Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΕΣ ΚΚΕ ΚΑΙ CIA ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΤΕ ΕΝΑ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ!

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ 
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ «ΚΑΛΕΣΜΑ» ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΟΥ ΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΞΕΦΟΥΣΚΩΜΑ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ



Έγινε η "Σπίθα"στάχτη
δεν ανάφτει, δεν ανάφτει...

Γράφει η Βενετία Κάντζια

Προς:Κύριο Μίκη Θεοδωράκη 

Κύριο Γεώργιο Κασιμάτη 

Κύριο Γεώργιο Βήχα 

Κύριο Σπύρο Λαβδιώτη 

Κύριο Γιάννη Μαύρο 

Κυρία Μαρία Νεγρεπόντη – Δεληβάνη

Και λοιπούς υπογράψαντες το Κάλεσμα της 18.5.2017.

Σε σχέση με το γενικό κάλεσμα που κάνετε, δεν ξέρω αν θα πρέπει να συμφωνήσω μαζί σας, αν και πολύ θα το ήθελα. Σας στέλνω κάποιο υλικό από τις μακροχρόνιες έρευνες, που εδώ και πολύ καιρό έχω ξεκινήσει και που ακόμα και σήμερα συνεχίζω. Υλικό που όχι μόνο δεν κρατώ για τον εαυτό μου, αλλά το κοινοποιώ και μέσω διαδικτύου ως έχω υποχρέωση.    


Υλικό που επί πλέον το καταθέτω σε αρμόδιες υπηρεσίες και ζητώ απαντήσεις σε όλα τα πολλά ερωτήματα που τους θέτω. Και περιμένω… υφιστάμενη όλες τις συνέπειες, που πραγματικά, δεν είναι και τόσο ευχάριστες, όπως είναι αναμενόμενο. 

Επειδή οι κινητοποιήσεις μας θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι της τελευταίας στιγμής, όταν π.χ. παρουσιάζεται ένα συγκεκριμένο πρόβλημα όπως τώρα το 4ο μνημόνιο, που πρόκειται να ψηφισθεί αυτές τις μέρες, γιατί και αυτό το μνημόνιο, όπως και μια ολόκληρη σειρά από προβλήματα και καταστάσεις που μας επιβάλλονται εδώ και χρόνια, δεν παρουσιάστηκε τώρα ξαφνικά και απρόβλεπτα. Αποτελεί μόνο ένα μέρος από το όλον. 

Από ένα ολόκληρο πρόγραμμα – πακέτο, το οποίο τα περιλαμβάνει όλα αυτά, που πολλοί από εμάς, εξακολουθούμε να τα βλέπουμε και αξιολογούμε ξεχωριστά, ασύνδετα  και μεμονωμένα το καθένα,  ενώ βρίσκονται σε απόλυτη σύνδεση και σχέση με αυτό το όλο, μέρη του οποίου και αποτελούν. Και αυτό είναι που ερευνώ και προσπαθώ να δέσω, για να μπορέσουμε να χτυπήσουμε την καρδιά του και όχι ένα – ένα τα πλοκάμιά του. 

Επειδή ο ξεσηκωμός μας πρέπει να γίνεται με βαθύτερη γνώση του τι ακριβώς συμβαίνει, θεωρώ ότι σύμφωνα με αυτά που έχω ερευνήσει μέχρι τώρα, θα πρέπεινα γνωρίζουμε μερικά σημαντικά σημεία:

1. Όλα τα κράτη - εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων – έχουν μετατραπεί σε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,όπως θα διαβάσετε σε αυτά που σας στέλνω.Π.χ. η Γερμανία, από το 1990 είναι μια Ε.Π.Ε., η Ελληνική Δημοκρατία από τον Απρίλιο του έτους 2000 (τουλάχιστον). Ολόκληρος δε ο κρατικός/δημόσιος κορμός – όπως τον γνωρίζαμε ή νομίζαμε ότι γνωρίζουμε - έχει και αυτός διασπασθεί και μετατραπεί σε ατέλειωτες επιμέρους ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ.

Π.χ. η Βουλή, όλα τα Υπουργεία, η Περιφέρεια Πελοποννήσου, (όπως και οι υπόλοιπες), ο Δήμος Αθηναίων ( το ίδιο και όλοι οι υπόλοιποι), το ΕΚΠΑ, η Σχολή Καλών Τεχνών, τα Νοσοκομεία (ακόμα και τα στρατιωτικά) κλπ. κλπ.Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεχωρίσουμε την έννοια: κρατικό/δημόσιο συμφέρον και δίκαιο, από το ΕΤΑΙΡΙΚΟ, που μας έχουν έκτοτε επιβάλλει, χωρίς να το γνωρίζουμε.

Άρα, αυτά που νομοθετεί, αποφασίζει και υπογράφει η εκάστοτε κυβέρνηση έκτοτε (δηλ. τουλάχιστον από το 2000), πρέπει να θεωρούνται κατά την δική μουταπεινή και μη νομική γνώμη, παράνομα και άκυρα, γιατί είναι βάσει ΕΤΑΙΡΙΚΟΥ/ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ/ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ/ΔΙΚΑΙΟΥ της ΘΑΛΑΣΣΗΣ και ΟΧΙ κρατικού / δημοσίου συμφέροντος και όχι μόνο λόγω μνημονίων.

Αυτό μας πηγαίνει στο επόμενο:

2. Η Ε.Ε. σύμφωνα και με τη μελέτη του Dr. Matthias Rath και των συνεργατών του, είναι χτισμένη πάνω σε Ναζιστικές Καταβολές των Καρτέλ.  Στην ουσία, αφού λοιπόν τα μέλη της είναι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ πρώην κράτη, μπορούμε να την ονομάσουμε σαν μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, πρώην κυρίαρχων κρατών, με ΕΤΑΙΡΙΚΟ και εδώ ΔΙΚΑΙΟ. 

Μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ λοιπόν η Ε.Ε., χωρίς τη νομιμοποίηση των Κυρίαρχων Λαών – που με τίποτα δεν μπορούν να καταργηθούν, ότι και να προσπαθούν να τους επιβάλλουν. Με συνθήκες που στην ουσία πρέπει να θεωρούνται ως ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ  μεταξύ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ και όχι μεταξύ Κυρίαρχων Λαών, που με το έτσι θέλω τους επιβάλλουν, μαζί με όλες τις δυσάρεστες συνέπειες, θυσίες και βάρη που αυτό μπορεί να συνεπάγεται γι αυτούς. 

Καλή ώρα σε εμάς. Μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ λοιπόν, η οποία σύμφωνα με τη ΣΥΝΘΗΚΗ της ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ  Ν. Υπ.. Αρ. 3671, ΦΕΚ 129 / 3.Ιουλίου 2008, εργάζεται για την «προώθηση διεθνούς συστήματος που θεμελιώνεται στην ενισχυμένη πολυμερή συνεργασία και τη  χρηστή  παγκόσμια διακυβέρνηση (άρθρο 10Α,Παρ .2η), αλλά και την προώθηση της ενσωμάτωσης όλων των χωρών στην παγκόσμια οικονομία, μεταξύ άλλων και μέσω της προοδευτικής κατάργησης των περιορισμών του διεθνούς εμπορίου (άρθρο 19Α, παρ.2ε – σελ. 2309-2310).

Μια ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, που δεν διστάζει στο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΤΙΤΛΟΣ 1 – ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, Επεξήγηση σχετικά με το άρθρο 2, Δικαίωμα στη ζωή, και στο άρθρο 3. να μας λέει μεταξύ άλλων ότι:3. Οι διατάξεις του άρθρου 2 του Χάρτη αντιστοιχούν σε εκείνες των προαναφερθέντων άρθρων της ΕΣΑΔ και του πρόσθετου πρωτοκόλλου. Έχουν την ίδια έννοια και την ίδια εμβέλεια σύμφωνα με το άρθρο [52, παράγραφος 3] του Χάρτη. Επομένως οι « αρνητικοί »ορισμοί που αναφέρονται στην ΕΣΑΔ πρέπει να θεωρούνται ότι αναφέρονται και στο Χάρτη: α) άρθρο 2, παράγραφος 2, της ΕΣΑΔ:« Ο θάνατος δεν θεωρείται ως επιβαλλόμενος κατά παράβασιν του άρθρου τούτου, εις ας περιπτώσεις θα επήρχετο συνεπεία χρήσεως βίας κατάστασης απολύτως αναγκαίας:2

γ) δια την καταστολήν, συμφώνως τω νόμω, στάσεως ή ανταρσίας».(σελ. 2457). Θα τραβούν λοιπόν σκανδάλη, όταν θα κατεβαίνουμε στις πλατείες να διαμαρτυρηθούμε,  για αυτά που μας φορτώνουν  αυθαίρετα και με κάθε κόστος αυτές οι ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ επαναλαμβάνω. 

Άρα η γνώση θα μας προστατεύσει – όσο αυτό είναι δυνατό – από τα πολύ αιματηρά και αδίστακτα που θα εξαπολύσουν εναντίον μας, κυρίως όταν κατεβαίνουμε στις πλατείες ασύντακτοι, χωρίς συντονισμένο και συγκεκριμένο σχέδιο, στόχο και σκοπό και προ παντός όραμα  για την επόμενη μέρα.

 Σκεφθείτε αυτή την εβδομάδα τι κινητοποιήσεις έχουμε: απεργίες, χωριστά συλλαλητήρια για το μνημόνιο και την κάρτα του πολίτη. Και ας πούμε ότι καταφέρνουμε προσωρινά κάτι. Αν δεν εμπεδώσουμε ότι τα κομμάτια που αποτελούν το όλον, πρέπει να τα χτυπήσουμε στην καρδιά αυτού του όλου, τι αποτέλεσμα  περιμένουμε να έχουμε;; δεν θα είναι πάλι μια από τα ίδια και αυτή τη φορά;;; δεν θα έχουμε εξαντληθεί και απογοητευθεί ότι δε γίνεται τίποτα, ότι και αν κάνουμε;; Δεν είναι ακριβώς αυτό που επιδιώκουν οι «πολιτικοί» μας με την τακτική που ακολουθούν;

Βασικό θεωρώ  ότι η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και η ΒΟΥΛΗ  ως ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ! 

Δεν αντιπροσωπεύουν Κυρίαρχο Λαό, δεν έχουν εδαφική κυριαρχία, πόσο μάλλον για να την κομματιάζουν και ξεπουλούν εντελώς παράνομα. Μια Πατρίδα, είναι ιερό καταπίστευμα! Δεν ξεπουλιέται με κανένα τρόπο και για κανένα λόγο.

Αυτό όμως, έχουμε χρέος να  το φωνάξουμε δυνατά! Να το πούμε καθαρά και να αφαιρέσουμε από όλους/όλες τους κάθε δικαίωμα που παράνομα και εν αγνοία μας έχουν δώσει στον εαυτό τους:  να αποφασίζουν ότι θέλουν για τον Κυρίαρχο Λαό. 

Να κάνουν εκλογές, δημοψηφίσματα, αναθεώρηση (δηλ. ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ του Συντάγματος, να υπογράφουν συνθήκες και μνημόνια, το ξεπούλημα όλης της Πατρίδας, αλλά και της περιουσίας του καθενός μας, κλπ. κλπ.

 Βασικό είναι να καταλάβουμε ότι τα «μνημόνια» μόνα τους, είναι απλά ένα μόνο τραγικό πολεμικό όπλο που χρησιμοποιούν επί πλέον των άλλων, για να «ολοκληρώσουν» τη στυγνότατη δικτατορία της Ε.Ε., τον προθάλαμο δηλ. της ακόμα πιο στυγνής και εγκληματικής παγκόσμιας διακυβέρνησης που έχουν σχεδιάσει και ονειρευθεί. 

Και ερχόμαστε στο:3. τα ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ: ας πούμε εδώ η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ των ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, πρώην κρατών, η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ δηλ. που θέλουν να εκπροσωπούν αυτά. Ας μελετήσουμε λοιπόν σοβαρά, τις διάφορες ΑΤΖΕΝΤΕΣ (21, 30 … κλπ. επερχόμενες… ), αρχίζοντας από  την ΑΤΖΕΝΤΑ 21, που υπογράφτηκε στο ΡΙΟ το 1991 και που άρχισε σταδιακά να μπαίνει στις (ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ) ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ και ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε., με πρώτη αυτή του ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, για να καταλήξουμε σε αυτήτης ΛΙΣΣΑΒΟΝΑΣ.

Σε αυτή λοιπόν την ΑΤΖΕΝΤΑ 21,  θα βρούμε καθαρά όλα όσα μας συμβαίνουν, εδώ και χρόνια. Για αυτούς τους λόγους, νομίζω ότι μόνο η σοβαρή μελέτη και γνώση, θα μας βοηθήσουν στο μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας, για να καταφέρουμε να ελευθερώσουμε πραγματικά αυτή τη φορά, την Πατρίδα μας Ελλάδα και να τη σώσουμε από τη γενοκτονία και εξαφάνιση που της έχει προγραμματισθεί. 

Την καρδιά του όλου, πρέπει να στοχεύσουμε, για να μη χανόμαστε και εξαντλούμαστε με τα επί μέρους αυτού του όλου, χωριστά και ασύνδετα κάθε φορά.Εάν σας ενδιαφέρουν αυτά που σας αναφέρω – αλλά και πολλά άλλα σημαντικά, μπορείτε να ανατρέξετε στις ακόλουθες πηγές:3










 6.  2ο Έγγραφο προς την Κυρία ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ         

 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Σήμερα την 11.5.2017, κατέθεσα συμπληρωματκό υλικό προς την Κυρία Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, το οποίο και επισυνάπτεται στην παρούσα.Αφορμή γι αυτό, μου έδωσε το συστημμένο έγγραφο Αρ. πρ.: 23443 / 11.4.2017, της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (ΑΑΔΕ) ,  ΓΕΝ.Δ/ΝΣΗ  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ / Δ.Ο.Υ. ΙΖ΄ΑΘΗΝΩΝ / ΤΜΗΜΑ Γ΄- ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ.

Το  έγγραφο αυτό  παρατίθεται επίσης, μαζί με τα εύλογα και απόλυτα δικαιολογημένα ερωτήματα, προβληματισμούς, απορίες και σχόλια,  που όπως θακαταλάβουν οι αναγνώστες και αναγνώστριες, είναι φυσικό να δημιουργούνται, ιδιαίτερα όταν προέρχεται από μία ΑΡΧΗ, η οποία ήδη από της δημιουργίας της, στερείται πάσης νομιμότητας!! 

Θα μου πείτε όμως ότι δεν είναι ….. η μόνη….. απόλυτα σωστό! Αυτό όμως με κανέναν τρόπο δεν πρέπει να μας απογοητεύει και απελπίζει. Το αντίθετο μάλιστα, γιατί η έρευνα και η αποκάλυψη της αλήθειας σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς, είναι ζωτικά απαραίτητο στο δίκαιο και νόμιμο αγώνα που κάνουμε για την Πατρίδα Ελλάδα, τα παιδιά μας, εμάς τους ίδιους.

Τα υπόλοιπα, αφήνονται στους δικούς σας συλλογισμούς, τη δική σας κρίση και ενεργοποίηση.


 7.        ΑΤΖΕΝΤΑ 21….   


8.

ΕΔΩ και ΕΔΩ υπάρχει κάτω και από το δικό μου όνομα ένα σχεδόν πλήρες αρχείο των όσων μέχρι στιγμής έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο. Είμαι στη διάθεσή σας για διευκρινίσεις και δημιουργική συζήτηση. 

Η μεγάλη μου αγωνία είναι η Πατρίδα και τα παιδιά μας: το «διαίρει και βασίλευε» με τα δεκάδες κόμματα που συνεχίζουν καθημερινά να διχάζουν και αποπροσανατολίζουν τους απελπισμένους συμπατριώτες μας. 

Η έλλειψη μιας υπεύθυνης και συντονισμένης ομάδας, που θα ενθαρρύνει όλους και όλες μας να σηκωθούμε και να πιστέψουμε ότι μπορούμε και αξίζει να προχωρήσουμε στην πραγματική αυτή τη φορά απελευθέρωση της Πατρίδας μας. 

Μόνο με όραμα, συντονισμένοι και με αποφασιστικότητα, θα μπορέσουμε να κάνουμε και άλλους να ακολουθήσουν. Να βγουν από την απελπισία και την απογοήτευση και θελήσουν να καταλάβουν ότι από τον αγώνα όλων μας ενωμένων, θα έλθει η ελπίδα.Ας σκεφθούμε τις πρώτες Εθνοσυνελεύσεις του 1821. 

Άλλωστε μαζί με σωστή πληροφόρηση και γνώση, σε μια καινούρια θα πρέπει να προχωρήσουμε πάλι και όλοι/όλες μαζί ενωμένοι  - χωρίς το κομματικό διασπαστικό – μικρόβιο, να ονειρευτούμε, να οραματισθούμε και αγωνιστούμε για αυτό που αξίζει να φτιάξουμε για την Πατρίδα μας Ελλάδα. 

Το κομματικό σύστημα όπως το γνωρίσαμε, έχει πλέον αποδειχθεί ότι όχι μόνον έχει αποτύχει, αλλά και είναι σοβαρά ένοχο για τα πολλά που βιώνουμε μετά το 1821. Η δικαιοσύνη, θα πρέπει κάποτε να λειτουργήσει όπως της πρέπει και η ιστορία, να ξαναγραφεί με γενναιότητα, ειλικρίνεια και χωρίς πάθος, για να λάμψουν πολλές αλήθειες,που τώρα δεν είναι «πολιτικώς ορθό» να βγουν στο φως.

Αυτό που χρειαζόμαστε στην παρούσα στιγμή είναι ομοψυχία, σοβαρότητα και πάνω από όλα να σηκώσουμε ψηλά, την πραγματική απελευθέρωση της Πατρίδας μας. Όχι άλλες άσκοπες  χωριστές και μεμονωμένες περαντζάδες, χωριστά για κάθε ένα πρόβλημα.

Τα πιο πέρα και τα μετά, μόνο μια σωστή Εθνοσυνέλευση μπορεί να αποφασίσει. Όχι ο καθένας από εμάς που ετοιμάζει το «δικό του τέλειο Σύνταγμα» και με το κόμμα που έχει φτιάξει, να  θέλει να μας το φορέσει καπέλο, όπως μέχρι και σήμερα γίνεται, με όλες τις τραγικές συνέπειες που βιώνουμε.


Βενετία Κάντζια

Αθήνα 16.5.2017


Υ.Γ. Το ανωτέρω κείμενο, θα προωθηθεί και στο διαδίκτυο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου