Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ...

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΡΩΣΙΑΣ

ΒΙΝΤΕΟ



Τεθωρακισμένες φάλαγγες και φάλλαγγες με βαρύ πυροβολικό και ρουκετοβόλα εισέρχονται το πρωί στο Λουγκάνσκ προερχόμενες από τα ρωσικά σύνορα, ενώ μία δεύτερη φάλαγγα κατευθύνεται προς το Λουγκάνσκ.

Δεν είναι τακτικός Στρατός, είναι Ρώσοι εθελοντές που σπεύδουν προς ενίσχυση της μαρτυρικής πόλης, αλλά βέβαια είναι ερώτημα που βρήκαν τόσο βαριά όπλα. Πιθανόν να προέρχονται από αποθήκες του ουκρανικού Στρατού...


Πάντως είναι εντυπωσιακή η εκπαίδευσή τους και η επαγγελματικότητα των κινήσεων τους, ενώ ένας τόσο μεγάλος σχηματισμός, σίγουρα θέλει ισχυρή επιμελητειακή υποστήριξη.

Στις εικόνες των βίντεο που έχουν δοθεί στην δημοσιότητα απεικονίζονται πολλά περισσότερα από αυτά που βλέπουμε. Είναι το τέλος της μεταψρυπολεμικής εποχής και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιβλήθηκε στην Ευρώπη.

Επίσημα αυτό που βλέπουμε είναι "φάλαγγα βαρέων οχημάτων μάχης του διεθνούς αντιφασιστικού μετώπου", όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση των ρωσόφωνων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σύνθεση της φάλαγγας περιλαμβάνει: 10 άρματα μάχης Τ-64, BTR-80, περίπου είκοσι φορτηγά URAL, αυτοκινούμενοι εκτοξευτές πυραύλων BM-21, καθώς επίσης περίπου 10 φορτηγά, 4Χ4, και στρατιωτικά οχήματα παντός εδάφους.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άκουσαν δυνατούς θορύβους στο δρόμο στην είσοδο της πόλης Λούγκανσκ από την Κρασνοντάρ.

Είδαν την κινούμενη φάλαγγα με τα άρματα μάχης και τα φορτηγά να μπαίνουν στην πόλη, έχοντας αναρτημένες σημαίες της Νέας Ρωσίας...

Ιδού οι εικόνες και τα βίντεο: 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου