Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ, ΤΟΝ "ΤΟΥΦΕΚΑΣ" ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ....


Ο ΛΑΓΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΙΚΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΙΣΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ  
ΜΙΣΟΙ  ΔΗΜΟΣΙΟΙ  ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!





O Θ. Πάγκαλος του «μαζί τα φάγαμε» ξαναχτύπησε και δηλώνει πώς πρέπει να απολυθούν οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι, μεταξύ των οποίων οι αστυνομικοί, οι εκπαιδευτικοί και οι γιατροί. «Χρειάζονται οι μισοί δημόσιοι υπάλληλοι», είπε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Πάγκαλος, σημειώνοντας ότι, «αν υπήρχε μία κυβέρνηση που δεν χρειαζόταν την λαϊκή ψήφο θα έπρεπε να απολύσει τους μισούς».


«Σε έναν αριθμό 1.000 ατόμων στην Ελλάδα έχουμε τους περισσότερους αστυνομικούς, εκπαιδευτικούς και υγειονομικούς», πρόσθεσε μιλώντας στον συστημικό Σκάι.

Τι λέει ο κ. Πάγκαλος. Πώς αφήστε τους μισούς αστυνομικούς να φυλάνε του πολιτικούς και όλους τους άλλους απολύστε τους, για να έρθουν οι Γερμανοί ιδιωτικοί αστυνομικοί που θα τους πληρώνει ο λαός για να τον δέρνουν....

Τι λέει ο κ. Πάγκαλος; Αφήστε τους Έλληνες χωρίς περίθαλψη, γιατρούς και υγειονομικό προσωπικό να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια. Οι έχοντες, μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, μπορούν να πηγαίνουν σε ιδιωτικά θεραπευτήρια του "Ασκληπιού", του γερμανικού πλοκάμου που έρχεται να αγοράσει την ελληνική Υγεία.

Τέλος, ο Πάγκαλος λέει αφήστε την Παιδεία να ρημάξει και δώστε χώρο στα ιδιωτικά σχολεία που θα τα αγοράσει ο γερμανικός κολοσσός που θ8α αγοράσει και τους Δήμους...

«Μόλις πετύχαμε το πρωτογενές πλεόνασμα, που είναι μεγάλος άθλος στην μεταπολιτευτική Ελλάδα αρχίσαμε να κρατάμε δημοσίους υπαλλήλους και υπαλλήλους που έχουν μπει στο Δημόσιο με αμφισβητούμενες διαδικασίες», είπε ο ιδιαίτερα ευτραφής λαγός (τι ευτραφής, για λαγός είναι γιγαντιαίος) και κατέληξε με θράσος: «γι' αυτό είχα πει ότι το μνημόνιο είναι ευκαιρία και όχι ευτυχία».


Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με τον λαγό του Σιμιτικού Σαμαροβενιζελισμού!

Τους λαγούς (ειδικά τους νεοταξίτες που θέλουν το λαό στο κρεοπωλείο) δεν τους υπολογίζεις.
Απλά τους "τουφεκάς" και το βάζουν στα πόδια...

ΟΥΣΤ!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου