Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ!!!


ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΩΣ Ο ΕΜΑΝΟΥΕΛ  ΕΜΠΟΥΕ ΕΒΑΛΕ ΠΟΝΗΡΑ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΚΕΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΜΑΡΑ

ΒΙΝΤΕΟ



Κάποιοι θέλησαν να υποβιβάσουν το επίτευγμα της ομάδας λέγοντας ότι το πέναλτι ήταν ένα «δώρο» από τον διαιτητή. Έκαναν λάθος! Έκριναν χωρίς να αναλύσουν το στιγμιότυπο με ψύχραιμη ματιά.



Όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο αμυντικός της Ακτής Ελεφαντοστού Εμανουελ Έμποε έβαλε το το πόδι του ανάμεσα στα ποδια του Σαμαρά και έντεχνα με το γόνατο του διέκοψε τον διασκελισμό του με αποτέλεσμα να βρει ο Σαμαράς να χτυπήσει απότομα στο τερέν και να ανατραπεί. 

Επειδή ήταν σουτ για γκολ, καταλογίστηκε πέναλτι χωρίς καμία καθυστέρηση από τον διαιτητή που ήταν πολύ κοντά στη φάση όπως θα δείτε στο βίντεο και μάλιστα υπο την σωστή γωνία. Επίσης δεν υπήρξε καμία διαμαρτυρία από τους Ιβοριανούς. 

Ο Έμποε βλέποντας τον ντόρο που κάναμε εδώ στην Ελλάδα αμφισβητώντας το επίτευγμα της Εθνικής έγραψε στο Τουίτερ του ότι δεν θα φάει τρείς μέρες από την στεναχώρια του, για την αδικία. Επί τόπου όμως δεν έβγαλε άχνα γιατί ήξερε ότι ο διαιτητής τον είδε!

Δείτε το και παγώστε το στο 4.09. Από εκεί φαίνεται το παπούτσι του Σαμαρα να είναι μπροστά από την γάμπα του αμυντικού. Στην συνέχεια το κουντεπιέ του "γλείφει"όλη την γάμπα του Έμποε και σκάει στο τεραίν!





Δείτε το ξεκάθαρο πέναλτυ σε ένα ακόμα βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου