Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΦΥΛΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ο ΑΜΦΙΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΤΩΝ ROTHSCHILDS ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ!!!





Ο 39χρονος Εμανουέλ Μακρόν, ο "ανεξαρτητος" υποψήφιος των Rothschilds, και αμφιφυλόφυλος (αφού το όνομά του είναι στην λίστα του Vestiare Gay ) εκλέγεται Πρόεδρος της Γαλλίας.
Η ομοφυλοφυλική του ταυτότητα αναφέρεται σε διάφορα sides όπως και οι φήμες για αγορά σκληρών ναρκωτικών με BITCOIN


Ο Εμανουέλ Μακρόν, εκλέχτηκε χωρίς κάποιο κόμμα (οι υποψήφιοι των δύο παραδοσιακών κομμάτων είχαν αποκλειστεί ήδη από τον πρώτο γύρο των εκλογών) αλλά μονάχα με την υποστήριξη της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας που θέλει ως ηγέτες των χωρών να εκλέγονται οι έμπιστοι υπάλληλοί της.

Είναι άνθρωπος των Rothschilds, κάτι σαν τον Στουρνάρα, ο οποίος ήδη προαλείφεται για πρωθυπουργός ή και Πρόεδρος αν ο Τσίπρας κατορθώσει να μετατρέψει την προεδρευόμενη Ελληνική Δημοκρατία σε προεδρική. 

Σύμφωνα με την Ipsos ο Μακρόν συγκεντρώνει το 65,1% των ψήφων, έναντι 34,9% της Μαρίν Λε Πεν. 

Αυτό το ποσοστό όσο εντυπωσιακό κι αν είναι, αν γίνει αναγωγή στο σύνολο του γαλλικού λαού είναι μακράν του 50% που απαιτείται για εκλογή προέδρου.

Συγκεκριμένα η αποχή στον δεύτερο γύρο κινήθηκε σε ιστορικά ποσοστά. Το ποσοστό αποχής εκτιμάται από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων μεταξύ 25,3% και 27% του εκλογικού σώματος. 

Στον πρώτο γύρο της 23ης Απριλίου, η αποχή ανήλθε στο 22,23% των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων. 

Τα λευκά και άκυρα προσεγγίζουν το 9% των ψηφοφόρων, άλλο ένα ρεκόρ για μια εκλογική αναμέτρηση για τον προεδρικό θώκο.

Αποχή και άκυρα λευκά συνολικά είναι 36% επομένως τα έγκυρα είναι 64% και άρα το ποσοστό του Μακρόν επί του συνόλου του Γαλλικού λαού είναι 41,6%!!! 

Θα μπορούσε επομένως να θεωρηθεί ο Μακρόν, ως ένας "χαμηλά" εκλεγμένος πρόεδρος. Πολλοί τον ψήφισαν όχι για το πρόγραμμα, που είναι θολό και φλού, αλλά για να σταματήσουν την Λεπέν που ενώ μιλάει για αντινεοταξίτικη πολιτική, η ακροδεξιά βιτρίνα της είναι ό.τι χρειάζονται οι νεοταξίτες για την προπαγάνδα εναντίον της. 

Ήταν ψήφος κρίσης, ψήφος δυσαρέσκειας. Η Γαλλία έχει βγει θρυμματισμένη από τη φετινή εκστρατεία και ο Μακρόν δεν θα μπορέσει ή και δεν θα θελήσει να επανενώσει τα κομμάτια της χώρας που προέρχονται από τα τέσσερα πολιτικά μπλοκ του πρώτου γύρου: Μακρόν, Λεπέν, Φιγιόν, Μελανσόν. Τέσσερα πολιτικά μπλοκ που έχουν αποδειχθεί ασυμφιλίωτα.

Έτσι η Γαλλία παραμένει στον Άξονα της Ε.Ε. με έναν τραπεζίτη στην ηγεσία! Οι τραπεζίτες και τύποις ελέγχουν τις χώρες και οι λαοί μπαίνουν στο περιθώριο!



ΘΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου