Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ «Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ».

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ; ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ Η ΔΥΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΕΚΘΡΟΝΙΣΕΙ ΤΟΝ «ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΙΤΛΕΡ»




Γράφει ο Leo Hohmann 

Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε την παρωδία και να δούμε αυτό που κρύβεται από κάτω. Είναι πραγματικά ο Πούτιν ένας σύγχρονος Χίτλερ που προσπαθεί να καταλάβει την Ευρώπη και ενδεχομένως τον κόσμο; Αν όχι, ποιος είναι ο πραγματικός λόγος που είναι τόσο μισητός;
Μερικοί πολύ εξέχοντες συντηρητικοί εξακολουθούν να βγάζουν τα προς το ζην χρησιμοποιώντας αβάσιμες τακτικές εκφοβισμού για να διαδώσουν το ρωσοφοβικό μίσος με μια θέρμη που έχει σχεδόν ξεπεράσει εκείνη που παρατηρήθηκε κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, μια περίοδο που το άξιζε πολύ. 

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στα μάτια τους δεν διαφέρει από τον Μπρέζνιεφ ή τον Στάλιν, και ίσως χειρότερα. 

Είναι ένας γυμνός κομμουνιστής που θέλει να «αποκαταστήσει την παλιά Σοβιετική Αυτοκρατορία» και να κατακτήσει τον κόσμο. Εν ολίγοις, ο Πούτιν είναι ένας «σύγχρονος Χίτλερ» που πρέπει να σταματήσει με κάθε κόστος. Αυτό είναι ανοησία και θα εξηγήσω γιατί.

Αν αυτό ήταν αλήθεια, γιατί όλοι οι διεθνείς κομμουνιστές στην Αμερική, τον Καναδά και τη Δυτική Ευρώπη μισούν τόσο πολύ τον Πούτιν και θέλουν να τον δουν να αντικαθίσταται; Δεν θα έπρεπε να τον βλέπουν ως σύμμαχο, κάποιον προς μίμηση;

Αυτοί οι άνθρωποι θα πουν, λοιπόν, γιατί ο Πούτιν είναι ευθυγραμμισμένος με την Κίνα, τη Βόρεια Κορέα και το Ιράν αν δεν είναι κομμουνιστής; 

Θα έλεγα ότι η πολιτική των ΗΠΑ έχει οδηγήσει τη Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας απομονώνοντας τον Πούτιν και προσπαθώντας να τον τιμωρήσει για τη διατήρηση του μοναδικού λιμανιού ζεστού νερού της χώρας στην Κριμαία και τη στήριξη των συνόρων του με τη γειτονική Ουκρανία, η οποία έγινε χώρα μόλις το 1991 και ήταν πάντα στη ρωσική τροχιά. 

Το γεγονός είναι ότι ο Πούτιν εξέφρασε ενδιαφέρον να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ τον Ιανουάριο του 2001, αλλά απορρίφθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. 

Αν ο Πούτιν ήθελε να αμφισβητήσει το ΝΑΤΟ και να αναλάβει την Ευρώπη, γιατί μόλις τώρα, μετά από 24 χρόνια στην εξουσία, κάνει το παιχνίδι του για την ήπειρο; Περίμενε ο Χίτλερ 24 χρόνια για να εισβάλει στην Πολωνία;

Είτε το συνειδητοποιούν είτε όχι, η βιτριολική ρητορική των αντι-Ρώσων συντηρητικών παίζει ακριβώς στα χέρια των αριστερών παγκοσμιοποιητών και των συνδεδεμένων νεοσυντηρητικών-νεοφιλελεύθερων πολιτικών γερακιών του πολέμου που ευδοκιμούν στον διαρκή πόλεμο και τα κέρδη για το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα. 

Πιστεύω ότι υπάρχει κάτι περισσότερο στο μίσος των παγκοσμιοποιητών για τη Ρωσία από το γεγονός ότι η ρωσική κοινωνία εξακολουθεί να εμμένει σε μια πιο παραδοσιακή πολιτιστική και θρησκευτική δομή – η οικονομία και η επιθυμία να απογυμνωθεί η Ρωσία από τους τεράστιους φυσικούς πόρους της είναι επίσης ένας παράγοντας που οδηγεί τη δυτική περιφρόνηση του σημερινού ρωσικού καθεστώτος. 

Επιδιώκουν αλλαγή καθεστώτος μόνο για αυτόν τον λόγο και έχω καλύψει αυτή την οπτική γωνία σε προηγούμενα άρθρα.

Αλλά το παρακάτω άρθρο σχετικά με την πρόσφατη συνέντευξη του Tucker Carlson με τον Ρώσο φιλόσοφο Aleksandr Dugin είναι επίσης διαφωτιστικό. Εξηγεί το μεγάλο πολιτιστικό χάσμα που διαπερνά επίσης τον κόσμο σήμερα και εξηγεί σε μεγάλο βαθμό την εμμονή της Δύσης να απαλλαγεί από τον Πούτιν, όχι μόνο για οικονομικούς λόγους αλλά και για κοινωνικούς-πολιτιστικούς λόγους. 

Οι ηγέτες-μαριονέτες του WEF στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο, τις Βρυξέλλες, την Ουάσιγκτον, τη Νέα Υόρκη και την Οτάβα είναι απελπισμένοι να ευθυγραμμίσουν τη Ρωσία με το γενικά παρακμιακό σύστημα αξιών που κυβερνά τις ΗΠΑ / ΕΕ / Καναδά / Αυστραλία. 

Αποκαλούν αυτό το σύστημα «δημοκρατία», αλλά στην πραγματικότητα χαρακτηρίζεται από ένα μίσος για την ανθρωπότητα και τον εωσφορικό μηδενισμό.

 Αυτοί οι δυτικοί ηγέτες είναι τόσο τυφλωμένοι από το μίσος για τη Ρωσία που είναι πρόθυμοι να πάνε στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και να διακινδυνεύσουν πυρηνικό Αρμαγεδδώνα, στις προσπάθειές τους να εκθρονίσουν τον Πούτιν, να βαλκανοποιήσουν τη χώρα του και να κλέψουν τους πόρους της. 

Αν νομίζετε ότι αστειεύομαι, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το άρθρο σχετικά με μια ακρόαση του Κογκρέσου που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσινγκτον τον Ιούνιο του 2023.

Επομένως, η Ουκρανία δεν είναι το θέμα. Η Ουκρανία είναι απλώς ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για να φτάσει σε αυτόν τον φανταστικό Χίτλερ. 

Η αλήθεια είναι πολύ βαθύτερη. Και όταν η Ουκρανία έχει εξαντληθεί - πλησιάζει - οι ΗΠΑ / Ηνωμένο Βασίλειο / ΝΑΤΟ θα στείλουν τα αγόρια σας να πολεμήσουν τους Ρώσους και να πεθάνουν. Διαβάστε περισσότερα παρακάτω καθώς εξερευνούμε περαιτέρω.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου