«Σήμερα παρουσιάζουμε τη συνέντευξη με αυτά τα πρόσωπα . Οι κάτοικοι της Douma διηγήθηκαν λεπτομερώς πως έγινε το γύρισμα και σε ποια επεισόδια οι ίδιοι συμμετείχαν.»


Ο Halil Ajij, φοιτητής ιατρικής που εργάζεται στο κεντρικό νοσοκομείο της Douma, στα επείγοντα εμπιστεύτηκε πως στις 8 Απρίλη μια πολυκατοικία βομβαρδίστηκε στην πόλη και μια πυρκαγιά προκλήθηκε στο εσωτερικό του κτιρίου κι αυτοί έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Τότε ένας άνθρωπος που ο Halil Ajij δεν γνώριζε παρουσιάστηκε και είπε ότι πρόκειται για μια «επίθεση με τοξικές ουσίες»:




«υπήρξε φόβος, οι κοντινοί των τραυματιών βάλθηκαν να χύνουν νερό οι μεν στους δε. Αυτοί που δεν είχαν ιατρική εκπαίδευση άρχισαν να ρίχνουν στο στόμα των παιδιών ένα φάρμακο κατά του άσθματος.Δεν είχαμε κανένα ασθενή που να παρουσίαζε ότι έχει τοξικωθεί σε χημικές ουσίες.»



«Καθώς εργαζόμασταν δεν δώσαμε προσοχή σε αυτούς που μας βιντεοσκοπούσαν .Γυρίστηκε και υπήρξε ένας άνθρωπος που ήρθε και βάλθηκε να κραυγάζει ότι αυτή ήταν μια χημική επίθεση.Αυτός ο άνδρας ξένος στην υπηρεσία έλεγε ότι τα άτομα ήταν θύματα από χημικά όπλα. 

Τα άτομα είχαν φόβο και άρχισαν να χύνουν νερό οι μεν στους δε και να κάνουν εισπνοές, εμπιστεύθηκε ένας άλλος συμμετέχων στο θέατρο της δήθεν χημικής επίθεσης.





Έχουμε αποδείξεις ότι η Αγγλία όσο και πολλές δυτικές χώρες ενέχονται στην «προβοκάτσια- θέατρο». «Ξέρουμε ότι πιέσεις ασκήθηκαν στις 6 Απρίλη στους περιβόητους White Helmets […] για το πλαίσο μιας χημικής επίθεσης», δήλωσε ο Igor Konachenkov εκπρόσωπος τύπου του Ρωσικού Υπ.Άμυνας.

ΠΗΓΗ

Με αυτές τις πλαστές εικόνες και τα φτιαγμένα "πεισδήρια" οι ΗΠΑ ξεκίνησαν από χθες αεροπορικές επιδρομές στην Συρία, μετά από διάγγελμα του Τραμπ!

Όπως γράψαμε και χθες,

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ