Κυριακή 1 Απριλίου 2018

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΗΣ


ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΑΠΥΡΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΠΥΡΟΛΟΓΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ!




Ακούστε τι εφηύραν για φέτος το Πάσχα: Έναν αιγυπτιακό   πάπυρο 1.200 ετών που υποτίθεται ότι έδωσε πληροφορίες για τις τελευταίες ώρες πριν τη Σταύρωση του Κυρίου μας Ιησού Χριστού!


Το «αρχαίο κείμενο» διηγείται την ιστορία της Σταύρωσης με  αλλαγές τραβηγμένες απ΄τα μαλλιά, παρουσιάζοντας τον Κύριό μας σαν εξωγήινο, λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι ο Ιησούς Χριστός είχε την ικανότητα να τροποποιεί την εξωτερική του εμφάνιση, ακόμη και να γίνεται αόρατος!!!



Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο καθηγητής Χριστιανικής Ιστορίας του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης, Ρέλεφ βαν ντε Μπρεκ, το οποίο αποτελεί ουσιαστικά μετάφραση του «αρχαίου χειρόγραφου» από τα κοπτικά, «ο Ιησούς πέρασε το τελευταίο βράδυ πριν από τη σύλληψή Του με τον Πόντιο Πιλάτο», τον άνθρωπο δηλαδή που διέταξε την εκτέλεσή Του.



Άρα σύμφωνα με να νέα τερατώδη εφευρήματα  της νέας Εποχής, τα Ευαγγέλια ψεύδονται όταν λένε ότι ο Πιλάτος έψαχνε να βρεί την αλήθεια γύρω από το ποιός είναι ο Κύριός μας και τον ρωτούσε συνεχώς ποιός είναι, αφού τον γνώριζε τόσο καλά ώστε να περάσει το τελευταίο βράδυ μαζί Του!

Σύμφωνα
 μάλιστα με τον «εξωγήινο πάπυρο», κατά τη διάρκεια του δείπνου τους ο Πόντιος Πιλάτος φέρεται να Του πρότεινε να θυσιάσει τον δικό του γιο στη σταύρωση(!!!), όμως ο Χριστός αρνήθηκε την προσφορά του, εξηγώντας του ότι θα μπορούσε να γλιτώσει και ο ίδιος από τη μοίρα Του, αν το ήθελε...

«Ο Πιλάτος τότε κοίταξε τον Ιησού κι εκείνος έγινε αόρατος. Δεν μπορούσε να τον δει για πολλή ώρα» αναφέρει χαρακτηριστικά το κείμενο.

Σε άλλο σημείο του «αρχαίου χειρόγραφου», «εξηγείται» και ο λόγος για τον οποίο ο Ιούδας χρειάστηκε να φιλήσει τον Χριστό για να αποκαλύψει την ταυτότητά Του στους άντρες που είχαν πάει να τον συλλάβουν...

«Πώς θα τον συλλάβουμε, αφού δεν έχει συγκεκριμένη μορφή και η εμφάνισή Του αλλάζει; Μερικές φορές είναι κοκκινωπός, κάποιες λευκός, κάποιες κόκκινος και κάποιες άλλες σταρένιος, άλλες πάλι κάτωχρος σαν ασκητής, κάποιες φορές νέος, κάποιες γέρος…» αναφέρει το απίθανο «αρχαίο χειρόγραφο»!!!

Το κείμενο φέρει την υπογραφή του Αγίου Κύριλλου της Ιερουσαλήμ, ωστόσο ο καθηγητής Βαν ντε Μπρεκ θεωρεί ότι πιθανότατα έχει γραφτεί από κάποιον άλλον...

Βέβαια στο τέλος ο καθηγητής φυλάει τον... νώτον του αμφισβητώντας όμως όχι τα τερατώδη ψέματα που γράφει το «αρχαίο χειρόγραφο» αλλά τον συγγραφέα του που έτσι κι αλλιώς είναι αδύνατον να είναι ο Άγιος Κύριλλος Πατριάρχης Ιεροσολύμων γιατίο τέτοια τέρατα δεν έχουν πει ποτέ οι Άγιοι της Εκκλησίας μας.

Είναι πάντως ενδεικτικό του πανικού της νέας τάξης μπροστά στο γεγονός της Αναστάσεως του Κυρίου μας Ιησού Χριστού ότι κάθε Πάσχα βρίσκουν ένα ψευτοπάπυρο, ένα ψευτοευαγγέλιο, οποιοδήποτε ψεύτικο 
«αρχαίο χειρόγραφο» που το ντύνουν με ιστορικά στοιχεία ώστε να φαίνεται αληθινό στους αδαείς και το οποίο περιγράφει τερατώδεις αλλαγές σχετικά με τα Μέγιστα γεγονότα του Πάθους και της Αναστάσεως του Κυρίου μας... 

ΑΥΤΟ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΟΣΟ ΤΡΕΜΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΟΤΙ ΝΙΚΗΘΗΚΕ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΠΑΝΙΚΟ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
    ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ
    ΑΚΟΜΑ...ΟΧΙ ΠΑΝΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ...ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή