Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

OΙ ROTHSCHILDS "KAΘAΡIΣAN" ΤΟ ΤΟΠΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΗΓΕΤΗ;


ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Ο ΥΙΟΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ



 Ρίτσαρντ Ροκφέλερ                                         Ντειβιντ  Ρόθτσιλντ


Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, γιος του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ρόκφελερ, σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν το αεροσκάφος του συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωση από το αεροδρόμιο του Γουέστσεστερ.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της οικογένειας, ο 65χρονος γόνος της γνωστής οικογενείας, οδηγούσε ο ίδιος το μονοκινητήριο αεροσκάφος με προορισμό το Μέιν, όπου βρίσκεται το σπίτι του. Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, επέστρεφε από το πάρτι γενεθλίων του πατέρα του ο οποίος έγινε 99 ετών.


«Είναι μια τρομερή τραγωδία» είπε ο εκπρόσωπος. «Η οικογένεια είναι σοκαρισμένη. Ο Ρίτσαρντ ήταν ιδιαίτερα αγαπητό μέλος της οικογένειας. Ήταν έμπειρος πιλότος. Πετούσε εδώ και χρόνια», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά το αεροσκάφος του, προσέκρουσε δύο λεπτά μετά την απογείωση σε μια συστάδα δέντρων νοτιοδυτικά του αεροδρομίου, το οποίο βρίσκεται στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης.

Η συντριβή πιθανότητα οφείλεται στην κακοκαιρία, καθώς ήταν ένα ομιχλώδες και βροχερό πρωινό. Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από την συντριβή το αεροσκάφους.

Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ ήταν γιατρός με λαμπρή καριέρα και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και δούλευε για το φιλανθρωπικό ταμείο των αδελφών Ροκφέλερ.

Ο πατέρας του, σύμφωνα με τη λίστα του Forbes, είναι ο 49ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο, με περιουσία 2,7 δισ. δολαρίων.



Σημείωση Οίμου-Αθήνας:


Πολλά θυμίζουν την καθαρή δολοφονία του Αλέξανδρου Ωνάση. Έμπειρος πιλότος, αγαπητός στην οικογένεια και στον κόσμο και διάδοχος της αυτοκρατορίας Ροκφέλερ. Η διαφορά είναι ότι εδώ παίζεται ο τίτλος του παγκόσμιου ηγέτη. Δεδομένης της "συμμαχίας" Ρόθτσιλντ-Ροκφέλερ, και δεδομένης της παγκόσμιας επικυριαρχίας των δύο οικογενειών τραπεζιτών, βγαίνοντας ο 65χρονος Ροκφέλερ από τη μέση, μένει μόνος ο 72χρονος Ντειβιντ Μπαρον ντε Ρόθτσιλντ, για να προωθήσει τον γυιό του ή κάποιον γόνο της οικογένειας σαν παγκόσμιο ηγέτη... 






Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ROTHSCHILDS ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ: 

O ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟΚΡΗΜΝΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ROTHSCHILD: "ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΘΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΝ"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου