Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΧΙ ΤΟ 4ο ΡΑΪΧ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΤΗΝΩΔΕΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ

Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΦΥΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΥΣΤΡΑΛΟΠΙΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ HANDELSBLATT ΣE ENAN ΟΧΕΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!




ΑΠΟΚΑΛΕΙ "ΑΓΕΛΕΣ" ΤΑ ΚΡΑΤΗ-ΕΘΝΗ


Άρθρο μνημείο ναζιστικής παλαιοντολογίας, της σιωνιστικής φυλλάδας Handelsblatt, αποκαλεί τα έθνη της Ευρώπης «αγέλες» και καλεί την Γερμανία να καταστρέψει την Ελλάδα για παραδειγματισμό, αποκαλύπτοντας έτσι το πραγματικό πρόσωπο της θηριωδίας που από το τέλος του Β΄ΠΠ μέχρι σήμερα, δεν έχει εγκαταλείψει τους αυστραλοπιθήκους  του Δ' Ράιχ.

Πρόκειται στην κυριολεξία για το πέσιμο της μάσκας του ευρωπαίου εταίρου και την ωμή αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου αυτών που αιματοκύλισαν την Ελλάδα στο Β' ΠΠ και δεν πλήρωσαν ούτε μετάνιωσαν για αυτό.

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει μία μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζές της», γράφει με νόημα το έντυπο βυθοκόρημα. 

Ο αρθρογράφος  της Handelsblatt έχει πάθει ναζιστικό παραλήρημα με τη στάση της νέας ελληνικής κυβέρνησης, η οποία -όπως αναφέρει- σε λιγότερες από 48 ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της αιφνιδίασε τους εταίρους της με την απόφασή της να ματαιώσει «σημαντικά τμήματα» του συμφωνηθέντος προγράμματος λιτότητας και «εξασθένησε» με τη στάση της το «έως τώρα κοινό μέτωπο της ΕΕ κατά της ρωσικής επιθετικότητας στην Ουκρανία».

Όπως εκτιμά ο ναζιστής αρθρογράφος, «αν οι Έλληνες επιβάλουν αυτήν τη γραμμή, θα μπορούσε να μετατραπεί η ΕΕ από μία πολιτική κοινότητα σε μία αυτοκαταστροφική αγέλη εθνικών κρατών. Γιαυτό οι Ευρωπαίοι θα πρέπει να προσέξουν ώστε να μην επιτρέψουν να τους εμπλέξει ο Τσίπρας σε ένα σπιράλ εκατέρωθεν απειλών».

Δηλαδή τα κράτη έθνη για τον νεοταξίτη της Handelsblatt είναι "βδέλυγμα", "άτακτη αγέλη" διότι εμποδίζουν την επιβολή της παγκόσμιας δικτατορίας...

Πλέοντας σε σιωνιστικά πελάγη ισχυρίζεται ότι οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο έχουν καλύτερα «χαρτιά»: «Η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει μία μαζική απόσυρση καταθέσεων από τις τράπεζές της, ούτε μπορεί ο Τσίπρας να δανειστεί χρήματα από τις κεφαλαιαγορές για τις ακριβές προεκλογικές του υποσχέσεις».

Ερμηνεύοντας την ψήφο μας με περισσό θράσος αποφαίνεται ότι «οι Έλληνες ψηφοφόροι δεν έδωσαν την εντολή να μετατρέψει τη γενέτειρα της δημοκρατίας σε υποτελή του αυταρχικού Πούτιν»
(Το να γίνει η γενέτειρα της δημοκρατίας γερμανικό land, δεν  ενοχλεί καθόλου τον deutschland über alles δημοσιογραφίσκο)  

Και καταλήγει ως προφήτης του 4ου ράιχ:
«Η προσπάθειά του Τσίπρα να εκβιάσει, εφόσον το εννοεί πραγματικά, είναι επομένως μία μεγάλη μπλόφα».

Είναι απόλυτα κατανοητό το γιατί οι αυστραλοπίθηκοι  σιωνιστές θέλουν τόσο πολύ την καταστροφή της Ορθόδοξης Ελλάδας, όπως και οι έτεροι θεματοφύλακες του σιωνισμού οι Αμερικανοί, διότι  ξέρουν ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού θέλει στενούς δεσμούς με την Ρωσία προς την οποία έχει σαφώς στραφεί η νέα Ελληνική κυβέρνηση. 

Αλλά φίλε σιωνιστή γερμαναρά, οι σκλάβοι εξύπνησαν και θα το καταπιείτε και πάλι το πικρό ως κυάνιο ποτήρι της αποτυχίας σας να επιβάλλετε την κτηνώδη παγκόσμια δικτατορία σας.

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου