Τετάρτη 25 Απριλίου 2018

ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ


ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΝΑ ΤΟ 2019 
ΓΙΑ ΤΟΥΣ   ΕΛΛΗΝΕΣ



Τι προβλέπει μελέτη του καθηγητή της Παντείου Σάββα Ρομπόλη


Έκρηξη της φτώχειας προβλέπεται από το 2019 με τους νεόπτωχους εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και νέους να αυξάνονται αλματωδώς.

Σήμερα το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα. 


Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.

Μάλιστα στη χώρα μας στην κατηγορία των φτωχών-ανέργων τα επίσημα στοιχεία είναι εντυπωσιακά αφού εντάσσονται ο ένας στους δύο ανέργους(48%).

Σύμφωνα με νέα μελέτη του ομ. Καθηγητή του Παντείου κ.Σάββα Ρομπόλη, με τις μειώσεις που έρχονται το 2019 -2020 η μέση σύνταξη, που σήμερα είναι 722 ευρώ, θα πέσει στα 480 ευρώ. 

Και αν εφαρμοστεί το 2020 και η μείωση του αφορολόγητου, οπότε θα μπουν οι χαμηλές συντάξεις στη φορολόγηση, τότε η μέση καθαρή σύνταξη στην Ελλάδα θα διαμορφωθεί στα 450 ευρώ.

Με αυτά τα δεδομένα ο κ. Ρομπόλης θεωρεί ότι θα είναι πολύ δύσκολη η επιβίωση αυτής της κατηγορίας των ανθρώπων και πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι, βάσει επίσημων στοιχείων, το 48% του πληθυσμού, δηλαδή 5,1 εκατομμύρια άτομα, ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, που είναι 382 ευρώ τον μήνα. 

Και από αυτό το 48% υπάρχουν 1,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, δηλαδή κάτω από 182 ευρώ τον μήνα.’’

 Αυτά πρέπει να τα λάβει υπόψη η πολιτεία, αλλά και οι δανειστές, με τους οποίους πρέπει να γίνει διαπραγμάτευση, καθώς, εκτός από την οικονομική, πρέπει να κοιτάμε και την κοινωνική κανονικότητα.’’, παρατηρεί ο κ. Ρομπόλης.


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΙΜΟΥ- ΑΘΗΝΑΣ

Είναι δυνατόν εμείς οι υπερήφανοι Έλληνες να έχουμε υποστεί την απόλυτη εξαθλίωση από τα μέτρα που έχουν ψηφίσει οι προδότες που κυβερνούν επί 8 χρόνια την χώρα, να ανεχόμαστε ακόμα αυτήν την απάτη των μνημονίων; Να έχουμε κάτσει στους καναπέδες και να παρακολουθούμε τον αργό θάνατο στον οποίο μας καταδικάζουν οι τοκογλύφοι και τα εδώ δωσίλογα τσιράκια τους; 

ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ!

ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ!

ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ!

2 σχόλια:

  1. ΟΣΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    Τι σημαίνει πρακτικά "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ";
    Ποιά θέματα της ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ καθορίζουν
    τη Σωτηρία της Ψυχής μας και οφείλουμε να τα γνωρίζουμε;
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ
    https://www.youtube.com/watch?v=piI7uocKTso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΩΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή