Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ


 ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑΤΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ 


ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΟΙΜΟΥ-ΑΘΗΝΑΣ

Με πολλή χαρά αναδημοσιεύουμε την είδηση του μεγάλου θαύματος της Παναγίας κατά την πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο, όπου σώθηκε η αρχιλοχίας μηχανοσυνθέτης Βασιλική Πλεξίδα. 

Και αυτό γιατί πρώτοι εμείς, χωρίς να γνωρίζουμε τις λεπτομέρειες που περιγράφονται στην διήγηση που αναδημοσιεύουμε, πριν συμπληρωθούν δύο μέρες από το ατύχημα μιλήσαμε καθαρά για θαύμα στο άρθρο μας με τίτλο:

ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ ΘΑΥΜΑ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ


Η διήγηση που ακολουθεί δικαιώνει απόλυτα την τότε πεποίθησή μας ότι πρόκειται για μεγάλο θαύμα της Παναγίας και φωτίζει με λεπτομέρειες αυτό που μας ήταν άγνωστο όταν γράφαμε:" το γεγονός όμως ότι την κρίσιμη στιγμή αποκολλήθηκε μόνο το κάθισμα της Βασιλικής και διαπέρασε πριν την συντριβή (άγνωστο πώς) την καμπίνα του ελικοπτέρου, συνιστά καθαρό και αδιαμφισβήτητο θαύμα¨ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

Θαύμα στην πτώση του ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο

Σήμερα βρέθηκα σε μια παρέα και ένα παλικάρι μας διηγήθηκε ένα θαύμα που θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Είναι στρατιωτικός στα ελικόπτερα και φίλος της κοπέλας που σώθηκε απο τη μοιραία πτήση του ελικοπτέρου στο Σαρανταπορο. Μας διηγηθηκε τα εξης: Η κοπέλα πιστευε βαθια και ειχε σχεση με τη Μονη της Παναγίας της Σεριφου την οποία ευλαβουνταν πολυ. Μάλιστα μετά την πτηση θα έπαιρνε άδεια και θα επισκεπτονταν το μοναστηρι οπου γνωριζε καλα και καποια μοναχη εκει. 


Οταν εχασαν το σημα του ελικοπτέρου καποιες ωρες μετα, κάποιος που γνωριζε οτι η κοπέλα ευλαβουνταν την Παναγία της Σεριφου και πριν τους βρούνε, τηλεφώνησε στη Μονη και ζήτησε απο τις μοναχές να προσευχηθουν γιατί είχαν ανησυχήσει. 


Η μοναχη τους ειπε πως θα σωθεί μόνο η κοπέλα και ολοι οι άλλοι θα σκοτωθούν. Μεχρι εκείνη τη στιγμή κανεις δεν ήξερε τίποτα, το ελικόπτερο αγνοούνταν. Έγιναν ολα όπως τα είπε η μοναχη. Όταν άρχισε να πέφτει το μοιραιο ελικοπτερο εμφανίστηκε δίπλα στην κοπέλα μια γυναίκα με κόκκινα ρουχα. Ήταν η Παναγία. 


Την έπιασε από την καρέκλα ξηλώνοντας όχι μόνο το  κάθισμα αλλά και το πάτωμα του ελικοπτέρου με χειρουργική ακρίβεια (1200 πριτσίνια το συγκρατούν, για να το ξηλώσει ανθρώπινο χέρι θέλει μέρες εργασίας με εργαλεία, μας είπε το παλικάρι που έχει αυτήν την ειδικότητα στο στρατό) το πέρασε εκτός του υπολοίπου ελικοπτέρου (που έγινε   θρύψαλα) χωρίς να ακουμπήσει πουθενά και το κατέβασε 20 μέτρα μακριά πάνω σε ένα πουρνάρι. Μάλιστα της γύρισε   πλάτη και την προέτρεψε να μην κοιτάει προς τα συντρίμμια για ευνόητους λόγους, να μη φοβάται, ότι όλα θα πάνε καλά και ότι θα έρθουν να τη βρούνε. 


Αυτός που έρχεται έρχεται για σένα, της είπε και έφυγε. Και ήταν ο υπάλληλος της ΔΕΗ που είχε πάει να ελέγξει γιατί είχε κοπεί το ρεύμα ο οποίος και τη βρήκε. Μάλιστα, η κοπέλα ανέφερε ότι αισθανόταν ζεστασιά και ασφάλεια με την παρουσία της γυναίκας. Στο νοσοκομείο οι γιατροί είπαν οτι θα χρειαστουν καποιοι μηνες για να γίνει καλα. Η γυναίκα με τα κόκκινα ρούχα ξαναεμφανιστηκε και της είπε να μην ανησυχεί γιατι θα γίνει γρήγορα καλά, όμως θα πρέπει η κοπέλα να διαδώσει οτι εγινε για να δυναμωσει η πιστη του κόσμου. 


Γιατί η Ελλάδα θα περασει καποια δυσκολία και μόνο με την πιστη θα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε. Η κοπέλα πήρε εξιτήριο απο το νοσοκομείο και δεν έχει περάσει καν μήνας. Μάλιστα παρέλειψα να αναφέρω οτι της έκαναν και ψυχολογικά τεστ και είναι μια χαρά στο μυαλό της. Δεν ήταν κάτι της φαντασίας της. Δεν εξηγείται επιστημονικα ή με τη λογική. Είναι απλά ενα μεγαλο ΘΑΥΜΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!! 


Η Παναγιά μας να μας φυλαει όλους και να μας χαρίζει δυναμη! Αμήν! 


ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΟΥ ΤΑ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΔΕΛΦΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ. ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΩΣΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου