ρομπότ και των κυβερνοσκλάβων μετανθρώπων (2.0), των σάιμποργκ, των ανθρώπων που θα εμφυτεύσουν ψηφιακές συσκευές, των ανθρώπων που πήραν «το χάραγμα του Θηρίου» της Ιεράς Αποκάλυψης, παρόμοιες με τις λειτουργίες του κινητού σήμερα… Ο άνθρωπος (1.0) θα τεθούν στο περιθώριο, στα αζήτητα της ιστορίας… ο Θαυμαστός Νέος Κόσμος δεν θα τους χρειάζεται… θα είναι περιττοί μόνιμα άνεργοι… και ο νοών νοείτω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 3. Ο τελευταίος εν ζωή Χριστιανός Ορθόδοξος φιλόσοφος δήλωσε πρόσφατα: «…το μέλλον της ανθρωπότητας έχει ένα όνομα λέγεται Διανθρωπισμός (=TransHumanism), Μετανθρωπισμός (PostHumanism), Μοναδικότητα (Singularity), Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence), Κλάους Σβαμπ (Klaus Schwab) ή Ρέι Κέρζουελ (Ray Kurzweil), ή Γιούβαλ Χαράρι (Yuval Harari). Αυτούς που προανέφερα ανοιχτά δηλώνουν ότι αυτό είναι το αναπόφευκτο μέλλον, ο μονάδρομος της ανθρωπότητας. Έτσι φθάσαμε στον τερματικό σταθμό της ανθρώπινης ιστορίας.» «… Έτσι, δεν υπάρχει τίποτα πιο ρεαλιστικό από την επιστημονική φαντασία. Έτσι, αν σκεφτείς τα φιλμ ((του Χόλυγουντ) όπως: το Matrix ή τον Εξολοθρευτή (Terminator) ή ΑΙ (Τεχνητή Νοημοσύνη), μας δίνουν τις διάφορες εκδοχές του μέλλοντος της ανθρωπότητας, που μας ετοιμάζουν με τον μετανθρωπισμό, (PostHumanism) ή άνθρωπος κατ’ επιλογήν, ή άνθρωπος συγχωνευμένος με τεχνητή νοημοσύνη …
    1- Terminator Ο Εξολοθρευτής Σβαντζενέγκερ (Terminator -1984) —2- Terminator —Μέρα Κρίσης (1991) —
    3- Terminator —Η Εξέγερση των Μηχανών (2003) — 4- Terminator —Η Σωτηρία (2009) —5- Terminator —Γένεσις (2015) 6- Terminator —Σκοτεινό Πεπρωμένο (2019) — 7- ΑΙ (Artificial Intelligence = Τεχνητή Νοημοσύνη) 2001 8- Το Μάτριξ (Matrix) (1999 9- Blade Runner 2049 (2017) Αυτές όλες οι ταινίες προαναγγέλλουν τον μετανθρωπιστικό κόσμο που καταφθάνει. Και όπως λέει ο Μεγάλος Ορθόδοξος Ρώσος φιλόσοφος αυτές είναι το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ των Νεοεποχιτών εωσφοριστών της Δύσης. Όπως και ο Χίτλερ είχε προαναγγείλει τα μαζικά εγκλήματα του στο βιβλίο του («Ο Αγών μου» -1925), Έτσι και οι σημερινοί Νεοεποχίτες ηγέτες προανήγγειλαν αυτά που θα επακολουθήσουν στα φιλμ της «τάχα» επιστημονικής φαντασίας του σατανοκρατούμενου Χόλυγουντ, που στην πραγματικότητα ήταν το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΑΝΙΜΕΣΤΟ του μέλλοντος, που αναμένει την παραπαίουσα, τρικλίζουσα ανθρωπότητα, που κοιμάται και ονειρεύεται … όρθια.
    Τα λόγια αυτά του φιλοσόφου είναι τόσο αποκαλυπτικά που οι «δημοκράτες», που «τάχα» κόπτονται για τα «ανθρώπινα δικαιώματα» ύπουλα και μουλωχτά δολοφόνησαν την μονάκριβη κόρη του Ντάρια. Η Ντάρια είναι από τις πρώτες τις τριςΜακάριες Μάρτυρες της Νέας Εποχής του Αντιχρίστου !
    Όλα αυτά τα αληθινά γεγονότα, σε συνδυασμό με την με την ανέγερση του 3ου Ναού του Σολωμόντα και την αναμονή της εντός ολίγου … εμφάνιση του ψευδο-Μεσσία., δηλαδή του υιού της Ανομίας, του ψηφιακού «Big Brother» του Αντιχρίστου σηματοδοτούν … ότι ο Καιρός ΟΧΙ εγγύς, αλλά ΝΥΝ..
    .
    —ΜΑΡΑΝΑΘΑ. Ο Κύριος μας, ο Ιησούς Χριστός, ο Σωτήρας μας, δεν θα αργήσει … Έρχεται σύντομα με Δόξα !
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΕ προτείνει μαζική παρακολούθηση των SMS και των συνομιλιών μέσω email, για την προστασία των ανηλίκων:

    https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1653502/i-ee-proteinei-maziki-parakoloythisi-ton-sms-gia-tin-prostasia-ton-anilikon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεύτερος ύποπτος θάνατος που συνδέεται με το σκάνδαλο αεροσκαφών της Boeing:

    https://www.naftemporiki.gr/kosmos/1653453/deyteros-ypoptos-thanatos-poy-syndeetai-me-to-skandalo-aeroskafon-tis-boeing

    ΑπάντησηΔιαγραφή