Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ Χ. ΞΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ


H TΡOMOKΡATIKH EΞOYΣIA ΔΙΑ ΤΗΣ "ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ" ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣYNEΛABE ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟΥ ΤΗΣ





Το γελοίο θέατρο της σύγχρονης τρομοκρατίας το έχουμε περιγράψει διεξοδικά από το 2010 στο άρθρο μας


Το άρθρο αυτό είναι πολλαπλά επίκαιρο. 


Πρώτον διότι είχε αναπόφευκτα ως έμμεσο πρωταγωνιστή (πιόνι) τον τότε έπαρχο της Παγκόσμιας Τραπεζοπιστωτικής Εξουσίας (ΠΤΕ) τον ΓΑΠ, ο οποίος φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει ξανά στην πολιτική σκηνή με την σημερινή ανακοίνωση του γελοίου κόμματός του.

Δεύτερον διότι σήμερα παίχτηκε και το κουκλοθέατρο εξουσιαστές τρομοκράτες εναντίον αντεξουσιαστών τρομοκρατών, όπου τι περίεργο, τι παράξενο, νίκησαν οι εξουσιαστές λίγες μέρες πριν ξαναζητήσουν, με περισσό θράσος και απεχθή αναίδεια, από τον λαό που εξαθλίωσαν να τους ξαναψηφίσει!!! 

Σε αυτό το άρθρο επισημαίναμε τους λόγους που η αθέατη εξουσία κατασκευάζει τρομοκρατικές οργανώσεις και ένας απ αυτούς ήταν όπως γράφαμε τότε ότι: "Τρίτον, όταν χρειάζεται μπορούν να "εξαρθρώνονται" ως δώρο σε κάποια δοσίλογη στην ΠΤΕ κυβέρνηση, όπως η δική μας τώρα, σαν αντιστάθμισμα δημοφιλίας..."



Ακριβώς αυτό έγινε τώρα με τον Χ. Ξηρό που σαν καλός ηθοποιός όταν συνελήφθη φορούσε και την μεταμφίεσή του! Έτσι όπως τον βλέπετε! Και να μην θέλεις θα τον προσέξεις!




Το θέατρο δεν είναι πλέον κωμικό αλλά κακόγουστο και γελοίο. Γελάνε μαζί τους και τα μικρά παιδιά. (Σε μιά οικογένεια που έβλεπε την είδηση με την σύλληψη ,ένας 11χρονος μόλις είδε αυτήν την φωτογραφία του "μεταμφιεσμένου" Χ. Ξηρού ξέσπασε σε γέλια...)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αντιτρομοκρατική συνέλαβε τον «επαναστάτη» της!


Του Θ. Παπανικολάου 

Παραμονές εκλογών και οι Πουαρώ της αντιτρομοκρατικής έδρασαν: Συνέλαβαν τον Ξηρό που τον είχαν αφήσει να δραπετεύσει!!! 

Το παραμύθι πλέον δεν το πιστεύουν ούτε τα χαϊβάνια, ούτε ακόμα και τα …βαπαρόκια τους: Τόσο γελοία έχουν καταντήσει τα σκηνοθετημένα «αντιτρομοκρατικά» σήριαλ…

Πιο γελοία και από αυτά τα βλακώδη, νοσηρά και διεστραμμένα που παίζονται στην τηλεόραση… 

Χθες η αντιτρομοκρατική διέρρεε τους φόβους της και «έβλεπε» τρομοκρατική επίθεση από τον Χριστόδουλο Ξηρό… 

Σήμερα συλλαμβάνει τον «τρομοκράτη» τον οποίο παρακολουθούσε εδώ και καιρό!!! 

Τόσο ηλίθιες αντιφάσεις… 

Και τόσο αμερικανάκια μας περνάνε… 

Και ούτε μια απορία από τα «βαποράκια» των αντιτρομοκρατικών πληροφοριών για το γελοίο και αντιφατικό αυτό σήριαλ των διαρροών τους…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου