Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΜΙΑΣ ΔΟΛΙΩΣ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗΣ ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ


ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ ΣΕ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΜΕ 12 ΝΕΚΡΟΥΣ. ΑΓΡΙΑ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΑΛΛΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ




Δώδεκα άνθρωποι σκοτώθηκαν από επίθεση ενόπλων μαυροφορεμένων, πθανότατα ισλαμιστών, στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Charlie Hebdo , σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μαυροφορεμένοι άνδρες εισέβαλαν στο κτίριο της εβδομαδιαίας σατιρικής εφημερίδας "Charliie Hebdo", στην καρδιά του Παρισιού, και άρχισαν να πυροβολούν με αυτόματα όπλα. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "20 minutes", αφότου μπήκαν στο κτίριο της εφημερίδας, και έσπειραν παντού τον θάνατο με οπλοπολυβόλα, οι μαυτοφορεμένοι κομμάντο έβαλαν φωτιά.

Εκφράζονται φόβοι πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί. 

Πολλοί από τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζόμενους του περιοδικού βρήκαν καταφύγιο στην ταράτσα του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία του Chalie Hebdo. Άλλοι, δυστυχώς, δεν κατάφεραν να ξεφύγουν.  

Το Charlie Hebdo έχει προκαλέσει αρκετές φορές, η τελευταία φορά όταν δημοσίευσε σκίτσα του προφήτη Μωάμεθ, κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα προσβλητικό για τους Μουσουλμάνους. 

Aνάμεσα στους νεκρούς ένας αστυνομικός και ένας πεζός τον οποίο τον πάτησαν με το αυτοκίνητο οι δράστες. Ανακοινώθηκε ότι το αντιτρομοκρατικό σχέδιο "Vigipirate" ετέθηκε σε πλήρη εφαρμογή.

Το Παρίσι έχει κηρυχθεί σε ύψιστο συναγερμό, και συγκεκριμένα στο επίπεδο "συναγερμός για επίθεση", όπως ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία της κυβέρνησης.

Η Γαλλία πληρώνει τα εγκληματικά της λάθη στη μεταναστευτική της πολιτική, κάτι που παρομοίως κινδυνεύουν να πληρώσουν και χώρες, όπως η Βρετανία, η Γερμανία, η Αυστρία, αλλά και σύντομα η Ελλάδα.

Όλες έχουν ένα κοινό. Έχασαν τον χριστιανικό τους χαρακτήρα, και τα υπερεθνικά κέντρα εξουσίας τις οδήγησαν στον επιβαλλόμενο με το "έτσι θέλω" αθεϊσμό, και στην αποδοχή, των ισλαμιστών στο ευρωπαϊκό έδαφος. 

Στην Ελλάδα έχουμε παρόμοια πορεία και εντέχνως χτυπιέται στη συνείδηση του Έλληνα η Ορθοδοξία, και ο πατριωτισμός.

Στη Γαλλία σπέρνουν όσα θέρισαν, εδώ  όμως δεν είναι αργά να αλλάξουμε "σπορά"...

Βίντεο τρομακτικής αγριότητας από αυτήν την επίθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας, με τους ισλαμιστές εγκληματίες να σκοτώνουν εν ψυχρώ Γάλλο αστυνομικό, τη στιγμή που τους παρακαλούσε να μην του ξαναρίξουν.

Το βίντεο σοκ από τη στιγμή που οι τρομοκράτες δολοφονούν εν ψυχρώ έναν αστυνομικό, κατά την επίθεση στην σατιρική εφημερίδα Charlie Hebdo κατέβηκε από τη Dailymotion

To ιστολόγιό μας το βρήκε στο Youtube και το δείχνει για ένα και μόνο λόγο:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

 ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!
ΝΑ ΠΑΨΕΙ Η ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ!





ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ  ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ  ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ "ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ" (ΤΟ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου