Κυριακή 14 Μαΐου 2017

ΦΑΥΛΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠ΄ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...


ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ...




Ο Σόιμπλε είναι «πεπεισμένος» ότι στη συνεδρίαση του Eurogroup στις 22 Μαΐου «είναι δυνατόν» να επιτευχθεί συμφωνία για την ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης, απάντησε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών σε σχετική ερώτηση της Deutsche Welle στο κυβερνητικό briefing της Παρασκευής.

Εδώ ψηφίζει η δωσίλογη κυβέρνηση μέτρα που θα εφαρμόσει η επόμενη δωσίλογη κυβέρνηση και ο λαός θα αφανιστεί κι αυτός ο ανάπηρος στην ψυχή, το υβρίδιο ορνέου και ερπετού, λέει ότι
 «είναι δυνατόν να επιτευχθεί συμφωνία»!!!

Αν είναι δυνατόν!




Αποτέλεσμα εικόνας για Zyklon B

Αυτή η αξιολόγηση μοιάζει πλέον με την αναμονή 
των κρατουμένων στο Άουσβιτς για να μπουν στα περίφημα showers με το Zyclon B, μετά τα οποία τους μετέφεραν στους φούρνους!  

 Απ΄την άλλη πλευρά, η περίφημη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους, κάτι τόσο υπαρκτό όσο ένας ροζ μονόκερος με μάτια ίδια με της Ούμα Θέρμαν και την οποία βιωσιμότητα θέτει ως όρο το ΔΝΤ για να συμμετάσχει στο τρέχον πρόγραμμα, ο εκπρόσωπος του υπουργείου διευκρίνισε πως δεν προετοιμάζονται αυτή τη στιγμή μέτρα για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους.

Είναι όμως «ξεκάθαρο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, ότι τις «επόμενες ημέρες και εβδομάδες (μήνες ή και χρόνια λέμε εμείς) θα συζητηθεί η βιωσιμότητα του χρέους, όπως αυτό προβλέπεται στη συμφωνία του Μαΐου του 2016»...

Από πέρυσι του Μαΐου και φέτος Μάης χρόνος κι ακόμη αξιολογούμεθα εάν θα κάνουμε ζουμερό πτώμα για τα όρνεα!
 Κι αν κι όποιοι επιβιώσουν, πώς θα ζούνε με καθαρό χορταράκι...Δηλαδή ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι! 

Σε αυτό το πλαίσιο, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του υπουργείου, θα συζητηθούν τόσο το μεταρρυθμιστικό πακέτο όσο και το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος που «μεσοπρόθεσμα» έχει καθοριστεί στο 3,5%, κατέληξε θριαμβικά ο εκπρόσωπος

Το ύψος και η διάρκεια του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι σημαντικοί παράγοντες για να «εξασφαλιστεί» η βιωσιμότητα του χρέους είπε ο εκπρόσωπος. Εφόσον κριθούν αναγκαία πιθανά μέτρα για την ελάφρυνση του χρέους, προσέθεσε  ο εκπρόσωπος,  αυτά θα εξετασθούν «μετά την πλήρη εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος» που «προς το παρόν επιδιώκεται» να επιτευχθεί το 2018, είπε με νόημα ο εκπρόσωπος του υπουργείου.

Ότι δηλαδή μια χώρα διαλυμένη από τα μνημόνια, με 1,5 εκατομμύριο ανέργους, με εκατοντάδες χιλιάδες λουκέτα στα καταστήματα, με πετσοκομμένους μισθούς και συντάξεις, με ληστευμένα ασφαλιστικά ταμεία, νοσοκομεία, πανεπιστήμια, με πουλημένα όλα τα φιλέτα του δημοσίου, θα έχει διαρκές πρωτογενές πλεονάσμα  3,5% και ιδίως «μετά την πλήρη εφαρμογή του μεταρρυθμιστικού προγράμματος» που πάει να πει μετά την ολοκλήρωση της εξαθλίωσης του λαού!!!

Σχετική εικόνα


ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ;
Ή ΘΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου