Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ


ΚAΛΕΣΜΑ ΑΝΤIΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚHΣ ΑΝΑΓEΝΝΗΣΗΣ
 






Γράφει ο Ηλίας Σταμπολιάδης

Αγαπητοί συμπατριώτες Ελληνίδες και Έλληνες!

Είμαστε υπό κατοχή σε έναν πόλεμο νέας μορφής και ενώ υφιστάμεθα τις συνέπειες του, εντούτοις, δυσκολευόμαστε να τον αποκαλύψουμε και να τον καταγγείλουμε διότι κρύβεται με το προσωπείο της δήθεν δημοκρατίας, της δήθεν πολιτισμένης Ε.Ε. και του δήθεν ευεργετικού για την οικονομία μας ξένου νομίσματος. 


Το μόνο που βλέπουμε είναι να πέφτει το βιοτικό μας επίπεδο, να χάνουμε τις δουλειές μας, να μην μπορούμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας, να μας παίρνουν τα σπίτια και να ξενιτεύονται τα παιδιά μας για να βρουν εργασία, την στιγμή που αλλόθρησκοι πλημμυρίζουν τον τόπο υποστηριζόμενοι από ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από εθνομηδενιστές της Νέας Τάξης 

Πραγμάτων. Τα γειτονικά κράτη μικρά και μεγάλα επιβουλεύονται την ιστορία μας, την εδαφική μας ακεραιότητα, τους φυσικούς και ενεργειακούς μας πόρους σε στιγμές πλήρους οικονομικής αλλά και ηγετικής μας αδυναμίας με τους άρχοντες μας να διαπληκτίζονται για την νομή της εξουσίας αν και όλοι τους υπηρετούν τα ίδια ξένα συμφέροντα που τους εναλλάσσουν στην εξουσία.

Στον Β παγκόσμιο πόλεμο αντισταθήκαμε στους πανίσχυρους δολοφόνους Γερμανούς του Χίτλερ με αυτοθυσία διότι ακούγαμε τις μπότες τους, τα τανκς και τα πολυβόλα ενώ συγχρόνως βλέπαμε το αίμα των συμπατριωτών μας να χύνεται, τις φωτιές να καίνε τα σπίτια μας και να καταστρέφουν την κρατική μας υποδομή.

 Μετά ανέλαβαν την τύχη μας οι νικητές ¨Σύμμαχοι¨ Τσώρτσιλ και Στάλιν οι οποίοι στον μεταξύ τους ανταγωνισμό μας χώρισαν σε δεξιούς και αριστερούς και αφού μας έβαλαν να αλληλοφαγωθούμε μας πήραν και τα όπλα αφήνοντας μας έρμαια στη θέληση της επερχόμενης Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Οι Αμερικανοί διάδοχοι τους μας επέβαλαν δικτατορία που κατέληξε στην προδοσία της Κύπρου με αποτέλεσμα την Τουρκική κατοχή στο βόρειο τμήμα της, συνέπεια της οποίας είναι και οι σημερινές διεκδικήσεις των Τούρκων στην ΑΟΖ του νησιού.

Στην συνέχεια μας έφεραν τον Ανδρέα και το ΠΑΣΟΚ για να διώξουμε τάχα την κακιά δεξιά, και μας εξαπάτησε με τις λαϊκίστικες διακηρύξεις του, η αποδοχή των οποίων βαρύνει και εμάς τους ίδιους.

 Ξεπέσαμε στον αμοραλισμό περιφρονώντας τις ηθικές αξίες και παραδόσεις μας, συμπεριφερθήκαμε εγωιστικά και ατομικιστικά διεκδικώντας προσωπικές τάχα ελευθερίες και συμφέροντα εις βάρος της ελευθερίας και των δικαιωμάτων του συνανθρώπου μας ακόμη και του ίδιου του κράτους που το διαλύσαμε για να δημιουργήσουμε τους διεφθαρμένους κομματικούς μηχανισμούς που σήμερα λυμαίνονται τη χώρα.

 Η ευθύνη βαρύνει και την ίδια τη Δεξιά που αντί να αντισταθεί στον ηθικό και πολιτικό ξεπεσμό πασοκοποιήθηκε και η ίδια.

Το ΠΑΣΟΚ με τις πάσης φύσεως επιδοτήσεις που κατανέμονταν με κομματικά κριτήρια και υποστηρίζονταν από έναν διεφθαρμένο συνδικαλισμό, δημιούργησαν ένα κλίμα αστήρικτης ευημερίας αλλά και ασυδοσίας προπαγανδίζοντας μία ψευδή κοινωνική δικαιοσύνη και ισοκατανομή του εισοδήματος. 

Στην ουσία τα χρήματα δεν προήρχοντο από τους πλούσιους και διανέμονταν στους φτωχούς αλλά από έναν άμετρο δανεισμό με τοκογλυφικούς όρους όχι για την ανάπτυξη της παραγωγής αλλά για την ικανοποίηση του πελατειακού μηχανισμού που τους κρατούσε στην εξουσία. 

Παράλληλα με τη συνεργασία της Αριστεράς και του επιδοτούμενου συνδικαλισμού αποβιομηχάνισαν τη χώρα που έχασε την αυτάρκεια της σε καταναλωτικά αγαθά, δημιουργώντας ελλείμματα στο εμπορικό ισοζύγιο. 

Χρειάστηκε ένα διάστημα τριακονταετίας για να φανούν οι συνέπειες που δεν είναι άλλες από το κλείσιμο επιχειρήσεων, αύξηση της ανεργίας μείωση των εισοδημάτων και αδυναμίας του κράτους να ανταπεξέλθει στις αυξημένες, λόγω ρουσφετιών, δημοσιονομικές του υποχρεώσεις και αποπληρωμής των σπαταληθέντων δανείων.

Την ίδιαν τακτική υιοθέτησε και η πασοκοποιημένη Δεξιά που τελικά συνεργάστηκε σε κυβερνητικό επίπεδο με το ΠΑΣΟΚ τον πρώην άσπονδο πολιτικό της αντίπαλο. Αρχικά συναίνεσαν στην κατάργηση του εθνικού μας νομίσματος και παρέδωσαν σε ξένα χέρια το κλειδί που ρυθμίζει και συντονίζει την οικονομία μας.

Η στέρηση του εθνικού μας νομίσματος δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την άσχημη κατάσταση που είχε επιφέρει η αποβιομηχάνιση της χώρας και επέκειτο οικονομική χρεωκοπία.

Εδώ μπήκαν στο παιχνίδι η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. Εξαγόρασαν το ελληνικό χρέος από τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς και τις τράπεζες που, έχοντας εισπράξει το κεφάλαιο τους στο πολλαπλάσιο, πούλησαν τα ελληνικά ομόλογα σε εξευτελιστικές τιμές προκειμένου να κερδίσουν ότι μπορούσαν από την εμπορική τους αξία. 

Από την μεριά τους η Ε.Ε και το Δ.Ν.Τ. ως θεσμικοί πλέον κάτοχοι του χρέους επέβαλαν όρους και προϋποθέσεις στο ελληνικό κράτος ώστε να εισπράξουν το χρέος όχι στην εμπορική του αξία με την οποία το απέκτησαν αλλά στην ονομαστική του αξία, κερδοσκοπώντας έναντι της Ελλάδος, πράγμα που δεν μπορούσαν να κάνουν οι αρχικοί μη θεσμικοί τοκογλύφοι.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνυπέγραψαν τα μνημόνια παραδίδοντας την εθνική μας κυριαρχία στους ξένους παρά το κύμα διαμαρτυριών των αγανακτισμένων πολιτών στην πλατεία Συντάγματος, που το πλήρωσαν με τον θάνατο των υπαλλήλων ενός τραπεζικού υποκαταστήματος μαζί και ενός αγέννητου μωρού.

 Η τότε αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ ωρύετο ότι, ερχόμενη στην εξουσία θα έσκιζε τα μνημόνια. Το σύστημα ταράχθηκε και βλέποντας ότι οι Σαμαρο-Βενιζέλοι δεν θα μπορούσαν να συνεχίσουν το παιχνίδι με τον ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση κάλεσε τον Αλέξη στα ‘Κεντρικά’ της Αμερικής και κάτι του είπαν.

Παρά το μάθημα που είχαμε πάρει από τον Ανδρέα εμείς έστω και με 30% κάναμε το σφάλμα να αναδείξουμε τον Αλέξη στην εξουσία, δίνοντας του και τον Πάνο σαν δεκανίκι για να κρατήσει τις κόκκινες γραμμές σε εθνικά και κοινωνικά θέματα μιας και ξέραμε ότι η αριστερή ιδεολογία του Αλέξη στερείται πατριδογνωσίας.

 Όντας τα παιδιά στην εξουσία άρχισαν να διαπραγματεύονται τα οικονομικά με Βαρουφάκεια αλαζονεία και θέλοντας ενισχυμένη διαπραγματευτική δυνατότητα μας ζήτησαν να εγκρίνουμε το ΟΧΙ που θα έλεγαν στους δανειστές. 

Τότε φάνηκε η θέληση του λαού να αντιταχθεί στους θεσμικούς τοκογλύφους και δύο στους τρείς Έλληνες είπαν το ΟΧΙ, παρά τους τραπεζικούς εκβιασμούς που το σύστημα χρησιμοποίησε για να τους φοβερίσει.

Όμως ο Αλέξης άλλα είχε στο μυαλό του και σε μία ολονύκτια σκευωρία με την Ν.Δ. (ομολογία Μεϊμαράκη), την υπόλοιπη αντιπολίτευση και φυσικά την Καγκελάριο το ΟΧΙ μέχρι το πρωί μετατράπηκε σε ΝΑΙ και έδωσε την αφορμή να φύγουν ο Λαφαζάνης και η Ζωή από την Κυβέρνηση.

 Στην προσπάθεια να κερδίσει κάτι από την αξιοπρέπεια του ο Αλέξης καθυστερούσε τις διαπραγματεύσεις μπας και φέρει κάτι πίσω και τότε ήταν που ο Κούλης η Φώφη, ακόμη και ο Σταύρος του φώναζαν να φέρει συμφωνία άμεσα και όταν την έφερε την υπερψήφισε όλο το ¨δημοκρατικό¨ τόξο παρά το ότι εκ των υστέρων ομολόγησαν ότι επρόκειτο για το τέταρτο μνημόνιο και άρχισαν πάλι να κατηγορούν τον Αλέξη.

Η μεγάλη έκπληξη που χρειάζεται κοινωνιολογική ψυχανάλυση είναι το γεγονός ότι στις πρόωρες εκλογές που προκήρυξε ο Αλέξης ο λαός με την βοήθεια του καλπονοθευτικού εκλογικού νόμου του Παυλόπουλου, που δίνει 50 βουλευτές δωράκι στο πρώτο κόμμα, τον ανέδειξαν πάλι στην εξουσία παρέα με τον Πάνο. 

Προφανώς είχαν αποσυρθεί οι υποστηρικτές του ΟΧΙ αλλά είχε απομείνει η αριστερο-πασοκική μαγιά του ΣΥΡΙΖΑ συνδεόμενη με το μέλι της εξουσίας το οποίο είχαν ήδη γλύψει.

Η κατάσταση αυτή εξασφάλισε στο σύστημα την πλήρη υποταγή όλου του ¨δημοκρατικού¨ πολιτικού τόξου στους δανειστές και στην δεσποτεία του ευρώ αφαιρώντας από τον ελληνικό λαό την ικανότητα αυτοδιαχείρισης. 

Σήμερα οι πολιτικοί μας αρχηγοί αντί να ασχολούνται με τα οικονομικά και εθνικά θέματα του κράτους διαπληκτίζονται για θέματα διαφθοράς τα οποία θα έπρεπε να χειρίζεται η δικαιοσύνη. 

Συμφωνούν στην υποτέλεια που επιβάλει όρους και τους κατοχυρώνουν με νόμους του κράτους αλλά διαφωνούν στο ποιός θα διαχειριστεί την καταστροφή.

Εκτός από την οικονομική εξάρτηση και με την ευκαιρία της αδυναμίας που αυτή επιφέρει προσπαθούν να μας επιβάλουν και άλλες καταστάσεις που οδηγούν στον εθνομηδενισμό και την εδαφική μας συρρίκνωση.

 Η εισαγωγή αλλόθρησκων λαθρομεταναστών, που εισέρχονται στην χώρα ως δήθεν πρόσφυγες, η οικονομική τους υποστήριξη από τις ξενοκίνητες ΜΚΟ, οι νομοθετικές ρυθμίσεις για την απόκτηση ελληνικής ιθαγένειας και η προσαρμογή της παιδείας στις δικές τους κοσμοθεωρίες αντί της δικής τους προσαρμογής στην Ορθοδοξία δηλαδή την κοσμοαντίληψη της χώρας που τους φιλοξενεί, συνιστά αλλοίωση του πληθυσμού με στόχο τον εθνομηδενισμό.

Στις σχέσεις μας με τα Σκόπια, την πρώην Γιουγκοσλαβική περιφέρεια με το όνομα Βαρδάρσκα, την οποία ο Στάλιν και ο Τίτο μετονόμασαν σε Μακεδονία για να ενισχύσουν τις βλέψεις τους στα Βαλκάνια, δημιουργήθηκε πρόβλημα με την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας από το ΝΑΤΟ. 

Δυστυχώς στην αρχή του προβλήματος η τότε κυβέρνηση Μητσοτάκη άφησε να περάσει στον ΟΗΕ ο όρος Μακεδονία στο σύνθετο όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας με αποτέλεσμα να επέλθει η ρήξη μεταξύ Μητσοτάκη και Σαμαρά αλλά ο κόσμος έμαθε τα Σκόπια σαν Μακεδονία. 

Η ηττοπαθείς στάση της Ντόρας, ότι εφόσον όλος ο κόσμος τους λέει Μακεδονία πρέπει να τους πούμε και εμείς, καθώς και το γεγονός ότι ο Αλέξης σαν αντιπολίτευση διαδήλωνε στα Σκόπια μαζί με τους Βουλγάρους και Αλβανούς πολίτες τους το δικαίωμα τους για αυτοπροσδιορισμό δείχνουν ότι με αυτούς στην ηγεσία της χώρας είμαστε χαμένοι από χέρι. 

Το χειρότερο είναι ότι αν και όλοι στην Βουλή εκτός του Πάνου και της Χ.Α. είναι διατεθειμένοι να συμφωνήσουν με τον όρο Μακεδονία, τάχα υπό όρους που όμως θα παραβιαστούν την επομένη της υπογραφής, εντούτοις δεν παίρνουν σαφή θέση και κατηγορούν τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια ως πατριδοκάπηλους, φασίστες και λαϊκιστές. 

Εάν ο Πάνος δεν θέλει να περάσει το όνομα Μακεδονία θα πρέπει να φύγει από την Κυβέρνηση πριν το θέμα να έλθει προς ψήφιση στη Βουλή.

Βλέποντας την οικονομική μας δυσπραγία, την ασυνεννοησία των πολιτικών μας αρχηγών και την υποχωρητικότητα τους έναντι της Νέας Τάξης Πραγμάτων ο Τούρκος δικτάτορας απειλεί την χώρα και προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα γεγονότα μπροστά στα μάτια των υπερδυνάμεων και του ΝΑΤΟ που νίπτουν τας χείρας τους προτρέποντας μας να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας όπως έκαναν και με τον Αττίλα που κατέλαβε το βόρειο τμήμα της Κύπρου και τώρα διεκδικεί τους ενεργειακούς πόρους του νησιού. 

Αυτός δεν λογάριασε εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριωτών του που άλλους σκότωσε, άλλους βασάνισε, άλλους φυλάκισε και άλλους εκτόπισε από τις δουλειές του ενώ στη Συρία σκοτώνει άμαχο πληθυσμό και καταστρέφει ιστορικά μνημεία. Είναι δυνατόν να συνεννοηθεί κανείς μαζί του χωρίς την δύναμη των όπλων;

Μπροστά σε όλα αυτά τα προβλήματα η ηγεσία μας περί άλλα τυρβάζει και ο λαός μένει αμήχανος και άπραγος. Η κομματική προπαγάνδα, που άλλα λέει ο ένας και άλλα λέει ο άλλος, τον αποπροσανατολίζει και τον συγχέει προσπαθώντας να του δημιουργήσει ένα αίσθημα αδυναμίας στο να παρέμβει στα πράγματα. 

Όμως το ΟΧΙ του δημοψηφίσματος και τα συλλαλητήρια στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα έδειξαν ότι ό λαός περιμένει να ακούσει το κάλεσμα και να σπάσει τα δεσμά της νέας σκλαβιάς που του επιβάλλουν.

Αγαπητοί συμπολίτες, Ελληνίδες και Έλληνες πατριώτες είμαστε σε ακήρυκτο πόλεμο, έχουν αφαιρέσει την εθνική μας ανεξαρτησία, εξασθενούν την ικανότητα μας για δημιουργία, διεκδικούν την ιστορία μας, αλλοιώνουν την παιδεία, τον πολιτισμό, την γενεαλογική και κοινωνική μας σύνθεση, διεκδικούν την εδαφική μας ακεραιότητα και τους ενεργειακούς μας πόρους και θέλουν να μας μετατρέψουν σε μία μάζα άβουλων καταναλωτών χωρίς κοινωνική συνοχή και ιστορική ταυτότητα έρμαια στις επιθυμίες των ισχυρών. 

Η νέα αυτή μορφή του αόρατου πολέμου είναι ύπουλη αλλά δεν μας τρομάζει, εμείς είμαστε πάντα με την αλήθεια και το φως και οι δυνάμεις του σκότους δεν μας είναι άγνωστες, μας έχουν κτυπήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά πάντα τις νικάμε και επιβιώνουμε.

 Η πίστη μας στον Δημιουργό, η αγάπη μας για την ελευθερία, την δικαιοσύνη και την αλήθεια είναι εμπόδιο στα σκοτεινά τους σχέδια διότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και των άλλων λαών τους οποίους θέλουν να υποτάξουν.

Είναι χρέος όλων μας να αντισταθούμε στο κακό και αυτό πρέπει να ξεκινήσει με την ανασύσταση της πολιτείας μας σε ένα ευνομούμενο κράτος ίσων ευκαιριών δημιουργίας, με κανόνες δικαίου, ελευθερίας και αμοιβαίου σεβασμού για όλους. Δεν είμαστε αριστεροί, δεξιοί ή κεντρώοι οπαδοί διεφθαρμένων κομματικών συμφερόντων. 

Έχουν διαμορφώσει συνθήκες εξάρτησης από την εκάστοτε εξουσία και πολλοί από εμάς έχουμε υποκύψει για να μπορέσουμε να επιβιώσουμε, όμως αυτό δεν αποτελεί βιώσιμη λύση ούτε συνιστά τρόπο ζωής με προσωπική αξιοπρέπεια. 

Ο πολιτισμός μας, μας καλεί για μία ανώτερη ζωή μακριά από την χαμέρπεια της εξάρτησης και της υποταγής. Πάντα ήμασταν έτοιμοι να θυσιάσουμε και την ζωή μας για την επίτευξη του αγαθού διότι χωρίς αυτό δεν αξίζει να ζει κανείς. Ας ενωθούμε όλοι να αποτινάξουμε την φαυλοκρατία, την κομματοκρατία και την εξάρτηση. 

Η φύση μας έχει προικίσει με διάφορα ταλέντα που όλα είναι χρήσιμα για να επιβιώσουμε σαν σύνολο και αυτά τα ταλέντα θα πρέπει μεν να είναι ελεύθερα να δημιουργήσουν προς ίδιον όφελος αλλά με τρόπο που να εξυπηρετούν το κοινό καλό. Κάθε παρέκκλιση από αυτόν τον κανόνα είναι αντικοινωνική και απαράδεκτη.

 Μόνο όλοι μαζί διαβαθμισμένοι δημιουργικά και όχι χωρισμένοι σε τάξεις θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε και τον ισχυρότερο εχθρό της πατρίδος μας αλλά και να γίνουμε παράδειγμα για όλον τον κόσμο. Μπορούμε και πρέπει να το κάνουμε.

Ζήτω η αλήθεια! Ζήτω η δικαιοσύνη! Ζήτω η ελευθερία! Ζήτω η Ελλάς!

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ



Ηλίας Σταμπολιάδης

Δρ. Μηχανικός Μεταλλείων Μεταλλουργός

τ. Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης


1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά "ωραίος λόγος"! Απομένει, όμως, όσοι τον ενστερνίζονται, να αρχίσουν την προσπάθεια ώστε αυτός να γίνει πράξη. Έστω κι αν ο αρχικός πυρήνας αποτελείται από δύο-τρείς-πέντε ανθρώπους. Πυρήνας εδώ, πυρήνας εκεί, δεν μπορεί, κάποια "εκρηκτική σύντηξη" θα συμβεί στο τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή