Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΟΙ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΩΑΜΕΘ!


Ο ΜΥΘΟΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΤΟ CHARLIE HEBDO, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΕΞΩΦΥΛΛΩΝ ΤΟΥ!




Η Σαρία του Hebdo:
«Εκατό βουρδουλιές αν δεν πεθάνετε από τα γέλια»

To εξώφυλλο της Charlie Hebdo έχει φιλοξενήσει το πιο βλάσφημο σκίτσο που έχουμε δει ποτέ! Βλασφημία κατά της Παναγίας Τριάδος! Την λογοκρισία επέβαλε το ιστολόγιό μας ως το ελάχιστο μέτρο για να μπορέσει να δημοσιεύσει αυτό το ρυπαρό σκίτσο και την υπογράφει ως μνημείο για την ελευθερία του λόγου. Διότι άλλο ελευθερία του λόγου και άλλο Ύβρις!

 
Άν στην αρχαιότητα  θεωρούνταν ότι κάποιος διέπραττε «ὓβριν», όταν παρουσίαζε συμπεριφορά με την οποία επιχειρούσε να υπερβεί τη θνητή φύση του και να εξομοιωθεί με τους θεούς, με συνέπεια την προσβολή και τον εξοργισμό τους, πως θα ονόμαζαν την δημιουργία αυτού του ανοσιουργήματος;

Ο μόνος λόγος για τον οποίο το δημοσιεύουμε, είναι για να δείξουμε το μέγεθος της βλασφημίας όχι προς έναν (όπως τον θεωρούν οι μουσουλμάνοι) προφήτη του Αλάχ, αλλά προς Εκείνον τον Μόνο και Μέγα Τριαδικό Θεό!

Το ρυπαρότερο σκίτσο που έχει φτιαχτεί ποτέ στην παγκόσμια γελοιογραφία, ανήκει στον LUZ, στον οποίο ανήκουν και τα πλέον υβριστικά προς τον Μωάμεθ σκίτσα....
Σ΄αυτόν ανήκει και το εξώφυλλο στους τίτλους του άρθρου μας .

Δείτε όμως εδώ τα δύο πλέον υβριστικά προς τον Μωάμεθ σκίτσα:

 

   Μωάμεθ:«Ένα αστέρι γεννιέται», «Η ταινία που θα βάλει φωτιά στον μουσουλμανικό κόσμο»

Ποιοι τα υπογράφουν; Ο LUZ  και η COCO. Ο μεγαλύτερος  υβριστής-γελοιογράφος και η σκιτσογράφος που άνοιξε την πόρτα στους φονιάδες!


Αλλά οι ψευτομουσουλμάνοι φονιάδες, ως στόχο έχουν αυτούς που ενοχλούν τα αφεντικά τους (τους σιωνιστές της παγκόσμιας τοκογλυφίας) δηλαδή τους πολιτικούς γελοιογράφους 
όπως ο G.Wolinski και γιαυτό σκότωσαν αυτούς.


  


Οι σιωνιστές παγκόσμιοι τοκογλύφοι, δεν δίνουν δυάρα για τον αν προσβάλλεται η Μία Θεότης ή ο Μωάμεθ. Όλα χρησιμοποιούνται ως πρόσχημα για τους σκοπούς τους.

Δεν σκότωσαν λοιπόν οι ψευτομουσουλμάνοι φονιάδες αυτούς που πρόσβαλαν τον Μωάμεθ, αλλά αυτούς που η πολιτική γελοιογραφική πέννα τους ενοχλούσε τα αφεντικά τους.

Άρα να τελειώνουμε με αυτό το ψέμα, δηλαδή ότι το μακελειό και όλη αυτή η διαδικασία του μίσους έχει θρησκευτικές ρίζες...

Και μην πει κανείς ότι δεν ήξεραν ποιους σκότωναν διότι πριν πυροβολήσει ο ένας φονιάς τον G.Wolinski φώναξε "ο Wolinski είναι νεκρός" και πυροβόλησε!

Οι αληθινοί μουσουλμάνοι καμία σχέση δεν έχουν με αυτά τα ερπετά! Αυτό που ονομάζουν ριζοσπαστικό Ισλάμ δηλαδή την  "αδελφότητα των μουσουλμάνων" έχουμε πει και παλιότερα ότι είναι στην ουσία ψευτομουσουλμάνοι χαζαρικής (αποκρυφιστικής-παγανιστικής) ιδεοσυστάσεως.




 Όση διαφορά έχουν οι γνήσιοι Ιουδαίοι από τους σιωνιστές ψευτοεβραίους (επίσης χαζαρικής ιδεοσυστάσεως) που       χρηματοδότησαν τους Ναζί και έφτιαξαν το κράτος του Ισραήλ, έχουν και οι ψευτομουσουλμάνοι του ISIS, του ISIL και οι φονιάδες του Παρισιού με τους  αληθινούς μουσουλμάνους.   

Γι αυτό και με αφορμή τα φονικά στη Γαλλία ο σπουδαίος σημειολόγος Ουμπέρτο Εκο δήλωσε: 






ΨΕΥΤΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ  ISIS, ISIL ΚΛΠ. ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΞΕΓΕΛΑΤΕ ΠΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ.

 Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. 

ΟΙ ΛΑΟΙ ΑΓΡΥΠΝΟΥΝ!


3 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΚΙΤΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΙΞΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΡΑΣΗ " τους πολιτικούς γελοιογράφους" ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ G.Wolinski ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΟΤΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙ ΟΤΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΛΑΝΤ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΚΡΗΜΝΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ....http://cchs.pagesperso-orange.fr/canard2905/dessin_wolinski.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/-XlKyXmW5is4/VK1DCWieUbI/AAAAAAABReo/19crUG7f2fU/s1600/charlie-hedbo-18-sept-2012.jpeg

    http://img.over-blog.com/500x363/2/43/69/11/fillon-cure-austerite-crise-grecque.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή