Τρίτη 2 Μαΐου 2017

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΙΑΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

MΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΕΑΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ


4 ΒΙΝΤΕΟ


Γράφει η Βενετία Κάντζια

Στους αγώνες μου με τις «ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ», σειρά είχε πρόσφατα η ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Έτσι λοιπόν, κατέθεσα στις 25.4.2017 στην Κυρία Γενική Επιθεωρήτρια ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Αίτηση διεξαγωγής έρευνας από την ΥΠΗΡΕΣΙΑ της, σχετικά με τη νομιμότητα Διοικητικών Πράξεων απέναντί μου, της ΔΟΥ / ΙΖ΄ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ + του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ αυτής.


Θέλω να ελπίζω, ότι όχι μόνο θα θελήσει η ίδια να λάβει θέση, αλλά και ότι θα ξεκινήσει ανάμεσά μας, δημιουργική συζήτηση σχετικά με τις ερωτήσεις και τους προβληματισμούς που εκθέτω, αποτέλεσμα των ερευνών μου για τα βαθύτερα αίτια της τραγωδίας που έχει πλήξει την Πατρίδα μας και όλα τα παιδιά της. Και που αυτά όλα βέβαια, πέρα από τον προς εμένα προσωπικό τους χαρακτήρα, έχουν επί πλέον και άμεσο και λίαν επιτακτικό ενδιαφέρον, για την ορθότερη αντιμετώπιση καθαρά και απόλυτα, του δημοσίου συμφέροντος στο σύνολό του.

Και βέβαια πρέπει να μελετηθεί πολύ σοβαρά η Επιστολή (Motu Propio) της 11. Ιουλίου 2013 του σημερινού Πάπα Φραγκίσκου, την οποία αναφέρω στις σελίδες 24 – 26, καθώς και (2) σχετικές αξιολογήσεις (26 – 29) του εγγράφου που έστειλα στη ΔΟΥ/ΙΖ΄ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ και το οποίο έχει επισυναφθεί και σε αυτό που κατέθεσα στην Κυρία Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης.

Ένα σημαντικό συμπέρασμα αυτής της επιστολής και των σχετικών αξιολογήσεων είναι και η άρση της μέχρι τότε ασυλίας δικαστών, εισαγγελέων, δικηγόρων, τραπεζιτών, νομοθετών, αλλά και «δημόσιων λειτουργών», ο οποίοι καθίστανται πλέον προσωπικά ο καθένας υπεύθυνοι των πράξεων τους και βέβαια και όλων των δυσάρεστων συνεπειών που μπορεί αυτές να έχουν στις σχέσεις τους με τον πολίτη.

Είναι φανερό και αυτονόητο ότι από τις απαντήσεις που θα μου δοθούν, θα αποδειχθεί και ο πραγματικός και ουσιαστικός χαρακτήρας της ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ: εάν αυτή πράγματι αποτελεί μια «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ» – όπως θέλει να παρουσιάζεται – ένα ύστατο ίσως καταφύγιο προστασίας, του κάθε ταλαίπωρου και προδομένου Έλληνα πολίτη.

Στα πλαίσια του καθήκοντος και της υποχρέωσής μου ενημέρωσης όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, γνωστοποιώ σήμερα το κείμενο αυτής μου της ενέργειας, τα αποτελέσματα της οποίας θα ακολουθήσουν, μόλις αυτά μου κοινοποιηθούν.





ΑΘΗΝΑ 25. Απριλίου 2017



Προς την

Κυρία Μαρία Παπασπύρου ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Λ. Κηφισίας 1-3 & Λ. Αλεξάνδρας

11523 – ΑΘΗΝΑ



Θέμα: Αίτηση διεξαγωγής έρευνας Διοικητικών Πράξεων

Αιτούμαι τη διεξαγωγή έρευνας από την ΥΠΗΡΕΣΙΑ σας, σχετικά με τη νομιμότητα Διοικητικών Πράξεων της ΔΟΥ/ΙΖ΄ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ + το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ αυτής. Πράξεων όπως:

1. δέσμευση τραπεζικού λογαριασμού μου και

2. ειδοποίηση καταναγκαστικής κατάσχεσης ιδιοκτησίας μου,



ΑΡΙΘΜΟΣ ………..

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΙΖ΄Δ.Ο.Υ. ΑΘΗΝΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ

………………………………

ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ

ΕΦΕΤΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

……………… ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ. ………………



Χρονικό:

Στα πλαίσια σοβαρότατων και μακροχρόνιων ερευνών μου – ιδιαίτερα από την αρχή της τραγωδίας που επιβλήθηκε στην Πατρίδα μας εδώ και οκτώ περίπου χρόνια, ενδιαφέρθηκα – όπως είχα και το νόμιμο δικαίωμα, αλλά και την υποχρέωση – να καταλάβω τα βαθύτερα αίτια αυτής, αυτά που δεν είναι ίσως ορατά και κατανοητά από τον περισσότερο κόσμο.

Τα αποτελέσματα και τα στοιχεία αυτών μου των ερευνών, θεώρησα καθήκον μου, αφενός να τα κάνω κτήμα των συμπατριωτών μου μέσω διαδικτύου, αλλά και να τα καταθέτω, σε διάφορες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, π.χ. στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ και τις διάφορες ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ του, όπως και τη ΔΟΥ/ΙΖ΄ΑΘΗΝΩΝ + το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ της ΤΜΗΜΑ, αιτούμενη απαντήσεις στα σχετικά ερωτήματα που προκύπτουν από αυτές μου τις έρευνες. Πόσο μάλλον, που ο επίσημος λογιστικός έλεγχος των υποτιθέμενων χρεών, αλλά και των δανείων που διαχρονικά έχει λάβει η Ελλάδα από το 1823-1824 μέχρι σήμερα, απουσιάζει και επιμελώς αποφεύγεται και που, όπως είναι φυσικό κάνει τις απορίες και ερωτήσεις μου, ακόμα πιο επίκαιρες και επιτακτικές.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της αναγκαιότητας διενέργειας Επίσημου Λογιστικού Ελέγχου των «χρεών», είναι τα αποτελέσματα της έρευνας του Γιώργου Αδαλή για όλα τα δάνεια της Ελλάδος από το 1821 ως το 2011: για το τι έχουμε πληρώσει και σε ποιούς για το διάστημα αυτό, αλλά και τα 571.000.000.000 (πεντακόσια εβδομήντα ένα δισεκατομμύρια) ευρώ που έχουμε πληρώσει από το 1994 ως το 2010. Από αυτά τα στοιχεία, καταλαβαίνουμε πολύ καλά τι έχουμε πάρει και τι έχουμε πληρώσει τα τελευταία 200 χρόνια και γιατί αποφεύγουν το λογιστικό έλεγχο του χρέους που θα αποκαλύψει τραγικές αλήθειες σε βάρος του Ελληνικού Κυρίαρχου Λαού και της Πατρίδος μας, αλλά και τους βαθύτερους εγκληματικούς στόχους και σκοπούς που διαχρονικά προωθούνται και οι οποίοι πλέον είναι εμφανέστατοι και κατανοητοί στον καθένα.

Πως είναι λοιπόν επιτρεπτό, αλλά και αποδεκτό χωρίς αντίρρηση, να απαιτούνται συνεχώς καινούριοι φόροι, με έξτρα απειλές και να μας τιμωρούν όταν ρωτάμε το γιατί, το για πού προορίζονται, το δικαίωμά μας για απολογισμό και λογιστικό έλεγχο όλων των χρηματικών συναλλαγών της «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ» και του «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ »;

Ρωτάμε εάν είναι αλήθεια ότι έχει μετατραπεί και καταγραφεί ο μέχρι πρότινος γνωστός σε όλους και όλες μας Δημόσιος Κορμός της Πατρίδας μας – αλλά και τους λόγους της καταγραφής αυτής – ως ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, στο βιβλίο των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ του DELAWARE στις Η.Π.Α. Επί πλέον ρωτάμε τους λόγους απόκρυψης αυτού του γεγονότος από τον Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό – τον εργοδότη στην ουσία ολόκληρου αυτού του Δημόσιου Κορμού – που ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ ( με προσομοίωση κράτους ) παράνομα και εγκληματικά κρατά όμηρο και παίζει με τη ζωή του, οδηγώντας τον στην γενοκτονία, το ολοκαύτωμα και την πλήρη εξαφάνιση.

Πιστή – όπως επανειλημμένα σε όλα μου τα αιτήματα τονίζω – στο Σύνταγμα, το οποίο σέβομαι, όμως περιμένω να κάνουν το ίδιο και οι αρμόδιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ στις οποίες προσφεύγω απέναντί μου. Θέλω να ασκώ, όχι μόνο τις υποχρεώσεις μου προς την Πατρίδα με συνέπεια, αλλά να διατηρώ και τα Συνταγματικά μου δικαιώματα στο ακέραιο, ως προς:

το σεβασμό των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ προς το πρόσωπό μου, ( ως φυσικό και όχι ως ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ εννοείται) , την προστασία της αξίας μου ως ανθρώπου, αλλά και την απρόσκοπτη πρόσβαση στην πληροφόρηση και τα κάθε είδους διοικητικά έγγραφα που δικαιούμαι,

στην τεκμηριωμένη και επί της ουσίας απάντησή των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, στα ερωτήματα που τους θέτω. Αλλά και στην περίπτωση που για κάποιο λόγο αδυνατούν να το κάνουν, στην παραπομπή τους σε πιο αρμόδιους κατά τη γνώμη τους, πριν προχωρήσουν σε διοικητικές πράξεις τιμωρίας μου.

στην τήρηση, το σεβασμό και την πιστή από μέρους τους και το δικού τους Κώδικα Διοικητικής Διαδικασίας,

αλλά και στη συγκεκριμένη περίπτωση, την τήρηση από μέρους τους, δηλ. της ΔΟΥ/ΙΖΈΦΟΡΕΙΑ Αθηνών και του ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ, της υποχρέωσής τους, κατά το άρθρο 20.2 του Συντάγματος, το οποίο και επακριβώς καθορίζει ότι:

2. Tο δικαίωμα της προηγούμενης ακρόασης του ενδιαφερομένου ισχύει και για κάθε διοικητική ενέργεια ή μέτρο που λαμβάνεται σε βάρος των δικαιωμάτων ή συμφερόντων του.

Το δικαίωμα αυτό άλλωστε, επανειλημμένα έχει επιβεβαιώσει και το Συμβούλιο της Επικρατείας, όπως π.χ. με την πρόσφατη απόφαση 39/2017, αλλά και παλαιότερες όπως: ΣτΕ2773/2014, 1883/2014, 948/2012 κλπ.

Όλα λοιπόν αυτά τα Συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματά μου, οι συγκεκριμένες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ τα αγνοούν παντελώς, προβαίνοντας σε διοικητικές πράξεις τιμωρίας μου, αμφισβητώντας την ειλικρίνεια και τα συνταγματικά μου δικαιώματα, αποφεύγοντας και να δώσουν απαντήσεις στα τεκμηριωμένα ερωτήματά μου, αλλά και να με καλέσουν και ακούσουν, πριν προβούν στην όποια διοικητική μου τιμωρία.

Απομένει σε εσάς λοιπόν, να ερευνήσετε τους βαθύτερους λόγους αυτής της συμπεριφοράς τους, που θα ήθελα να μην επιβεβαιώνουν τους φόβους μου, που ίσως με οδηγούν, δηλ. στην αδυναμία τους να παραδεχθούν ή έστω να συζητήσουν αυτά που καταθέτω. Και ερωτώ: είτε από παντελή άγνοια των θεμάτων (που σε αυτή την περίπτωση θα έπρεπε να με παραπέμψουν σε κάποιον άλλο πιο αρμόδιο), είτε γιατί γνωρίζουν και δεν τους επιτρέπεται να το δείξουν προς τα έξω, καλύπτοντας έτσι άνομες πράξεις, χωρίς επί πλέον να συνειδητοποιούν ότι αφ’ ενός συνεργούν σε αυτές, αλλά και τα τεκμήρια που καθημερινά βγαίνουν στο φώς, επιβεβαιώνουν και τους δικούς μου ισχυρισμούς και που βέβαια, αφορούν και αυτούς τους ίδιους, ακριβώς το ίδιο, όπως και εμένα, τον υπόλοιπο Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό, την ίδια, την κοινή μας Πατρίδα Ελλάδα.

Ίσως για κάποιους συγκεκριμένους που έχουν ταχθεί να διαφεντεύουν τις τύχες μας, η αλήθεια που συμπερασματικά βγαίνει από αυτά τα σοβαρά στοιχεία, να μην είναι «πολιτικώς ορθή» και δεν πρέπει να γίνει γνωστή από τους – κατά αυτούς – ηλίθιους υποτακτικούς τους;….

Σε εσάς όμως τώρα, απομένει η αποκατάσταση της Συνταγματικής τάξης, γιατί ούτε καν θέλω να σκέφτομαι ότι η αδυναμία μας να την επιβάλλουμε, αποδεικνύει και την οριστική πλέον και χωρίς τη γνώση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού κατάργηση του Καταστατικού του Χάρτη, στο βωμό των καθόλα παράνομων συμφωνιών και συνθηκών.

Πάντα, εν αγνοία και πάντα εν απουσία των Κυρίαρχων Λαών – και πάντα μα πάντα, οι συμφωνίες και συνθήκες που υπογράφονται μεταξύ πλέον των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – πρώην κρατών – των αποτελούντων τα μέλη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ , που λέγεται ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ , αλλά και της ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και πρώην κυρίαρχων κρατών που είναι τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, που ως παράνομη ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ με το παράνομο «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» της που λέγεται ΑΤΖΕΝΤΑ 21 καθώς και την ΑΤΖΕΝΤΑ 30 που ακολουθεί, αλλά και την οποιαδήποτε άλλη θα θελήσουν να μας επιβάλλουν – με απόλυτη βία και τρομοκρατία – έχει μπει τελείως ύπουλα και εγκληματικά στη ζωή όλων μας. Όλων όμως ανεξαιρέτως, να τους λείπει η εγκυρότητα, όπως αυτό αποδεικνύεται από αυτά που σας καταθέτω και βέβαια να μην υπάρχει η νομιμοποίησή τους από τους Κυρίαρχους Λαούς στους οποίους επιβάλλονται με το έτσι θέλω και με τη βία.

Όπως θα δείτε, απολύτως τεκμηριωμένα, ασχολήθηκα με θέματα όπως:



2.Την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ:

Σχετικά τώρα, με το τι κρύβεται πίσω από την «πραγματική Ε.Ε. «θα πρέπει να ακούσουμε τα λόγια του Dr. Matthias Rath, αλλά και να διαβάσουμε τη μελέτη του ίδιου και των συνεργατών του – κατατεθειμένη στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης – που ακολουθούν μας αναλύουν με λεπτομέρειες αυτό που πολλοί από εμάς δεν γνωρίζαμε προηγουμένως:

Ακούστε:




Dr Matthias Rath – ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ – Hotel Imperial, Atens 30 04 2013

Εκδήλωση στην Αθήνα (Ελληνική μετάφραση)

Δημοσιεύτηκε στις 7 Μαΐ 2012

Ο λόγος του Dr. Rath στις 30 Απριλίου 2012 στην Αθήνα. Ποιος ο ρόλος των καρτέλ των φαρμάκων και του πετρελαίου. Η προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη και τον κόσμο στο 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο. Οι αποδείξεις. Οι ναζιστικές καταβολές της Ευρωπαϊκής Ένωσης των Βρυξελλών και η τρίτη προσπάθεια του καρτέλ να κατακτήσει την Ευρώπη και τον κόσμο. Ο έλεγχος της υγείας και της ενέργειας. Η νέα μετάβαση και πως μπορούν οι λαοί να ανατρέψουν τα σχέδια τους. Η Ελλάδα .

β. Lógos Dr. Rath Berlin 2012 ellàda (Greece)



Εκδήλωση στο Βερολίνο στις 13. Μαρτίου 2012, με Ελληνικούς υπότιτλους και κάλεσμα προς τους Γερμανούς, αλλά και όλους τους Ευρωπαίους και τον κόσμο ολόκληρο να αγωνισθούμε για ένα καλύτερο μέλλον. Ζούμε σε μια περίοδο αλλαγής. Το κατεστημένο πολεμά, με κάθε μέσο, αυτήν την αλλαγή.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, επισκεφθείτε το: +++ http://www.wiki-rath.org/

Διαβάστε:


Σύντομη περίληψη του πιο κάτω βιβλίου, σε Ελληνική μετάφραση:

ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ

ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ”

Των:

PAUL ANTHONY TAYLOR, ALEKSANDRA NIED\ WIECKI, MATHIAS RATH & AUGUST KOWALCZYK.

Αυτά που πάντα θέλατε να μάθετε για την «Ε.Ε των Βρυξελλών»

Αλλά κανείς δεν τολμούσε να σας τα πει!

Dr. Rath Health Foundation

β. Το ίδιο βιβλίο ολόκληρο, σε Ελληνική μετάφραση, το οποίο έχει κατατεθεί και στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης.



ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ “ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ

ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Η έρευνα, μετά από τα στοιχεία που βρήκαμε για την «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ» ( ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ε.Π.Ε. όπως είδαμε) μας οδήγησε να προχωρήσουμε σε έρευνες, για να καταλάβουμε ποιά είναι η πραγματικήΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ. Βρήκαμε λοιπόν όπως θα δούμε και πιο κάτω ότι αποτελεί και αυτή, μαζί με την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ και το ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, όπως είναι και η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ηΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, όλες καταχωρημένες στο ίδιο βιβλίο στοDELAWARE.


1. ++ Europäische Kommission D-U-N-S® Nummer 330069399

( Ευρωπαϊκή Επιτροπή )

2. ++ Europäische Zentralbank (EZB) D-U-N-S® Nummer 33148778

( Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα )

3. ++ Europäisches Parlament D-U-N-S® Nummer 400738472

( Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο )

 4. ++ Europäische Investitionsbank – Banque européenne d’

investissement (EIB) D-U-N-S® Nummer 377353540

( Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων )

5. ++ Parlement européen, Division Gestion Technique des Bâtiments D-U-

N-S® Nummer 400778643

Και επειδή και ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΥΦΗΛΙΟΣ – όχι μόνον η Ε.Ε. – φαίνεται ότι πλέον αποτελείται από ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ – πρώην Κράτη – παρακαλώ διαβάστε τα τεκμήρια που παρατίθενται και ας ερευνήσουμε, βάσει ποιού καθεστώτος έχει μετατραπεί και η Πατρίδα μας (όπως και όλα τα κράτη εκτός ελαχιστότατων εξαιρέσεων όπως θα δείτε) σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ, χωρίς τη γνώση και εντολή από τον Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό – . στην περίπτωσή μας -. Γιατί βλέπουμε, ότι όλες αυτές οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ (πρώην κράτη ) είναι καταχωρημένες στα ίδια βιβλία που καταχωρούνται όλες οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ και βέβαια, ως τέτοιες, είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, βάσει όπως φαίνεται του ΝΟΜΟΥ:

SECURITIES ACT of 1933

SECURITIES AND EXCHANGE COMMISSION – Washington D.C. 20549

Αναλυτικά αναφέρεται στα συνημμένα έγγραφα των μελετών μου, ένας μεγάλος αριθμός τέτοιων ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ πρώην (;;;) Δημόσιων Φορέων της Πατρίδος μας, που τις βρίσκουμε και αυτές όλες – όπως και αυτές, των άλλων πρώην κυρίαρχων κρατών, στο σχετικό Κατάλογο στο DELAWARE στην Αμερική, με τον αριθμό και το όνομα της καταχώρησής τους, μαζί με άλλες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, όπως Δήμους, Περιφέρειες, Τράπεζες, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια κλπ.

Και βέβαια, αναπόφευκτα, προχωρήσαμε να δούμε πιο κοντά, τι συμβαίνει με τη δική μας Πατρίδα Ελλάδα. Και βέβαια βρήκαμε ότι δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση! Γιατί πράγματι, ολόκληρος ο κορμός, αυτού που όλοι/όλες θεωρούσαμε ως Δημόσιο, έχει και αυτός μετατραπεί σε επί μέρους ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

Μερικά παραδείγματα, από αυτά που θα βρείτε στη μελέτη που επισυνάπτεται:

+ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»

+ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ»

+ «ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ» κλπ. ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ μας

+ «ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ», ως παράδειγμα

της μετατροπής των Περιφερειών επίσης σε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,

σύμφωνα με τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

+ «ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ, επίσης ως παράδειγμα μετατροπής Δήμου

επίσης σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ

κλπ. κλπ.

Όμως ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ = ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ή όχι;;;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Σχετικά με τις ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ = πρώην Κράτη

Αλλά και ποιός γνωρίζει ή ποιός μας έχει ενημερώσει, ότι για να δηλωθεί σε αυτόν τον κατάλογο ένα κράτος ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ σύμφωνα με το SECURITIES ACT OF 1933(που ακολούθησε την πτώχευση του 1930) αυτό σημαίνει ότι έχουμε (έκτοτε;;;) αναγνωρίσει το καθεστώς της Κατάργησης Κρατών, Κυβερνήσεων, Δημοσίων Υπηρεσιών, Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της μετατροπής τους σε Εμπορικές Εταιρείες;;; ή μήπως μετά τα δάνεια του 1823, δεν μας άφησαν ποτέ να οργανωθούμε σε κυρίαρχο κράτος;

Μήπως επί πλέον, έχουμε αναγνωρίσει – ήδη από το 1934 – και το «δικαίωμα» να μετατρέπονται η ληξιαρχική πράξη του καθενός/καθεμιάς μας, όπως ίσως και η ληξιαρχική πράξη γάμου του καθενός/καθεμιάς μας, σε ΕΓΓΥΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ , οι οποίες κατατίθενται στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο / IWF ( το οποίο και τις εκμεταλλεύεται!), αλλά και το Διεθνές …. στις Βρυξέλλες ( και ποιος ξέρει πού αλλού;;; ) εγγυώμενοι έτσι τα δάνεια που συνάπτουν οι «κυβερνήσεις – εταιρείες μεταξύ τους»;;;

Αυτό όμως, όπως αναφέρω στο έγγραφο που απέστειλα στις 07.01.2017 στη ΔΟΥ / ΙΖ΄ΕΦΟΡΕΙΑ Αθηνών και το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΜΗΜΑ, σύμφωνα με τα τεκμήρια που τους κατέθεσα, μήπως πράγματι αποδεικνύει το γεγονός ότι από τη γέννησή μας, αντιμετωπιζόμαστε ως ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ και όχι ως Φυσικά – ως ζωντανοί άνθρωποι, που με την παντελή μας άγνοια μας φτιάχνουν από τον αριθμό της ληξιαρχικής μας πράξης, μια εμπορική μετοχή;;; Μια μετοχή, που την εκμεταλλεύονται μέχρι τον «βιολογικό μας θάνατο», τα κέντρα που την έχουν σοφισθεί, επιβάλλει και που από τη στιγμή της δήλωσης στο Ληξιαρχείο της γέννησής μας, εκμεταλλεύονται στο χρηματιστήριο για τον εαυτό τους;;; Αφού επί πλέον δεν μας είναι γνωστό πως αυτό μπορεί να διορθωθεί;;;

Μήπως έτσι καταφέρνουν με αυτό τον τρόπο και με τη δική μας άγνοια (και βουβή ή όχι συμμετοχή…) να μετατίθενται τα χρέη τους στον ανίδεο πολίτη, ο οποίος συνεχίζει να θεωρεί τον εαυτό του «ζων φυσικό πρόσωπο» με όλα του τα νόμιμα δικαιώματα και υποχρεώσεις προς το Κυρίαρχο Κράτος/ Πατρίδα του, το οποίο όπως φαίνεται του το έχουν προ πολλού κάποιοι εντελώς πραξικοπηματικά και σιωπηρά κλέψει και καταργήσει;;;

Ο απλός όμως αυτός – χωρίς την αναγκαία γνώση – άνθρωπος, τρομοκρατημένος και γονατισμένος, πιέζεται να δέχεται χωρίς βαθύτερες ερωτήσεις τις οικονομικές απαιτήσεις που καθημερινά του απαιτούν και εκβιάζουν, ή απελπισμένος πλέον να αυτοκτονεί, ή και να παίρνει με βαριά καρδιά, το δρόμο της ξενιτειάς για να γλυτώσει. Τι απαντάμε εδώ;;; Ως πότε θα αρνούμαστε, τουλάχιστον την έρευνα και την ψύχραιμη και δημιουργική συζήτηση πάνω σε αυτά τα θέματα, για να καταλάβουμε τι μας συμβαίνει πραγματικά, μήπως και καταφέρουμε να σώσουμε την Πατρίδα και τα παιδιά μας;;;

Για περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Σελίδες: 17 – 28:

3. Το επόμενο μου βήμα στα πλαίσια αυτών μου των ερευνών,

ήταν οι ΣΥΝΘΗΚΕΣ της «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, που στην πραγματικότητα είναι ηΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ», αρχής γενομένης από τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ (1992), μέχρι και τη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ (2008).

Στις ΣΥΝΘΗΚΕΣ αυτές που βέβαια βλέπουμε ότι απουσιάζει κάθε στοιχείο νομιμότητας , αφού αφενός είναι ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και όχι μεταξύ Κυρίαρχων Λαών, ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ όμως, είναι «χτισμένες» πάνω στην με βεβαιότητα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΗ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ που υπογράφτηκε στις 25. Μαρτίου 1957.

Αποδεικτικά τεκμήρια αυτής της ακυρότητας της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ βγήκαν πρόσφατα στο φώς με τους «πανηγυρικούς εορτασμούς» από τα 60 χρόνια της υπογραφής αυτής.

Το ΑΚΥΡΟ λοιπόν αυτής της Συνθήκης, που μπορεί φυσικά να το βεβαιώσει όχι μόνο κάθε συμβολαιογράφος ή νομικός, ( αλλά και ένας απλός πολίτης που έχει δει πως υπογράφεται π.χ. ένα συμβόλαιο), εκτός από τις υπογραφές των συμβαλλομένων και τις αναγκαίες σφραγίδες, μονογράφεται επί πλέον και κάθε σελίδα του. Το ΑΚΥΡΟ λοιπόν στην περίπτωση της ΣΥΝΘΗΚΗΣ της ΡΩΜΗΣ, επήλθε λόγω μιας σειράς «ατυχημάτων» που συνέβησαν, αφενός μεν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς με τραίνο του υλικού και των αναγκαίων μηχανημάτων από τις Βρυξέλλες προς τη Ρώμη, αφετέρου δε και κατά τη διάρκεια των τελικών προετοιμασιών των φακέλων πριν την υπογραφή τους.

Αποτέλεσμα αυτών των «ατυχιών» όπως θα δείτε στα συνημμένα – ήταν να μην γίνει δυνατό να ολοκληρωθεί το περιεχόμενο των φακέλων, με αποτέλεσμα οι αρχηγοί των κρατών να έχουν υπογράψει στην πρώτη σελίδα τα ονόματά τους, οι υπόλοιπες όμως σελίδες , να είναι απλά ένα ΠΑΚΕΤΤΟ ΑΔΕΙΟ – ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ. Το «ιστορικό» λοιπόν αυτό πακέτο, φυλάσσεται έκτοτε διπλοκλειδωμένο σε ένα ντουλάπι, κάτω από πολύ αυστηρά μέτρα ασφάλειας και προστασίας του!

Φυσικά, μετά από αυτό το «ατύχημα» «αποκαταστάθηκε» το κείμενο αυτής της Συνθήκης και είναι αυτό που τέθηκε σε ισχύ την 1. Ιανουαρίου 1958 και το οποίο θυμηθήκαμε προ ημερών, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις, για την τόσο επεισοδιακή υπογραφή της, το 1957 στη Ρώμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

++ Στοιχεία, που ίσως για πρώτη φορά κατατίθενται σε ΥΠΗΡΕΣΙΑ:

( Α )


Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ;

ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟΙ ΕΟΡΤΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 60 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΤΗΝ 25. ΜΑΡΤΙΟΥ 1957


α. Διακήρυξη της Ρώμης: Δήλωση υποταγής της Ευρώπης στον ΟΗΕ και την Ατζέντα του

β. Η Διακήρυξη της Ρώμης (25 Μαρτίου 2017)

25/03/2017

Είναι δε απορίας άξιο, που με ανακοίνωσή της (28.3.2017) η ειδική επιτροπή νομικών και εμπειρογνωμόνων, μιλά αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή για Αναθεώρηση του Συντάγματος, αφού με την Ε.Ε. και τη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ, αλλά και την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 και τα ΚΡΑΤΗ / ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ που αναφέραμε, τα Συντάγματα, απλά μεν θα συνεχίσουν να λέγονται έτσι, για να ξεγελούν και κοροϊδεύουν τους λαούς, στην ουσία όμως ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ τους! Και βέβαια, ως «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» να συνεχίζουμε να αποδεχόμαστε της άκυρες και μη νομιμοποιημένες από τους Κυρίαρχους Λαούς, Συνθήκες που έχουν συνάψει μεταξύ τους ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, εν πλήρη απουσία τους και μας επιβάλλουν.


Η πρόταση της Κυβέρνησης για αναθεώρηση του Συντάγματος

Δημοσίευση: 28/03/2017 

Σχόλια πάνω σε αυτό:

Όταν η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, όντως ΕΜΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ως μέλος της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ, που επίσημα εργάζεται για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και το δηλώνει καθαρά και σε άρθρα της ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ, βέβαια ο κάθε ένας μας, διαβάζοντας έστω και στα πεταχτά, καταλαβαίνει ότι πραγματική Αναθεώρηση αυτή τη φορά του Συντάγματος, σημαίνει πλήρη ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ

και του τελευταίου ΚΑΙ που είχε μείνει για να προστατεύει τον Ελληνικό Κυρίαρχο Λαό και την Πατρίδα Ελλάδα. Απαραίτητη προϋπόθεση προς χάριν της ολοκλήρωσης της περιβόητης ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ = ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΡΤΕΛ/ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, όπου ουσιαστικά και τυπικά πλέον δεν υπάρχουν Εθνικά Συντάγματα, αλλά «ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ» ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ/ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ / ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ, που θα επικρατήσει και ολοκληρωτικά κυριαρχήσει παντού στη ζωή μας, ακόμα και με τη βία αν αυτό χρειασθεί και θεωρηθεί επιβεβλημένο – όταν θα κινδυνεύουν τα συμφέροντα αυτών των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Ολοκληρωτική αλλαγή της ζωής μας, όπως μέχρι τώρα γνωρίζαμε, που όμως το έχουν πολύ καθαρά περιλάβει στις Συνθήκες που έφτιαξαν για τους εαυτούς τους, χωρίς να ερωτηθούν οι Κυρίαρχοι Λαοί για τους οποίους και προορίζονται.

Αλλά ως χώρα, που τις έχουν εδώ και χρόνια κηρύξει και ΚΑΘΑΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ και ως εκ τούτου να βρίσκεται σε στυγνότατη κατοχή , με επί πλέον το γεγονός της – εν αγνοία μας – μετατροπής μας σε ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ποιά δικαιώματα μπορεί να έχει αυτή η ΕΤΑΙΡΕΙΑ για Αναθεώρηση του Συντάγματος των Ελλήνων και που είναι αυτονόητο ότι αυτή η διαδικασία είναι καθαρά θέμα, ελεύθερης κυβέρνησης κυρίαρχου κράτους, αλλά και Εθνοσυνέλευσης των Ελλήνων, κατά τα πρότυπα των πρώτων δύο Εθνοσυνελεύσεων του Αγώνα του 1821;; Αναθεώρηση, που είναι ορατότατο πλέον ότι επιβάλλεται δικτατορικά και με το έτσι θέλω, από άλλες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ όπως η Ε.Ε., και τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ και στις οποίες μας θέλουν να είμαστε περήφανοι που ανήκουμε;;;

Αλλά και όπως έχουμε πολλές φορές πει, η ΕΤΑΙΡΕΙΑ που θέλει να μας παρουσιάζεται ως κράτος, από τη στιγμή που ενεργεί ως καταγεγραμμένη ΕΤΑΙΡΕΙΑ και «προσομοίωση κράτους» δεν έχει καν δικαίωμα να νομοθετεί, ούτε να πηγαίνει σε εκλογές, σε πλειστηριασμούς για χρέη , να ανοίγει τα σύνορα στα οποιαδήποτε εκατομμύρια δήθεν προσφύγων που τις επιβάλλουν, να ξεπουλά το Εθνικό ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ που είναι η Πατρίδα μας Ελλάδα, – που ούτως ή άλλως ούτε ως κυρίαρχη κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει – να καταργεί την Πατρίδα και να οδηγεί σε ολοκαύτωμα τα παιδιά της.

Οι συμφωνίες και συνθήκες που υπογράφει με άλλες ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ή ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ είναι ΚΑΘΑΡΑ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, και δεν μπορεί να έχουν ισχύ και να δεσμεύουν τον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό, που κανένας, μα κανένας δεν μπορεί να τον καταργήσει με το έτσι θέλω. Είναι καθαρά ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, με ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ και ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ όταν αυτό κρίνεται αναγκαίο, ΟΧΙ όμως ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, το οποίο δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα ως ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Η οικονομική κρίση ( βλ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ) που μας προκάλεσαν, σχεδιάστηκε και εκτελείται για μπορέσουν να μας εκφοβίσουν, τρομοκρατήσουν και εκβιάσουν, ώστε να επιβάλλουν με απόλυτη βία και ανενόχλητα, την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας, αλλά και να μπορούν πλέον – πιο ελεύθερα – να πλιατσικολογούν ξένα και δικά μας καρτέλ τον πλούτο της Πατρίδος και των Ελλήνων. Γιατί ποιοί άλλοι, παρά αυτοί και μόνον αυτοί, είναι οι στόχοι της Ε.Ε. και της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 και 30;;; Μας έχουν πιάσει αφελείς και αδιάβαστους, γι αυτό μπορούν και προχωρούν έτσι. Ως πότε όμως;;;

Οι προτάσεις λοιπόν της επιτροπής των νομικών σοφών, όσο και να προσπαθούν να τις παρουσιάσουν σε ωραίο χαρτί περιτυλίγματος, δεν μπορούν ούτε στο ελάχιστο να αποκρύψουν τη μία και μοναδική αλήθεια που είναι ο πραγματικός στόχος αυτής της «αναγκαίας» για αυτούς Αναθεώρησης, που είναι: η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του.

Αλλά στις ΣΥΝΘΗΚΕΣ της «ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που είναι η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ», αρχής γενομένης από τη ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΟΥ ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ μέχρι και τη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ, βλέπουμε ότι έχουν περάσει σταδιακά σε αυτές, τα άρθρα και οι στόχοι της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21, χωρίς τη σωστή ενημέρωση ή την εξουσιοδότηση με δημοψηφίσματα των κυρίαρχων λαών της Ευρώπης. Ανάλογη προσαρμογή αυτών των στόχων της Ατζέντας, πέρασαν σταθερά και ύπουλα και στο Σύνταγμα με την Αναθεώρηση του 2001 (π.χ. άρθρο 28), αλλά και στη μεταρρύθμιση της Τ.Α. αρχικά με τον Καποδίστρια και μετά με τον Καλλικράτη. Απλά αυτό που θέλουν τώρα είναι η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ.

Συνεχίζουμε όμως με αυτά που έχουν ήδη κατατεθεί, στις προαναφερόμενες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ:

Έτσι η έρευνα μου λοιπόν, ακολούθησε το δρόμο, του να καταλάβουμε ακόμα καλύτερα, τους συσχετισμούς των στόχων της Ε.Ε. με αυτούς της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που από χρόνια προωθείται και που προέρχεται από τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ. Έπρεπε λοιπόν, να δούμε τι είναι και τι εκπροσωπούν και αυτά.

6. Τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ = «ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ = ΠΡΩΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ»

Αλλά ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ είναι και οι οργανώσεις που υπάγονται σε αυτά, π.χ. η UNESCO, η UNICEF o ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ κλπ. κλπ. όλα καταχωρημένα στο ίδιο βιβλίο του DELAWARE.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

1.Vereinte Nationen (UN) D-U-N-S®Nummer82477730 (Ηνωμένα (Έθνη )

2. UN Development Programm (UNDP) D-U-N-S® Nummer79351126 (Ηνωμένα ΄Εθνη – Πρόγραμμα Ανάπτυξης )

3. UN Educational, Scientific & Cultural Organisation (UNESCO) D-U-N-S® Nummer 053317819 (Ηνωμένα Έθνη – Μορφωτικός, Επιστημονικός & Πολιτιστικός Οργανισμός – UNESCO).

4. UN World Health Organisation (WHO) D-U-N-S ®Nummer 618736326 (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας των Ηνωμένων Εθνών).

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 – ΡΙΟ 1991, είναι στην πραγματικότητα το «ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ = ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ – ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ: ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ»

Η δε Ε.Ε. ως ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ , πρώην κυρίαρχων κρατών, εργάζεται καθαρά και απροκάλυπτα για τους στόχους και σκοπούς αυτής της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Αρκεί για αυτό να ρίξουμε μια και μόνο ματιά, σε 2-3 άρθρα της, για να καταλάβουμε τον ισχυρισμό αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ:

ΦΕΚ 129/Α/3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2008

ΝΟΜΟΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ.3671 / ΣΕΛΙΔΑ 2309 – 2310.

– « ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ι» – ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ:

ΑΡΘΡΟ 10Α/ΠΑΡ.2/η, όπου σαφέστατα καθορίζεται η

« προώθηση διεθνούς συστήματος που θεμελιώνεται στην ενισχυμένη πολυμερή συνεργασία και τη χρηστή παγκόσμια διακυβέρνηση».

Aλλά και το:

ΑΡΘΡΟ 10Α/ΠΑΡ.2/η, όπου διαβάζουμε για:

«την προώθηση της ενσωμάτωσης όλων των χωρών στην

Παγκόσμια οικονομία, μεταξύ άλλων και μέσω της προοδευτικής

Κατάργησης των περιορισμών του διεθνούς εμπορίου».

++ Προσέχουμε τη σελίδα 2457 του ίδιου ΦΕΚ ++

Επεξηγήσεις (*) σχετικά με τον

Χάρτη των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων

(2007/C 303/02)

Οι κάτωθι παρατιθέμενες επεξηγήσεις καταρτίσθηκαν αρχικά υπ’ ευθύνη του Προεδρείου της Συνέλευσης που συνέταξε τον Χάρτη των Θεμελιωδών

Δικαιωμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ενημερώθηκαν με ευθύνη του Προεδρείου της Ευρωπαϊκής Συνέλευσης, κατόπιν των αναπροσαρμογών που επήλθαν στο κείμενο του Χάρτη από τη Συνέλευση αυτή (ιδίως στα άρθρα 51 και 52) και των εξελίξεων του δικαίου της Ένωσης. Αν και οι επεξηγήσεις αυτές καθαυτές δεν έχουν νομική ισχύ, αποτελούν πολύτιμο εργαλείο ερμηνείας για την εξήγηση των διατάξεων του Χάρτη.

ΤΙΤΛΟΣ Ι − ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Επεξήγηση σχετικά με το άρθρο 2 −

Δικαίωμα στη ζωή

α) άρθρο 2,παράγραφος 2, της ΕΣΑΔ:

“Ο θάνατος δεν θεωρείται ως επιβαλλόμενος κατά παράβασιν του άρθρου τούτου, εις ας περιπτώσεις θα επήρχετο συνεπεία χρήσεως βίας κατάστασης απολύτως αναγκαίας”:

………

γ) “δια την καταστολήν, συμφώνως τω νόμω, στάσεως ή ανταρσίας”.

Με απλά λόγια: τραβάμε σκανδάλη εναντίον σας, όταν αμφισβητείτε και διαμαρτύρεσθε, στην εφαρμογή όλων, όσων εμείς – με το έτσι θέλω – θα σας επιβάλλουμε!

Με βεβαιότητα, υπάρχουν και άλλα “ύποπτα” άρθρα. Όμως τα αναφερόμενα, αρκούν για να πιστοποιήσουν απόλυτα καθαρά, όπως ήδη είπαμε τα της Ε.Ε. και κατά συνέπεια τα και της ΑΤΖΕΝΤΑΣ 21 και 30 και τις λοιπές που θα μας επιβάλλουν στη συνέχεια.

Αυτές λοιπόν είναι οι πιο σημαντικές κατηγορίες θεμάτων που θέλησα να ερευνήσω, με όλες τις υποκατηγορίες και τα σημαντικά κεφάλαια που αντιστοιχούν στην κάθε μία από αυτές, απλά γιατί θέλησα να καταλάβω καλύτερα τα δεινά που ανάγκασαν την Πατρίδα μας, εμάς όλους/όλες και όλα της τα παιδιά, να περνάμε.

Αυτά θέλησα λοιπόν, να τα φέρω πιο κοντά σε όλους και όλες μας, για προβληματισμό, δημιουργική συζήτηση, περαιτέρω έρευνα και σωστότερες ενέργειες και πράξεις, για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε σωστά και αποτελεσματικά και τους εαυτούς μας, τα παιδιά μας, αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας και την Πατρίδα Ελλάδα.

Έτσι αυτά που εύρισκα, συνεπής στον εαυτό μου, θέλησα να τα καταθέσω και στις αρμόδιες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Αντιμετώπισα όμως, την απόρριψη, αλλά και την απαξίωση να μπουν στον κόπο να μου απαντήσουν. Να με καλέσουν να συζητήσουμε αυτά μου τα ευρήματα. Ή ακόμη και να με παραπέμψουν σε κάποιον που θα γνώριζε καλύτερα από αυτούς, τα θέματα που τους έθετα.

Ιδιαίτερα η ΔΟΥ /ΙΖ΄ ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ και το ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ της ΤΜΗΜΑ, προχώρησαν σε νομικές ενέργειες τιμωρίας μου, για λόγους που θα παρακαλούσα τη δική σας ΥΠΗΡΕΣΙΑ να με βοηθήσει να καταλάβω.

Και προπαντός να καταλάβω, εάν τα θέματα που έθιξα και περιμένουν ακόμα την απάντησή τους, δικαιολογούν τις ενέργειες στις οποίες προέβησαν οι συγκεκριμένες ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, απέναντί μου, μηδενίζοντας με αυτόν τον τρόπο όλα μου τα δικαιώματα. Αυτά που προβλέπονται από τον Καταστατικό μας Χάρτη, αλλά και βέβαια, όλα τα διεθνώς προβλεπόμενα.

Επιθυμώντας να πιστεύω στη δική σας και κατά το Σύνταγμα δίκαιη αρωγή, τολμώ να αιτούμαι τη συμπαράστασή σας στο δικαίωμά μου για σωστή πληροφόρηση και εφαρμογή από την πλευρά των συγκεκριμένων ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ των προβλεπόμενων ενεργειών απέναντι στον Κυρίαρχο Ελληνικό Λαό – μέλος του οποίου είμαι και εγώ – αλλά και κύριο εργοδότη τους – ώστε με τη διαμεσολάβησή σας:

1. Να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που θέτω, ή να τα παραπέμψουν σε άλλους/άλλες πιο αρμόδιους/αρμόδιες και γνώστες, να τα απαντήσουν. Το δικαίωμα αυτό εξακολουθώ να το διατηρώ και περιμένω το σεβασμό του. Από τις απαντήσεις που θα μου δοθούν, είναι αυτονόητο ότι θα εξαρτηθούν και οι οποιεσδήποτε περαιτέρω δικές μου υποχρεώσεις και νόμιμες ενέργειες.

2. Να αρθεί – στο σύνολό του – το ποινικό μέρος των μέτρων που μου έχουν επιβάλλει.

3. Να ανασταλούν επίσημα, όλες μου οι οφειλές μέχρι να δοθεί ικανοποιητική και απόλυτα τεκμηριωμένη απάντηση, σε ΌΛΑ τα δίκαια και νόμιμα ερωτήματα που έχω θέσει.

4. Να διαγραφεί ΆΜΕΣΑ από το ΥΠΟΘΗΚΟΦΥΛΑΚΕΙΟ Αθηνών, κάθε προσημείωση επί της περιουσίας μου, όπως και να διαγραφούν και όλα τα πρόστιμα και προσαυξήσεις που μου έχουν επιβληθεί, ως εκ τούτου.

5. Να ερευνηθούν τέλος και οι τυχόν ποινικές ευθύνες, όπως και παράβαση καθήκοντος, των εμπλεκόμενων ΦΟΡΕΩΝ ή ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

Σας κάνω γνωστό, ότι αναγκάστηκα κάτω από αυτή την τρομακτική πίεση της προσβολής της προσωπικότητας και όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου, να προχωρήσω – παρά τη βασική μου αρχή της μη συναίνεσης σε οποιαδήποτε μορφή πληρωμής των οφειλών που μου καθόρισαν χωρίς την προηγούμενη και πλήρως τεκμηριωμένη απάντηση των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ αυτών – σε διακανονισμό, γιατί βέβαια δεν είμαι με κανένα τρόπο διατεθειμένη, να χάσω την οικογενειακή μου περιουσία, από μια τέτοια βαριά και παράνομη ποινή, με μόνο αδίκημα, το αίτημά μου της πληροφόρησης και γνώσης που τους έθεσα, προϋπόθεση συνειδητού πολίτη των ευθυνών και υποχρεώσεων προς την Πατρίδα – και όχι σε κάποια ΕΤΑΙΡΕΙΑ που φαίνεται να έχει οικειοποιηθεί το όνομα της Πατρίδας μας – μυστικά και χωρίς τη γνώση, ενημέρωση και νομιμοποίηση του Κυρίαρχου Ελληνικού Λαού, μέλος του οποίου είμαι και εγώ. Της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, που βέβαια δεν μπορεί παρά να λειτουργεί με καθαρά ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, πάντα προς το συμφέρον αυτής της ίδιας της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ (όχι της ΠΑΤΡΙΔΑΣ) και των ΜΕΤΟΧΩΝ της ( και όχι βέβαια του Κυρίαρχου Λαού, που τον αναγκάζουν να υποφέρει προς χάριν των συμφερόντων των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ που εκπροσωπούν).

Τις Συνταγματικές υποχρεώσεις μου προς την Πατρίδα μου, τις γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Πάντα τις τηρούσα με ευλάβεια, όπως και ολόκληρη η οικογένειά μου, διαχρονικά γενιές τώρα και με πάρα πολλές και άδολες θυσίες.

Όμως, πάντα και κατά το Σύνταγμα όλων των Ελλήνων, διεκδικώ και τα δικαιώματά μου, όπως αυτά προβλέπονται και είναι φυσικό και δικαιολογημένο, να περιμένω από όλες ανεξαιρέτως τις ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ να τα αναγνωρίζουν και σέβονται ακριβώς το ίδιο, αφού αυτό άλλωστε προβλέπεται και από τους νόμους και κανονισμούς, με κάθε λεπτομέρεια.

Τέλος ας θυμίσω, ότι κάθε «λειτουργός» των ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ μας, φέρει ακέραιη την προσωπική ευθύνη για κάθε πράξη του/της, αλλά και συμπεριφορά του απέναντι των πολιτών, δηλ. του κύριου εργοδότη τους, όπως και αυτό το Σύνταγμα όλων των Ελλήνων τονίζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

++ Στοιχεία, που ίσως για πρώτη φορά κατατίθενται σε ΥΠΗΡΕΣΙΑ:

( Β )

Άγνωστη ( σε εμάς;;; ) Δικαστική απόφαση – για πρώτη ίσως φορά γνωστοποιούμενη σε Ελληνική Υπηρεσία:

Και τώρα, ανέκδοτα στοιχεία στα αγγλικά, σχετικά με μία απόφαση του 1968, δικαστηρίου των Η.Π.Α., που έκτοτε αποτελεί και Διεθνή Νομολογία, η οποία θα πρέπει να μελετηθεί με απόλυτη σοβαρότητα, αλλά και γενναιότητα για τις τυχόν αντιδράσεις και βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουμε για τη δική μας προστασία, αλλά και αυτή, της Πατρίδας μας Ελλάδας.

Ιστορική Δικαστική Απόφαση, που ακυρώνει έκτοτε, το παράνομο τραπεζικό σύστημα της FEDERAL RESERVE BANK, όχι μόνο στις Η.Π.Α., αλλά και σε ολόκληρη την υφήλιο, μια και όλες οι τράπεζες – εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων όπως θα δούμε – είναι συνδεδεμένες και απόλυτα εξαρτημένες από αυτό το σύστημα:







The Federal Reserve Act
is Unconstitutional

In order to fully understand the following documents there needs to be an explanation of the background behind the case.

Please note that the assignment of the case to Judge Mahoney was through standard lawful practices
and that the Chief Justice of the Minnesota Supreme Court assigned an associate justice to assist in the trial

These action give total and complete lawful jurisdiction to the actions of the Court

We will now let the participants set the stage.




INTRODUCTION

A Minnesota Trial Court’s decision holding:

the Federal Reserve Act unconstitutional and VOID

holding the National Banking Act unconstitutional and VOID

declaring a mortgage acquired by the First National Bank of Montgomery, Minnesota in the regular course of its business, along with the foreclosure and

the sheriff’s sale, to be VOID

This decision, which is legally sound, has the effect of declaring all private mortgages on real and personal property, and all U.S. and State bonds held by the Federal Reserve, National and State Banks to be null and VOID.

This amounts to an emancipation of this nation from personal, national and State debt purportedly owed to this banking system.

Every True American owes it to himself/herself, to his or her country, and to the people of the world for that matter, to study this decision very carefully and to understand it, for upon it hangs the question of freedom or slavery



BACKGROUND LETTER ON CREDIT RIVER MATTER
by: Jerome Daly, Attorney at Law
28 East Minnesota Street
Savage, Minnesota 55378
February 7, 1969



INTRODUCTION

On May 8, 1964 the writer executed a Note and Mortgage to the First National Bank of Montgomery, Minnesota, which is a member of the Federal Reserve Bank of Minneapolis. Both Banks are private owned and are a part of the Federal Reserve Banking System.

In the Spring of 1967 the writer was in arrears $476.00 in the payments on this Note and Mortgage. The Note was secured by a Mortgage on real property in Spring Lake Township in Scott County, Minnesota. The Bank foreclosed by advertisement and bought the property at a Sheriff’s Sale held on June 26, 1967 and did not redeem with the 12 month period of time allotted by law after the Sheriff’s Sale.

The Bank brought the Action to recover the possession to the property in the Justice of the Peace Court at Savage, Minnesota. The first 2 Justices were disqualified by Affidavit of Prejudice. The first by the writer and the Second by the Bank. A third one refused to handle the case. It was then sent, pursuant to law, to Martin V. Mahoney, Justice of the Peace, Credit River Township, Scott County, Minnesota, who presided at a Jury trial on December 7, 1968. The Jury found the Note and Mortgage to be void for failure of a lawful consideration and refused to give any validity to the Sheriff’s Sale. Verdict was for the writer with costs in the amount of $75.00.

The president of the Bank admitted that the Bank created the money and credit upon its own books by which it acquired or gave as consideration for the Note; that this was standard banking practice, that the credit first came into existence when they created it; that he knew of no United States Statutes which gave them the right to do this. This is the universal practice of these Banks. The Justice who heard the case handed down the opinion attached and included herein. Its reasoning is sound. It will withstand the test of time. This is the first time the question has been passed upon in the United States. I predict that this decision will go into the History Books as one of the great Documents of American History. It is a huge cornerstone wrenched from the temple of Imperialism and planted as one of the solid foundation stones of Liberty.

/s/ JEROME DALY
SAVAGE, MINNESOTA

A WORD FROM AN ASSOCIATE JUSTICE
WHO KNEW AND WORKED WITH
JUSTICE MARTIN V. MAHONEY
STATE OF MINNESOTA
ABOUT THE CASE.

The “Credit River Decision” handed down by a jury of 12 on a cold day in December, in the Credit River Township Hall, was an experience that I’ll never forget.

The Chief Justice of the Minnesota Supreme Court had phoned me a week before the trial and asked me if I would be an associate justice in assisting Justice Martin V. Mahoney since he had never handled a jury trial before. I accepted, and it took me two hours to get my car running in the 22 below zero weather.

I got to the courtroom about 30 minutes before trial, and helped get the wood stove going, since the trial was being held in an unheated storeroom of a general store. This was the first time I met Justice Mahoney, and I was impressed with his no nonsense manner of handling matters before him. My object was to help pick the jury, and to keep Jerome Daly and the attorney representing the Bank of Montgomery from engaging in a fist fight. The courtroom was highly charged, and the Jury was all business.

The banker testified about the mortgage loan given to Jerome Daly, but then Daly cross examined the banker about the creating of money “out of thin air,” and the banker admitted that this was standard banking practice. When Justice Mahoney heard the banker testify that he could “create money out of thin air,” Mahoney said, “It sounds like fraud to me.” I looked at the faces of the jurors, and they were all agreeing with Mahoney by shaking their heads and by the looks on their faces.

I must admit that up until that point, I really didn’t believe Jerome’s theory, and thought he was making this up. After I heard the testimony of the banker, my mouth had dropped open in shock, and I was in complete disbelief. There was no doubt in my mind that the Jury would find for Daly.

Jerome Daly had taken on the banks, the Federal Reserve Banking System, and the money lenders, and had won.

It is now twenty eight years since this “Landmark Decision,” and Justice Mahoney is quoted more often than any Supreme Court justice ever was. The money boys that run the “private Federal Reserve Bank” soon got back at Mahoney by poisoning him in what appeared to have been a fishing boat accident (but with his body pumped full of poison) in June of 1969, less than 6 months later.

Both Jerome Daly and Justice Martin V. Mahoney are truly the greatest men that I have ever had the pleasure to meet. The Credit River Decision was and still is the most important legal decision ever decided by a Jury. – Bill Drexler

JUDGMENT AND DECREE

The above-entitled action came on before the Court and a Jury of 12 on December 7, 1968 at 10:00 am. Plaintiff appeared by its President Lawrence V. Morgan and was represented by its Counsel, R. Mellby. Defendant appeared on his own behalf.

A Jury of Talesmen were called, impaneled and sworn to try the issues in the Case. Lawrence V. Morgan was the only witness called for Plaintiff, and Defendant testified as the only witness in his own behalf.

Plaintiff brought this as a Common Law action for the recovery of the possession of Lot 19 Fairview Beach, Scott County, Minn. Plaintiff claimed title to the Real Property in question by foreclosure of a Note and Mortgage Deed dated May 8, 1964, which Plaintiff claimed was in default at the time foreclosure proceedings were started.


IN THE JUSTICE COURT 
STATE OF MINNESOTA 
COUNTY OF SCOTT
TOWNSHIP OF CREDIT RIVER

JUSTICE MARTIN V. MAHONEY

First National Bank of Montgomery, Plaintiff vs Jerome Daly, Defendant

JUDGMENT AND DECREE

The above entitled action came on before the Court and a Jury of 12 on December 7, 1968 at 10:00 am. Plaintiff appeared by its President Lawrence V. Morgan and was represented by its Counsel, R. Mellby. Defendant appeared on his own behalf.

A Jury of Talesmen were called, impaneled and sworn to try the issues in the Case. Lawrence V. Morgan was the only witness called for Plaintiff and Defendant testified as the only witness in his own behalf.

Plaintiff brought this as a Common Law action for the recovery of the possession of Lot 19 Fairview Beach, Scott County, Minn. Plaintiff claimed title to the Real Property in question by foreclosure of a Note and Mortgage Deed dated May 8, 1964 which Plaintiff claimed was in default at the time foreclosure proceedings were started.

Defendant appeared and answered that the Plaintiff created the money and credit upon its own books by bookkeeping entry as the consideration for the Note and Mortgage of May 8, 1964 and alleged failure of the consideration for the Mortgage Deed and alleged that the Sheriff’s sale passed no title to plaintiff.

The issues tried to the Jury were whether there was a lawful consideration and whether Defendant had waived his rights to complain about the consideration having paid on the Note for almost 3 years.

Mr. Morgan admitted that all of the money or credit which was used as a consideration was created upon their books, that this was standard banking practice exercised by their bank in combination with the Federal Reserve Bank of Minneapolis, another private Bank, further that he knew of no United States Statute or Law that gave the Plaintiff the authority to do this. Plaintiff further claimed that Defendant by using the ledger book created credit and by paying on the Note and Mortgage waived any right to complain about the Consideration and that the Defendant was estopped from doing so.

At 12:15 on December 7, 1968 the Jury returned a unanimous verdict for the Defendant.



Now therefore, by virtue of the authority vested in me pursuant to the Declaration of Independence, theNorthwest Ordinance of 1787, the Constitution of United States and the Constitution and the laws of the State of Minnesota not inconsistent therewith;



IT IS HEREBY ORDERED, ADJUDGED AND DECREED:

1. That the Plaintiff is not entitled to recover the possession of Lot 19, Fairview Beach, Scott County, Minnesota according to the Plat thereof on file in the Register of Deeds office.

2. That because of failure of a lawful consideration the Note and Mortgage dated May 8, 1964 are null and void.

3. That the Sheriff’s sale of the above described premises held on June 26, 1967 is null and void, of no effect.

4. That the Plaintiff has no right title or interest in said premises or lien thereon as is above described.

5. That any provision in the Minnesota Constitution and any Minnesota Statute binding the jurisdiction of this Court is repugnant to the Constitution of the United States and to the Bill of Rights of the Minnesota Constitution and is null and void and that this Court has jurisdiction to render complete Justice in this Cause.

The following memorandum and any supplementary memorandum made and filed by this Court in support of this Judgment is hereby made a part hereof by reference.

BY THE COURT 
Dated December 9, 1968 
Justice MARTIN V. MAHONEY 
Credit River Township

Scott County, Minnesota

MEMORANDUM

The issues in this case were simple. There was no material dispute of the facts for the Jury to resolve.

Plaintiff admitted that it, in combination with the federal Reserve Bank of Minneapolis, which are for all practical purposes, because of their interlocking activity and practices, and both being Banking Institutions Incorporated under the Laws of the United States, are in the Law to be treated as one and the same Bank, did create the entire $14,000.00 in money or credit upon its own books by bookkeeping entry. That this was the Consideration used to support the Note dated May 8, 1964 and the Mortgage of the same date. The money and credit first came into existence when they created it. Mr. Morgan admitted that no United States Law Statute existed which gave him the right to do this. A lawful consideration must exist and be tendered to support the Note. See Ansheuser-Busch Brewing Company v. Emma Mason, 44 Minn. 318, 46 N.W. 558. The Jury found that there was no consideration and I agree. Only God can create something of value out of nothing.

Even if Defendant could be charged with waiver or estoppel as a matter of Law this is no defense to the Plaintiff. The Law leaves wrongdoers where it finds them. See sections 50, 51 and 52 of Am Jur 2nd “Actions” on page 584 – “no action will lie to recover on a claim based upon, or in any manner depending upon, a fraudulent, illegal, or immoral transaction or contract to which Plaintiff was a party.”

Plaintiff’s act of creating credit is not authorized by the Constitution and Laws of the United States, is unconstitutional and void, and is not a lawful consideration in the eyes of the Law to support any thing or upon which any lawful right can be built.

Nothing in the Constitution of the United States limits the jurisdiction of this Court, which is one of original Jurisdiction with right of trial by Jury guaranteed. This is a Common Law action. Minnesota cannot limit or impair the power of this Court to render Complete Justice between the parties. Any provisions in the Constitution and laws of Minnesota which attempt to do so is repugnant to the Constitution of the United States and void. No question as to the Jurisdiction of this Court was raised by either party at the trial. Both parties were given complete liberty to submit any and all facts to the Jury, at least in so far as they saw fit.

No complaint was made by Plaintiff that Plaintiff did not receive a fair trial. From the admissions made by Mr. Morgan the path of duty was direct and clear for the Jury. Their Verdict could not reasonably been otherwise. Justice was rendered completely and without denial, promptly and without delay, freely and without purchase, conformable to the laws in this Court of December 7, 1968.

JEROME DALY’S OWN ENTRY
REGARDING JUSTICE MAHONEY’S MEMORANDUM

FORWARD: The above Judgment was entered by the Court on December 9, 1968. The issue there was simple – Nothing in the law gave the Banks the right to create money on their books. The Bank filed a Notice of Appeal within 10 days. The Appeals statutes must be strictly followed, otherwise the District Court does not acquire Jurisdiction upon Appeal. To effect the Appeal the Bank had to deposit $2.00 with the Clerk within 10 days for payment to the Justice when he made his return to the District Court. The Bank deposited two $1.00 Federal Reserve Notes. The Justice refused the Notes and refused to allow the Appeal upon the grounds that the Notes were unlawful and void for any purpose. The Decision is addressed to the legality of these Notes and the Federal Reserve System.

The Cases of Edwards v. Kearnzey and Craig v. Missouri set out in the decision should be studied very carefully as they bear on the inviolability of Contracts. This is the crux of the whole issue. Jerome Daly.

SPECIAL NOTATION. Justice Mahoney denied the use of Federal Reserve Notes, since they represent debt instruments, not true money, from being used to pay for the appeal process itself. In order to get this overturned, since the bank’s appeal without the payment being recognized was out of time, it would have required that the Bank of Montgomery, Minnesota bring a Title 42, Section 1983 action against the judicial act of Justice Mahoney for a violation of the Constitution of the United States under color of law or authority, and if successful, have the case remanded back to him to either retry the case or allow the appeal to go through. But the corrupt individuals behind the bank(s) were unable to ever elicit such a decision from any federal court due to the fact that because of their vile hatred for him and what he had done to them and their little Queen’s Scheme, had him murdered (same as them murdering him) just about 6 months later. And so, the case stands, just as it was. Amazingly, if they hadn’t been so arrogant about the value of their federal reserve notes and paid the Justice just 2 measly silver dollars, or else 4 measly half dollars, or else 8 measly quarters, or else 20 measly dimes, or else 40 measly nickels, or else 200 measly pennies, they could have had their appeal and would not have had to get blood on their hands.

As it is, they are now known for their bloody ways, and the day will come when the American people will reap vengeance upon them for such a heinous and villainous act. Amen.

BY THE COURT 
December 9, 1968
Justice Martin V. Mahoney
Credit River Township

Scott County, Minnesota

Note: It has never been doubted that a Note given on a Consideration which is prohibited by law is void. It has been determined; by independent of Acts of Congress, that sailing under the license of an enemy is illegal. The emission of Bills of Credit upon the books of these private Corporations for the purpose of private gain is not warranted by the Constitution of the United States and is unlawful. See Craig v. Mo. 4 Peters Reports 912. This Court can tread only that path which is marked out by duty. M.V.M.

JEROME DALY had his own information to reveal about this case, which establishes that between his own revealed information and the fact that Justice Martin V. Mahoney was murdered 6 months after he entered the Credit River Decision on the books of the Court, why the case was never legally overturned, nor can it be.




ASSOCIATION JUSTICE’S LETTER OF EXPLANATION

Jerome Daly was from Savage Minn. and a close friend of mine. The “Credit River” decision (was) where a jury in a Justice of the Peace court trial found that Federal Reserve Notes were not Moneys of Account of the United States and the court in his opinion found them to be ‘FRAUDS’.

This case was on Dec. 7, 1968 before Justice Martin V. Mahoney of Credit River Minn. and I was an associated Justice since Justice Mahoney had never tried a jury trial and I was asked by “Chief Justice of the Minnesota Supreme Court, Oscar Knutson, (commonly known as “King Knute”) to assist Justice Mahoney, since the Bank of Montgomery was represented by an attorney, and Jerome Daly was an attorney, and the case was about “Failure of Consideration” by a bank in a mortgage foreclosure on Jerome’s cabin at Prior Lake, Minn..

Justice Mahoney declared that only “Gold and Silver Coins” were moneys of account of the United States, and that the Constitution is still the LAW today. “No state shall make any “THING” but Gold and Silver Coin a tender in payment of debts…”

And of course since the Federal Government had been given only 18 to 20 powers under the Constitution it was a “Limited Government”, and according to the 9th and 10th amendments the states and the people were Sovereign, and retained for themselves all of the other rights not specifically given to the Feds.

When news of the jury’s decision was picked up by Vern Myers and written about in his newsletter, “Myers Finance and Commerce” and sent world wide the whole world was afraid to accept FRAUDS and it got so big that they had Justice Mahoney killed within 6 months and Jerome and I had a couple of close calls too.

I’ve published the book: “The Credit River Decision” for 20 years now, but sold my last copy about 6 months ago, since like Waco, no one was interested in it after the Govt put their “SPIN DOCTORS’ to work to try to discredit it. This like the “Special Appearance” really needs to be studied to learn the real truth about our “Funny Money” system of creating Money “Out of thin Air” by the Banksters.

During the trial, on cross examination the President of the “Bank of Montgomery” testified that the banks regularly “create money out of thin air.”

Jerome asked the Bank President:

”If you were just opening up your bank and no one had yet made a deposit, and I came into your bank, and wanted to take out a loan of $18,000.00, could you loan me that money?

When the Bank President said, “Yes.” I thought the jury would faint.

Jerome than said , “Does this mean that you can create money out of thin air?”

The Bank President said: “Yes. We can create money out of thin air.”

Justice Mahoney then said “IT SOUNDS LIKE FRAUD TO ME” and everybody in the court room nodded their heads indicating that they agreed with Justice Mahoney.

The jury went out and returned a verdict in favor of Jerome Daly on the basis that the Federal Reserve Notes were not legal and valid consideration for a mortgage note contract.

Those that have a copy of “The Credit River Decision” just won’t part with it, and it’s too expensive to print just a few copies, so I really don’t know where you’ll get a copy.

Good luck on your case, and I hoped that I helped you a little.

Bill Drexler




LINCOLN ON TEACHING THE CONSTITUTION

Abe Lincoln said teach the Constitution in our schools, preach it from the pulpits.
We see the Internet is both and more.



SYNOPSIS OF CREDIT RIVER DECISION

Following are two letters giving a brief synopsis by Minnesota Attorney Jerome Daly, concerning his “Credit River Decision” from December 7, 1968.

I have a complete transcript of this case, including the Findings of Fact and Conclusions of Law, as well as Jerome Daly’s scathing letter to the members of the Bar, to whom Jerome refers to as “The Boys in the Back Room.”

The letter is addressed to Patrick Foley, U.S. Attorney for Minnesota on December 27, 1968, and follows below here, in addition to Jerome’s “Introduction” letter. Further below my e-mail signature line is a letter from Bill Drexler, who was an associate Justice in the Jerome Daly case in Minnesota, which you should find VERY interesting.

I had a chance to meet and confer with Jerome Daly in 1991, when he assisted me with an unlawful foreclosure on my home in Puyallup. That case is not over yet. At that time he was living out in California. He drafted some of the legal documents on my behalf. The brief he prepared in support of my position will knock your socks off. One of these days 
I’ll post it with attachments, because it does take a “picture” to explain the fraud.

If any of you still have Federal Reserve Notes, circa 1920’s through the 1960’s, you know what I’m talking about. And if you research and read Public Law 90-269 of March 18, 1968 followed by the Legislative History of Public Law 94-564, and the contents of Public Law 95-147 on October 28, 1977, you will begin to understand the FRAUD that has been perpetrated by the Congress of the United States upon the People of this Nation. Public Officials need to be held STRICTLY accountable to their Oath of Office and the Law of the Land.

In my case, a certain Court Commissioner and a Superior Court Judge are yet to be prosecuted for their fraudulent perpetrations. Sometimes the wheels of “Justice” move slowly – but they will ONLY move when forced to do so by the Citizenry — “We the People” — who hold ALL the power over our ordained and established Constitution, Bill of Rights, and proper Organs of Government through Delegated Powers and Authority to Act on OUR behalf.

Perhaps after reading this you’ll begin to understand why those who are enlightened to the fraud try to deal in Coin, as it is the ONLY medium of exchange specifically authorized under the Constitution, Article I, Section 8, Clause 5 & 6, and Article I, Section 10, as well as the Coinage Act of 1792, neither of which has ever been repealed, notwithstanding the fraudulent assertions otherwise by the totally compromised and corrupted Congress and Legislatures. As the Maxim of Law states, “Fraud and Justice never dwell together.” And it should be remarked here that thanks to Congressman Philip M. Crane, you NOW have Gold and Silver Coin pursuant to Public Law 99-61 (July 9, 1985) and Public Law 99-185 (December 17, 1985).

These two Public Laws made it possible for the minting and distribution of American Gold Eagles and Silver Eagles, available at your local Coin shop. Everyone should have some real “money” in their possession; but you need to know that your PAPER Federal Reserve Note with $1 printed on it won’t buy a One Dollar Silver Eagle — you’ll have to give about $8.00 to $9.00 FRN’s for the REAL “Dollar”. Read Public Law 90-269 and you’ll understand why. The paper FRN and the Silver dollar should be at “parity”.

By the way, “FRAUD” stands not only for the crime, but “Federal Reserve Accounting Unit Device”.

Mr. Daly passed away a couple of years ago . . . but his Credit River Decision lives on, even though the members of the Bar have sought to suppress this case from public view. It is probably fitting to insert here Jerome’s “Introduction” letter of February 7, 1969, as well as a copy of the letter to the US Attorney on December 27, 1968, so you have some idea of the gravity of what occurred, and before you read what Bill Drexler, a friend of Jerome, wrote below my signature line. I quote herein the two letters, as follows:



Jerome Daly
Attorney At Law
28 East Savage Street
Savage, Minnesota 55378
December 27, 1968

Mr. Patrick Foley
United states Attorney for Minnesota
United States Court House Bldg.
Minneapolis, Minnesota
Re: First National Bank of Montgomery vs. Jerome Daly

 Sir:
As you are on my mailing list, at your request, attached kindly find 2 copies of a decision rendered at Credit River Twp. Justice of the Peace court on December 9, 1968 by Justice Martin V. Mahoney, who by occupation is not dependent upon the fraudulent Federal Reserve Mob for his sustenance; thus he was able to view the whole fraud, which is Global in scope, with a mind in the settled calmness of impartiality, disinterestedness, and fairness, in keeping with his Oath and with a completely friendly feeling toward the Constitution of the United States of America.

In truth and in fact the Justice of the Peace Court is the highest Court in the land as it is the closest to the People. Every Judge who is dependent upon this fraudulent Federal Reserve, National and State Banking System for his sole support is DISQUALIFIED because of self interest and had no jurisdiction to sit in review of this Judgment. If any Appellate Court, including the Supreme Court of the United States, in review of this Judgment, perpetrates a fraud upon the People by defying the Constitutional Law of the United States, Mahoney has resolved that he will convene another Jury in Credit River Township to try the issue of the Fraud on the part of any State or Federal Judge, and in an action on 
my part to recover the possession if the Jury decides in my favor, the Constable and the Citizens Militia of Credit River Township will, pursuant to the Law, deliver me back into possession. So you see, this Justice of the Peace can keep the peace in Scott County, Minnesota, not with the help of these State and Federal Judges who have fled reality, but in spite of them. This Thomas Jefferson’s prophesy with reference to Chattel Slavery once again rings true; “God’s Justice will not sleep forever.”. (emphasis added – now you may understand one of the lawful purposes of the Militia!)

One wonders sometimes what the United States, and its leaders, including the Shylock usury element, did to bring on a Pea[r]l Harbor Attack on December 7, 1941, with such suddenness and devastation. It could be the Judgment of a Just God giving vent to a stored wrath in retaliation to the money changers. It is ironic in deed that the Jury should return its verdict on the same day 27 years later and the National and International Banking and Oil Mob shudder in their back rooms where they have cornered the money of the World and where they sit pulling the strings; fostering, conniving and perpetrating War with profit to themselves paid for by the blood, sweat, tears and toil of the farmer, the mechanic, the laborer and the humbler members of society; and well they might tremble, for, as they listen they can hear, with every increasing distinctness, the sound of the waves at low tide as they wash across the lonely decks of the U.S.S. Arizona with over 2,500 men entombed in her hold, with oil still seeping therefrom to the surface.

It is better to be charitable than miserly, honest than dishonest, direct than indirect, upright than underhanded, intelligent than unintelligent, to have courage than be a coward, to be free than slave, in body and in mind.

 

I remain, Quite Independently Yours,

/s/ Jerome Daly



P.S. Give my best wishes for a New Year to the Boys in the Back Room.
J.D.



USEFUL QUOTATIONS TO ACT UPON

“Reason obeys itself; and ignorance does whatever is dictated to it.”
–Thomas Paine, Rights of Man (“Conclusion”)

“All laws which are repugnant to the Constitution are null and void.”
–Marbury v. Madison, 5 U.S. (2 Cranch) 137 (1803)

Άραγε, αυτή η ιστορική απόφαση του γενναίου δικαστή Martin V. Mahoney δεν θα πρέπει κανονικά να έχει χωρίς να το γνωρίζουμε ακυρώσει έκτοτε κάθε ενέργεια, συναλλαγή, πράξη, δάνεια, μνημόνια κλπ. όλων των τραπεζών που λειτουργούν κάτω από το σύστημα της FEDERAL RESERVE και που βέβαια συνεχίζουν να επιβάλλουν απτόητες και ανενόχλητες, κάνοντας ότι δεν γνωρίζουν την ύπαρξή της;;; Όπλο και προστασία τους, η δική μας άγνοια;;;

Συνοψίζοντας, επιθυμώ να ευελπιστώ στην ακεραιότητα, δίκαιη και ενδελεχή μελέτη των αιτημάτων, αποριών και ερωτήσεων που σας θέτω, μια και είναι απόλυτα σαφές ότι όλα αυτά τα θέματα που ερευνώ σε βάθος και που με απασχολούν μέρα και νύχτα, έχουν την ίδια σημασία και αναγκαιότητα περαιτέρω ειλικρινούς και σοβαρότατης έρευνας, από όλους και όλες μας.

Έρευνας όμως τα αποτελέσματα της οποίας, θα θελήσουμε με γενναιότητα και παρρησία, να συζητήσουμε ανοιχτά. Και προπαντός να αναλάβουμε τις ευθύνες που αντιστοιχούν στον καθένα και την καθεμιά μας, μια και όλοι μας βρισκόμαστε επάνω στο ίδιο καράβι, στην ίδια φουρτουνιασμένη θάλασσα και φυσικά η έξοδος από αυτή την κατάσταση, αφορά όλους/όλες το ίδιο, όπως και η σωτηρία της κοινής μας Πατρίδας Ελλάδας.

Κλείνοντας, σας παραθέτω (3) τρία βίντεο με τον παγκοσμίως γνωστό John Perkins, έναν από τους πολλούς γενναίους αγωνιστές και πρωτεργάτες της παγκόσμιας επανάστασης αφύπνισης των λαών, για απελευθέρωση από την καταπίεση, εκμετάλλευση, την εξοντωτική δικτατορία και σκλαβιά, από μια φούχτα εταιρείες, ολόκληρης της ανθρωπότητας. Ενός ακόμη ανθρώπου, που βρήκε το κουράγιο όχι μόνον να εγκαταλείψει την «καριέρα του ως economic hitman» ήδη από το 1981, αλλά να αφιερώνει έκτοτε όλη του τη ζωή στην ενημέρωση, αφύπνιση και δράση για ανθρώπινες κοινωνίες, για ανθρώπινη οικονομία. Ενός ανθρώπου, που με τις γνώσεις και το θάρρος του, δίνει ελπίδα ότι η αλλαγή είναι δυνατή, αφού είναι ήδη εμφανή παντού τα σημάδια της. Αυτή άλλωστε η ελπίδα, είναι ότι πιο ιερό οφείλουμε στην Πατρίδα και τα παιδιά μας.

Πρέπει λοιπόν να καταλάβουμε και εμείς ότι το «πρόγραμμα» που βλέπουμε να εφαρμόζεται και σε εμάς με τόση βία, είναι σχεδιασμένο ακριβώς το ίδιο, για όλους τους λαούς του κόσμου. Αργά ή γρήγορα θα βρεθούμε και εμείς σε καταστάσεις Αφρικής, Ασίας και Νότιας Αμερικής, γι αυτό είναι το συμφέρον όλων μας να δώσουμε τα χέρια, με σοβαρότητα και γνώση, με κοινό μας στόχο την αλληλοβοήθεια, για να μπορέσουμε να αποτρέψουμε την τραγωδία στην οποία με βεβαιότητα μας οδηγούν, οι «όλων των ειδών εταιρείες», που μας έχουν μέχρι τελικής εξόντωσης περικυκλώσει.


1.Confessions of an economic hitman


Ανέβηκε στις 15 Δεκ 2011


I’m uploading this in connection with the financial crisis in Greece and Europe. Many North Europeans think Greece and Europe is in crisis because the Greeks lived more luxarious that they could afford.

The truth is far from that. Funny, I saw this movie/documentary (Zeitgeist 2) before the crisis broke out in Greece. Watching the things 2 years now, I recognise the pattern that is described by this ex-economic hitman (John Perkins) in this clip, which is a small part of the Zeitgeist 2 documentary which is REALLY worth watching (www.zeitgeistmovie.com). 

Now I can tell with cerntainty, Greece is not paying for its thoughtlessness. Greece is right now under the attack of economic hitmen. And I’m afraid so is the whole Europe, country after country.

2. John Perkins – ΕΝΑΣ ''ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ'' ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Στη διάθεσή σας για περαιτέρω διευκρινίσεις και στοιχεία.


Με εκτίμηση

Βενετία Κάντζια


Υ.Γ.: Διατηρώ όπως μέχρι σήμερα, το δικαίωμα της κοινοποίησης μέσω διαδικτύου και του παρόντος εγγράφου μου προς τη δική σας ΥΠΗΡΕΣΙΑ – απόρροια της υποχρέωσης και του καθήκοντος ενημέρωσης των συμπολιτών μας.

Συνημμένα:


Α. Τετράδιο: με το παρόν έγγραφο


Β. Τετράδιο: Μελέτη με τίτλο: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ


Γ. Τετράδιο: Έγγραφό μου, προς ΔΟΥ / ΙΖ΄ Αθηνών + ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ


Δ. DVD που:


Περιλαμβάνει:


1. Το κείμενο του παρόντος εγγράφου


2. Το έγγραφο:


ΑΡΙΘΜΟΣ …….


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ


ΙΖ΄Δ.Ο.Υ. ΑΘΗΝΩΝ


ΤΜΗΜΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ & ΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ μαζί με το έγγραφο της


ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑΣ, περί


«ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ» ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΟΥ.


3. Τη Μελέτη μου: ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ:
ΚΡΑΤΟΣ Ή ΕΤΑΙΡΕΙΑ;


4. Τη Μελέτη του Dr. Matthias Rath και Συνεργατών, με τίτλο:


ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΟΛΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ


α. Περίληψη – β. Ολόκληρο – β. Βίντεο


5. Το Τετράδιο με τη Μελέτη μου, με τίτλο: ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ


6. Το Τετράδιο: Έγγραφο μου, προς ΔΟΥ / ΙΖ΄ Αθηνών + ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ






Το παρόν κατατέθηκε στη ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ της ΚΥΡΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ την 25.4.2017 με αριθμ. Πρωτ.: 7165:




Έχει δε χρεωθεί στην ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ: ΚΥΡΙΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΡΑΠΤΗ στις 27.4.2017.


Αθήνα, 29. Απριλίου 2017


Βενετία Κάντζια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου