Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΓΙΟΣ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ12 ΙΟΥΛΙΟΥ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ          
ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΗ ΧΑΡΑΝ ΜΕΓΑΛΗΝ 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

"Η ώρα η καλή" για την ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ

Βγήκαν "οι δημοσκοπήσεις" του Ουρανού που πάντα συμφωνούν με τα τελικά αποτελέσματα.

Πάντα ΑΓΙΟΣ στις ψυχές των Ελλήνων Ρωμιών…

Σήμερα ΑΓΙΟΣ εις τας δέλτους της Ανατολικής Ρωμαίικης Ορθόδοξης Εκκλησίας.

"Συνῆλθεν, ὑπό τήν προεδρίαν τῆς Α. Θ. Παναγιότητος, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος εἰς τήν τακτικήν συνεδρίαν αὐτῆς σήμερον, Tρίτην, 13ην Ἰανουαρίου 2015, πρός ἐξέτασιν τῶν ἐν τῇ ἡμερησίᾳ διατάξει ἀναγεγραμμένων θεμάτων.

Κατ᾿ αὐτήν, ἡ Ἁγία καί Ἱερά Σύνοδος: α) ὁμοφώνως ἀποδεχθεῖσα εἰσήγησιν τῆς Κανονικῆς Ἐπιτροπῆς ἀνέγραψεν εἰς τό Ἁγιολόγιον τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας τόν μοναχόν Παΐσιον Ἁγιορείτην ..."
Ἐν τοῖς Πατριαρχείοις, τῇ 13ῃ Ἰανουαρίου 2015

Στην πιο κρίσιμη στιγμή για το Γένος των Ελλήνων Ορθοδόξων ο Πνευματοκίνητος Γέροντας Παίσιος "ο νέος Πατρο-Κοσμάς" θα τιμάται "εν ύμνοις και ωδαίς πνευματικές".
ΤΟ ΠΑΡΑΚΛΗΤΟ ΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ¨ σύστησε ¨ δια του Αγίου Πατρός Παισίου του Αγιορείτη την βέβαιη πορεία της Αναγέννησης του Έθνους των Ελλήνων.

Να γιατί σήμερα μας πήραν ακόμη και την αναπνοή ακριβώς γιατί μπορούμε αν θέλουμε να βγάλουμε Πραγματικούς Αγίους και στις ημέρες μας που επικρατεί το "αντίχριστο πνεύμα".

Είναι πια σίγουρο ότι το μνημόσυνο του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ του Αγιορείτη θα ψέλνετε εις τους αιώνες των αιώνων στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΜΙΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ

ΤΑΙΣ ΤΟΥ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΑΓΙΑΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΛΕΗΣΟΝ ΚΑΙ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ ΑΜΗΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου