Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΒΑΜΠΙΡ;.

ΝΕΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;



Η Ντόρα Μπακογιάννη επιστρέφει στην... κυβέρνηση και δεν αποκλείεται να είναι η νέα υπουργός Οικονομικών.

Η συμφωνία κλείστηκε πριν λίγο στο  πατρικό σπίτι του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην οδό Μουρούζη, όπου στυναντήθηκαν λίγα λεπτά μετά τις 13.00  οι δύο - μέχρι χθες άσπονδοι αντίπαλοι για πρώτη φορά μετά το 2012 όταν η Ντόρα Μπακογιάννη διέλυσε το κόμμα που είχε δημιουργήσει και προσέφερε εκείνο το κρίσιμο 2,7% που είχε λάβει στις εκλογές του Μαΐου του 2012 στη ΝΔ για να κερδίσει τις εκλογές του Ιουνίου.


Επισήμως διαρρέεται ότι "Οι κ.κ. Σαμαράς και Μπακογιάννη είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες, μία συζήτηση για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, σε καλό κλίμα, αλλά χωρίς συγκεκριμένες αποφάσεις", αλλά τέτοιες επαφές ούτε γίνονται τυχαία, ούτε, πολύ περισσότερο, κοινοποιούνται τυχαία.

Το τι σημαίνει η επιστροφή της Ν. Μπακογιάννη στην κυβέρνηση (πιθανόν στο Οικονομικών) εάν οι εξελίξεις "κλειδώσουν" είναι σαφές. Ένας "μπερντές" αλλαγής πολιτικής που δεν πρόκειται να γίνει πιστευτός από τον λαό, τον οργισμένο και άφραγκο λαό, που πρόκειται να χαρατσωθεί πάλι, με άλλο όνομα στο χαράτσι, με άλλο όνομα στη φορομπηχτική, αιματοαφαιμακτική, δωσίλογη πολιτική

Απλώς η συγκυβέρνηση (όποιος κι αν είναι ο "νέος"υπουργός οικονομικών) θα "αγοράσει" χρόνο για να μπορέσει στην συνέχεια να αγοράσει βουλευτές που θα είναι πρόθυμοι να ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας (τον κυρ-Φώτη;) και έτσι να αφεθεί ανενόχλητη στο δωσίλογο έργο της!

Προσωπικά πιστεύουμε ότι δεν θα της βγουν τα σενάρια και τον Οκτώβρη πάμε για εκλογές. Οψόμεθα...

Το ρεπορτάζ από ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου