Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ"


ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ CHANEL No 5 ΚΑΙ  ΤΟ MISS DIOR, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ "ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ" ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΕΔΡΟ (ΙΕΡΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ)




Εδώ και χρόνια διαπιστώνει κανείς με αγανάκτηση ότι όλες οι κολόνιες και τα αρώματα άλλαζαν το άρωμά τους πολλές φορές θρυλικό όπως αυτό της Monsieur Lanvin...


H αλλαγή όμως όλων των αρωμάτων είχε ένα και μόνον κοινό παράγοντα: την προσθήκη εκχυλίσματος από κέδρο.
Ταυτόχρονα είναι αδύνατον σχεδόν να βρεις νέο άρωμα χωρίς κέδρο. 

Ο κέδρος είναι ιερό δένδρο για τους Εβραίους. Από ξύλο κέδρου οικοδομήθηκε ο περίφημος ναός του Σολομώντος. γιατί οι Εβραίοι το θεωρούσαν σύμβολο της δύναμης και του μεγαλείου.

Έτσι οι σημερινοί σιωνιστές αφού με το τραπεζικό (αέρινο) χρήμα 
έχουν βάλει χέρι σε όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς και τους ελέγχουν, θέλουν να δείχνουν την παγκόσμια κυριαρχία τους σε κάθε μέσον. 

Και επειδή οι σιωνιστές είναι εκ Χαζάρων εβραίοι (Ασκεναζίμ) είναι και αποκρυφιστές. Συμβολίζουν τα πάντα. Άρα οι σιωνιστές θέλουν ακόμα και τα αρώματα που φοράνε οι "υποτελείς" να περιέχουν το άρωμα από το ιερό τους συμβολο τον κέδρο, ώστε όποιος τα φοράει να δείχνει  την υποτέλειά του σ΄αυτούς.

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται υπερβολικά, δείτε την απίστευτη είδηση απαγόρευσης του αρώματος 
 Chanel Νο 5 με γελοίες δικαιολογίες, μετά από 93 χρόνια!!!


(Σε παρένθεση τα δικά μας σχόλια)

Η Κομισιόν απαγορεύει το Chanel No 5

Την αλλαγή φόρμουλας του θρυλικού αρώματος Chanel 5, συνιστά η Κομισιόν στους δημιουργούς του, καθώς, σύμφωνα με την επιτροπή, περιέχει εκχυλίσματα βρύων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αλλεργίες. (93 χρόνια δεν προκάλεσαν, τώρα θα προκαλέσουν!) 

Σύμφωνα με τη βρετανική Telegraph, το 93 ετών πλέον άρωμα έχει ακόμη τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κόσμο, καθώς κάθε 30 δευτερόλεπτα πωλείται και ένα μπουκάλι. Όμως, το άρωμα που συνδυάζει γιασεμί, τριαντάφυλλο, σανταλόξυλο και βανίλια θα πρέπει πλέον βάσει των νέων οδηγιών να αλλάξει για πάντα για να έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στα ράφια των αρωματοπωλείων.
(Θα πρέπει το σανταλόξυλο να δώσει την θέση του στον κέδρο και τότε ως δια μαγείας θα πάψει κάθε κίνδυνος αλλεργίας!!!) 

«Η προσαρμογή αυτή είναι μια πρόκληση, αλλά εκεί ακριβώς είναι και το ταλέντο της« μύτης »μας. Να μπορέσουμε να διατηρήσουμε τις ιδιότητες και την οσφρητική ταυτότητα των αρωμάτων μας, λαμβάνοντας παράλληλα υπόψη τους νέους ρυθμιστικούς περιορισμούς", δήλωσε εκπρόσωπος του οίκου Chanel. (Δεν μας λέει όμως πόσα πήρε ή τι οικονομικούς εκβιασμούς δέχτηκε ο "Οίκος" για να "προσαρμοστεί")  





Στην ίδια δεινή θέση βρίσκεται όμως και το Μiss Dior που εμπεριέχει παρόμοια συστατικά σε ένα σύνολο 80 συστατικών που δίνουν το μοναδικό άρωμα του.

( Είπαμε ότι όλα τα αρώματα πρέπει να "προσκυνήσουν" τον παγκόσμιο σιωνισμό!)



Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΣ, ΜΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΥΝΕΣΑΙ (Η ΝΑ ΓΔΥΝΕΣΑΙ) ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΑΣ!


Υ.Γ. Αν εμείς δεν είμαστε φαντασιόπληκτοι (όπως μερικοί μπορεί να νομίζουν) τότε σίγουρα στο νέο Chanel Νο 5 θα προεξέχει η αποπνικτική οσμή του κέδρου...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου