Πέμπτη 4 Μαΐου 2017

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ!!!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ: ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΩΞΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΤτΕ!!!





Αποκάλυψη: Κρυφή τροπολογία – σοκ που προωθεί το τραπεζικό καταστημένο, καταργεί τους εισαγγελείς και αναγορεύει σε Αρχιεισαγγελέα τον Γιάννη Στουρνάρα. Προβλέπει ότι καμιά δίωξη δεν θα ασκείται κατά τραπεζιτών χωρίς την έγκριση της Τράπεζας της Ελλάδας.


Κείμενο το οποίο τραπεζικοί κύκλοι επιδιώκουν να προωθηθεί ως άρθρο στο νομικό πλαίσιο που θα προβλέπει τον ρόλο και την ευθύνη των στελεχών τραπεζών στη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων», αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento.

Το σκεπτικό πίσω από αυτή την επιδίωξη είναι πως οι τραπεζίτες θα πρέπει να έχουν μια μορφή «ασυλίας» στη ρύθμιση των «κόκκινων δανείων» ώστε να μην βρίσκονται υπό την απειλή δίωξης. Έτσι, καμία δίωξη δεν μπορεί να γίνει χωρίς τη συγκατάθεση της ΤτΕ, ενώ την ίδια ώρα οι μηνύσεις πολιτών αλλά και οι αναφορές θα «αρχειοθετούνται» από την Τράπεζα της Ελλάδος και όχι από τους Εισαγγελείς.

Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται επί της ουσίας το ακαταδίωκτο των τραπεζιτών ενώ στα χέρια του διοικητή της κεντρικής τράπεζας, εν προκειμένω του Γιάννη Στουρνάρα, συγκεντρώνονται ακόμη μεγαλύτερες εξουσίες.

Οι εισαγγελείς δεν θα μπορούν να ασκούν ούτε έρευνες, ούτε να παίρνουν καταθέσεις χωρίς την άδεια της ΤτΕ. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου