Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

2ΒΙΝΤΕΟ 





Μετά το προχθεσινό κράξιμο στη Λάρισα (βίντεο), ο Σαμαράς φυσάει και ...την Ορεστιάδα!





Μαθαίνοντας ότι την κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι οποίοι τον περίμεναν για να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο του εργοστασίου και μάλιστα είχαν ανοίξει και πανό (φωτογραφία)





ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Δεν σταμάτησε στην Ορεστιάδα, παρά το γεγονός ότι είχε ανακοινωθεί ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. 

Στην κεντρική πλατεία της πόλης είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, οι οποίοι είχαν ανοίξει και πανό. Ο πρωθυπουργός παρά το γεγονός ότι πέρασε με το αυτοκίνητο, επιστρέφοντας από τις Καστανιές, δεν σταμάτησε, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας έγραψε στο facebook: ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ... φράση που μπορεί να ερμηνευτεί κι ως απλός χαιρετισμός, ενώ με χιούμορ σχολίασε τη στάση Σαμαρά, το μέλος της νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Έβρου Λεωνίδας Χέλης ο οποίος έγραψε στο facebook

ΠΙΚΡΟΣ ΚΑΦΕΣ

Μάλλον ο καφές που κάνουν στην Ορεστιάδα είναι πικρός για αυτό δε σταμάτησε εκεί ο κ.Σαμαράς. Έτσι είναι όμως, όταν κλείνεις το εργοστάσιο της ζάχαρης τι περίμενες να σε κεράσουν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας κ.Σαμαρά, λουκούμια;


Για απρέπεια μιλάει ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης.

«Μπουκάλα» έμεινε στην πλατεία Ορεστιάδας ο υφυπουργός εξωτερικών Άκης Γεροντόπουλος, ο οποίος περίμενε τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. . .

Σαμαρά περίμεναν και Σαμαρά δεν είδαν οι κάτοικοι της Ορεστιάδας και αυτό γιατί ξαφνικά άλλαξε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού κι αντί να στρίψει αριστερά στην παράκαμψη της πόλης, το πήρε ευθεία και έφυγε προς Αλεξανδρούπολη.
Τι κι αν είχε ανακοινωθεί ότι θα επισκεφτεί τη νεότερη πόλη της Ελλάδας και μάλιστα όπως έγινε γνωστό στους δημοσιογράφους στις Καστανιές θα έπινε και καφέ, τι κι αν ο υφυπουργός εξωτερικών Κυριάκος Γεροντόπουλος τον περίμενε στην πλατεία, ο πρωθυπουργός άλλαξε δρομολόγιο.

Ο δήμαρχος Ορεστιάδας, με αφορμή την αποφυγή της πόλης από τον πρωθυπουργό σε σχόλιό του στο facebook τονίζει ότι: 
«ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΕΠΕΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ».

Στο μεταξύ, ακόμη δύο πρωτοφανή περιστατικά σημάδεψαν την επίσκεψη Σαμαρά. Εκτός από τον αποκλεισμό δημοσιογράφων από το φράχτη (πήγαν μόνο δύο κάμερες της ΝΕΡΙΤ) απαγορεύτηκε και η είσοδος στο δήμαρχο Ορεστιάδας. Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, απαγόρευσαν στο δήμαρχο να πάει. Βέβαια πριν από λίγες μέρες, ο δήμαρχος όλο στο φράχτη ήταν, λόγω πλημμυρών.
Το θέμα της μη επίσκεψης Σαμαρά στην Ορεστιάδα έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις, τη στιγμή μάλιστα που υπήρχαν τρόποι να αποφύγει τους συγκεντρωμένους εργαζόμενους στην ΕΒΖ.
Ένας από αυτούς ήταν για παράδειγμα, να πάει από το κάτω μέρος της πλατείας. Έτσι κι αλλιώς ούτε στο κάτω, ούτε στο πάνω υπήρχαν οπαδοί του να τον υποδεχτούν με λουλούδια και συνθήματα.

Δείτε το βίντεο με τις αντιδράσεις κατοίκων της Ορεστιάδας





ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΧΡΕΙΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ;

TO ΡEΠOΡTAZ AΠO EΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου