Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΘΥΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΘΥΤΩΝ, ΕΝΑΣ ΑΝΙΣΟΣ ΑΓΩΝΑΣ....


Ανθρωποκυνηγητό για την τρομοκράτισσα καθαρίστρια


ΒΙΝΤΕΟ




Γράφει ο σΑτΥρΟπΡόΚοΣ

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση με σκοπό τη σύλληψη του μέλους της τρομοκρατικής οργάνωσης Ε.Ο.Α.Κ (Επαναστατική Οργάνωση Απολυμένες Καθαρίστριες) που χτύπησε το ανυπεράσπιστο παιδί των ΜΑΤ.

- Όπως δείχνουν ξεκάθαρα οι φωτογραφίες και τα βίντεο η τρομοκράτισσα καθαρίστρια, χρησιμοποιώντας ύπουλα το ξερό της κεφάλι, χτύπησε τη γροθιά του παιδιού-αστυνομικού την ώρα που εκείνο τεντωνόταν για να ξεπιαστεί.

- Εξ αιτίας της βάναυσης κεφαλιάς που δέχτηκε το παιδί-αστυνομικός, διακομίστηκε στο ΚΑΤ όπου οι γιατροί αναγκάστηκαν να του αντικαταστήσουν την οστέινη γροθιά του με σιδερογροθιά.

- Η τρομοκράτισσα καθαρίστρια, ακολούθησε το παράδειγμα μελών παρόμοιων τρομοκρατικών οργανώσεων που έδρασαν στη χώρα μας ενάντια σε αστυνομικούς ή βοηθούς αστυνομικών.




- Η φωτογραφία της τρομοκράτισσας δόθηκε στη δημοσιότητα σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί άμεσα ώστε να σταματήσει η άκρως επικίνδυνη δράση της με χρήση της ξερής της κεφαλής.

- Όπως αποκαλύφθηκε, τα μέλη της οργάνωσης Ε.Ο.Α.Κ εκπαιδεύονταν για πάνω από 20 χρόνια σε στρατόπεδα εκπαίδευσης του ΥΠΟΙΚ, μιας άλλης τρομοκρατικής οργάνωσης που δρα ανενόχλητη εδώ και πολλά χρόνια.

- Ευτυχώς που τα λαγόσκυλα της ΝΕΡΙΤ, μυρίστηκαν έγκαιρα τη σχεδιαζόμενη επίθεση των μελών της Ε.Ο.Α.Κ και ενημέρωσαν τους ανυποψίαστους καναπεδάτους πολίτες και τα παιδιά-αστυνομικούς.

- Καλτέζας εναντίον Μελίστα, Γρηγορόπουλος εναντίον Κορκονέα, Κουσουρής εναντίον Περίανδρου, Φύσσας εναντίον Ρουπακιά.

- Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τις εκατοντάδες επιθέσεις που δέχτηκαν παιδιά-αστυνομικοί από εξαγριωμένους εργαζόμενους-τρομοκράτες κατά τη διάρκεια ημιπαράνομων διαδηλώσεων.

- Οι παραπάνω εργαζόμενοι-τρομοκράτες έδρασαν εκμεταλλευόμενοι τα σύννεφα από τα καπνογόνα και τα αποσμητικά χώρου που έριχναν τα παιδιά-αστυνομικοί για να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα χαράς και αγαλλίασης.

- Από την άλλη, ορθά δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του μεγαλέμπορου διαμαντιών και του αξιότιμου εφοπλιστή που κατείχαν 1.200 κιλά ηρωίνης καθώς δεν έχουν διαλευκανθεί τα κίνητρά τους.

- Υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι η ηρωίνη προοριζόταν για ιατρικούς σκοπούς στην ευρύτερη περιοχή της Αφρικής όπου οι άνθρωποι πεθαίνουν από την έλλειψη φαρμάκων.

- Άλλωστε, το γεγονός ότι πρόκειται για δύο ανθρώπους που στηρίζουν την ελληνική οικονομία με τους φόρους που πληρώνουν και με τις θέσεις εργασίας που προσφέρουν, μάλλον τους απαλλάσσει από κάθε κατηγορία.

- Λίγες μέρες μετά τον ανασχηματισμό κυκλοφορεί η φήμη ότι επιστρέφει στη ΝΔ ως «Αριστερή Συνιστώσα» αλλά και στην κυβέρνηση ο Γιώργος Καρατζαφέρης με σκοπό να αναλάβει το συντονισμό της δράσης της.

- Ο Λαοπρόβλητος ηγέτης, φημολογείται ότι βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Μάκη, τον Άδωνι-Σπυρίδωνα και φυσικά τον Αντώνη. Στις επόμενες μέρες θα φανεί αν είναι αλήθεια τα όσα φημολογούνται έντονα.

- Συνεργασία 15 ωρών είχε ο νέος και ωραίος υπουργός παιδείας με τον σύμβουλο εκπαιδευτικών θεμάτων στο υπουργείο παιδείας κύριο Ανατολάκη. Μάθαμε ότι υπήρξε πρόβλημα επικοινωνίας και συνεννόησης ανάμεσά τους.

- Ο νέος υπουργός ζήτησε, όπως διέρρευσε, από τον κύριο Ανατολάκη να του πει τη γνώμη του για την «Τράπεζα Θεμάτων» κι εκείνος επί 15 ώρες του εξηγούσε ότι ήταν κλωτσοσφαιριστής και όχι τραπεζικός υπάλληλος.

- Αναρωτιέμαι, γιατί το νέο υπουργικό συμβούλιο ονομάζεται «εφταμηνίτικο»;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου