Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΠΡΟΡΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ!


ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΑΪΟΥ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ





Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μια καλή φίλη μόλις διάβασε τις νέες σημερινές απειλές των τούρκων μου κτύπησε καμπανάκι.

Ζούμε τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ, όλα τα προρρηθέντα του Οσίου επιβεβαιώνονται μέχρι κεραίας.


Υπάρχει τίποτε πιο έκτακτο από το έκτακτο;

ΑΦΟΥ ΠΛΕΟΝ από εδώ και πέρα ΘΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και τα ΜΜΕ

Να τα ΕΞΑΜΙΛΙΑ

«Άφωνες έμειναν, μέχρι αυτή την ώρα, Ελλάδα και Κύπρος από την δήλωση της Τουρκίας στον ΟΗΕ ότι είναι «αιτία πολέμου» για την Άγκυρα οποιαδήποτε έρευνα στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των 6 μιλίων από τις Ελληνικές ακτές και δυτικά των 6 μιλίων από τις Κυπριακές ακτές.»

«Δημοσιοποιήθηκε έγγραφο στον ΟΗΕ με το οποίο η Αγκυρα χαρακτήρισε ως «αιτία πολέμου» («casus belli») κατά της Ελλάδας και της Κύπρου, οποιαδήποτε θαλάσσια έρευνα εγκριθεί εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ και της ανακηρυγμένης και οριοθετημένης κυπριακής ΑΟΖ, «χωρίς την έγκριση της Τουρκίας!»

«Με τον μονομερή ορισμό της τουρκικής υφαλοκρηπίδας όλη η ελληνική υφαλοκρηπίδα της Ανατολικής Μεσογείου πέραν των χωρικών υδάτων των 6 ν.μ. των ελληνικών νησιών, περιέρχεται στην Τουρκία και αποστερείται η Κύπρος κάθε θαλάσσιας ζώνης πέραν των χωρικών υδάτων της και πλέον για να αμφισβητηθεί αυτό, θα πρέπει να γίνει χρήση όπλων από ελληνικής και ελληνοκυπριακής πλευράς!

Aνατολικά της Ρόδου και της Κρήτης, πέρα από τα 6 ν.μ. χαρακτηρίζεται όχι απλώς «τουρκική ΑΟΖ», αλλά και «τουρκική υφαλοκρηπίδα», εγκαταλείποντας την πάγια τακτική, από το 1974 της αμφισβήτησης, μεν, αλλά και διαβούλευσης με την Ελλάδα για τον ορισμό της υφαλοκρηπίδας.


Για την Μεγίστη (Καστελόριζο) αναγνωρίζει «ελληνικό δικαίωμα και υφαλοκρηπίδα» μόλις περιμετρικά του νησιού στα 6 ν.μ. εκτός από το βόρειο τμήμα που είναι η ενδιάμεση γραμμή με την τουρκική ακτή.»


«Σε επιστολή που κατέθεσε στον ΟΗΕ, ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Τουρκίας στα Ηνωμένα Εθνη, Φεριντούν Σινιρλίογλου, είναι κατηγορηματικός: «Η Τουρκία είναι δεσμευμένη να προστατεύσει τα κυριαρχικά δικαιώματα της και δεν θα επιτρέψει σε ξένες εταιρίες να πραγματοποιήσουν μη εξουσιοδοτημένες έρευνες υδρογονανθράκων και δραστηριότητες εξόρυξης στην δική της υφαλοκρηπίδα» αναφέρει στο επίσημο έγγραφο το οποίο θα δημοσιευθεί μάλιστα και στο Law of the Sea Bulletin των Ηνωμένων Εθνών.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα mignatiou.com που παρουσιάζει και την σχετική επιστολή, ο Τούρκος διπλωμάτης επαναλαμβάνει την θέση την οποία έχει καταθέσει στον ΟΗΕ με ρηματικές διακοινώσεις η Τουρκία. Σύμφωνα με αυτή, η Αγκυρα έχει δικαιώματα και συμφέροντα, δυτικά του μεσημβρινού 32º16’18″Ε στα όρια δηλαδή των χωρικών υδάτων της Κύπρου.

 Ο Φεριντούν Σινιρλίογλου δηλώνει ακόμη ότι η Άδεια που προσέφερε η «ελληνοκυπριακή διοίκηση για το Οικόπεδο 6» στις 6 Απριλίου 2017 «δεν παράγει νομικά αποτελέσματα επί των ipso facto and ab initio, κυριαρχικών δικαιωμάτων της Τουρκίας στην υφαλοκρηπίδα της για την έρευνα και εξόρυξη των φυσικών πόρων της.

Ουσιαστικά, η Άγκυρα απειλεί με casus belli την Κύπρο όσο και τις δυο εταιρίες που έχουν κερδίσει τον διαγωνισμό για το Οικόπεδο 6». http://www.iefimerida.gr/ 2 Μαίου 2017

ΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΑΜΙΛΙΑ


¨Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. 

Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός¨ σελ. 417 ¨ Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. 

Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους… Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας¨

Αποκαλύψεις και προφητείες που προείπε ο Γέροντας σήμερα ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ Επισμηναγού ε.α. Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994 http://www.newsbomb.gr/

ΚΑΙ οι τούρκοι μετά από τις σημερινές απειλές τους τεντώνουν το σχοινί για να σπάσει.

«Μετά τις δηλώσεις Τούρκων αξιωματούχων και το έγγραφο της Τουρκίας στον ΟΗΕ οι τουρκικές αρχές εξέδωσαν άλλη μία παράνομη NAVTEX (443/17) με την οποία δεσμεύουν περιοχή Δυτικά της Κύπρου (πλησίον της περιοχής του οικοπέδου 6) για διεξαγωγή άσκησης με πυρά τις πρώτες πρωϊνές ώρες της 3/5.» http://www.militaire.gr/ 2 Μαίου 2017

Δεν μας αξιολογούν μόνο οι τοκογλύφοι μας αξιολογούν και οι τούρκοι.

Όλοι βιάζονται να αρπάξουν από την ΕΛΛΑΔΑ.

Όσοι Πιστοί στην Ορθοδοξία και στην Ελλάδα φαίνεται να μένουμε μόνοι μας.

ΟΜΩΣ

Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας



1 σχόλιο:

  1. ΠΟΙΩΝ ΜΕΘ ΗΜΩΝ...ΤΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ ??? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ??? ΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΕΣ...ΔΕΙΛΟΙ!!! ΜΗΠΩΣ...ΑΑΑΑΑΑΧ ΗΣΥΧΑΣΑ ΤΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή