Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟ ΜΑΤ-"ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ" ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΕΡΑΤΖΑΔΑ...



ΠΟΡΕΙΑ ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ: ΘΕΑΤΡΟΝ ΕΠΙ ΘΕΑΤΡΟΥ!  


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ




Το θέατρο που παρίστανε την "αντίσταση του λαού" στο 4ο μνημόνιο που έφερε στην Βουλή η παρωδία"πρώτη φορά αριστερά και δυό μνημόνια στη σειρά", δηλαδή η περατζάδα της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας διαλύθηκε και πάλι με ένα δεύτερο θέατρο παιζόμενο επί του πρώτου...


 Στην περατζάδα παρεισέφρησαν τα alter ego των ΜΑΤ, οι γνωστοί κουκουλοφόροι και άρχισαν να πετάνε αυτοσχέδια βεγγαλικά προς τους... συναδέλφους τους και να προκαλούν επεισόδια λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι.








Οι "αντεξουσιαστές" πάνοπολοι και με στρατιωτικά παντελόνια... "μπήκαν"  στην ουρά της πορείας και πέταξαν πέτρες σε γνωστό φούρνο προκαλώντας φθορές στην τζαμαρία. Στη συνέχεια και ενώ μέσω της οδού Σταδίου είχαν φτάσει στην πλατεία Κλαυθμώνος προκάλεσαν υλικές ζημιές σε βανάκι της ΕΡΤ, ενώ έσπασαν και άλλες βιτρίνες στην πορεία τους προς τη Βουλή.







Τελικά με τις οδομαχίες 


και τα κυνηγητά ΜΑΤατζήδων και "αντεξουσιαστών"....



...έγινε το Σύνταγμα τοπίο στην ομίχλη των δακρυγόνων...


και η περατζάδα των συνεπών συνδικαλιστών τερματίστηκε...

Διότι το καθεστώς τοκογλύφων-δωσίλογων-παπαγάλων σκέφτεται ότι μπορεί από την εκτ
ονωτική περατζἀδα της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας να προκύψει κάποια πραγματική εξέγερση του λαού, οπότε με το γνωστό θέατρο των επεισοδίων επί του θεάτρου της πορείας, την τερματίζει!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου