Σάββατο 4 Μαΐου 2024

Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΔΥΣΗ ΚΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΑΚΡΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ!

Ο ΚΩΜΙΚΟΣ GUILLAUME MEURICE ΤΕΘΗΚΕ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ RADIO FRANCE, ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ



Οκωμικός Guillaume Meurice τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Radio France, εν αναμονή πιθανής κύρωσης έως και την απόλυση. Ο λόγος είναι ότι ο κωμικός επανέλαβε τα σχόλιά του για τον Μπενιαμίν Νετανιάχου που είχαν προκαλέσει κατακραυγή.

Ο ενδιαφερόμενος ανακοίνωσε στο X (πρώην Twitter) την πρόσκλησή του σε μια προκαταρκτική συνέντευξη με σκοπό την πιθανή κύρωση – πληροφορίες που επιβεβαίωσε το Radio France στο AFP.

Στην αρχή του πολέμου, στις 29 Οκτωβρίου, λίγες εβδομάδες μετά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου και την έναρξη της ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης στη Λωρίδα της Γάζας, ο κωμικός είχε χαρακτηρίσει τον Ισραηλινό πρωθυπουργό «κάπως ναζί αλλά χωρίς ακροποσθία».

Αρκετές πηγές αναφέρουν ότι η διοίκηση εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να αφαιρέσει το Le Grand Dimanche από το πρόγραμμά της. Το σατιρικό πρόγραμμα θα μπορούσε να αντικατασταθεί από ένα δωρεάν κανάλι ανοιχτό στους κωμικούς της France Inter που επιθυμούν να ζητήσουν συγγνώμη από το κοινό για όλες τις στήλες τους που μεταδόθηκαν νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Το τουίτ που ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του από το κανάλι:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου